Norwich University of the Arts
Animation BA (Hons)
Norwich University of the Arts - Πανεπιστήμιο Τεχνών του Norwich

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 45 αποφοίτους του προγράμματος Animation BA (Hons) στο Πανεπιστήμιο Τεχνών του Norwich για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: κινηματογραφικές ταινίες και φωτογραφία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
70 /100
45 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων κινηματογραφικές ταινίες και φωτογραφία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : κινηματογραφικές ταινίες και φωτογραφία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22000 £17000 £21000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18000 - £25000 £13500 - £21000 £17500 - £25500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε κινηματογραφικές ταινίες και φωτογραφία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £20933 £18108 £21051
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18375 - £24906 £13095 - £22569 £15928 - £26889

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

ΠΡΟΒΟΛΗ

Το πρόγραμμα σπουδών BA (Hons) Animation στο Norwich University of the Arts (Norwich) έχει σχεδιαστεί για να εμπνέει και να αιχμαλωτίζει τη φαντασία των φοιτητών του, εξισορροπώντας τις θεμελιώδεις αρχές με τις τεχνικές αιχμής. Αγκαλιάζουμε τη δημιουργικότητα σε όλες τις πτυχές του μαθήματος και στοχεύουμε σε αποτελέσματα με την καλλιτεχνικότητα και την αφήγηση ιστοριών στον πυρήνα τους, τα οποία εξερευνούν καινοτόμες μεθόδους δημιουργίας κινούμενων εικόνων και εμπνέουν νέα ακροατήρια.

 • ΒΑΣΙΚΆ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ
 • Μοιράζεται το πρόγραμμα σπουδών του πρώτου έτους με το BA (Hons) Animation and Visual Effects, επιτρέποντάς σας να μελετήσετε τις θεμελιώδεις δεξιότητες σκέψης και εργασίας στο animation και τα οπτικά εφέ και παρέχοντας στους σπουδαστές μια σταθερή βάση στα βασικά που απαιτούνται και για τους δύο κλάδους
 • Ανάπτυξη κατανόησης των στοιχείων της οπτικής/κινηματογραφικής γλώσσας, όπως η αφηγηματική δομή, ο σχεδιασμός, το χρώμα και η σύνθεση
 • Εργαστείτε σε σχέση με τη βιωσιμότητα, την ποικιλομορφία και τα παγκόσμια πλαίσια- αναρωτηθείτε πώς το έργο που δημιουργείτε και οι μέθοδοι που χρησιμοποιείτε μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κάνουν τη διαφορά σε άλλους
 • Προχωρήστε προς τα αποτελέσματα του έργου μέσω μιας διαδικασίας σύλληψης, πειραματισμού και επανάληψης, με κάθε στάδιο να βελτιώνει την επικοινωνία, το νόημα και την αποφασιστικότητα.
 • Να μάθετε τη σημασία της συνεργατικής εργασίας, της παρουσίασης/παρουσίασης, της διαχείρισης χρόνου/έργου, των επικοινωνιακών δεξιοτήτων, της ανταπόκρισης σε δημιουργικές αναφορές, της ακαδημαϊκής γραφής και της παροχής και λήψης ανατροφοδότησης.
 • Να παρακολουθείτε προσκεκλημένες διαλέξεις και masterclasses, αξιολογήσεις χαρτοφυλακίου και να συμμετέχετε σε εσωτερικά/εξωτερικά συνέδρια, εκθέσεις και εκδηλώσεις καριέρας, ανάλογα με την περίπτωση
 • Να αναπτύσσουν την παρατηρητικότητα, τον προβληματισμό, την κριτική ικανότητα, τη συναισθηματική νοημοσύνη, την οργάνωση και την αυτονομία που απαιτούνται από έναν σύγχρονο καλλιτέχνη, καθώς και την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων.
 • Συμμετοχή σε μια κουλτούρα στούντιο που διευκολύνει τη μάθηση από ομότιμους και συμβάλλει στη δημιουργία εργασιακών σχέσεων για την υποστήριξη της συνεργατικής πρακτικής.
 • Από το έτος 2, ειδικεύονται είτε σε 2D (εικόνες που δημιουργούνται από υπολογιστή) είτε σε stop motion.
 • ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΣΑΣ

Στο τελευταίο έτος, θα δημιουργήσετε μια προσωπική παρουσίαση των εξειδικευμένων δεξιοτήτων σας και μια πρωτότυπη ταινία κινουμένων σχεδίων, ώστε να είστε έτοιμοι για καριέρα μετά το πανεπιστήμιο.

Το BA (Hons) Animation σας προετοιμάζει για να ενταχθείτε στους αποφοίτους του Norwich που έχουν ήδη εργαστεί στις εταιρείες Lupus Films, Blue Zoo, Meantime Media, Cartoon Saloon και άλλες.

Επίσης, σας προετοιμάζει με ένα σύνολο μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων που υποστηρίζει την καριέρα σας πέρα από τις υπάρχουσες δημιουργικές βιομηχανίες - όπου η ομαδική εργασία, η συνεργασία, η επίλυση προβλημάτων, η ικανότητα έρευνας και διαχείρισης έργων είναι πάντα ιδιαίτερα επιθυμητές.

 • Η ΕΡΓΑΣΊΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΏΝ ΜΑΣ

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Animation BA (Hons) από Πανεπιστήμιο Τεχνών του Norwich

25% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
10% Επαγγελματίες πληροφορικής
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
10% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
5% Επαγγελματίες διαχείρισης επιχειρηματικών και χρηματοοικονομικών έργων
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Το Πανεπιστήμιο σας αξιολογεί μέσω των εργασιών που παράγετε κατά την ολοκλήρωση κάθε ενότητας. Σε κάθε ενότητα θα πρέπει να παρουσιάσετε ένα χαρτοφυλάκιο εργασιών, το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει ολοκληρωμένες εργασίες, γραπτές εργασίες, την έρευνά σας και ένα ημερολόγιο αναστοχασμού, το οποίο σας επιτρέπει να αξιολογήσετε τη μάθησή σας και να επισημάνετε τα δυνατά σας σημεία και τους τομείς για περαιτέρω ανάπτυξη. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μεθόδους αξιολόγησής μας στη διεύθυνση www.nua.ac.uk/assessment/.

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Others
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςAnimation, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Animation BA (Hons)

EU £18000 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
Διεθνή £18000 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)
 • έτος 2
 • έτος 3

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Τεχνών του Norwich στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 6 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Τεχνών του Norwich

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Τεχνών του Norwich

Το Norwich University of the Arts (NUA) έχει διατηρήσει μια ισχυρή φήμη στην εκπαίδευση στις τέχνες, το σχεδιασμό και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης από την ίδρυσή του το 1845. Το NUA βρίσκεται στο Norwich, μια από τις πιο πράσινες και ασφαλείς πόλεις της Βρετανίας, η οποία παρεμπιπτόντως προσφέρει επίσης μια ακμάζουσα καλλιτεχνική και μουσική σκηνή. Το Νόργουιτς έχει ανακηρυχθεί από την εφημερίδα Sunday Times ως ένα από τα καλύτερα μέρη για να ζει κανείς στο Ηνωμένο Βασίλειο για πολλά συναπτά έτη, λόγω του ενεργητικού και νεανικού πληθυσμού του, των πολύχρωμων υπαίθριων αγορών και του λογικού κόστους ζωής σε σύγκριση με πολλά μέρη του Ηνωμένου Βασιλείου.

Λίστα με 36 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Τεχνών του Norwich - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Τεχνών του Norwich

προπτυχιακοί φοιτητές:
2535
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
90
:
2625
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Παραστατική Κινηματογραφία (Animation)": 1490 Ακαδημαϊκό έτος 2021/22 - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • A week in the life of an NUA Fashion student with Angela | Student vlog
 • Preparing for university with Chloe | Student vlog
 • Meet the intern | Maddy | Norwich University of the Arts
 • What is it like to study at Norwich University of the Arts? - by US student Kyra Vergho

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Norwich University of the Arts
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Εικονογράφηση και κινούμενα σχέδια BA (Hons) Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
20% 5% 0% £19250 144 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τεχνικές τέχνες Computer Animation BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Bournemouth
(Bournemouth University)
- - - £18800 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ψηφιακό animation με έτος θεμελίωσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
72% 0% 15% £16085 131 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Animation (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
71% 7% 11% £16750 131 Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Animation (με έτος επαγγελματικής πρακτικής) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
61% 7% 5% £17500 134 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Animation BA (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- 5% 5% £15000 £16125 105 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Animation (σε απευθείας σύνδεση) BA (Hons) Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
- 5% 10% £15000 126 Χάι Ουίκαμ Online πλήρους απασχόλησης
Animation BA (Hons) Πανεπιστήμιο Τεχνών του Norwich
(Norwich University of the Arts)
70% 20% 4% £18000 145 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κινουμένων σχεδίων με έτος θεμελίωσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- - - £14900 - Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Animation (με ολοκληρωμένα έτη θεμελίωσης και επαγγελματικής πρακτικής) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
61% 7% 5% £17500 134 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης