Manchester Metropolitan University
Animation MA
Manchester Metropolitan University - Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 20 αποφοίτους του προγράμματος Animation MA στο Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: ανατομία, φυσιολογία και παθολογία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
67 /100
20 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων ανατομία, φυσιολογία και παθολογία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : ανατομία, φυσιολογία και παθολογία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £32000 £25000 £29000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £34000 £18000 - £27500 £19000 - £30500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε ανατομία, φυσιολογία και παθολογία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25154 £26830 £32977
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22123 - £29608 £21022 - £35666 £25332 - £42896

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αυτό το πρόγραμμα σας προσφέρει την ευκαιρία να επιλέξετε τη δική σας διαδρομή στον τομέα του animation, σπουδάζοντας είτε MA Animation είτε την αγκυλωτή ειδικότητα, Visual Effects.

Το animation είναι ένας κλάδος που προσαρμόζεται, προκαλεί και οδηγεί τη βιομηχανία της κινούμενης εικόνας. Είναι στο DNA που μοιραζόμαστε όλοι, αφού μπορεί να εφαρμοστεί εξίσου σε ζωντανή δράση, παιχνίδια, XR, ζωντανές παραστάσεις, online και σε οποιοδήποτε αριθμό μέσων που βασίζονται στο χρόνο, ενώ αποτελεί μια σημαντική μορφή από μόνη της.

Η δημιουργία κινούμενων σχεδίων είναι μια συνεργασία, και στο επίκεντρο αυτού του μαθήματος ενθαρρύνουμε τους σπουδαστές να αναπτύξουν ένα ισχυρό δίκτυο μέσω των δεσμών της Σχολής και της βιομηχανίας. Το κινούμενο σχέδιο δεν είναι μονοδιάστατο, αλλά πολύπλευρο, και η εξειδίκευση του κινούμενου σχεδίου σε αγκύλες αντικατοπτρίζει τους πολλούς τρόπους με τους οποίους μπορεί να εφαρμοστεί και να εξεταστεί το κινούμενο σχέδιο. Από την επιστημονική επικοινωνία, τις βραβευμένες ταινίες μικρού μήκους, μέχρι τα VFX που προκαλούν το μυαλό, τα κινούμενα σχέδια αγγίζουν και μεταμορφώνουν πολλούς τομείς.

Θα καθοδηγήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια στην επιλεγμένη πρακτική σας με προσωπικό που θα σας καθοδηγήσει και θα σας προκαλέσει. Η μεταπτυχιακή μας κοινότητα καθοδηγείται από μια εξειδικευμένη ομάδα ακαδημαϊκού προσωπικού και επισκεπτών ομιλητών που είναι ασκούμενοι καλλιτέχνες, εμψυχωτές και ερευνητές. Μεταφέρουν το πάθος και τις γνώσεις τους για τις ποικίλες βιομηχανίες που τροφοδοτεί το animation και μοιράζονται συμβουλές και τεχνογνωσία σχετικά με το πώς οι φοιτητές θα ενταχθούν σε αυτές.

Η εμπειρία των μεταπτυχιακών φοιτητών έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει ευκαιρίες να βελτιώσετε τις εξειδικευμένες τεχνικές σας δεξιότητες, να προκαλέσετε τη σκέψη σας και να δημιουργήσετε επαγγελματικούς δεσμούς με την παγκόσμια δημιουργική κοινότητα και τη βιομηχανία.

Χαρακτηριστικά και οφέλη

 • Θα ενταχθείτε σε ένα πρόγραμμα σπουδών που προωθεί ενδιαφέρουσες και ποικίλες συνεργασίες με εξωτερικούς εταίρους στο Μάντσεστερ, την περιοχή, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

 • Θα γίνετε αναπόσπαστο μέρος του SODA - το οποίο φιλοξενεί μια δημιουργική κοινότητα ενεργού ερευνητικού προσωπικού με εξειδίκευση σε διάφορους τομείς της πρακτικής, όπως το animation, η κινηματογραφική δημιουργία, η φωτογραφία, η τέχνη των παιχνιδιών, οι καθηλωτικές τέχνες και ο ηχητικός σχεδιασμός.

 • Θα έχετε το χώρο, την καθοδήγηση και τους τεχνικούς πόρους που θα σας επιτρέψουν να αναπτύξετε την ανεξάρτητη πρακτική σας, ενώ παράλληλα θα επωφεληθείτε από τις διεπιστημονικές δραστηριότητες που παρέχονται από την προσφορά μας σε προαιρετικές ενότητες και Co-Labs.

 • Θα έχετε την ευκαιρία να επεκτείνετε και να αναπτύξετε την εμπειρία σας στον επαγγελματικό τομέα, καθώς θα γνωρίσετε τους στενούς δεσμούς μας με εθνικούς και διεθνείς εκπαιδευτικούς εταίρους, ερευνητικές κοινότητες και ισχυρούς δεσμούς με τον δημιουργικό και ψηφιακό τομέα σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

 • Με την ένταξή σας στο SODA του Manchester Met, θα γίνετε μέρος της δυναμικής ερευνητικής κοινότητας του Πανεπιστημίου σε μια πόλη που είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τεχνολογικούς κόμβους στην Ευρώπη με μια ανερχόμενη καλλιτεχνική σκηνή και έναν τομέα δημιουργικών βιομηχανιών.

Αναγνωρισμένο από τη Royal Society of Biology με σκοπό την κάλυψη, εν μέρει, των ακαδημαϊκών απαιτήσεων και της εμπειρίας για την ιδιότητα του μέλους και του Chartered Biologist (CBiol).

Αναγνωρισμένο από τη Royal Society of Biology με σκοπό την κάλυψη, εν μέρει, των ακαδημαϊκών απαιτήσεων και της εμπειρίας για την ιδιότητα του μέλους και του Chartered Biologist (CBiol).

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Animation MA από Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

40% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
10% Επαγγελματίες νοσηλευτές
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Επαγγελματίες πρόνοιας
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 5.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςAnimation, MA, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 32 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ είναι ένα ίδρυμα που χρηματοδοτείται από το δημόσιο και ιδρύθηκε το 1970 στην πόλη του Μάντσεστερ. Βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, οι φοιτητές μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από το γεγονός ότι απέχουν λιγότερο από δέκα λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Από ακαδημαϊκής άποψης, το πανεπιστήμιο προσφέρει όλα τα πιο συνηθισμένα προγράμματα Φιλελευθέρων Τεχνών, αλλά και κάποια λιγότερο συχνά εμφανιζόμενα αντικείμενα, όπως η Εγκληματολογία και η Κοινωνιολογία. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να περιμένουν να απολαύσουν την ησυχία και την ιδιωτικότητα του έβδομου ορόφου του πανεπιστημίου, ο οποίος είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στις μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές.

Λίστα με 278 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

προπτυχιακοί φοιτητές:
27525
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5195
:
32720
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Παραστατική Κινηματογραφία (Animation)": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • #McrMetUni Open Day: Welcome
 • International Students: Living and Studying in Manchester
 • Meet International Student David
 • International Students: Welcome to Manchester Metropolitan University
 • What to Expect on Arrivals Day: Birley

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Computer Animation MA Πανεπιστήμιο Kingston
(Kingston University)
- - - £15800 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
3D Computer Animation MA Πανεπιστήμιο του Bournemouth
(Bournemouth University)
- - - £17500 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Computer Animation και οπτικά εφέ MSc Πανεπιστήμιο του Bournemouth
(Bournemouth University)
- - - £17500 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Animation MA Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
- - - £17500 - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Animation (με ολοκληρωμένο διεθνές προ-μεταπτυχιακό) MA Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
- - - £17500 - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Παραγωγή κινουμένων σχεδίων MA Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £17600 - Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Animation (με ολοκληρωμένο Pre-Masters) MA Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
- - - £17500 - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Animation MA Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
- - - £14000 - Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εικονογράφηση και animation MA Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan
(Cardiff Metropolitan University)
- - - - - Κάρντιφ Oncampus μερική απασχόληση
Animation MA Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam
(Sheffield Hallam University)
- - - - - Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης