Plymouth University
Βιοϊατρική επιστήμη PgDip
Plymouth University - Πανεπιστήμιο του Plymouth

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 15 αποφοίτους του προγράμματος Biomedical Science PgDip στο Πανεπιστήμιο του Plymouth για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: βιοεπιστήμες (μη ειδικές).

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
81 /100
15 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Βιοεπιστήμες

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : βιοεπιστήμες (μη ειδικές) στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22000 £19500 £23500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20000 - £25000 £14500 - £23500 £18000 - £29500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Βιοεπιστήμες (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24556 £30929 £35939
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21037 - £28149 £23857 - £42071 £28098 - £51622

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Με συνεχείς εξελίξεις σε όλους τους κλάδους, η βιοϊατρική επιστήμη είναι ένας ταχέως εξελισσόμενος τομέας. Αναζητάτε ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να εμβαθύνετε τις θεωρητικές σας γνώσεις, να βελτιώσετε τις κλινικές σας δεξιότητες και να διευρύνετε την επαγγελματική σας εμπειρία; Σας παρέχουμε μια σειρά από διαδρομές απονομής που σας επιτρέπουν να εξερευνήσετε διαφορετικούς ερευνητικούς τομείς, να αναπτύξετε τις ειδικότητές σας και να επικεντρώσετε τις σπουδές σας σε ένα πρακτικό κλινικό ερευνητικό έργο.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Αξιοποιήστε την τεχνογνωσία των ακαδημαϊκών καθηγητών και διδασκόντων που ερευνούν και αναπτύσσουν ενεργά νέες τεχνικές στη σύγχρονη βιοϊατρική επιστήμη. Το πρόγραμμά μας έχει ισχυρή διεθνή φήμη στη μεταφραστική έρευνα, με σημαντικές οικονομικές επενδύσεις σε εργαστηριακές υποδομές.
 • Ακονίστε τις δεξιότητες και την κριτική σας σκέψη και αναπτύξτε την κλινική σας εμπειρία.
 • Εργαστείτε με εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών, που ενημερώνονται τακτικά και εξυπηρετούν τη μετα-γονιδιωματική και πρωτεωμική, την κυτταρική βιολογία και την απεικόνιση.
 • Εμπλουτίστε τη μάθησή σας με διδασκαλία, εμπειρογνωμοσύνη και γνώση από τους συνεργάτες μας στο NHS, καθώς και από μέλη της Σχολής Βιοϊατρικών Επιστημών και Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου του Πλίμουθ.
 • Εμβαθύνετε την κατανόησή σας με ενότητες που διερευνούν τη σύγχρονη πρακτική, τις αναδυόμενες τεχνικές και τον αντίκτυπο των νέων τεχνολογιών στις ερευνητικές μεθόδους.
 • Επωφεληθείτε από ένα πρόγραμμα που ενισχύεται από την έρευνα, τις εγκαταστάσεις και την τεχνογνωσία του Κέντρου Βιοϊατρικής Έρευνας και του Κέντρου Βιολογίας Συστημάτων. Παρακολουθήστε ερευνητικές εκδηλώσεις και συνεργαστείτε με κορυφαίους επιστήμονες σε ένα ευρύ φάσμα τομέων, συμπεριλαμβανομένης της ανοσολογίας, της αιματολογίας και της γονιδιωματικής.
 • Εστιάστε στα ειδικά σας ενδιαφέροντα υπό την καθοδήγηση του προσωπικού σας συμβούλου έργου και αναπτύξτε μια ατομική τελική εργασία στο πλαίσιο του Κέντρου Βιοϊατρικής Έρευνας και του Κέντρου Βιολογίας Συστημάτων.
 • Αποκτήστε τις δεξιότητες που απαιτούνται για σπουδές σε επίπεδο μάστερ σε αυτή τη διαδρομή μερικής φοίτησης με εξειδικευμένες ενότητες σχετικά με τις τεχνικές έρευνας και την ανάπτυξη έργων.
 • Επιλογή σπουδών πλήρους φοίτησης - αυτό είναι ιδιαίτερα κατάλληλο εάν έχετε λάβει πτυχίο ιατρικής ή οδοντιατρικής με διαβαθμισμένη εκπαίδευση. Οι διδακτικές ενότητες θα παραδίδονται το φθινόπωρο και την άνοιξη, και το ΠΜΣ σας θα ολοκληρωθεί κατά τη διάρκεια ενός έτους.
 • Ενταχθείτε στο πρόγραμμα εάν είστε φοιτητής ιατρικής με διαβαθμισμένη φοίτηση και έχετε ολοκληρώσει επιτυχώς το τέταρτο έτος σπουδών σας ή έχετε ήδη ολοκληρώσει ένα προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών. Παρακολουθήστε το πρόγραμμα ως πρόγραμμα πλήρους φοίτησης με διαβαθμισμένη φοίτηση για όσους επιθυμούν να διακόψουν τις σπουδές τους ως φοιτητές ιατρικής ή οδοντιατρικής.

Αναγνωρισμένο από τη Βασιλική Εταιρεία Βιολογίας για τους σκοπούς της συνδεδεμένης ιδιότητας μέλους.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Biomedical Science PgDip από Πανεπιστήμιο του Plymouth

35% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
20% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
10% Γραμματεία και συναφή επαγγέλματα
5% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Για ενημερωμένες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε απευθείας με το ίδρυμα.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6.5

Με 6.0 σε όλα τα στοιχεία.

IELTS (Academic) 6.5

Με 6.0 σε όλα τα στοιχεία.

Το Πανεπιστήμιο του Πλίμουθ διαθέτει ειδική υπηρεσία παροχής συμβουλών για διεθνείς φοιτητές (ISA), η οποία θα σας υποστηρίξει από την ημέρα που θα αποδεχτείτε την προσφορά σας στο Πανεπιστήμιο, μέχρι και την αποφοίτησή σας. Θα σας προσφέρουν βοήθεια και συμβουλές ώστε να μπορέσετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις σπουδές σας και το χρόνο σας στο Ηνωμένο Βασίλειο, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.plymouth.ac.uk/student-life/services/international-students/international-student-advice για περισσότερες πληροφορίες. Αφού υποβάλετε αίτηση, η υπό όρους επιστολή προσφοράς σας θα σας αποσταλεί επίσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, γι' αυτό φροντίστε να καταχωρίσετε την τρέχουσα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στην αίτησή σας και να ελέγχετε τακτικά αυτό το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Θα χρειαστείτε την επιστολή άνευ όρων και την επιβεβαίωση αποδοχής σπουδών (CAS) που θα σας στείλουμε, όταν θα υποβάλετε αίτηση για τη φοιτητική σας βίζα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πριν σας στείλουμε το CAS, θα πρέπει να καταθέσετε προκαταβολή διδάκτρων. Είμαστε αδειοδοτημένος Χορηγός σύμφωνα με το σύστημα Points Based System. Για να συμμορφωθούμε με τα καθήκοντά μας ως Χορηγός, είμαστε υποχρεωμένοι να ελέγξουμε και άλλες πτυχές της αίτησής σας εκτός από τα ακαδημαϊκά σας επιτεύγματα, για παράδειγμα τυχόν προηγούμενες σπουδές, την οικονομική κατάσταση και το ιστορικό μετανάστευσής σας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Για τις προϋποθέσεις εισόδου στα μαθήματα (συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων αγγλικών) ανατρέξτε στη συγκεκριμένη σελίδα για το μάθημα που σας ενδιαφέρει (www.plymouth.ac.uk/study). Απαιτείται αναγνωρισμένος τίτλος αγγλικής γλώσσας (π.χ. IELTS) ή επιτυχής ολοκλήρωση ενός από τα προπαρασκευαστικά μαθήματα αγγλικής γλώσσας του Πανεπιστημίου. Ελέγξτε τις σελίδες των χωρών μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την αίτηση από τη συγκεκριμένη χώρα καταγωγής σας www.plymouth.ac.uk/international/study/international-students-country-guides. Για τα διεθνή δίδακτρα, επισκεφθείτε τις σελίδες μας για τα δίδακτρα και τη χρηματοδότηση www.plymouth.ac.uk/study/fees. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, επικοινωνήστε με το [email protected]
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςBiomedical Science, PgDip, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν τουλάχιστον πτυχίο ανώτερης δεύτερης τάξης του Ηνωμένου Βασιλείου με βαθμό άριστα στις βιοϊατρικές επιστήμες, στις επιστήμες της ζωής ή σε συναφές αντικείμενο με στοιχείο γενετικής ή ισότιμο τίτλο σπουδών του εξωτερικού. Οι υποψήφιοι με διαβαθμισμένη ή μεταπτυχιακή ιατρική/οδοντιατρική/κτηνιατρική εκπαίδευση ή όσοι έχουν σημαντική σχετική επαγγελματική εμπειρία ενθαρρύνονται να υποβάλουν αίτηση και θα εξεταστούν σε ατομική βάση. Οι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου του Πλίμουθ που δεν πληρούν αυτή την προϋπόθεση μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο του προγράμματος σε πρώτη φάση. Παρακαλείστε να αναφέρετε στην αίτησή σας την πορεία για την οποία υποβάλλετε αίτηση. Στο πλαίσιο της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων ενδέχεται να διεξαχθεί σύντομη συνέντευξη.

 • Εάν έχετε τίτλους σπουδών του εξωτερικού, μπορείτε να ελέγξετε τη σύγκρισή τους με τους αντίστοιχους τίτλους του Ηνωμένου Βασιλείου μέσω της βρετανικής NARIC, η οποία παρέχει συμβουλευτική υπηρεσία. * Αγγλική γλώσσα: Εάν δεν έχετε ολοκληρώσει τη δευτεροβάθμια ή τριτοβάθμια εκπαίδευσή σας στα αγγλικά, θα χρειαστείτε συνολική βαθμολογία IELTS 7 και τουλάχιστον 6,5 σε κάθε στοιχείο.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Plymouth στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 29 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Plymouth

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Plymouth

Το Πανεπιστήμιο του Πλίμουθ ιδρύθηκε το 1992 και εδρεύει στη μικρή πόλη του Πλίμουθ, στη νοτιοδυτική Αγγλία. Το πανεπιστήμιο προσφέρει μια ποικιλία από φοιτητικές εστίες σε διαφορετικές τιμές, και όλες σε κοντινή απόσταση από τις αίθουσες διδασκαλίας σας. Κατά την περιπλάνηση εκτός πανεπιστημιούπολης, οι φοιτητές θα βρουν μια τοποθεσία που παρέχει ένα μείγμα τόσο αστικού όσο και αγροτικού περιβάλλοντος, εξασφαλίζοντας ότι υπάρχει κάτι για όλους εδώ.

Λίστα με 221 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Plymouth - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Plymouth

προπτυχιακοί φοιτητές:
13880
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2275
:
16155
 • Plymouth as a Playground
 • The Moment I Realised - Rachael Palmer
 • What students think of University of Plymouth
 • UPSU Freshers 18 highlights

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Βιοϊατρική επιστήμη DipHE Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
- - - £15100 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική επιστήμη (Κλινική Βιοχημεία) MSc Πανεπιστήμιο Swansea
(Swansea University)
- - - £9900 - Σουόνσι Oncampus μερική απασχόληση
Βιοϊατρικές επιστήμες PgCert Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan
(Cardiff Metropolitan University)
- - - - - Κάρντιφ Oncampus μερική απασχόληση
Έρευνα Βιοϊατρικών Επιστημών PgCert Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan
(Cardiff Metropolitan University)
- - - - - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική επιστήμη PgDip Πανεπιστήμιο του Plymouth
(Plymouth University)
- - - - - Πλύμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική και υγειονομική ηθική PgDip Πανεπιστήμιο του Leeds
(University of Leeds)
- - - - - Λιντς Oncampus μερική απασχόληση
Βιοϊατρική επιστήμη DipHE Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
- - - £15100 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική επιστήμη (Κλινική Βιοχημεία) MSc Πανεπιστήμιο Swansea
(Swansea University)
- - - £9900 - Σουόνσι Oncampus μερική απασχόληση
Βιοϊατρικές επιστήμες PgCert Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan
(Cardiff Metropolitan University)
- - - - - Κάρντιφ Oncampus μερική απασχόληση
Έρευνα Βιοϊατρικών Επιστημών PgCert Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan
(Cardiff Metropolitan University)
- - - - - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης