Lancaster University
Περιφερειακή και τοπική ιστορία (εξ αποστάσεως) PgCert
Lancaster University - Πανεπιστήμιο Lancaster

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αυτό το νέο διαδικτυακό πρόγραμμα προσφέρει την ευκαιρία σε όσους ενδιαφέρονται για την περιφερειακή και τοπική ιστορία να αποκτήσουν ένα βραβείο από ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου που φημίζεται για την τεχνογνωσία του στον τομέα αυτό και έχει σημαντική εμπειρία στην παροχή υψηλής ποιότητας εξ αποστάσεως προγραμμάτων.

Οι περιφερειακές και τοπικές μελέτες προσφέρουν έναν σαφώς καθορισμένο τρόπο προσέγγισης σημαντικών ιστορικών θεμάτων και τεχνικών. Είτε σας ενδιαφέρουν οι αγροτικές περιοχές είτε τα αστικά κέντρα, οι κομητείες ή τα βασίλεια, οι ορεινές ή οι πεδινές περιοχές, το πρόγραμμα αυτό θα σας εφοδιάσει με τις δεξιότητες, τις γνώσεις και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να διεξάγετε δική σας πρωτογενή έρευνα σε αυτό το ζωντανό και ποικίλο πεδίο.

Θα αναπτύξετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας μέσω δύο διδακτικών ενοτήτων, μία με ρίζες στη μεσαιωνική ιστορία και μία στην αυγή της σύγχρονης εποχής. Αυτές οι ενότητες θα ενισχύσουν την κατανόηση ενός ευρέος φάσματος της ιστορίας, θα αναπτύξουν την κριτική σας ευαισθησία στην αντιμετώπιση της ιστορικής επιστήμης και θα βελτιώσουν την ικανότητά σας να ερμηνεύετε διάφορους τύπους ιστορικών πηγών. Στη συνέχεια θα έχετε την ευκαιρία να εφαρμόσετε αυτές τις δεξιότητες στην πράξη, με την καθοδήγηση ενός καθηγητή, σε ένα ανεξάρτητο ερευνητικό έργο.

Το πρόγραμμα θα απευθύνεται σε όλους όσοι ενδιαφέρονται για την Ιστορία, και ιδιαίτερα σε όσους επιθυμούν να εμβαθύνουν την επίγνωσή τους για τη σημασία της τοπικής εμπειρίας στη διαμόρφωση των αντιλήψεών μας για τις εθνικές και διεθνείς τάσεις.

Επικεντρωμένο πρόγραμμα και ενότητες

Το πρόγραμμα αποτελείται από τρεις ενότητες που επικεντρώνονται στην ιστορία της Βόρειας Αγγλίας, από την εποχή των Βίκινγκς έως τη βικτοριανή βιομηχανική εποχή. Ωστόσο, οι δεξιότητες και οι γνώσεις πλαισίου που θα πρέπει να αναπτύξετε μέσω αυτού του μαθήματος είναι εφαρμόσιμες σε περιφερειακές και τοπικές σπουδές ευρύτερα. Το τελευταίο μάθημα είναι μια σημαντική ανεξάρτητη ερευνητική εργασία με ατομική υποστήριξη και επίβλεψη από τον καθηγητή σας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτές τις ενότητες στην ενότητα "Δομή του προγράμματος". Αν και δεν υπάρχουν προαιρετικές ενότητες για το πρόγραμμα αυτό, το ανεξάρτητο ερευνητικό έργο παρέχει την ευκαιρία να ακολουθήσετε τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντά σας και να πραγματοποιήσετε τη δική σας έρευνα, με την υποστήριξη των ειδικών καθηγητών μας.

Πώς θα μελετήσω;

 • Θα έχετε πρόσβαση σε μια σειρά από συναρπαστικό εκπαιδευτικό υλικό στο διαδίκτυο και θα μπορείτε να μελετάτε σε χρόνο και τόπο που σας ταιριάζει. Θα παρουσιαστεί και θα συζητηθεί μια μεγάλη ποικιλία πρωτογενών πηγών, για παράδειγμα:
 • μεσαιωνικά κείμενα, συμπεριλαμβανομένων χρονογραφημάτων, νομικού υλικού και αρχοντικών αρχείων,
 • μεταγενέστερα γραπτά αρχεία, όπως: ενοριακά μητρώα, πίνακες απογραφής, αρχεία δεκάτης, βραβεία περιφράξεων, γεωργικές στατιστικές, έρευνες αγροτικών εκμεταλλεύσεων, γεωργικές εκθέσεις και επιτροπές,
 • άλλα είδη πηγών και αποδεικτικών στοιχείων, όπως προφορικές μαρτυρίες, τοπωνύμια και μεσαιωνικά κτίρια, συμπεριλαμβανομένων κάστρων, αβαείων και πύργων.

Θα έχετε τη δυνατότητα να συζητάτε τα διάφορα στοιχεία του προγράμματος με άλλους φοιτητές μέσω συζητήσεων μέσω κειμένου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα μάθησης. Η διαδικτυακή πλατφόρμα μάθησης φιλοξενεί την καθοδήγηση μάθησης για κάθε εβδομάδα, συνδέσμους σε διαδικτυακές λίστες ανάγνωσης και ένα ευρύ φάσμα άλλων πόρων, όπως βίντεο. Θα είστε σε συχνή διαδικτυακή επαφή με τους καθηγητές του μαθήματος και τους άλλους φοιτητές και θα έχετε ατομική επίβλεψη για την ανεξάρτητη εργασία σας.

Η ευελιξία αυτού του προγράμματος και η μορφή μάθησης είναι ιδανικές για άτομα που θέλουν να ακολουθήσουν τα ιστορικά τους ενδιαφέροντα παράλληλα με τις οικογενειακές ή επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και είναι κατάλληλες για εκπαιδευόμενους που έχουν πρόσβαση στο πρόγραμμα από διαφορετικά μέρη του κόσμου.

Παρέχουμε καθοδήγηση σχετικά με την πρόσβαση στο υλικό και τη χρήση της πλατφόρμας, ενώ παρέχεται τεχνική υποστήριξη για όσους είναι αρχάριοι σε αυτόν τον τρόπο μάθησης.

Μπορεί επίσης να υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής σε σεμινάρια στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου του Lancaster, τα οποία οργανώνονται στο πλαίσιο των Ημερών Μελέτης του Κέντρου Περιφερειακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Οι ημέρες αυτές είναι χρήσιμες και ενημερωτικές, αλλά δεν αποτελούν βασικό μέρος του μαθήματος και δεν θα μειονεκτείτε αν δεν μπορείτε να συμμετάσχετε. Υπάρχει ένα μικρό πρόσθετο τέλος για την παρακολούθηση των ημερών μελέτης.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 7.0
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςRegional and Local History (Distance Learning), PgCert, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

2:1 Πτυχίο Hons (UK ή ισοδύναμο) στην Ιστορία ή σε συναφές αντικείμενο

Θα εξετάσουμε επίσης τις αιτήσεις που έχετε σπουδάσει πτυχίο σε διαφορετικό αντικείμενο και σε ορισμένες περιπτώσεις που δεν έχετε σπουδάσει σε πανεπιστημιακό επίπεδο.

Γνωρίζουμε ότι πολλοί από τους υποψηφίους μας έχουν κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα από κάθε είδους σπουδές, αλλά έχουν αναπτύξει τα ενδιαφέροντά τους μέσω δραστηριοτήτων όπως η προσωπική έρευνα, η συμμετοχή σε μια τοπική ιστορική εταιρεία και η εθελοντική εργασία σε ένα τοπικό μουσείο ή άλλο οργανισμό πολιτιστικής κληρονομιάς. Ενθαρρύνουμε τους υποψηφίους μας να χρησιμοποιήσουν την προσωπική τους δήλωση για να αποδείξουν ότι έχουν γνήσιο ενθουσιασμό για την περιφερειακή ή/και τοπική ιστορία και να δείξουν ότι έχουν το ενδιαφέρον και την ικανότητα να αναλάβουν αυτό το πρόγραμμα σπουδών.

Θα ενθαρρύναμε όσους ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν μαζί μας για πληροφορίες.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Lancaster στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 34 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Lancaster

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Lancaster

Το Πανεπιστήμιο του Λάνκαστερ ιδρύθηκε το 1964 και βρίσκεται στο αγροτικό περιβάλλον του Λάνκαστερ. Η πανεπιστημιούπολη παρέχει μια σειρά από ανέσεις για τους φοιτητές της, όπως τράπεζες και ταχυδρομείο. Από ακαδημαϊκής άποψης, όλα τα μαθήματα και τα προγράμματα αυτού του πανεπιστημίου είναι διαπιστευμένα και εγκεκριμένα από το MARP, διασφαλίζοντας ότι τα προγράμματα σπουδών που παρέχονται εδώ είναι υψηλού επιπέδου. Όσον αφορά τις εγκαταστάσεις, οι φοιτητές έχουν πρόσβαση σε διάφορους χώρους μελέτης και αναψυχής που προορίζονται για τη βελτίωση της ευεξίας τους, όπως μαθήματα διαλογισμού και τάι τσι, καθώς και περιπάτους στο δάσος.

Λίστα με 452 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Lancaster - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Lancaster

προπτυχιακοί φοιτητές:
12595
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4065
:
16660
 • Things to know before you come to Lancaster University
 • Why did you come to Lancaster to study a postgraduate degree?
 • Things I wish I knew before coming to Lancaster University
 • 40 Questions with Lancaster University student Erin
 • My Favourite Spots in Lancaster

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Περιφερειακή και τοπική ιστορία (εξ αποστάσεως) PgCert Πανεπιστήμιο Lancaster
(Lancaster University)
- - - - - Λάνκαστερ Oncampus μερική απασχόληση