Manchester Metropolitan University
Σχεδιασμός παιχνιδιών BSc
Manchester Metropolitan University - Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 50 αποφοίτους Games Design BSc κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με ηλεκτρονικά παιχνίδια και κινούμενα σχέδια από το Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με ηλεκτρονικά παιχνίδια και κινούμενα σχέδια.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
84 /100
50 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων ηλεκτρονικά παιχνίδια και κινούμενα σχέδια

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : ηλεκτρονικά παιχνίδια και κινούμενα σχέδια στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23500 £22500 £26000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22000 - £25000 £18000 - £25000 £21500 - £33500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε ηλεκτρονικά παιχνίδια και κινούμενα σχέδια (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23390 £20411 £24692
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19866 - £26906 £14825 - £25703 £18756 - £32023

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Ο σχεδιασμός παιχνιδιών προσφέρει μια διέξοδο σε μια μορφή ψυχαγωγίας που όχι μόνο είναι μια από τις πιο δημοφιλείς στον κόσμο, αλλά και εξελίσσεται συνεχώς, καινοτομεί και επαναπροσδιορίζει τα δικά της όρια. Εν ολίγοις, η βιομηχανία των παιχνιδιών είναι ένα συναρπαστικό μέρος και ο κύκλος σπουδών μας BSc (Hons) Games Design θα μπορούσε να είναι το πρώτο σας βήμα προς το να γίνετε ένας σχεδιαστής παιχνιδιών έτοιμος για τη βιομηχανία.

Καθ' όλη τη διάρκεια του μαθήματος, θα βρείτε μια προσέγγιση που θα επικεντρώνεται στις πρακτικές διαδικασίες κατασκευής παιχνιδιών. Έτσι, με την υποστήριξή μας θα δημιουργήσετε ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο παιχνιδιών και αντικειμένων που μοιάζουν με παιχνίδια. Καθώς προχωράτε, θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με τους εξειδικευμένους τομείς της επιστήμης που σας ενδιαφέρουν περισσότερο, και με αξιολογήσεις αιχμής, όπως το "Παιχνίδι την εβδομάδα", θα αναπτύξετε επίσης τις ικανότητές σας ως σχεδιαστής παιχνιδιών. Στη συνέχεια, στο τελευταίο έτος σπουδών σας, όχι μόνο θα εργαστείτε μόνοι σας πάνω στο δικό σας παιχνίδι, αλλά και πάνω σε ένα παιχνίδι μεγάλης κλίμακας μέσω μιας σειράς μικρότερων έργων μέσα σε ένα προσομοιωμένο στούντιο παιχνιδιών.

Η Σχολή Ψηφιακών Τεχνών προσφέρει το τέλειο περιβάλλον για τέτοιου είδους συνεργασία. Αυτό συμβαίνει επειδή το καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών μας προετοιμάζει το έδαφος για την ίδια διεπιστημονική ομαδική εργασία που θα βρείτε στον επαγγελματικό ψηφιακό τομέα - συνεργαζόμενοι με φοιτητές του σχεδιασμού ήχου, της κινούμενης εικόνας και της παραγωγής μέσων, καθώς και με φοιτητές από το Τμήμα Πληροφορικής και Μαθηματικών. Το αποτέλεσμα είναι ένα περιβάλλον που προάγει τη δημιουργικότητα και σας βοηθά να αποκτήσετε ένα ποικίλο, ολοκληρωμένο σύνολο δεξιοτήτων. Και, επειδή το SODA είναι ειδικά κατασκευασμένο με εγκαταστάσεις βιομηχανικών προδιαγραφών, θα φύγετε από εμάς εξοπλισμένοι και με τεχνικές δεξιότητες βιομηχανικών προδιαγραφών.

Ως φοιτητής του Games Design, θα διαπιστώσετε ότι το Μάντσεστερ προσφέρει τόσο το τέλειο σκηνικό για τις σπουδές σας όσο και το ιδανικό εφαλτήριο για τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Δεν είναι μόνο το σπίτι μιας πλούσιας κληρονομιάς εκδόσεων παιχνιδιών, αλλά σήμερα διαθέτει τον μεγαλύτερο τομέα μέσων ενημέρωσης και δημιουργίας εκτός Λονδίνου. Στο κατώφλι μας, θα βρείτε έναν παγκοσμίως αναγνωρισμένο τομέα web και UX, καθώς και φημισμένα γραφεία CG, οπτικών εφέ και VR/AR και στο MediaCityUK στο Salford, τις ψηφιακές ομάδες και τις ομάδες παιχνιδιών του BBC. Συνολικά, παρέχει μια σειρά από ευκαιρίες για έναν απόφοιτο που είναι έτοιμος να κάνει μια δήλωση στον κόσμο της ανάπτυξης παιχνιδιών.

Το μάθημα αυτό είναι διαθέσιμο με την επιλογή ενός έτους ίδρυσης.

Χαρακτηριστικά και οφέλη

 • Αποκτήστε τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να εργαστείτε ως σχεδιαστής παιχνιδιών που είναι έτοιμος για τη βιομηχανία.
 • Να βιώσετε πώς είναι να εργάζεστε ως μέλος μιας επαγγελματικής ομάδας, βρίσκοντας λύσεις σε πολύπλοκα προβλήματα μέσω ομαδικών έργων.
 • Επωφεληθείτε από τους πρωτοποριακούς πόρους και την ευρεία βάση δεξιοτήτων της κοινότητας SODA.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Games Design BSc από Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

35% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
25% Διδάσκοντες επαγγελματίες
15% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Επαγγελματίες σχεδιασμού ιστοσελίδων και πολυμέσων
5% Επαγγελματίες πληροφορικής

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 5.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςGames Design, BSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Πληροφορική

  • #19 
  • #301 
  Πληροφορική
  NTU Κατατάξεις ανά Θέμα
  [Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2023]
  • #38 
  • #401 
  Πληροφορική

  [Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 32 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ είναι ένα ίδρυμα που χρηματοδοτείται από το δημόσιο και ιδρύθηκε το 1970 στην πόλη του Μάντσεστερ. Βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, οι φοιτητές μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από το γεγονός ότι απέχουν λιγότερο από δέκα λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Από ακαδημαϊκής άποψης, το πανεπιστήμιο προσφέρει όλα τα πιο συνηθισμένα προγράμματα Φιλελευθέρων Τεχνών, αλλά και κάποια λιγότερο συχνά εμφανιζόμενα αντικείμενα, όπως η Εγκληματολογία και η Κοινωνιολογία. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να περιμένουν να απολαύσουν την ησυχία και την ιδιωτικότητα του έβδομου ορόφου του πανεπιστημίου, ο οποίος είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στις μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές.

Λίστα με 278 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

προπτυχιακοί φοιτητές:
27525
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5195
:
32720
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Παιχνίδια Yπολογιστών": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • #McrMetUni Open Day: Welcome
 • International Students: Living and Studying in Manchester
 • Meet International Student David
 • International Students: Welcome to Manchester Metropolitan University
 • What to Expect on Arrivals Day: Birley

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Πληροφορική (Παιχνίδια) BSc Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £16150 £17000 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Games Art BA (Hons) Πανεπιστήμιο Nottingham Trent
(Nottingham Trent University)
- - - £16500 - Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός και προγραμματισμός ηλεκτρονικών παιχνιδιών (με έτος πρακτικής άσκησης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
- - - £16750 - Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός παιχνιδιών BA (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
- - - £15000 - Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανάπτυξη παιχνιδιών υπολογιστών (με έτος θεμελίωσης) BSc Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
85% 7% 14% £14000 80 Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Προγραμματισμός ηλεκτρονικών παιχνιδιών με έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- - - £14900 - Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Προγραμματισμός παιχνιδιών υπολογιστών BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
- - - £16750 - Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Παραγωγή παιχνιδιών BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Nottingham Trent
(Nottingham Trent University)
- - - £16500 - Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός ηλεκτρονικών παιχνιδιών (με πρακτική άσκηση) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Gloucestershire
(University of Gloucestershire)
- - - £15000 £15450 - Τσέλτενχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Concept Art για παιχνίδια και ταινίες (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
- - - £16750 - Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης