Manchester Metropolitan University
Βιομηχανική ψηφιοποίηση MSc
Manchester Metropolitan University - Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αγκαλιάστε τις εξελίξεις στην τεχνολογία και βοηθήστε να διαμορφώσετε το μέλλον με αυτό το μοναδικό μεταπτυχιακό πτυχίο. Ο τρισδιάστατος σχεδιασμός και η ψηφιακή τεχνολογία κατασκευής εξελίσσονται με απίστευτους ρυθμούς. Ζούμε σε μια εποχή όπου είναι δυνατή η τρισδιάστατη εκτύπωση των πάντων, από αυτοκίνητα μέχρι ρούχα, ακόμη και ολόκληρα σπίτια, ενώ οι επιστήμονες διερευνούν επί του παρόντος τη δυνατότητα τρισδιάστατης εκτύπωσης ανθρώπινων οργάνων για μεταμόσχευση.

Η απόκτηση αυτού του προσόντος είναι η ευκαιρία σας να βρεθείτε στην πρώτη γραμμή ενός τεράστιου αναπτυσσόμενου τομέα, με μεγάλες διεθνείς εταιρείες όπως η Boeing, η Adidas και το NHS να επενδύουν σημαντικά στην τεχνολογία τρισδιάστατων εκτυπώσεων. Αυτό το καινοτόμο μεταπτυχιακό πρόγραμμα προσφέρει πρακτική εκπαίδευση στον συναρπαστικό τομέα της ψηφιακής κατασκευής και έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει και να αναπτύξει επαγγελματίες έτοιμους για τη βιομηχανία.

Ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων θα αναπτύξει τις δεξιότητές σας στον σχεδιασμό με τη βοήθεια υπολογιστή, τη μοντελοποίηση και τη βιομηχανική βιωσιμότητα. Εκτός από την τρισδιάστατη εκτύπωση, το περιεχόμενο του μαθήματος έχει σχεδιαστεί για να εκπαιδεύσει τους σπουδαστές σε όλες τις πτυχές της Βιομηχανίας 4.0 και διερευνά το Διαδίκτυο των πραγμάτων, τον παραγωγικό σχεδιασμό, ακόμη και την επαυξημένη και εικονική πραγματικότητα.

Το μεταπτυχιακό βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας και εξετάζει πώς θα μπορούσε να μετασχηματιστεί η μεταποίηση στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσω της υιοθέτησης βιομηχανικών ψηφιακών τεχνολογιών. Ως εκ τούτου, στο πλαίσιο αυτού του μαθήματος, θα επισκεφθείτε σύνθετους τεχνικούς οργανισμούς για να παρακολουθήσετε τον αντίκτυπο που έχει επιτευχθεί.

Χαρακτηριστικά και οφέλη

 • Εγκαταστάσεις αιχμής - Σπουδάστε και εργαστείτε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του PrintCity, του κόμβου ψηφιακής παραγωγής του Πανεπιστημίου. Εξοπλισμένο με περισσότερους από 60 τρισδιάστατους εκτυπωτές, συμπεριλαμβανομένων των Ultimaker, Formlabs, Markforged, 3D Systems και HP, που μπορούν να παράγουν εξαρτήματα από πολλά διαφορετικά υλικά, συμπεριλαμβανομένου του μετάλλου. Θα μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τις δικές σας καθηλωτικές πραγματικότητες με τα Oculus Quest 2 και το Unity 3D. Το PrintCity επεκτάθηκε σε μεγαλύτερο χώρο το 2021, μετακομίζοντας στο Turing House.

 • Ευκαιρίες ζωντανών έργων - Το PrintCity προσελκύει επιχειρήσεις στο πλαίσιο του εμπορικού του σκέλους για όσους επιθυμούν να αναπτύξουν πρωτότυπα. Όπου είναι δυνατόν, θα σας προσφέρουμε αυτό το έργο για να εργαστείτε παράλληλα με τις σπουδές σας.

 • Σπουδαστική κοινότητα - Έχουμε αποκτήσει τη φήμη ότι δημιουργούμε μια ισχυρή ομαδική δυναμική, όπου εργαζόμαστε όλοι μαζί στον ίδιο χώρο: προσωπικό και σπουδαστές. Συναντιόμαστε κάθε εβδομάδα ως ομάδα για να ενημερωνόμαστε για τη Βιομηχανία 4 ή να σχεδιάζουμε εκδρομές όπως ιστιοπλοΐα ή καρτ.

 • Αναγνωρισμένες από τη βιομηχανία δεξιότητες - Οι σπουδαστές μας στη Βιομηχανική Ψηφιοποίηση εκτιμώνται ιδιαίτερα στη βιομηχανία και την ψηφιακή παραγωγή. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε τρεις πρώην σπουδαστές μας στη λίστα του The Manufacturer με τους 50 νέους που κάνουν τη μεταποίηση πιο έξυπνη. Ένας κατάλογος εμπνευσμένων νέων ανθρώπων που σφυρηλατούν τη σταδιοδρομία τους στο μεταποιητικό τοπίο του Ηνωμένου Βασιλείου και οδηγούν τη χώρα προς τα εμπρός μέσω της καινοτομίας.

 • Αφιερωμένη τεχνική υποστήριξη - Η εξειδικευμένη ομάδα των τεχνικών υπευθύνων του PrintCity παρέχει πρακτική υποστήριξη στους σπουδαστές σε κάθε στάδιο, από τη σύλληψη των ιδεών μέχρι τα τελικά προϊόντα. Θα συνεργαστείτε στενά μαζί τους, από ατομική υποστήριξη μέχρι συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, για να διασφαλίσετε ότι είστε σίγουροι για τις πρακτικές πτυχές της τρισδιάστατης εκτύπωσης.

 • Ετοιμοι για καριέρα - Ο σχεδιασμός της δομής των μαθημάτων μας και του κύκλου ζωής των σπουδαστών σας επιτρέπει να αναπτύξετε μια ποικιλία δεξιοτήτων και ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο εργασιών. Μια ετοιμότητα που θα είναι ανεκτίμητη στην προετοιμασία για καλύτερα αμειβόμενες θέσεις στο πλαίσιο της Βιομηχανίας 4.0.

 • Προαιρετικό έτος πρακτικής άσκησης - Εφαρμόστε τη θεωρία στην πράξη με μια πρακτική άσκηση στη βιομηχανία, ενισχύοντας τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας και αποκτώντας εξειδικευμένη τεχνογνωσία και μεταβιβάσιμες επαγγελματικές δεξιότητες.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 5.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςDigital Design and Manufacturing, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 32 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ είναι ένα ίδρυμα που χρηματοδοτείται από το δημόσιο και ιδρύθηκε το 1970 στην πόλη του Μάντσεστερ. Βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, οι φοιτητές μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από το γεγονός ότι απέχουν λιγότερο από δέκα λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Από ακαδημαϊκής άποψης, το πανεπιστήμιο προσφέρει όλα τα πιο συνηθισμένα προγράμματα Φιλελευθέρων Τεχνών, αλλά και κάποια λιγότερο συχνά εμφανιζόμενα αντικείμενα, όπως η Εγκληματολογία και η Κοινωνιολογία. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να περιμένουν να απολαύσουν την ησυχία και την ιδιωτικότητα του έβδομου ορόφου του πανεπιστημίου, ο οποίος είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στις μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές.

Λίστα με 278 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

προπτυχιακοί φοιτητές:
27525
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5195
:
32720
 • #McrMetUni Open Day: Welcome
 • International Students: Living and Studying in Manchester
 • Meet International Student David
 • International Students: Welcome to Manchester Metropolitan University
 • What to Expect on Arrivals Day: Birley

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Manufacturing Engineering MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
- - - £28600 - Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική Παραγωγής με Διοίκηση MEng Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
79% 4% 6% £26700 205 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κατασκευαστική μηχανική, συμπεριλαμβανομένου ενός βιομηχανικού έτους MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
- - - £28600 - Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Παραγωγής MSc Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £17450 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Παραγωγής με βιομηχανική πρακτική MSc Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £21000 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Παραγωγής MSc Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- - - - - Ντέρμπι Oncampus μερική απασχόληση
Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών "Προσθετική κατασκευή και τρισδιάστατη εκτύπωση MSc (PG) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
- - - - - Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιομηχανική ψηφιοποίηση MSc Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan
(Manchester Metropolitan University)
- - - - - Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κατασκευαστική Μηχανική, Καινοτομία και Διοίκηση MSc Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
- - - - - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης