Sheffield Hallam University
Επιμέτρηση ποσοτήτων MSc
Sheffield Hallam University - Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 45 αποφοίτους του προγράμματος Quantity Surveying MSc στο Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
71 /100
45 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25500 £25000 £30500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £27000 £21500 - £26000 £24000 - £32000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26506 £24514 £28116
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24888 - £29177 £18792 - £27897 £20130 - £32846

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Παρακαλώ ελέγξτε την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Sheffield Hallam για τις τελευταίες πληροφορίες.

Περίληψη μαθήματος

 • Ανάπτυξη γνώσεων και δεξιοτήτων για τη μέτρηση, το κόστος, τον προγραμματισμό, την προμήθεια, την ανάπτυξη και τη διαχείριση κατασκευαστικών έργων.
 • Ενισχύστε τις γνώσεις σας στη θεωρία, τις συμβάσεις και την πρακτική μελετώντας μελέτες περιπτώσεων και προσομοιώσεις.
 • Αξιοποιήστε την υπάρχουσα εκπαίδευση ή σταδιοδρομία σας για να γίνετε ένας επιτυχημένος, εξειδικευμένος Chartered Surveyor.

Στο μάθημα αυτό θα αναπτύξετε τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να γίνετε επιμετρητής ποσοτήτων για ιδιωτικούς ή δημόσιους πελάτες ή κατασκευαστικούς οργανισμούς. Το μάθημα είναι διαπιστευμένο από το Βασιλικό Ινστιτούτο Ορκωτών Εκτιμητών (RICS) και από το Chartered Institute of Building (CIOB) - στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να αποφοιτήσετε με τα ακαδημαϊκά, επαγγελματικά και ηθικά πρότυπα που απαιτούνται από αυτούς τους επαγγελματικούς φορείς.

Πώς μαθαίνετε

Όλα τα προγράμματά μας είναι σχεδιασμένα γύρω από ένα σύνολο βασικών αρχών που βασίζονται στην εμπλοκή σας με τον κόσμο, στη συνεργασία με άλλους, στην πρόκληση να σκέφτεστε με νέους τρόπους και στην παροχή ενός υποστηρικτικού περιβάλλοντος στο οποίο μπορείτε να αναπτυχθείτε.

Θα μελετήσετε μια ποικιλία θεμάτων στο μάθημα, συμπεριλαμβανομένων των οικονομικών και του δικαίου - και τους τρόπους με τους οποίους σχετίζονται με τον κατασκευαστικό κλάδο. Θα εστιάσετε επίσης στη διαχείριση οικονομικών και έργων, στην επίλυση διαφορών, καθώς και στην τεχνολογία και τη βιωσιμότητα, βοηθώντας σας να γίνετε ένας ολοκληρωμένος επιθεωρητής ποσοτήτων.

Μαθαίνεις μέσα από

 • διαλέξεις
 • φροντιστήρια
 • σεμινάρια
 • παρουσιάσεις
 • διατριβή
 • επισκέψεις σε χώρους
 • δραστηριότητες που επικεντρώνονται στον πελάτη

Εφαρμοσμένη μάθηση Εκδρομές στο πεδίο

Το μάθημα περιλαμβάνει μια διεθνή εκδρομή, η οποία σας τοποθετεί σε ένα απαιτητικό περιβάλλον, όπου ολοκληρώνετε ένα αναπτυξιακό έργο. Συνεργαζόμενοι με φοιτητές από συναφή γνωστικά αντικείμενα, θα αυξήσετε την κατανόησή σας για τους διαφορετικούς ρόλους του επαγγέλματος που αλληλεπιδρούν σε καθημερινή βάση - καθώς και για το πώς ένας επιθεωρητής ποσοτήτων εντάσσεται σε αυτούς τους ρόλους. Το έργο αναπτύσσει επίσης τις δεξιότητες και τις γνώσεις που θα χρειαστείτε για να γίνετε ένας αποτελεσματικός επαγγελματίας.

Προηγούμενες εκδρομές έχουν πραγματοποιηθεί στη Σαγκάη και το Τορόντο, με τη βοήθεια διεθνών εταιρειών τοπογραφικών μελετών. Μπορεί επίσης να έχετε την ευκαιρία να σπουδάσετε και να εργαστείτε στο εξωτερικό και να αποκτήσετε πρακτική εμπειρία στο εκπαιδευτικό περιβάλλον - με δυνατότητα χρηματοδότησης μέσω του προγράμματος Erasmus (έως το 2023) ή του προγράμματος Turing.

Δικτύωση

Η απασχολησιμότητα ενσωματώνεται σε όλο το μάθημα - οι ενότητες έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να αντικατοπτρίζουν τις απαιτήσεις τόσο του επαγγελματικού φορέα όσο και των σχετικών εργοδοτών του κλάδου. Αυτό υποστηρίζεται από την υπηρεσία απασχόλησης και σταδιοδρομίας του πανεπιστημίου, τους συμβούλους απασχόλησης των τμημάτων και εκδηλώσεις όπως η ημέρα σταδιοδρομίας του τμήματος.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Quantity Surveying MSc από Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

77% Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας
6% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
3% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
2% Διοικητικά επαγγέλματα
2% Στοιχειώδη επαγγέλματα
1% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
1% Διδάσκοντες επαγγελματίες
1% Επαγγέλματα πωλήσεων
1% Αναψυχή, ταξίδια και συναφή επαγγέλματα παροχής προσωπικών υπηρεσιών
1% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

**Εργασία μαθήματος ** **Εξετάσεις**

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςQuantity Surveying, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Ελάχιστο πτυχίο 2:2 ή ισοδύναμο αναγνωρισμένο επαγγελματικό προσόν σε επίπεδο εταιρικού μέλους. Εξετάζουμε επίσης υποψηφίους με εναλλακτικά προσόντα ή συνδυασμό προσόντων και σχετικής επαγγελματικής εμπειρίας. Ενδέχεται επίσης να μπορείτε να διεκδικήσετε πιστωτικούς πόντους, οι οποίοι μπορούν να μειώσουν τον χρόνο που απαιτείται για την ολοκλήρωση του τίτλου σπουδών σας στο Sheffield Hallam. Μάθετε περισσότερα

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, συνήθως χρειάζεστε βαθμολογία IELTS 6,0 με τουλάχιστον 5,5 σε όλες τις άλλες δεξιότητες ή ισοδύναμο.

Εάν η γνώση της αγγλικής γλώσσας σας είναι σήμερα κάτω από το IELTS 6.0, σας συνιστούμε να εξετάσετε το ενδεχόμενο ενός προπαρασκευαστικού μαθήματος αγγλικών του Πανεπιστημίου Sheffield Hallam, το οποίο θα σας επιτρέψει να επιτύχετε ισοδύναμη βαθμολογία αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 28 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

Το Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam ιδρύθηκε το 1969 και βρίσκεται στο αστικό περιβάλλον του Sheffield, στο Yorkshire and the Humber. Το Σέφιλντ είναι η πέμπτη μεγαλύτερη πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου, με το 60% αυτής να αποτελείται από ζωντανούς χώρους πρασίνου, όπως πάρκα της πόλης, κήπους και εξοχή. Το SHU υπερηφανεύεται για τη σημαντική θέση που κατέχει στο Sheffield ως πυλώνας της τοπικής οικονομίας, του εργατικού δυναμικού και των υποδομών. Αυτό αντικατοπτρίζεται στο γεγονός ότι σχεδόν οι μισοί από τους εγγεγραμμένους φοιτητές αυτού του πανεπιστημίου προέρχονται από οικογένειες με χαμηλό εισόδημα, γεγονός που καταδεικνύει την προθυμία του να επενδύσει σε όλους τους φοιτητές του.

Λίστα με 315 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

προπτυχιακοί φοιτητές:
21265
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5175
:
26440
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Επιμέτρηση Ποσοτήτων": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • One Sheffield Hallam student's journey through university
 • A student's view of BA (Hons) Criminology at Sheffield Hallam University
 • A student's view of BA (Hons) Interior Architecture and Design at Sheffield Hallam University
 • Why I love Sheffield
 • My learning experience at Sheffield Hallam in 2020/21.
 • Why I chose to study at Sheffield Hallam University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Επιμέτρηση ποσοτήτων MSc Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £10100 - Πόρτσμουθ Oncampus μερική απασχόληση
Επιμέτρηση ποσοτήτων MSc Πανεπιστήμιο Kingston
(Kingston University)
- - - £9130 - - Oncampus μερική απασχόληση
Επιμέτρηση ποσοτήτων MSc Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
- - - - - Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιμέτρηση ποσοτήτων MSc Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam
(Sheffield Hallam University)
- - - - - Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιμέτρηση ποσοτήτων MSc Πανεπιστήμιο Nottingham Trent
(Nottingham Trent University)
- - - - - Νότινγκχαμ Oncampus μερική απασχόληση
Αγροτική Τοπογραφία & Διαχείριση Αγροτικής Περιουσίας MLE Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £22000 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τοπογράφηση κτιρίων MSc Πανεπιστήμιο Kingston
(Kingston University)
- - - £9130 - - Oncampus μερική απασχόληση
Επιμέτρηση ποσοτήτων MSc Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £10100 - Πόρτσμουθ Oncampus μερική απασχόληση
Επιμέτρηση ποσοτήτων MSc Πανεπιστήμιο Kingston
(Kingston University)
- - - £9130 - - Oncampus μερική απασχόληση
Τοπογράφηση κτιρίων MSc Πανεπιστήμιο Nottingham Trent
(Nottingham Trent University)
- - - - - Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης