Manchester Metropolitan University
Εφαρμοσμένη Εγκληματολογία MA
Manchester Metropolitan University - Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το μεταπτυχιακό μας πρόγραμμα MA Εφαρμοσμένη Εγκληματολογία έχει αναπτυχθεί για να προσφέρει γνώσεις και εμπειρίες του πραγματικού κόσμου, προσφέροντας στους φοιτητές την ευκαιρία να εξετάσουν την εγκληματολογία στην πράξη, τόσο στην ποινική δικαιοσύνη όσο και στην εφαρμοσμένη έρευνα.

Η ομάδα μας περιλαμβάνει πρώην επαγγελματίες της δικαιοσύνης και ερευνητές που βρίσκονται στην αιχμή της έρευνας και της αξιολόγησης σε τομείς όπως η δικαιοσύνη των νέων, τα ναρκωτικά και η πολιτική ποινικής δικαιοσύνης. Η εμπειρία και οι επαφές που αυτό συνεπάγεται μας έδωσε την ευκαιρία να αναπτύξουμε ένα ζωντανό, εφαρμοσμένο πρόγραμμα σπουδών που περιλαμβάνει επιλογές σπουδών στην πολιτική, την πρακτική και τη θεωρία της ποινικής δικαιοσύνης, καθώς και την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε πρακτική άσκηση σε σχετικό οργανισμό. Θα καλύψετε επίσης ερευνητικές μεθόδους και θα πραγματοποιήσετε τη δική σας έρευνα.

Σχεδιάσαμε αυτό το μάθημα για να ταιριάζει σε άτομα που εργάζονται ή σχεδιάζουν να εργαστούν στην ποινική δικαιοσύνη και σε συναφείς τομείς, καθώς και σε όσους αναζητούν μια ακαδημαϊκή καριέρα.Δεν απαιτείται οι φοιτητές να έχουν σπουδάσει προηγουμένως εγκληματολογία.

Χαρακτηριστικά και οφέλη

 • Ένα ποικίλο μεταπτυχιακό πτυχίο - Σχεδιασμένο τόσο για φοιτητές των οποίων οι στόχοι και τα ενδιαφέροντα είναι αμιγώς ακαδημαϊκά όσο και για εκείνους που επιθυμούν να αναπτύξουν μια πιο πρακτική εστίαση.

 • Χωρίς εξετάσεις - ολοκληρώστε το πτυχίο σας χωρίς εξετάσεις υπό πίεση. Η αξιολόγηση είναι 100% εργασία μαθημάτων με ευκαιρίες να εξερευνήσετε μελέτες περιπτώσεων από την έρευνα και την πρακτική αιχμής.

 • Ακαδημαϊκή εμπειρογνωμοσύνη - το διδακτικό προσωπικό έχει εθνική και διεθνή φήμη στον κλάδο και συμμετέχει ενεργά στην έρευνα, τις δημοσιεύσεις, τις ακαδημαϊκές επιχειρήσεις, καθώς και στη διαβούλευση με την κυβέρνηση, την ανάπτυξη και την αξιολόγηση πολιτικών. Αυτό τροφοδοτεί τη διδασκαλία και, ως εκ τούτου, μπορείτε να περιμένετε να εκτεθείτε στις πιο πρόσφατες εξελίξεις και αναδυόμενες γνώσεις στον τομέα αυτό.

 • Σύνδεσμοι και συμβολή του κλάδου - στενοί δεσμοί εργασίας με τη δικαιοσύνη των νέων, την επιτήρηση, την αστυνόμευση και τις φυλακές της περιοχής και συμβολή από επαγγελματίες του τομέα της ποινικής δικαιοσύνης και ομάδες που αγωνίζονται για τη δικαιοσύνη.

 • Πρακτική άσκηση στη βιομηχανία - ευκαιρία για πρακτική άσκηση στον κόσμο της ποινικής δικαιοσύνης ή σε σχέση με αυτόν.

 • Μονάδα Αξιολόγησης Πολιτικής και Έρευνας (PERU) - θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε στο διεπιστημονικό ερευνητικό μας κέντρο PERU. Διευθυνόμενο από μια ομάδα αξιολογητών, οικονομολόγων, κοινωνιολόγων και εγκληματολόγων, το κέντρο ειδικεύεται στην αξιολόγηση πολιτικών, προγραμμάτων και έργων και στην παροχή συμβουλών σε εθνικούς και τοπικούς φορείς χάραξης πολιτικής για την ανάπτυξη πολιτικών που βασίζονται σε στοιχεία. Το PERU εργάζεται για κυβερνητικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένου του Υπουργείου Εσωτερικών, και για τοπικούς οργανισμούς υλοποίησης, συμπεριλαμβανομένων των αστυνομικών δυνάμεων, των υπηρεσιών επιτήρησης, των τοπικών αρχών και του εθελοντικού τομέα. Πρόσφατα έχουν παράσχει συμβουλές σε τομείς της ποινικής δικαιοσύνης, της μείωσης της εγκληματικότητας, των συμβουλευτικών υπηρεσιών, της κατάχρησης ουσιών και των υπηρεσιών για νέους. Αυτή η έρευνα σε πραγματικές συνθήκες ενσωματώνεται στη διδασκαλία μας καθ' όλη τη διάρκεια αυτού του μαθήματος, και θα έχετε επίσης την πολύτιμη ευκαιρία να συμμετάσχετε στα πιο πρόσφατα έργα του κέντρου μέσω της μονάδας Πρακτικής Άσκησης.

 • Το Κέντρο Σπουδών Νεολαίας του Μάντσεστερ (MCYS) - το MCYS συγκεντρώνει ερευνητές από όλο το πανεπιστήμιο για να διερευνήσει πώς οι έννοιες, οι εμπειρίες και οι αναπαραστάσεις της νεολαίας έχουν αλλάξει με την πάροδο του χρόνου, ενώ παράλληλα εστιάζει σε θέματα που αφορούν τη νεολαία σήμερα. Αυτό περιλαμβάνει ιδιαίτερη έμφαση στη δικαιοσύνη των νέων μέσω της πανεπιστημιακής σύμπραξης Greater Manchester Youth Justice University Partnership με τις υπηρεσίες δικαιοσύνης των νέων σε όλο το Greater Manchester. Θα είστε σε θέση να επωφεληθείτε από τις ισχυρές σχέσεις που έχουμε αναπτύξει με επαγγελματίες του κλάδου από τον τομέα της δικαιοσύνης των νέων καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών σας και πέραν αυτών.

 • Κέντρο Μεγάλων Δεδομένων για το Έγκλημα και την Ευημερία - συγκεντρώνει δεδομένα για το έγκλημα, την υγεία και πολλαπλά δεδομένα για να ενισχύσει την κατανόηση των κινητήριων δυνάμεων των κοινωνικών προβλημάτων και των θεμάτων εγκληματικότητας, αστυνόμευσης, υγείας και ευημερίας.

 • QSTEP - ένα από τα μόλις 15 κέντρα Q-Step στο Ηνωμένο Βασίλειο- αναγνωρισμένο ως κέντρο αριστείας στη διδασκαλία και την κατάρτιση ποσοτικών μεθόδων, με εθνική και παγκόσμια φήμη για την παιδαγωγική του.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 5.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςApplied Criminology, MA, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 32 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ είναι ένα ίδρυμα που χρηματοδοτείται από το δημόσιο και ιδρύθηκε το 1970 στην πόλη του Μάντσεστερ. Βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, οι φοιτητές μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από το γεγονός ότι απέχουν λιγότερο από δέκα λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Από ακαδημαϊκής άποψης, το πανεπιστήμιο προσφέρει όλα τα πιο συνηθισμένα προγράμματα Φιλελευθέρων Τεχνών, αλλά και κάποια λιγότερο συχνά εμφανιζόμενα αντικείμενα, όπως η Εγκληματολογία και η Κοινωνιολογία. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να περιμένουν να απολαύσουν την ησυχία και την ιδιωτικότητα του έβδομου ορόφου του πανεπιστημίου, ο οποίος είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στις μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές.

Λίστα με 278 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

προπτυχιακοί φοιτητές:
27525
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5195
:
32720
 • #McrMetUni Open Day: Welcome
 • International Students: Living and Studying in Manchester
 • Meet International Student David
 • International Students: Welcome to Manchester Metropolitan University
 • What to Expect on Arrivals Day: Birley

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Εγκληματολογία MSc Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
87% 0% 5% £16750 103 Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία και Κοινωνιολογία MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
86% 5% 5% £21900 £20800 180 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εφαρμοσμένη Εγκληματολογία MSc Πανεπιστήμιο του Winchester
(The University of Winchester)
- - - £17450 - Γουίντσεστερ Oncampus μερική απασχόληση
Εγκληματολογία MA Πανεπιστήμιο Kingston
(Kingston University)
- - - £8690 - - Oncampus μερική απασχόληση
Εγκληματολογία/Ποινική Δικαιοσύνη MSc (Res) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £16000 - Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνής Εγκληματολογία MA Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £17450 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία με εγκληματολογική ψυχολογία MSc Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
- - - £99 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Εγκληματολογία MA Πανεπιστήμιο του Suffolk
(University of Suffolk)
- - - £12996 - Ίπσουιτς (Ίπσγουιτς) Oncampus πλήρους απασχόλησης
MSoc Εγκληματολογία (ολοκληρωμένο μεταπτυχιακό), συμπεριλαμβανομένου έτους στο εξωτερικό Msoc Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £19500 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία και κοινωνικο-νομική έρευνα MSc Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £21700 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης