Manchester Metropolitan University
Φυσικοθεραπεία (προεγγραφή) MSc
Manchester Metropolitan University - Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 20 αποφοίτους του προγράμματος Physiotherapy (pre-registration) MSc στο Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: ανατομία, φυσιολογία και παθολογία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
67 /100
20 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων ανατομία, φυσιολογία και παθολογία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : ανατομία, φυσιολογία και παθολογία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £32000 £25000 £29000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £34000 £18000 - £27500 £19000 - £30500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε ανατομία, φυσιολογία και παθολογία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25154 £26830 £32977
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22123 - £29608 £21022 - £35666 £25332 - £42896

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επισκόπηση

Το ταχύρρυθμο, διετές πρόγραμμα προ-εγγραφής μας είναι εγκεκριμένο και επικυρωμένο από την Chartered Society of Physiotherapy (CSP) και έχει ως στόχο να σας προετοιμάσει για εργασία ως φυσιοθεραπευτής στη σύγχρονη πρακτική.

Με διάρκεια δύο ετών (45 εβδομάδες ανά έτος), το ταχύρρυθμο πρόγραμμα πλήρους φοίτησης υποστηρίζει φοιτητές που έχουν προπτυχιακό πτυχίο σε συναφές αντικείμενο για να ασκήσουν το επάγγελμα του φυσιοθεραπευτή.

Το διδακτικό μεταπτυχιακό μας σάς βοηθά να συνδυάσετε τη θεωρία της φυσικοθεραπείας με την πράξη και να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας στην κριτική σκέψη.

Μερικά από τα θέματα που θα μελετήσετε περιλαμβάνουν τη δομή και τη λειτουργία του νευρικού συστήματος, του καρδιοαναπνευστικού συστήματος και του μυοσκελετικού συστήματος. Θα εξετάσετε θέματα όπως οι ανισότητες στην υγεία, τα νομικά και πολιτικά πλαίσια που διέπουν την πρακτική της φυσικοθεραπείας στο Ηνωμένο Βασίλειο και η ολοκληρωμένη φροντίδα.

Θα έχετε επίσης πρακτικές συνεδρίες όπου θα μάθετε τεχνικές φυσιοθεραπείας, όπως δεξιότητες αξιολόγησης, χειροθεραπεία και συνταγογράφηση ασκήσεων. Αυτές συνήθως πραγματοποιούνται στις εξειδικευμένες αίθουσες διδασκαλίας φυσιοθεραπείας.

Πρέπει να συμπληρώσετε τουλάχιστον 1.000 κλινικές ώρες για να εγγραφείτε ως φυσιοθεραπευτής. Στο μάθημά μας, θα πραγματοποιήσετε τέσσερις πρακτικές ασκήσεις διάρκειας έξι εβδομάδων και μία πρακτική άσκηση διάρκειας πέντε εβδομάδων, την οποία θα οργανώσετε εσείς. Αυτές οι τοποθετήσεις οργανώνονται συνήθως από την ομάδα πρακτικής άσκησης και πραγματοποιούνται σε μια μεγάλη ποικιλία κλινικών τομέων, συμπεριλαμβανομένων του NHS και ιδιωτικών ιατρείων, όπου θα υποστηρίζεστε και θα εργάζεστε μαζί με έμπειρους κλινικούς εκπαιδευτές, οι οποίοι θα διευκολύνουν και θα υποστηρίζουν τη μάθησή σας. Η τελική πρακτική άσκηση επιλογής μπορεί να γίνει σε περιοχή της επιλογής σας είτε στο Ηνωμένο Βασίλειο είτε στο εξωτερικό.

Πολλοί από την ομάδα διδασκαλίας μας συμμετέχουν ενεργά στην έρευνα και την κλινική πρακτική παράλληλα με τις διδακτικές τους υποχρεώσεις. Τα τρέχοντα ερευνητικά προγράμματα περιλαμβάνουν την εφαρμογή της φυσικοθεραπείας με ψηφιακές εφαρμογές για τον επιγονατιδομηριαίο πόνο, την απομακρυσμένη παρακολούθηση της αποκατάστασης των ασθενών στο σπίτι και τη χρήση της εικονικής πραγματικότητας για τον πόνο στη μέση.

Για να χρηματοδοτήσετε το μεταπτυχιακό σας πτυχίο φυσιοθεραπείας, θα έχετε πρόσβαση σε κανονικά φοιτητικά δάνεια, σύμφωνα με τη χρηματοδότηση των προπτυχιακών σπουδών για μαθήματα προεγγραφής.

Το μάθημα αυτό απευθύνεται σε φοιτητές που έχουν προπτυχιακό πτυχίο σε συναφές αντικείμενο και επιθυμούν να ασκήσουν το επάγγελμα του φυσιοθεραπευτή. Εάν είστε ήδη εγγεγραμμένος και ειδικευμένος φυσιοθεραπευτής, ανατρέξτε στο MSc in Advanced Physiotherapy.

Χαρακτηριστικά και οφέλη

 • Επιταχυνόμενο μάθημα - διετές μάθημα που αναπτύχθηκε για μεταπτυχιακούς φοιτητές με σκοπό την εγγραφή τους ως φυσιοθεραπευτές.

 • Εμπειρία στην πρακτική άσκηση - θα πραγματοποιήσετε κλινική πρακτική άσκηση και στα δύο έτη αυτού του κύκλου σπουδών, αποκτώντας εμπειρία σε περιβάλλοντα ιδιωτικών ιατρείων και ιατρείων NHS στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 • Σπουδές στο εξωτερικό - θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε τον τόπο και την ειδικότητα της τελικής σας πρακτικής άσκησης, με δυνατότητα σπουδών στο εξωτερικό.

 • Εξειδικευμένες εγκαταστάσεις - θα μάθεις στις ειδικές εγκαταστάσεις φυσιοθεραπείας στην πανεπιστημιούπολη, οι οποίες περιλαμβάνουν επτά ξεχωριστές αίθουσες εξάσκησης, ένα εργαστήριο κίνησης και τεχνολογία προσομοίωσης.

 • Εγκεκριμένο μάθημα - το μάθημά μας είναι εγκεκριμένο και επικυρωμένο από την Chartered Society of Physiotherapy (CSP).

Γίνετε εγγεγραμμένος επαγγελματίας - όταν αποφοιτήσετε, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για να γίνετε μέλος της Chartered Society of Physiotherapy (CSP) και να εγγραφείτε στο Health Care Professions Council (HCPC).

Αναγνωρισμένο από τη Royal Society of Biology με σκοπό την κάλυψη, εν μέρει, των ακαδημαϊκών απαιτήσεων και της εμπειρίας για την ιδιότητα του μέλους και του Chartered Biologist (CBiol).

Αναγνωρισμένο από τη Royal Society of Biology με σκοπό την κάλυψη, εν μέρει, των ακαδημαϊκών απαιτήσεων και της εμπειρίας για την ιδιότητα του μέλους και του Chartered Biologist (CBiol).

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Physiotherapy (pre-registration) MSc από Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

40% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
10% Επαγγελματίες νοσηλευτές
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Επαγγελματίες πρόνοιας
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 5.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςPhysiotherapy (pre-registration), MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 32 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ είναι ένα ίδρυμα που χρηματοδοτείται από το δημόσιο και ιδρύθηκε το 1970 στην πόλη του Μάντσεστερ. Βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, οι φοιτητές μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από το γεγονός ότι απέχουν λιγότερο από δέκα λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Από ακαδημαϊκής άποψης, το πανεπιστήμιο προσφέρει όλα τα πιο συνηθισμένα προγράμματα Φιλελευθέρων Τεχνών, αλλά και κάποια λιγότερο συχνά εμφανιζόμενα αντικείμενα, όπως η Εγκληματολογία και η Κοινωνιολογία. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να περιμένουν να απολαύσουν την ησυχία και την ιδιωτικότητα του έβδομου ορόφου του πανεπιστημίου, ο οποίος είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στις μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές.

Λίστα με 278 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

προπτυχιακοί φοιτητές:
27525
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5195
:
32720
 • #McrMetUni Open Day: Welcome
 • International Students: Living and Studying in Manchester
 • Meet International Student David
 • International Students: Welcome to Manchester Metropolitan University
 • What to Expect on Arrivals Day: Birley

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
MPhysiotherapy (Sport and Exercise Medicine) MSc Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
81% 0% 5% £22180 172 Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία MPhysio Πανεπιστήμιο Robert Gordon
(Robert Gordon University)
94% 0% 0% £14000 225 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κτηνιατρική Φυσικοθεραπεία MVetPhys Writtle University College
(Writtle University College)
- - - £13080 £14000 - Τσέλμσφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία MSc Πανεπιστήμιο του Birmingham
(University of Birmingham)
56% 0% 4% - 177 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία με έτος ίδρυσης Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Keele
(University of Keele)
67% 5% 0% - 133 Newcastle pod Lymeom Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία MPhysio Πανεπιστήμιο του Plymouth
(Plymouth University)
82% 5% 5% - 165 Πλύμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία με ολοκληρωμένο μεταπτυχιακό Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Keele
(University of Keele)
67% 5% 2% - 145 Newcastle pod Lymeom Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία (προεγγραφή) MSc Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- - - £42350 - Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία (Προεγγραφή) MSc Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £21600 - Πόρτσμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία (Προεγγραφή) MSc Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £21700 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης