Sparsholt College Hampshire
Εφαρμοσμένη Βιολογία Ζωολογικού Κήπου MSc
Sparsholt College Hampshire - Sparsholt College Hampshire

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 25 αποφοίτους Applied Zoo Biology MSc κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με γεωργία, τρόφιμα και συναφείς σπουδές από το Sparsholt College Hampshire για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με γεωργία, τρόφιμα και συναφείς σπουδές.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
80 /100
25 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23872 £19884 £22867
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20487 - £27274 £14892 - £25751 £17151 - £30379

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Γιατί να επιλέξετε αυτό το πτυχίο;

  • Διδασκαλία από εμπειρογνώμονες του κλάδου οι οποίοι δραστηριοποιούνται ερευνητικά και έχουν ισχυρούς εθνικούς και διεθνείς δεσμούς
  • Επωφεληθείτε από μία από τις μεγαλύτερες συλλογές ζώων στο Ερευνητικό Κέντρο Υγείας και Ευημερίας των Ζώων (AHWRC) που είναι μέλος της BIAZA.
  • Δυνατότητα εξάμηνης πρακτικής άσκησης και ερευνητικού έργου στον κλάδο

Τι κάνει το UCS ξεχωριστό;

Ως φοιτητής του UCS θα επωφεληθείτε από καθηγητές με πλούσια εμπειρία στον κλάδο, η οποία προέρχεται από τη συνεργασία με ερευνητικές επιτροπές/ομάδες εργασίας BIAZA και EAZA και με ένα ευρύ φάσμα ζωολογικών κήπων. Το UCS είναι επίσης υποστηρικτικό μέλος του ABTC και το προσωπικό του είναι μέλη του Fellowship of Animal Behaviour Clinicians. Το διδακτικό προσωπικό μας έχει εμπειρία και εξειδίκευση σε όλους τους τομείς της εργασίας με ζώα, συμπεριλαμβανομένης της κτηνιατρικής νοσηλείας, της υγείας και της ευζωίας, της έρευνας, της βιομηχανίας και της εκτροφής ζωολογικών κήπων, της συμπεριφοράς και της εκπαίδευσης των ζώων.

Το UCS διαθέτει μια απαράμιλλη συλλογή ζώων και ειδών στο ειδικά κατασκευασμένο Ερευνητικό Κέντρο Υγείας και Ευημερίας των Ζώων και ήταν ένα από τα πρώτα κολέγια της χώρας που έλαβε άδεια ζωολογικού κήπου και είναι μέλος της Εθνικής Ακαδημίας Ζωολογικού Κήπου.

Τι θα μάθω;

Με βάση τις προπτυχιακές σας γνώσεις, το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να διευρύνει τις γνώσεις σας στη βιολογία των ζώων ζωολογικού κήπου και να βελτιώσει τις ερευνητικές σας τεχνικές σε πτυχές της ευζωίας των ζώων ζωολογικού κήπου, της συμπεριφοράς, της διαχείρισης των πληθυσμών και των ευρύτερων ρόλων του σύγχρονου ζωολογικού κήπου, όπως η εκμάθηση των επισκεπτών.

Εκτός από τις παραδοσιακές διαλέξεις και τα σεμινάρια, τα μαθήματα διεξάγονται με τη χρήση των πρακτικών πόρων του Ερευνητικού Κέντρου Υγείας και Ευημερίας των Ζώων, του ειδικού λογισμικού και των βάσεων δεδομένων του κλάδου, τη συμμετοχή σε συνέδρια, προσκεκλημένους ομιλητές και επισκέψεις εκτός εγκαταστάσεων. Ενθαρρύνονται οι συνδέσεις με εξωτερικούς οργανισμούς, εμπορικές εταιρείες και συνεργατικά ερευνητικά έργα. Οι διατριβές προηγούμενων φοιτητών έχουν παρουσιαστεί στα ερευνητικά συνέδρια BIAZA και EAZA.

Κάθε χρόνο παρέχεται η δυνατότητα σε ορισμένους φοιτητές να πραγματοποιήσουν εξάμηνη πρακτική άσκηση στο Cotswold Wildlife Park ή στο Colchester Zoo, όπου θα αποκτήσουν πολύτιμη πρακτική εμπειρία στον κλάδο, ενώ παράλληλα θα διεξάγουν ένα ερευνητικό έργο που υποστηρίζεται από τον κλάδο.

Πώς θα αξιολογηθώ

Οι ενότητες αξιολογούνται με συνδυασμό εργασιών, πρακτικών αξιολογήσεων, εξετάσεων, μελετών περίπτωσης και εργασιών έργου. Έμφαση δίνεται στην ανάπτυξη δεξιοτήτων κριτικής αξιολόγησης και έρευνας με τη χρήση διαμορφωτικών αξιολογήσεων καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος σπουδών.

Πού μπορώ να πάω από εδώ και πέρα;

Η επαγγελματική σταδιοδρομία περιλαμβάνει την έρευνα σε ζωολογικούς κήπους ή στην προστασία του περιβάλλοντος, την περιβαλλοντική εκπαίδευση ή τη διαχείριση ζωολογικών κήπων. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε να σπουδάσετε διδακτορικό δίπλωμα ή να σταδιοδρομήσετε στον τομέα των διαλέξεων.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Applied Zoo Biology MSc από Sparsholt College Hampshire

35% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
25% Διοικητικά επαγγέλματα
15% Επαγγελματίες σχεδιασμού ιστοσελίδων και πολυμέσων
10% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
10% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα

Οι ενότητες αξιολογούνται με ένα συνδυασμό μαθημάτων, πρακτικών αξιολογήσεων, εξετάσεων, μελετών περίπτωσης και εργασιών έργου. Έμφαση δίνεται στην ανάπτυξη δεξιοτήτων κριτικής αξιολόγησης και έρευνας με τη χρήση διαμορφωτικών αξιολογήσεων καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος σπουδών.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 7

Συνολική βαθμολογία 7,0 με ελάχιστη βαθμολογία 6,5 σε οποιοδήποτε από τα μαθήματα ομιλίας, ανάγνωσης, γραφής και ακρόασης (CEFR C1)

PTE Academic 76

Συνολική βαθμολογία 76 με ελάχιστη βαθμολογία 76 στην ομιλία, την ανάγνωση, τον γραπτό λόγο και την ακρόαση (CEFR C1)


Trinity ISE

Επιτυχία σε καθένα από τα μαθήματα ομιλίας, ανάγνωσης, γραφής και ακρόασης (CEFR C1)

IELTS (Academic) 7

Συνολική βαθμολογία 7,0 με ελάχιστη βαθμολογία 6,5 σε οποιοδήποτε από τα μαθήματα ομιλίας, ανάγνωσης, γραφής και ακρόασης (CEFR C1)

PTE Academic 76

Συνολική βαθμολογία 76 με ελάχιστη βαθμολογία 76 στην ομιλία, την ανάγνωση, τον γραπτό λόγο και την ακρόαση (CEFR C1)


Trinity ISE

Επιτυχία σε καθένα από τα μαθήματα ομιλίας, ανάγνωσης, γραφής και ακρόασης (CEFR C1)

Καλωσορίζουμε αιτήσεις από διεθνείς φοιτητές. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις απαιτήσεις για την αγγλική γλώσσα, τις απαιτήσεις για τη βίζα και τη φοιτητική ζωή, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα μας https://www.sparsholt.ac.uk/international/.

Εάν το εισόδημα του νοικοκυριού σας είναι κάτω από 32.960 λίρες Αγγλίας, θα μπορούσατε να λάβετε υποτροφία έως και 750 λίρες Αγγλίας ετησίως. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σας βοηθήσει στα έξοδα ταξιδιού, τα βιβλία και τον εξοπλισμό ή οτιδήποτε άλλο θα σας βοηθήσει κατά τη διάρκεια των σπουδών σας. Ανάλογα με τις οικονομικές πληροφορίες που γνωστοποιήθηκαν στην αίτησή σας για φοιτητικό δάνειο, το UCS μπορεί να χορηγήσει αυτόματα υποτροφία βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων που καθορίζονται στο Σχέδιο Πρόσβασης και Συμμετοχής. Εάν αυτό δεν ισχύει, μπορεί να εξακολουθείτε να μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για οικονομική στήριξη στο ταμείο UCS HE Hardship fund συμπληρώνοντας το έντυπο αίτησης υποτροφίας (διαθέσιμο από το τέλος του 1ου εξαμήνου). Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε [email protected].
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςApplied Zoo Biology, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

ΒSc (Hons) στη διαχείριση ζώων, στην επιστήμη των ζώων ή σε συναφές αντικείμενο με βαθμό 2:2 ή ανώτερο

έξοδα

Δίδακτρα Εφαρμοσμένη Βιολογία Ζωολογικού Κήπου MSc

Αγγλία £3425 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £3425 έτος 1
Σκωτία £3425 έτος 1
Ουαλία £3425 έτος 1
Channel Islands £3475 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

10% έκπτωση για τους προπτυχιακούς φοιτητές του Sparsholt που προχωρούν απευθείας από το BSc τους

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Σχετικά με το Sparsholt College Hampshire

Το Sparsholt College είναι ένα ίδρυμα που ειδικεύεται σε μαθήματα και προγράμματα με βάση τη γη, όπως η γεωργία, η διαχείριση ζώων και συναφή θέματα. Μεταξύ των κύριων επιλογών σπουδών που προσφέρει το Sparsholt College, οι υποψήφιοι θα βρουν μαθήματα πλήρους και μερικής απασχόλησης που παρέχονται στη γραφική αγροτική πανεπιστημιούπολη. Για όσους προτιμούν να λερώσουν αμέσως τα χέρια τους, το κολέγιο προσφέρει επίσης μια σειρά από θέσεις πρακτικής άσκησης στη γη.

Λίστα με 22 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Sparsholt College Hampshire - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Sparsholt College Hampshire

προπτυχιακοί φοιτητές:
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
:
0

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Εφαρμοσμένη Βιολογία Ζωολογικού Κήπου MSc Sparsholt College Hampshire
(Sparsholt College Hampshire)
- - - £6950 - Γουίντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης