Manchester Metropolitan University
Master of Sport Directorship MSc
Manchester Metropolitan University - Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Οι αθλητικές επιχειρήσεις είναι μια ανταγωνιστική παγκόσμια βιομηχανία πολλών δισεκατομμυρίων λιρών και αναπτύσσεται συνεχώς. Η ζήτηση δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη για επαγγελματίες με γνώσεις στρατηγικής, εμπορικής οξυδέρκειας και ηγετικών ικανοτήτων.

Αν είστε πρώην παίκτης ή επαγγελματίας αθλητικής διαχείρισης, θα σας δώσουμε τις επιχειρηματικές δεξιότητες για να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας. Αυτό το μάθημα θα σας ταιριάζει αν θέλετε να προχωρήσετε την καριέρα σας ή να μετακινηθείτε στον αθλητικό κόσμο από τις επιχειρήσεις.

Ανάπτυξη στρατηγικών δεξιοτήτων

Το μάθημά μας ανοίγει το δρόμο για τους μελλοντικούς ηγέτες του αθλητισμού. Σπουδάζοντας με μερική φοίτηση σε δύο χρόνια, θα αναπτύξετε την τεχνογνωσία για να ανταποκριθείτε στη ζήτηση κορυφαίων αθλητικών οργανισμών.

Θα καλύψετε θέματα όπως η ηγεσία για υψηλές επιδόσεις, οι στρατηγικές λειτουργίες, η καινοτομία και η αλλαγή, η διακυβέρνηση και οι βέλτιστες πρακτικές. Συνδυάζοντας την ψυχολογία και την ψυχομετρία, το μάθημα MSD θα φτάσει στην καρδιά της επιστήμης της απόδοσης. Ο μοναδικός μας συνδυασμός εμπειρογνωμόνων, επαγγελματιών και γνώστες του κλάδου θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τη δύναμη του νου για να ενεργοποιήσετε και να ενισχύσετε την επίτευξη στον αθλητισμό και τις επιχειρήσεις.

Θα σας εκθέσουμε επίσης σε ένα ευρύ φάσμα αθλητικών περιβαλλόντων. Θα μοιραστείτε τις γνώσεις σας με συναδέλφους από διαφορετικά υπόβαθρα και θα εφαρμόσετε τις νέες γνώσεις στη δική σας ειδικότητα.

Στο δεύτερο έτος, θα εφαρμόσετε τις δεξιότητές σας σε μια διπλωματική εργασία. Θα σας προκαλέσουμε να εντοπίσετε, να ερευνήσετε και να αναλύσετε στρατηγικά ένα διαχειριστικό ή επιχειρηματικό ζήτημα στον οργανισμό σας ή σε έναν τομέα που σας ενδιαφέρει.

Χαρακτηριστικά και οφέλη

 • Μια παγκόσμια πόλη για τον αθλητισμό - σπουδάστε σε μια από τις σπουδαιότερες αθλητικές πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου εδρεύουν δύο κορυφαίοι σύλλογοι της Premier League, ένα διεθνές γήπεδο κρίκετ και ένα φημισμένο ποδηλατοδρόμιο.
 • Τριπλή διαπίστευση - η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων κατέχει το παγκοσμίως αναγνωρισμένο τρίπτυχο διαπίστευσης από τις EQUIS, AACSB και AMBA, που μας τοποθετεί μεταξύ των καλύτερων σχολών διοίκησης επιχειρήσεων στον κόσμο.
 • Masterclass Series - η σειρά αυτή φέρνει ειδικούς από τον κλάδο. Στο παρελθόν έχουν μιλήσει, μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής επικοινωνίας της British Cycling, ο διευθύνων σύμβουλος του Essex Cricket Club και ο διευθυντής ανάπτυξης της FA.
 • Υποστηριζόμενη από την επιστήμη - εμβαθύνουμε στην επιστήμη της διαχείρισης της απόδοσης για να σας βοηθήσουμε να εκτιμήσετε και να βελτιώσετε την επιχειρηματική απόδοση.
 • Μάθετε από τους ειδικούς - η ομάδα διδασκαλίας της MSD διαθέτει πλούσια εμπειρία σε τομείς όπως η ηγεσία, η στρατηγική, οι επιχειρήσεις, η απόδοση της ομάδας, η καινοτομία, η αλλαγή και η διακυβέρνηση.
 • Εγκρίθηκε από τη βιομηχανία - η διδασκαλία σε αυτό το μάθημα έχει εγκριθεί από την Αγγλική Λίγκα Ράγκμπι, την Premiership Rugby και την Rugby Football League.
 • Executive Coaching - προσφέρουμε σε όλους τους σπουδαστές μας την ευκαιρία να συνεργαστούν με έναν Executive Coach. Το Coaching είναι μια αξιόλογη προσέγγιση για την ατομική ανάπτυξη και έχει καθιερωθεί ως πρακτική στις επιχειρήσεις.
 • Ποικιλόμορφη κοινότητα - από τη βάση μέχρι τους επαγγελματίες υψηλού προφίλ, καλωσορίζουμε ανθρώπους από όλες τις πτυχές του αθλητισμού. Αυτό το μάθημα ταιριάζει επίσης σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που θέλουν να αναπτύξουν την εταιρεία τους.
 • Ένας κόσμος ευκαιριών - θα σας βοηθήσουμε να προετοιμαστείτε για ρόλους επιπέδου διευθυντή σε παγκόσμιους οργανισμούς. Σκεφτείτε τους συλλόγους της πρώτης κατηγορίας, τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τη FIFA και πολλά άλλα.
 • Βελτιώνοντας την εμπειρία σας - ως μέλος του Manchester Graduate School of Sport, είστε επίσης μέρος του Manchester Metropolitan University Institute of Sport. Αυτό το Ινστιτούτο ενώνει τεχνογνωσία από όλο το Πανεπιστήμιο, δημιουργώντας ένα σπίτι για την αθλητική εκπαίδευση, την έρευνα και τις συνεργασίες στο Manchester Met.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 5.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςMaster of Sport Directorship, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Παρακαλούμε δείτε την ιστοσελίδα μας για πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 32 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ είναι ένα ίδρυμα που χρηματοδοτείται από το δημόσιο και ιδρύθηκε το 1970 στην πόλη του Μάντσεστερ. Βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, οι φοιτητές μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από το γεγονός ότι απέχουν λιγότερο από δέκα λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Από ακαδημαϊκής άποψης, το πανεπιστήμιο προσφέρει όλα τα πιο συνηθισμένα προγράμματα Φιλελευθέρων Τεχνών, αλλά και κάποια λιγότερο συχνά εμφανιζόμενα αντικείμενα, όπως η Εγκληματολογία και η Κοινωνιολογία. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να περιμένουν να απολαύσουν την ησυχία και την ιδιωτικότητα του έβδομου ορόφου του πανεπιστημίου, ο οποίος είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στις μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές.

Λίστα με 278 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

προπτυχιακοί φοιτητές:
27525
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5195
:
32720
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Διαχείριση Αθλητισμού": 7235 Ακαδημαϊκό έτος 2021/22 - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • #McrMetUni Open Day: Welcome
 • International Students: Living and Studying in Manchester
 • Meet International Student David
 • International Students: Welcome to Manchester Metropolitan University
 • What to Expect on Arrivals Day: Birley

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Βιομηχανίες ποδοσφαίρου MBA Πανεπιστήμιο του Liverpool
(University of Liverpool)
- - - £31500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Master of Sport Directorship MSc Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan
(Manchester Metropolitan University)
- - - - - Μάντσεστερ Oncampus μερική απασχόληση
Αθλητικές επιχειρήσεις και ηγεσία MSc Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
- - - - - - Oncampus μερική απασχόληση
Διοίκηση Αθλητικών Επιχειρήσεων MSc Πανεπιστήμιο του Central Lancashire
(University of Central Lancashire)
- - - - - Πρέστον, Λανκασάιρ Online μερική απασχόληση
Διαχείριση Αθλητικών Επιχειρήσεων MSc Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam
(Sheffield Hallam University)
- - - - - Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αθλητικές επιχειρήσεις, διαχείριση και πολιτική MSc Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan
(Manchester Metropolitan University)
- - - - - Μάντσεστερ Oncampus μερική απασχόληση
Αθλητικές επιχειρήσεις και καινοτομία MSc Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
- - - - - - Oncampus μερική απασχόληση