Manchester Metropolitan University
Διεθνής διαχείριση τουρισμού και φιλοξενίας MSc
Manchester Metropolitan University - Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Ο τουρισμός και η φιλοξενία είναι συναρπαστικοί και δυναμικοί τομείς σπουδών και παρουσιάζουν ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών για σταδιοδρομία σε όλο τον κόσμο.

Μετά τον αντίκτυπο του COVID-19, οι εργοδότες θα αναζητήσουν φρέσκα και καινοτόμα μυαλά για να βοηθήσουν στην ανοικοδόμηση αυτών των κλάδων σε ένα ταχέως εξελισσόμενο περιβάλλον, δημιουργώντας μια πλατφόρμα για την επόμενη γενιά επαγγελματιών του τουρισμού και της φιλοξενίας.

Σε αυτό το μάθημα, θα σας διδάξουμε την πιο πρόσφατη θεωρία και πρακτική της διαχείρισης του τουρισμού και της φιλοξενίας και πώς αυτή εφαρμόζεται σε τουριστικές επιχειρήσεις, αξιοθέατα, θέρετρα και άλλα.

Με βάση τον κλάδο, για τον κλάδο

Δημιουργήσαμε αυτό το μάθημα σε συνεργασία με αεροπορικές εταιρείες, αξιοθέατα, ξενοδοχεία και άλλους οργανισμούς, όπως η Ένωση Βρετανικών Ταξιδιωτικών Πρακτόρων (ABTA) και η Expedia. Συνεργαζόμαστε με ακόμη περισσότερους οργανισμούς από την οικονομία των επισκεπτών, προκειμένου να σας δώσουμε εμπειρία από πρώτο χέρι από τον κλάδο καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών σας.

Θα έχετε την ευκαιρία να εργάζεστε σε ζωντανές αναφορές πελατών και να ακούτε τακτικά από ειδικούς του κλάδου, οι οποίοι θα μοιράζονται μαζί σας τις γνώσεις και την εμπειρία τους. Η ενασχόληση με επαγγελματίες του κλάδου θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια εικόνα του τρόπου με τον οποίο λειτουργούν οι διάφοροι οργανισμοί, καθώς και του τρόπου με τον οποίο ανταποκρίνονται και προσαρμόζονται στις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

Εμπειρογνώμονες στον τομέα

Οι καθηγητές μας έχουν εργαστεί σε διάφορους οργανισμούς τουρισμού και φιλοξενίας σε όλο τον κόσμο, όπως τουριστικούς πράκτορες, αεροπορικές εταιρείες, διοργανωτές εκδηλώσεων, ξενοδοχεία και αξιοθέατα. Εκτός από την εμπειρία μας στον τουρισμό και τη φιλοξενία, θα διδαχθείτε επίσης από ειδικούς στους εξειδικευμένους τομείς της ψηφιακής στρατηγικής και της επιχειρηματικότητας.

Είμαστε παθιασμένοι με τη βιωσιμότητα του κλάδου στο Manchester Met και το μακροπρόθεσμο μέλλον του τουρισμού και της φιλοξενίας. Ελάτε μαζί μας σε αυτό το μάθημα για να μάθετε πώς θα μπορούσατε να παίξετε ρόλο στην ανοικοδόμηση μιας από τις πιο συναρπαστικές βιομηχανίες στον κόσμο.

Χαρακτηριστικά και οφέλη

 • Σπουδές σε μια πόλη πολιτισμού - Το Μάντσεστερ είναι περιφερειακός κόμβος για τον τουρισμό και τη φιλοξενία, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχετε τακτικά την ευκαιρία να βλέπετε τον κλάδο σε δράση.

 • Εμπειρογνώμονες σε θέματα τουρισμού και φιλοξενίας - θα διδαχθείτε από προσωπικό με μεγάλη εμπειρία στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας, από τη διαχείριση επιχειρήσεων σε ξενοδοχεία και εστιατόρια έως τουριστικούς πράκτορες και πολλά άλλα.

 • Τριπλή διαπίστευση - η σχολή μας κατέχει το παγκοσμίως αναγνωρισμένο τρίπτυχο διαπίστευσης EQUIS, AACSB και AMBA, το οποίο μας τοποθετεί μεταξύ των καλύτερων σχολών επιχειρήσεων στον κόσμο.

 • Διασυνδέσεις με τη βιομηχανία - επωφεληθείτε από τις εκτεταμένες διασυνδέσεις μας με τη βιομηχανία και αναζητήστε συναρπαστικές ευκαιρίες στον ακμάζοντα κόσμο του διεθνούς τουρισμού και της φιλοξενίας.

 • Εμπειρίες από τη βιομηχανία - μάθετε πολύτιμες πληροφορίες από προσκεκλημένους ομιλητές που εργάζονται στον τομέα και αποκτήστε πολύτιμες επαφές με τη βιομηχανία.

 • Μάθηση με τα χέρια - συνεργαστείτε με εργοδότες του τουρισμού και της φιλοξενίας για να αναπτύξετε τις επαγγελματικές σας δεξιότητες στον τουρισμό και τη φιλοξενία, εφαρμόζοντάς τες στην πράξη, δουλεύοντας πάνω στο δικό σας ζωντανό έργο.

 • Ευκαιρίες στον τουρισμό και τη φιλοξενία - αποφοιτήστε με ένα προσόν που θα σας επιτρέψει να ακολουθήσετε μια σειρά από διοικητικές σταδιοδρομίες στις παγκόσμιες βιομηχανίες τουρισμού και φιλοξενίας.

 • Ευκαιρίες στον τουρισμό και τη φιλοξενία - αποφοιτήστε με ένα προσόν που θα σας επιτρέψει να ακολουθήσετε μια ποικιλία διοικητικών σταδιοδρομιών στον παγκόσμιο τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 5.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςInternational Tourism and Hospitality Management, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 32 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ είναι ένα ίδρυμα που χρηματοδοτείται από το δημόσιο και ιδρύθηκε το 1970 στην πόλη του Μάντσεστερ. Βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, οι φοιτητές μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από το γεγονός ότι απέχουν λιγότερο από δέκα λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Από ακαδημαϊκής άποψης, το πανεπιστήμιο προσφέρει όλα τα πιο συνηθισμένα προγράμματα Φιλελευθέρων Τεχνών, αλλά και κάποια λιγότερο συχνά εμφανιζόμενα αντικείμενα, όπως η Εγκληματολογία και η Κοινωνιολογία. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να περιμένουν να απολαύσουν την ησυχία και την ιδιωτικότητα του έβδομου ορόφου του πανεπιστημίου, ο οποίος είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στις μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές.

Λίστα με 278 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

προπτυχιακοί φοιτητές:
27525
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5195
:
32720
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Διοίκηση Επιχειρήσεων Φιλοξενίας": 7235 Ακαδημαϊκό έτος 2021/22 - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • #McrMetUni Open Day: Welcome
 • International Students: Living and Studying in Manchester
 • Meet International Student David
 • International Students: Welcome to Manchester Metropolitan University
 • What to Expect on Arrivals Day: Birley

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
International Hospitality Management MSc Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £21700 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνής Διαχείριση Τουρισμού και Φιλοξενίας MA Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £18150 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνής Διαχείριση Φιλοξενίας MSc Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- - - £14900 - Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνής διαχείριση τουρισμού και φιλοξενίας MSc Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan
(Manchester Metropolitan University)
- - - - - Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνής Διοίκηση Φιλοξενίας με Ψηφιακή Καινοτομία MSc Πανεπιστήμιο του Surrey
(University of Surrey)
- - - - - Γκίλντφορντ Online πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση τουρισμού και φιλοξενίας MSc Πανεπιστήμιο του Plymouth
(Plymouth University)
- - - - - Πλύμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνής Διοίκηση Φιλοξενίας MSc Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam
(Sheffield Hallam University)
- - - - - Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση τουρισμού MBA Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £15000 - Κάρντιφ Online πλήρους απασχόλησης
Διεθνείς Επιχειρήσεις με Τουρισμό και Φιλοξενία MSc Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £18700 - Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνής Διαχείριση Τουρισμού και Φιλοξενίας MA Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £18150 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης