Sheffield Hallam University
Διαχείριση κατασκευαστικών έργων BSc (Hons)
Sheffield Hallam University - Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 40 αποφοίτους Construction Project Management BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με κτίριο & κατασκευές από το Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με κτίριο & κατασκευές.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
87 /100
40 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων κτίριο & κατασκευές

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : κτίριο & κατασκευές στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £28000 £29000 £36000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £32500 £23000 - £36000 £27500 - £46000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε κτίριο & κατασκευές (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £32360 £33392 £39689
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £28280 - £38033 £26505 - £41913 £30106 - £50841

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Παρακαλώ ελέγξτε την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Sheffield Hallam για τις τελευταίες πληροφορίες.

Περίληψη μαθήματος

 • Συμμετέχετε σε ένα ιδιαίτερα αναγνωρισμένο μάθημα που βασίζεται στην πρακτική στο ταξίδι σας προς την ιδιότητα του Chartered.
 • Σχεδιάστε και διαχειριστείτε κατασκευαστικά έργα κατακτώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και των τεχνικών
 • Εξερευνήστε κτίρια, τόπους και κοινότητες σε παγκόσμια κλίμακα και ανακαλύψτε τις βασικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος
 • Αποκτήστε εμπειρία από ταξίδια στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, γνωστούς οργανισμούς και τους εταίρους μας στην πανεπιστημιούπολη
 • Αναπτύξτε δεξιότητες ηγεσίας, διαχείρισης και δικτύωσης για να ξεκινήσετε την καριέρα σας

Εξερευνήστε τις βασικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κατασκευαστικός κλάδος - από την ανάπτυξη ανθεκτικών κτιρίων για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής έως τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας για τη διαχείριση και την παρακολούθηση των κατασκευαστικών έργων - θα ανακαλύψετε πώς όλοι μας επηρεαζόμαστε από το δομημένο μας περιβάλλον.

Πώς μαθαίνετε

Όλα τα προγράμματά μας είναι σχεδιασμένα γύρω από ένα σύνολο βασικών αρχών που βασίζονται στην εμπλοκή σας με τον κόσμο, στη συνεργασία με άλλους, στην πρόκληση να σκέφτεστε με νέους τρόπους και στην παροχή ενός υποστηρικτικού περιβάλλοντος στο οποίο μπορείτε να αναπτυχθείτε.

Σε αυτό το μάθημα θα εφαρμόσετε την εκμάθηση στην τάξη στην πράξη, εργαζόμενοι σε πραγματικά οικοδομικά έργα, με διαλέξεις προσκεκλημένων από διεθνώς αναγνωρισμένους επαγγελματίες του κλάδου των κατασκευών και επισκέψεις σε εργοτάξια με εκδρομές - και τελικά θα σας προετοιμάσει για μια επιτυχημένη καριέρα στον κατασκευαστικό τομέα.

Οι ακαδημαϊκοί μας έχουν πλούσια βιομηχανική εμπειρία και μεταφέρουν στις αίθουσες διδασκαλίας μας γνώσεις και έρευνα αιχμής. Σε κάθε επίπεδο σπουδών, έχετε τη δυνατότητα να μαθαίνετε από επαγγελματίες της βιομηχανίας που βρίσκονται στην αιχμή του δόρατος των τομέων τους. Θα ασχοληθείτε επίσης με τον ευρύτερο κόσμο των κατασκευών, εξερευνώντας ποικίλα κτίρια, μέρη και κοινότητες τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μαθαίνεις μέσω:

 • Διαλέξεις και σεμινάρια
 • Τεχνικά εργαστήρια
 • Βιομηχανικές επισκέψεις σε εργοτάξια και εγκαταστάσεις παραγωγής
 • Εκδρομές στο πεδίο - τοπικές και διεθνείς
 • Ανεξάρτητη μελέτη
 • Μάθηση με βάση την πράξη
 • Ομαδική εργασία
 • Πρακτική άσκηση

Βασικά θέματα

Θα μάθετε τις θεμελιώδεις δεξιότητες για το πώς να σχεδιάζετε, να παρακολουθείτε και να ελέγχετε ένα έργο. Οι βασικές ενότητες καλύπτουν την οικοδομική τεχνολογία, τα υλικά, την ψηφιακή τοπογραφία, το δίκαιο, τη βιωσιμότητα και την ανθεκτικότητα, τα οικονομικά, τις συμβάσεις κατασκευής, την υγεία και την ασφάλεια, την κοστολόγηση κατασκευών, την ψηφιακή κατασκευή, τη διαχείριση των ανθρώπων, τον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό και τη δράση για το κλίμα.

Θα εισαχθείτε σε βιομηχανικές τεχνολογίες όπως κάμερες 360 και ακουστικά VR για την αξιολόγηση πιθανών ζητημάτων υγείας και ασφάλειας. Διδάσκουμε τις τυποποιημένες μεθόδους BIM (Building Information Modelling) και την εφαρμογή τους στις ψηφιακές τεχνολογίες με τη χρήση τεχνολογίας αιχμής και ειδικών για τον κλάδο εργαλείων 4D σχεδιασμού.

Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να ασχοληθείτε και να εφαρμόσετε τη γνώση που βασίζεται στην έρευνα. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει μια μελέτη σκοπιμότητας για ένα έργο ανάπλασης του κέντρου της πόλης - τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στην Ευρώπη. Ή την αντιμετώπιση των αυξανόμενων προκλήσεων στην εξισορρόπηση οικονομικών, κοινωνικών και περιβαλλοντικών στόχων στο όνομα της "βιώσιμης ανάπτυξης".

Εφαρμοσμένη μάθηση

Το μάθημά σας έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις προκλήσεις του πραγματικού κόσμου και να σας παρέχει τις πρακτικές δεξιότητες και γνώσεις που χρειάζεστε για να πετύχετε.

Πρακτική άσκηση

Θα έχετε την ευκαιρία να οργανώσετε μια ετήσια πρακτική άσκηση πριν από το τελευταίο έτος σπουδών σας. Αυτό σας προσφέρει πολύτιμη εργασιακή εμπειρία που θα σας προετοιμάσει για τη μελλοντική σας καριέρα και θα σας επιτρέψει να αποφοιτήσετε με ένα εφαρμοσμένο επαγγελματικό δίπλωμα για να το προσθέσετε στο βιογραφικό σας σημείωμα.

Θα εφαρμόσετε ένα ευρύ φάσμα πρακτικών ικανοτήτων και γνώσεων σε πραγματικές καταστάσεις, αναπτύσσοντας ανεξάρτητες και δημιουργικές δεξιότητες λήψης αποφάσεων.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Construction Project Management BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

75% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
0% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
0% Διοικητικά επαγγέλματα
0% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
0% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
0% Επαγγέλματα σχεδιασμού
0% Αναψυχή, ταξίδια και συναφή επαγγέλματα παροχής προσωπικών υπηρεσιών

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

**Εργασία μαθήματος** **Εξέταση ** **Πρακτικά**

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

This must include at least 64 points from two A levels, or equivalent BTEC National qualifications. For example: BBC at A Level. DMM in BTEC Extended Diploma. A combination of qualifications, which may include AS Levels, EPQ and general studies.

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Σχετικό πτυχίο HND ή βασικό πτυχίο στους τομείς της Διοίκησης Μάρκετινγκ, της Διοίκησης Επιχειρήσεων, των Οικονομικών και των Επιχειρήσεων, με 240 πιστωτικές μονάδες.

Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

Με ελάχιστη βαθμολογία 5,5 σε όλες τις δεξιότητες, ή ισοδύναμη.

Υποτροφίες, εκπτώσεις και υποτροφίες ενδέχεται να είναι διαθέσιμες σε φοιτητές που σπουδάζουν αυτό το μάθημα.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςConstruction Project Management, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Διαχείριση κατασκευαστικών έργων BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £15860 έτος 1
Διεθνή £15860 έτος 1
EU £16655 έτος 1
Διεθνή £16655 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρά μας για τους φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου που ξεκινούν προπτυχιακές σπουδές πλήρους φοίτησης το 2024/2025 ρυθμίζονται από τη βρετανική κυβέρνηση και δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί. Ενδεικτικά, τα δίδακτρά μας για τους φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου που ξεκινούν προπτυχιακές σπουδές πλήρους φοίτησης το 2023/2024 είναι 9.250 λίρες ετησίως. Κατά τη διάρκεια του έτους πρακτικής άσκησης θα πληρώσετε μειωμένα δίδακτρα ύψους 1.200 λιρών.

Τα δίδακτρα για τους φοιτητές από το εξωτερικό/ΕΕ που ξεκινούν σπουδές πλήρους φοίτησης το 2023/24 είναι 16.655 λίρες ετησίως. Κατά τη διάρκεια του έτους πρακτικής άσκησης θα πληρώσετε μειωμένα δίδακτρα ύψους 1.200 λιρών.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 28 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

Το Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam ιδρύθηκε το 1969 και βρίσκεται στο αστικό περιβάλλον του Sheffield, στο Yorkshire and the Humber. Το Σέφιλντ είναι η πέμπτη μεγαλύτερη πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου, με το 60% αυτής να αποτελείται από ζωντανούς χώρους πρασίνου, όπως πάρκα της πόλης, κήπους και εξοχή. Το SHU υπερηφανεύεται για τη σημαντική θέση που κατέχει στο Sheffield ως πυλώνας της τοπικής οικονομίας, του εργατικού δυναμικού και των υποδομών. Αυτό αντικατοπτρίζεται στο γεγονός ότι σχεδόν οι μισοί από τους εγγεγραμμένους φοιτητές αυτού του πανεπιστημίου προέρχονται από οικογένειες με χαμηλό εισόδημα, γεγονός που καταδεικνύει την προθυμία του να επενδύσει σε όλους τους φοιτητές του.

Λίστα με 315 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

προπτυχιακοί φοιτητές:
21265
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5175
:
26440
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Διαχείριση Κατασκευής Έργων": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • One Sheffield Hallam student's journey through university
 • My learning experience at Sheffield Hallam in 2020/21.
 • Why I chose to study at Sheffield Hallam University
 • A student's view of BA (Hons) Criminology at Sheffield Hallam University
 • A student's view of BA (Hons) Interior Architecture and Design at Sheffield Hallam University
 • Why I love Sheffield

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Διαχείριση κατασκευών BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Glasgow Caledonian
(Glasgow Caledonian University)
65% 5% 14% £14500 £15200 153 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση κατασκευαστικών έργων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam
(Sheffield Hallam University)
87% 0% 5% £15860 £16655 132 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση κατασκευών και τοπογραφία με διεθνές έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
69% 4% 11% £27650 127 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση κατασκευών με έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
100% 10% 25% £14900 122 Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση κατασκευαστικών έργων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
- 5% 20% £12600 123 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση κατασκευών BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
62% 0% 15% £16085 100 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση κατασκευών BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του East London
(University of East London)
94% 25% 10% £13920 90 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση κατασκευαστικών έργων (συμπεριλαμβανομένου του έτους θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
- 5% 20% £12600 123 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση κατασκευαστικών έργων (με πρακτική άσκηση) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Gloucestershire
(University of Gloucestershire)
76% 0% 49% £15000 114 Τσέλτενχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση Κατασκευαστικών Έργων (Σάντουιτς Έτος) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
- 5% 10% £12600 123 - Oncampus πλήρους απασχόλησης