Manchester Metropolitan University
Διεθνείς σχέσεις και παγκόσμιες επικοινωνίες MA
Manchester Metropolitan University - Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 20 αποφοίτους του προγράμματος International Relations and Global Communications MA στο Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: ανατομία, φυσιολογία και παθολογία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
67 /100
20 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων ανατομία, φυσιολογία και παθολογία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : ανατομία, φυσιολογία και παθολογία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £32000 £25000 £29000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £34000 £18000 - £27500 £19000 - £30500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε ανατομία, φυσιολογία και παθολογία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25154 £26830 £32977
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22123 - £29608 £21022 - £35666 £25332 - £42896

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Η σχέση μεταξύ πολιτικής και επικοινωνίας δεν ήταν ποτέ πιο δυναμική ή πιο σημαντική από ό,τι σήμερα. Τα ψηφιακά μέσα, ιδίως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλάζουν ριζικά το έδαφος της πολιτικής.

Αυτό το μάθημα σας επιτρέπει να μελετήσετε αυτές τις αλληλεπιδράσεις σε ένα διεπιστημονικό περιβάλλον, αξιοποιώντας την έρευνα και την εμπειρογνωμοσύνη από τους τομείς της πολιτικής, των διεθνών σχέσεων, της πληροφόρησης και των επικοινωνιών, της δημοσιογραφίας και της γλωσσολογίας.

Θα μελετήσετε τη θεωρία των μέσων ενημέρωσης και των επικοινωνιών, καθώς και την ιστορική εξέλιξη των διεθνών σχέσεων και βασικά ζητήματα της σύγχρονης παγκόσμιας πολιτικής, και θα γίνετε ειδικοί στο πώς οι νέες τεχνολογίες επικοινωνίας διαμορφώνουν τις κοινωνίες, την πολιτική και τις ζωές των ατόμων.

Το ΠΜΣ μπορεί να ολοκληρωθεί σε ένα έτος πλήρους απασχόλησης ή σε δύο έτη μερικής απασχόλησης. Αυτό το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο για σπουδές στην πανεπιστημιούπολη (πλήρης ή μερική απασχόληση) ή μέσω διαδικτύου (μόνο μερική απασχόληση).

Χαρακτηριστικά και οφέλη

 • Ένα προσιτό μεταπτυχιακό πτυχίο - Κατάλληλο για πολλά εκπαιδευτικά και επαγγελματικά υπόβαθρα.

 • Ποικίλες και συναρπαστικές εργασίες - Μπορείτε να παρουσιάσετε την εργασία σας με τον τρόπο που σας ταιριάζει, από παραδοσιακές εκθέσεις μέχρι εκθέσεις, συζητήσεις, αναρτήσεις σε ιστολόγια και παρουσιάσεις.

 • Πραγματική εμπειρία - Μάθετε από επαγγελματίες προσκεκλημένους ομιλητές από ΜΚΟ με πολιτικό ή ακτιβιστικό υπόβαθρο, αναπτύσσοντας παράλληλα το δικό σας χαρτοφυλάκιο εργαλείων πολιτικής επικοινωνίας.

 • Διεπιστημονικό - Σπουδάζετε σε ένα διεπιστημονικό περιβάλλον, συνεργαζόμενοι με ειδικούς στην πολιτική, τις διεθνείς σχέσεις, την επικοινωνία, τη δημοσιογραφία και τη γλωσσολογία.

 • Ακαδημαϊκή τεχνογνωσία - Θα διδάσκεστε από έμπειρους ακαδημαϊκούς με πλούσια τεχνογνωσία στους τομείς της έρευνας, της ανάλυσης και της δημοσίευσης. Θα έχετε επίσης τακτική πρόσβαση σε εξωτερικά εργαστήρια, σεμινάρια και ημέρες ταλέντων.

 • Δημόσια δέσμευση - Εξερευνήστε ευκαιρίες για να εξασκήσετε τις ακαδημαϊκές σας γνώσεις σε πραγματικές συνθήκες, συνεργαζόμενοι με το κοινό, συμπεριλαμβανομένων των νέων. Αυτό θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε εμπειρία απασχολησιμότητας ως προετοιμασία για την καριέρα σας ως πτυχιούχος.

 • Σπουδάστε στο Μάντσεστερ - Μια από τις πιο συναρπαστικές ψηφιακές πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου είναι γεμάτη με δημιουργικές εταιρείες που αναζητούν ταλαντούχους αποφοίτους.

 • Μια διεθνής προοπτική - Αυτό το ΠΜΣ προσελκύει φοιτητές από όλο τον κόσμο, δίνοντάς σας την ευκαιρία να κάνετε διεθνείς επαφές και να αποκτήσετε μια πραγματικά παγκόσμια προοπτική για τα θέματα που καλύπτονται.

 • Διαδικτυακή εξ αποστάσεως εκπαίδευση - Μπορείτε να σπουδάσετε αυτό το μάθημα με μερική απασχόληση μέσω διαδικτυακής εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, επιτρέποντάς σας να σπουδάσετε εξ αποστάσεως σε χρόνο που σας βολεύει, από την άνεση του σπιτιού σας. Η διδασκαλία και η μάθηση είναι προσαρμοσμένη για τους εξ αποστάσεως φοιτητές- κάθε εβδομάδα υπάρχει ένα σύνολο ασύγχρονου υλικού για να το επεξεργαστείτε και να το συζητήσετε με τους συμφοιτητές σας και τους καθηγητές σας. Το εξ αποστάσεως εκπαιδευτικό υλικό μας έχει σχεδιαστεί για να είναι διαδραστικό και σαφές και περιλαμβάνει βιντεοσκοπήσεις, αφηγηματικές προβολές διαφανειών, ψηφιοποιημένα αναγνώσματα, διαδραστικά κουίζ και συζητήσεις σε φόρουμ. Εκτός από το προσαρμοσμένο περιεχόμενο των ενοτήτων, θα έχετε πρόσβαση στην πολύ καλά εξοπλισμένη βιβλιοθήκη μας, όπου μπορείτε να έχετε ψηφιακή πρόσβαση σε αντίγραφα βιβλίων επαγγελματικής ανάπτυξης, διάφορα κεφάλαια και ένα μεγάλο αριθμό επαγγελματικών, ακαδημαϊκών περιοδικών.

Αναγνωρισμένο από τη Royal Society of Biology με σκοπό την κάλυψη, εν μέρει, των ακαδημαϊκών απαιτήσεων και της εμπειρίας για την ιδιότητα του μέλους και του Chartered Biologist (CBiol).

Αναγνωρισμένο από τη Royal Society of Biology με σκοπό την κάλυψη, εν μέρει, των ακαδημαϊκών απαιτήσεων και της εμπειρίας για την ιδιότητα του μέλους και του Chartered Biologist (CBiol).

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους International Relations and Global Communications MA από Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

40% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
10% Επαγγελματίες νοσηλευτές
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Επαγγελματίες πρόνοιας
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 5.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςInternational Relations and Global Communications, MA, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

  • #45 
  • #301 
  Κοινωνικές επιστήμες

  [Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2023]
  • #40 
  • #351 
  Κοινωνικές επιστήμες
  NTU Κατατάξεις ανά Θέμα
  [Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 32 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ είναι ένα ίδρυμα που χρηματοδοτείται από το δημόσιο και ιδρύθηκε το 1970 στην πόλη του Μάντσεστερ. Βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, οι φοιτητές μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από το γεγονός ότι απέχουν λιγότερο από δέκα λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Από ακαδημαϊκής άποψης, το πανεπιστήμιο προσφέρει όλα τα πιο συνηθισμένα προγράμματα Φιλελευθέρων Τεχνών, αλλά και κάποια λιγότερο συχνά εμφανιζόμενα αντικείμενα, όπως η Εγκληματολογία και η Κοινωνιολογία. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να περιμένουν να απολαύσουν την ησυχία και την ιδιωτικότητα του έβδομου ορόφου του πανεπιστημίου, ο οποίος είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στις μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές.

Λίστα με 278 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

προπτυχιακοί φοιτητές:
27525
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5195
:
32720
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Διεθνείς Σχέσεις": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • #McrMetUni Open Day: Welcome
 • International Students: Living and Studying in Manchester
 • Meet International Student David
 • International Students: Welcome to Manchester Metropolitan University
 • What to Expect on Arrivals Day: Birley

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Διεθνείς Σχέσεις MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
47% 5% 2% £26500 190 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνείς Σχέσεις και Κοινωνιολογία MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
86% 5% 0% £21900 £20800 204 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανθρωπολογία και Διεθνείς Σχέσεις MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
93% 0% 0% £21900 £20800 178 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνείς Σχέσεις και Ισπανικές και Λατινοαμερικανικές Σπουδές MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
87% 5% 5% £21900 £20800 187 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γερμανικά και Διεθνείς Σχέσεις MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
87% 5% 5% £21900 £20800 185 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνείς επιχειρήσεις και διεθνείς σχέσεις MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
75% 5% 6% £20900 172 Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωγραφία και Διεθνείς Σχέσεις MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
87% 5% 5% £21900 £20800 185 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διεθνείς Σχέσεις MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
87% 5% 0% £21900 £20800 178 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνείς σχέσεις και νομικές σπουδές MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
87% 5% 0% £21900 £20800 190 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνείς Σχέσεις και Πολιτική MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
75% 0% 5% £20900 180 Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης