Manchester Metropolitan University
Λογιστική και Χρηματοοικονομικά BSc (Hons)
Manchester Metropolitan University - Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 100 αποφοίτους Accounting and Finance BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Χρηματοοικονομικά, Τραπεζική, Χρηματοδότηση επιχειρήσεων, Fintech από το Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Χρηματοοικονομικά, Τραπεζική, Χρηματοδότηση επιχειρήσεων, Fintech.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
81 /100
100 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Χρηματοοικονομικά, Τραπεζική, Χρηματοδότηση επιχειρήσεων, Fintech

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Χρηματοοικονομικά, Τραπεζική, Χρηματοδότηση επιχειρήσεων, Fintech στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22000 £21500 £26000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20000 - £25000 £17500 - £26500 £20000 - £33500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Χρηματοοικονομικά, Τραπεζική, Χρηματοδότηση επιχειρήσεων, Fintech (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24406 £24662 £30689
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21389 - £28940 £19296 - £31978 £22604 - £41672

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

ΠΡΟΒΟΛΗ

Λήψη αποφάσεων, μεγάλα δεδομένα, διαχείριση... η λογιστική και η χρηματοοικονομική είναι κάτι περισσότερο από αριθμούς. Σπουδάζοντας το πτυχίο λογιστικής και χρηματοοικονομικής μας, θα εξερευνήσετε κάθε πτυχή του τομέα και θα μάθετε να υποστηρίζετε επιχειρήσεις σε διάφορους τομείς.

Είτε θέλετε να εργαστείτε σε μια κορυφαία λογιστική εταιρεία είτε να ξεκινήσετε μια καριέρα στην έρευνα, θα σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε την τεχνογνωσία που χρειάζεστε. Θα δώσετε επίσης κάποιες από τις επαγγελματικές εξετάσεις, ώστε να είστε ένα βήμα πιο κοντά στην επαγγελματική ή καταξιωμένη ιδιότητα όταν αποφοιτήσετε.

Κατάλληλο για την ψηφιακή εποχή

Η ψηφιοποίηση έχει μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί αυτός ο τομέας και έχουμε ενημερώσει το μάθημά μας για να το αντικατοπτρίζει αυτό. Δεν θα περνάτε ώρες κάνοντας υπολογισμούς σε χαρτί - θα σας δείξουμε πώς να χρησιμοποιείτε το πιο πρόσφατο λογισμικό που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες στην πράξη.

Για να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να ξεχωρίσετε, θα σας αξιολογήσουμε με διάφορους τρόπους. Αντί για επίσημες εξετάσεις, μπορεί να προετοιμάσετε μια παρουσίαση, να γράψετε μια έκθεση ή να μιλήσετε σε μια ομάδα εμπειρογνωμόνων. Για παράδειγμα, παλαιότεροι φοιτητές έχουν παρουσιάσει ιδέες σε επαγγελματίες από το Salford City Council.

Διδάσκοντες από κορυφαίους οργανισμούς

Η πλειονότητα των καθηγητών μας προέρχεται από τη βιομηχανία, οπότε η διδασκαλία τους βασίζεται στην εμπειρία τους και είναι σύμφωνη με την τρέχουσα πρακτική. Πολλά μέλη της ομάδας ερευνούν ενεργά τομείς όπως η εταιρική διακυβέρνηση στις αναδυόμενες οικονομίες και η ποιότητα της προστασίας των επενδυτών μεταξύ των χωρών.

Συνεργαζόμαστε επίσης με αποφοίτους και επαγγελματίες από τη βιομηχανία και επαγγελματικούς φορείς. Στο παρελθόν, έχουμε διοργανώσει συνεδρίες για ψυχομετρικά τεστ, το Excel και το λογιστικό λογισμικό cloud. Έχουμε επίσης ένα πρόγραμμα αντίστροφης καθοδήγησης με τον οργανισμό επαγγελματικών υπηρεσιών EY, όπου οι φοιτητές παρέχουν καθοδήγηση στους πελάτες τους. Ένα είναι σίγουρο: όσο σπουδάζετε εδώ, δεν θα σας λείψουν ποτέ οι ευκαιρίες να προετοιμαστείτε για την καριέρα σας.

 • ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΚΑΙ ΟΦΈΛΗ
 • Τριπλή διαπίστευση - η σχολή μας κατέχει το παγκοσμίως αναγνωρισμένο τρίπτυχο διαπίστευσης από τις EQUIS, AACSB και AMBA, το οποίο μας τοποθετεί μεταξύ των καλύτερων σχολών διοίκησης επιχειρήσεων στον κόσμο.
 • Δικαίωμα για απαλλαγές από επαγγελματικούς φορείς - έχουμε σχεδιάσει τα προγράμματά μας με βάση τις απαλλαγές για την Ένωση Ορκωτών Λογιστών (ACCA), το Ινστιτούτο Ορκωτών Λογιστών στην Αγγλία και την Ουαλία (ICAEW), το Ινστιτούτο Ορκωτών Λογιστών Διοίκησης (CIMA) και το Ινστιτούτο Δημόσιας Οικονομίας και Λογιστικής (CIPFA).
 • Μάθετε από ειδικούς - η ομάδα διδασκαλίας μας έχει είτε εργαστεί στον κλάδο είτε έχει ερευνήσει εκτενώς τον τομέα. Οι εργοδότες απευθύνονται σε εμάς για κατάρτιση κατά παραγγελία, προγράμματα διαχείρισης και συμβουλευτικές υπηρεσίες.
 • Εμπεριεκτική εμπειρία φοιτητών - η ομάδα διδασκόντων μας έχει είτε εργαστεί στη βιομηχανία είτε έχει ερευνήσει εκτενώς τον τομέα. Οι εργοδότες απευθύνονται σε εμάς για εξειδικευμένη κατάρτιση, προγράμματα διαχείρισης και συμβουλευτική.
 • Υποστήριξή σας προσωπικά και διαδικτυακά - πρωτοβουλίες υποστήριξης των φοιτητών, συμπεριλαμβανομένων των συνεδριών drop-in, των καταγραφών διαλέξεων και της ειδικής υποστήριξης, τόσο εντός όσο και εκτός σύνδεσης.
 • Αποκτήστε γνώσεις για τον κλάδο - ελάτε μαζί μας για προσκεκλημένες ομιλίες και masterclasses ή λάβετε μέρος σε εκδηλώσεις που διοργανώνει η Accounting, Finance and Banking Society.
 • Βελτιώστε την απασχολησιμότητά σας - οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν πρακτική άσκηση, εθελοντισμό ή εκμάθηση μιας νέας γλώσσας. Με το βραβευμένο μας πρόγραμμα "Rise at Manchester Met" μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον ακαδημαϊκές μονάδες για το πτυχίο σας.
 • Καθορίστε το πρόγραμμα σπουδών μας σύμφωνα με τους επαγγελματικούς σας στόχους - επιλέξτε μια διαδρομή απαλλαγής ή μη απαλλαγής στο τελευταίο έτος σπουδών σας.
 • Ολοκληρώστε μια πρακτική άσκηση ή σπουδές στο εξωτερικό - θα εγγραφείτε στο τριετές πρόγραμμα σπουδών μας και θα αποφασίσετε μόλις ξεκινήσετε τις σπουδές σας αν η επιλογή της πρακτικής άσκησης ή των σπουδών στο εξωτερικό είναι κατάλληλη για εσάς.
 • Προετοιμαστείτε για μια σειρά από ικανοποιητικές θέσεις εργασίας - οι φοιτητές μας εργάζονται σε μεγάλους οργανισμούς όπως η PwC, η Sainsbury's, η BNY Mellon και η Handelsbanken.

Διαπιστευμένο από το Chartered Institute of Management Accountants (CIMA) με σκοπό την απαλλαγή από ορισμένες επαγγελματικές εξετάσεις μέσω της επιταχυνόμενης διαδρομής Accredited degree.

Διαπιστευμένο από το Chartered Institute of Public Finance and Accountancy (CIPFA) με σκοπό την απαλλαγή από ορισμένες επαγγελματικές εξετάσεις.

Διαπιστευμένο από το σύστημα βελτίωσης της ποιότητας του EFMD.

Διαπιστευμένο από το Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW) με σκοπό την απαλλαγή από ορισμένες επαγγελματικές εξετάσεις.

Διαπιστευμένο από την Ένωση ΜΒΑ (AMBA).

Διαπιστευμένος από την Ένωση Ορκωτών Λογιστών (ACCA) με σκοπό την απαλλαγή από ορισμένες επαγγελματικές εξετάσεις.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Accounting and Finance BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

34% Επαγγέλματα πωλήσεων
26% Επαγγελματίες πληροφορικής
10% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
5% Επαγγελματίες μηχανικοί
4% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
4% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
4% Στοιχειώδη επαγγέλματα
2% Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας
1% Επαγγελματίες πληροφορικής
1% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Χρηματοοικονομικά, Τραπεζική, Χρηματοδότηση επιχειρήσεων, Fintech

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 5.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςAccounting and Finance, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Επιχειρήσεις

  • #24 
  • #151 
  Οικονομικά

  [Δημοσίευση ]

Προβολή του συνόλου των 32 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ είναι ένα ίδρυμα που χρηματοδοτείται από το δημόσιο και ιδρύθηκε το 1970 στην πόλη του Μάντσεστερ. Βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, οι φοιτητές μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από το γεγονός ότι απέχουν λιγότερο από δέκα λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Από ακαδημαϊκής άποψης, το πανεπιστήμιο προσφέρει όλα τα πιο συνηθισμένα προγράμματα Φιλελευθέρων Τεχνών, αλλά και κάποια λιγότερο συχνά εμφανιζόμενα αντικείμενα, όπως η Εγκληματολογία και η Κοινωνιολογία. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να περιμένουν να απολαύσουν την ησυχία και την ιδιωτικότητα του έβδομου ορόφου του πανεπιστημίου, ο οποίος είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στις μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές.

Λίστα με 278 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

προπτυχιακοί φοιτητές:
27525
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5195
:
32720
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Λογιστική": 7235 Ακαδημαϊκό έτος 2021/22 - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • #McrMetUni Open Day: Welcome
 • International Students: Living and Studying in Manchester
 • Meet International Student David
 • International Students: Welcome to Manchester Metropolitan University
 • What to Expect on Arrivals Day: Birley

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Λογιστική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
86% 10% 5% - 154 Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική & Χρηματοοικονομικά BSc (Hons) Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου
(The London School of Economics and Political Science)
80% 0% 1% £25656 169 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική και Χρηματοοικονομικά BAEcon Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
88% 10% 2% - 148 Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική Επιχειρήσεων με βιομηχανική/επαγγελματική εμπειρία - Πρόγραμμα σπουδών Flying Start BSc Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
- - - - - Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική με βιομηχανική/επαγγελματική εμπειρία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
88% 10% 0% - 176 Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική & Χρηματοοικονομικά BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
91% 5% 8% £19600 203 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική και χρηματοοικονομικά και πληροφορική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
86% 0% 8% £16520 112 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική και χρηματοοικονομικά και μουσικό θέατρο (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
71% 0% 5% £12500 113 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική και Χρηματοοικονομική με Νομική BA (Hons) Πανεπιστήμιο Abertay Dundee
(University of Abertay Dundee)
74% 0% 15% £15000 159 Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Χρηματοοικονομικά, λογιστική και διοίκηση με έτος πρακτικής άσκησης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
75% 3% 0% £20500 154 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης