Plymouth University
Φυσικοθεραπεία (Προεγγραφή) MSc (PG)
Plymouth University - Πανεπιστήμιο του Plymouth

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Βιοεπιστήμες

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : βιοεπιστήμες (μη ειδικές) στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22000 £19500 £23500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20000 - £25000 £14500 - £23500 £18000 - £29500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Βιοεπιστήμες (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24556 £30929 £35939
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21037 - £28149 £23857 - £42071 £28098 - £51622

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Μάθετε να εργάζεστε σε ποικίλα πλαίσια πρακτικής, συμπεριλαμβανομένων των νευρολογικών, αθλητικών και αναπνευστικών, σε διάφορους χώρους υγειονομικής περίθαλψης, όπως νοσοκομεία και εξειδικευμένα κέντρα αποκατάστασης, καθώς και στα σπίτια των ασθενών. Η καινοτόμος, διερευνητική μαθησιακή μας προσέγγιση σημαίνει ότι μαθαίνετε από "πραγματικά" κλινικά σενάρια που αντικατοπτρίζουν τις καταστάσεις που αντιμετωπίζουν οι φυσικοθεραπευτές. Το μάθημα αυτό είναι εγκεκριμένο από το Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας και την Chartered Society of Physiotherapy.

Θα επωφεληθείτε από το καθιερωμένο ιστορικό συνεργασίας μας με τοπικές επαγγελματικές αθλητικές ομάδες, τις ένοπλες δυνάμεις και από την εξωσχολική εμπειρία, όπως οι pop-up κλινικές για αθλητικές εκδηλώσεις. Το διετές ταχύρρυθμο πρόγραμμα θα αναπτύξει τις κλινικές, ηγετικές, διοικητικές και ερευνητικές δεξιότητές σας, επιτρέποντάς σας να αποφοιτήσετε οπλισμένοι με τις δεξιότητες και την εμπειρία για τη θεραπεία πολύπλοκων ασθενών, οι οποίες προωθούν την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας στη φυσιοθεραπεία. Θα μπορούσατε να εργαστείτε σε νοσοκομεία, κέντρα υγείας, στην τοπική κοινότητα, σε ηλικιωμένους, σε άτομα με αναπηρία, σε φιλανθρωπικές οργανώσεις ή να ακολουθήσετε ερευνητική καριέρα, τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στο εξωτερικό.

 • Συμπλήρωση 1.000 ωρών εποπτευόμενης κλινικής πρακτικής σε ποικίλα κλινικά περιβάλλοντα.
 • Συνεργαστείτε με μια ομάδα φυσιοθεραπείας που ασχολείται με την έρευνα σε διεθνές επίπεδο για να αναπτύξετε το δικό σας ατομικό ερευνητικό έργο.
 • Μάθετε να μελετάτε ανεξάρτητα και σε μικρές ομάδες με το πρόγραμμα σπουδών μας που βασίζεται στην έρευνα.
 • Αναπτύξτε τις ηγετικές σας δεξιότητες και αποκτήστε εικόνα για θέματα δημόσιας και παγκόσμιας υγείας.
 • Γίνετε αυτόνομοι επαγγελματίες με ενισχυμένες δεξιότητες κλινικής συλλογιστικής.
 • Επωφεληθείτε από διδασκαλία βασισμένη στην έρευνα.
 • Αποφοιτήστε οπλισμένοι με τις δεξιότητες και την εμπειρία για να βρείτε εργασία σε ποικίλα περιβάλλοντα.
 • Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος σπουδών, θα έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε αίτηση για εγγραφή στο Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας και να υποβάλετε αίτηση για πλήρη ένταξη στην Chartered Society of Physiotherapy.

Αναγνωρισμένο από τη Βασιλική Εταιρεία Βιολογίας για τους σκοπούς της συνδεδεμένης ιδιότητας μέλους.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Physiotherapy (Pre-Registration) MSc (PG) από Πανεπιστήμιο του Plymouth

35% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
20% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
10% Γραμματεία και συναφή επαγγέλματα
5% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 7

Με 6,5 σε όλα τα στοιχεία.

Το Πανεπιστήμιο του Πλίμουθ διαθέτει ειδική υπηρεσία παροχής συμβουλών για διεθνείς φοιτητές (ISA), η οποία θα σας υποστηρίξει από την ημέρα που θα αποδεχτείτε την προσφορά σας στο Πανεπιστήμιο, μέχρι την αποφοίτησή σας. Θα σας προσφέρουν βοήθεια και συμβουλές ώστε να μπορέσετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις σπουδές σας και το χρόνο σας στο Ηνωμένο Βασίλειο, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.plymouth.ac.uk/student-life/services/international-students/international-student-advice για περισσότερες πληροφορίες. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για ένα από τα μεταπτυχιακά μας προγράμματα σπουδών απευθείας χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική μας φόρμα αίτησης. Για λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο υποβολής αιτήσεων και για να αποκτήσετε πρόσβαση στο ηλεκτρονικό έντυπο αίτησης, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.plymouth.ac.uk/international/how-to-apply/international-students-postgraduate-applications. Αφού υποβάλετε αίτηση, οι επιστολές προσφοράς υπό όρους θα σας αποσταλούν επίσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οπότε φροντίστε να καταχωρίσετε την τρέχουσα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στην αίτησή σας και να ελέγχετε τακτικά αυτό το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Θα χρειαστείτε την επιστολή άνευ όρων και την επιβεβαίωση αποδοχής σπουδών (CAS) που θα σας στείλουμε, όταν θα υποβάλετε αίτηση για τη φοιτητική σας βίζα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πριν σας στείλουμε το CAS, θα πρέπει να καταθέσετε τουλάχιστον £2.000 για τα δίδακτρα. Είμαστε αδειοδοτημένος Χορηγός σύμφωνα με το σύστημα Points Based System. Για να συμμορφωθούμε με τα καθήκοντά μας ως Χορηγός, είμαστε υποχρεωμένοι να ελέγξουμε και άλλες πτυχές της αίτησής σας εκτός από τα ακαδημαϊκά σας επιτεύγματα, για παράδειγμα τυχόν προηγούμενες σπουδές, την οικονομική κατάσταση και το ιστορικό μετανάστευσής σας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Για τις προϋποθέσεις εισόδου στα μαθήματα (συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων αγγλικών) ανατρέξτε στη συγκεκριμένη σελίδα για το μάθημα που σας ενδιαφέρει (www.plymouth.ac.uk/study). Απαιτείται αναγνωρισμένος τίτλος αγγλικής γλώσσας (π.χ. IELTS) ή επιτυχής ολοκλήρωση ενός από τα προπαρασκευαστικά μαθήματα αγγλικής γλώσσας του Πανεπιστημίου. Ελέγξτε τις σελίδες των χωρών μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την αίτηση από τη συγκεκριμένη χώρα καταγωγής σας www.plymouth.ac.uk/international/study/international-students-country-guides. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, επικοινωνήστε με το [email protected]

Η κυβέρνηση χορηγεί στους σπουδαστές επαγγελμάτων υγείας που θα παρακολουθούν μαθήματα από το 2020 μια πληρωμή ύψους τουλάχιστον 5.000 λιρών ετησίως, την οποία δεν θα πρέπει να επιστρέψουν. Επιπλέον χρηματοδότηση ύψους £3.000 ετησίως είναι διαθέσιμη για τους επιλέξιμους φοιτητές. Μάθετε περισσότερα για την υποτροφία στη διεύθυνση www.gov.uk/government/news/paramedic-students-will-get-5000-support-payment-each-year

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςPhysiotherapy (Pre-Registration), MSc (PG), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

**2:**1 σε συναφές γνωστικό αντικείμενο και εντός της τελευταίας πενταετίας. * GCSEs - Μαθηματικά και Αγγλικά με βαθμό C. Θα προτιμηθείτε εάν έχετε λάβει αυτούς τους βαθμούς κατά την υποβολή της αίτησης. * Εκτός από τα παραπάνω, απαιτούνται αποδεικτικά στοιχεία ακαδημαϊκών σπουδών εντός της τελευταίας πενταετίας. * Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν δεχόμαστε τις βασικές δεξιότητες επιπέδου 2 στη θέση του GCSE για τα Αγγλικά ή τα Μαθηματικά. * Για να μπορέσετε να ξεκινήσετε αυτό το μάθημα, πρέπει να περάσετε ικανοποιητικά τους ελέγχους αποκάλυψης και φραγής και επαγγελματικής υγείας. Βρείτε όλα τα σημαντικά έγγραφα που θα χρειαστείτε κατά την υποβολή αίτησης για αυτό το πρόγραμμα. * Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα και δεν έχετε βαθμό C ή ανώτερο GCSE στα αγγλικά, θα πρέπει να επιτύχετε IELTS ή ισοδύναμο προσόν στους βαθμούς που αναφέρονται παρακάτω. * IELTS - 7,0 συνολικά με τουλάχιστον 6,5 σε όλα τα στοιχεία. * Η κάλυψη του ελάχιστου ακαδημαϊκού επιπέδου είναι το πρώτο στάδιο για να εξεταστεί μια αίτηση. Πρέπει επίσης να υποβάλετε μια ισχυρή προσωπική δήλωση προκειμένου να εξεταστεί περαιτέρω.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Plymouth στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 28 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Plymouth

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Plymouth

Το Πανεπιστήμιο του Πλίμουθ ιδρύθηκε το 1992 και εδρεύει στη μικρή πόλη του Πλίμουθ, στη νοτιοδυτική Αγγλία. Το πανεπιστήμιο προσφέρει μια ποικιλία από φοιτητικές εστίες σε διαφορετικές τιμές, και όλες σε κοντινή απόσταση από τις αίθουσες διδασκαλίας σας. Κατά την περιπλάνηση εκτός πανεπιστημιούπολης, οι φοιτητές θα βρουν μια τοποθεσία που παρέχει ένα μείγμα τόσο αστικού όσο και αγροτικού περιβάλλοντος, εξασφαλίζοντας ότι υπάρχει κάτι για όλους εδώ.

Λίστα με 221 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Plymouth - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Plymouth

προπτυχιακοί φοιτητές:
13880
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2275
:
16155
 • Plymouth as a Playground
 • What students think of University of Plymouth
 • UPSU Freshers 18 highlights
 • The Moment I Realised - Rachael Palmer

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Φυσικοθεραπεία MPhysio Πανεπιστήμιο Queen Margaret
(Queen Margaret University)
- 0% 5% £15500 £16500 214 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
MPhysiotherapy (Sport and Exercise Medicine) MSc Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
- 0% 5% £22180 172 Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία MPhysio Πανεπιστήμιο Plymouth Marjon
(Plymouth Marjon University)
- 0% 11% £14500 102 Πλύμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία MPhysio Πανεπιστήμιο Robert Gordon
(Robert Gordon University)
- 0% 0% £14000 225 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κτηνιατρική Φυσικοθεραπεία MVetPhys Writtle University College
(Writtle University College)
- - - £13080 £14000 - Τσέλμσφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ολοκληρωμένο μεταπτυχιακό στη Φυσικοθεραπεία MSc (UG) Πανεπιστήμιο London South Bank
(London South Bank University)
- 0% 7% - 149 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ολοκληρωμένο μεταπτυχιακό στην αθλητική αποκατάσταση MSc (UG) Πανεπιστήμιο London South Bank
(London South Bank University)
- 0% 7% - 149 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία MSc Πανεπιστήμιο του Birmingham
(University of Birmingham)
- 0% 4% - 177 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία με έτος ίδρυσης Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Keele
(University of Keele)
- 5% 0% - 133 Newcastle pod Lymeom Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία MPhysio Πανεπιστήμιο του Plymouth
(Plymouth University)
- 5% 5% - 165 Πλύμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης