Sheffield Hallam University
Επαγγελματική πρακτική στην εκπαίδευση MA
Sheffield Hallam University - Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Περίληψη μαθημάτων

 • Μάθετε στο χώρο εργασίας σας παράλληλα με την τρέχουσα εργασία σας.

 • Αναστοχαστείτε κριτικά την πρακτική σας για να κατανοήσετε βαθύτερα αυτό που κάνετε.

 • Ενισχύστε την εξέλιξη της καριέρας σας.

Το μάθημα αυτό έχει σχεδιαστεί για εκπαιδευτικούς, εργαζόμενους στην προσχολική ηλικία και συναφείς επαγγελματίες με πλήρη ή ουσιαστική απασχόληση σε σχολεία, κολέγια και εκπαιδευτικά ιδρύματα. Βελτιώνετε την πρακτική σας μέσω κριτικού αναστοχασμού και επαγγελματικής διερεύνησης, οδηγώντας τελικά σε βελτιωμένες προοπτικές σταδιοδρομίας.

Πώς μαθαίνετε Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να προχωρήσετε από και να εξελίξετε την καριέρα σας στην εκπαίδευση. Παρέχει μια διαδρομή εξέλιξης από τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές διαδρομές κατάρτισης εκπαιδευτικών. Μαθαίνετε από πανεπιστημιακούς καθηγητές και ειδικούς εκπαιδευτικούς σε ένα μάθημα που έχει σχεδιαστεί με σχολεία και κολέγια.

Περιλαμβάνει τα ακόλουθα ενδιάμεσα και βραχυπρόθεσμα βραβεία.

 • Μεταπτυχιακό δίπλωμα στην επαγγελματική πρακτική στην εκπαίδευση

 • Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Πρακτικής στην Εκπαίδευση

 • Πανεπιστημιακά προηγμένα επαγγελματικά πιστοποιητικά

Εφαρμοσμένη μάθηση Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να προωθήσετε τη σταδιοδρομία σας στην εκπαίδευση. Παρέχει μια διαδρομή εξέλιξης από τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές διαδρομές κατάρτισης εκπαιδευτικών. Μαθαίνετε από πανεπιστημιακούς καθηγητές και ειδικούς εκπαιδευτικούς σε ένα μάθημα που έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με σχολεία και κολέγια.

Προσφέρουμε μια επιλογή τεσσάρων επιλεγόμενων ενοτήτων για να δώσουμε ευελιξία σε ένα ευρύ ακροατήριο σε διαφορετικά στάδια σταδιοδρομίας. Με την επιφύλαξη του ελάχιστου αριθμού παραδόσεων, θα συνεργαστείτε με την ομάδα μαθημάτων για να αποφασίσετε ποια δύο από τα τέσσερα μαθήματα επιλογής είναι τα καταλληλότερα για τις σπουδές σας. Η σχετική υποχρεωτική ενότητα και μία από τις τέσσερις ενότητες επιλογής θα μελετηθούν τόσο στο στάδιο του PGCertificate όσο και στο στάδιο του PGDiploma.

Περιλαμβάνει τα ακόλουθα ενδιάμεσα και βραχυπρόθεσμα βραβεία.

 • Μεταπτυχιακό δίπλωμα στην επαγγελματική πρακτική στην εκπαίδευση

 • Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Πρακτικής στην Εκπαίδευση

 • Πανεπιστημιακά προηγμένα επαγγελματικά πιστοποιητικά

Εργασία μαθήματος

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All Degrees

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςProfessional Practice in Education, MA, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Ακαδημαϊκά προσόντα Πτυχίο 2:2 Honours ή ισοδύναμο - χωρίς ειδικές απαιτήσεις σε θέματα Επίπεδο γνώσης της αγγλικής γλώσσας IELTS 6.5 ή ισοδύναμο για μη φυσικούς ομιλητές της αγγλικής γλώσσας (6.5 ή ανώτερο με ελάχιστο 6 στην ανάγνωση και τη γραφή) Προηγούμενη σχετική εργασιακή ή επαγγελματική εμπειρία Το πρόγραμμα απευθύνεται σε άτομα που εργάζονται σε εκπαιδευτικό περιβάλλον και επιδιώκουν την προσωπική και επαγγελματική τους ανάπτυξη, μέσω της μάθησης με βάση την εργασία. Ως εκ τούτου, ο ρόλος τους πρέπει να τους επιτρέπει να χρησιμοποιούν το χώρο εργασίας ως τόπο μάθησης. Επαγγελματικά προσόντα Κανένας - αν και το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για επαγγελματίες από διάφορους τομείς των οποίων τα προσόντα είναι ισοδύναμα με σπουδές επιπέδου πτυχίου Προφίλ εισόδου Οι υποψήφιοι θα εργάζονται σε ένα ευρύ φάσμα οργανισμών του ιδιωτικού, δημόσιου και εθελοντικού τομέα- μπορεί να έχουν τεχνικό, διοικητικό ή επαγγελματικό ρόλο- να έχουν αποδεδειγμένη επιτυχία μέσω της εξέλιξης της σταδιοδρομίας τους με επαρκή εμπειρία ανάλογα με το επίπεδο σπουδών. Συνήθως οι σπουδαστές είναι επαναστάτες στην τυπική εκπαίδευση, αν και μπορεί να μην έχουν εμπειρία εργασίας στο επίπεδο 7.Τα κύρια χαρακτηριστικά είναι να έχουν κίνητρα για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη, να είναι πρόθυμοι και να έχουν το χρόνο να ολοκληρώσουν τις εκτεταμένες σπουδές που συνδέονται με ένα τέτοιο πρόγραμμα. Τα επίσημα ακαδημαϊκά κριτήρια εισδοχής είναι πτυχίο με βαθμό άριστα 2:2 ή ανώτερο ή ισοδύναμο, ενώ οι υποψήφιοι που δεν πληρούν αυτά τα κριτήρια θα πρέπει να αποδείξουν ότι θα επωφεληθούν και ότι έχουν την ικανότητα να ολοκληρώσουν επιτυχώς το μάθημα μέσω της συμπλήρωσης του εντύπου αίτησης και της συνέντευξης με τον υπεύθυνο του μαθήματος. Όλες οι αποφάσεις εισαγωγής θα είναι στη διακριτική ευχέρεια της ομάδας εισαγωγής μαθημάτων σύμφωνα με την πολιτική εισαγωγής του Πανεπιστημίου.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 25 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

Το Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam ιδρύθηκε το 1969 και βρίσκεται στο αστικό περιβάλλον του Sheffield, στο Yorkshire and the Humber. Το Σέφιλντ είναι η πέμπτη μεγαλύτερη πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου, με το 60% αυτής να αποτελείται από ζωντανούς χώρους πρασίνου, όπως πάρκα της πόλης, κήπους και εξοχή. Το SHU υπερηφανεύεται για τη σημαντική θέση που κατέχει στο Sheffield ως πυλώνας της τοπικής οικονομίας, του εργατικού δυναμικού και των υποδομών. Αυτό αντικατοπτρίζεται στο γεγονός ότι σχεδόν οι μισοί από τους εγγεγραμμένους φοιτητές αυτού του πανεπιστημίου προέρχονται από οικογένειες με χαμηλό εισόδημα, γεγονός που καταδεικνύει την προθυμία του να επενδύσει σε όλους τους φοιτητές του.

Λίστα με 427 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

 • One Sheffield Hallam student's journey through university
 • Why I love Sheffield
 • My learning experience at Sheffield Hallam in 2020/21.
 • Why I chose to study at Sheffield Hallam University
 • A student's view of BA (Hons) Criminology at Sheffield Hallam University
 • A student's view of BA (Hons) Interior Architecture and Design at Sheffield Hallam University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Επαγγελματική πρακτική στην εκπαίδευση MEd Πανεπιστήμιο του Central Lancashire
(University of Central Lancashire)
- - - - - Πρέστον, Λανκασάιρ Oncampus μερική απασχόληση
Επαγγελματική πρακτική στην εκπαίδευση MA Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam
(Sheffield Hallam University)
- - - - - Σέφιλντ Oncampus μερική απασχόληση