Lancaster University
Πολιτική (έτος πρακτικής άσκησης) BA (Hons)
Lancaster University - Πανεπιστήμιο Lancaster

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 150 αποφοίτους Politics (Placement Year) BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Πολιτική & Διεθνείς Σχέσεις από το Πανεπιστήμιο Lancaster για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Πολιτική & Διεθνείς Σχέσεις.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
81 /100
150 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Πολιτική & Διεθνείς Σχέσεις

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Πολιτική & Διεθνείς Σχέσεις στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25500 £24500 £29500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21000 - £28000 £20500 - £31000 £23500 - £40000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Πολιτική & Διεθνείς Σχέσεις (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25651 £24571 £30295
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22016 - £30312 £19077 - £31076 £22913 - £40577

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Γιατί το Λάνκαστερ;

 • Αποκτήστε μια μοναδική προοπτική για την πολιτική, εντασσόμενοι σε ένα τμήμα που δεν μοιάζει με κανένα άλλο στο Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο συνδυάζει την πολιτική, τη φιλοσοφία και τη θρησκεία
 • Μελετήστε ένα μάθημα που έχει σχεδιαστεί για να διερευνήσετε πώς τα τρέχοντα γεγονότα κυμαίνονται σε όλο τον κόσμο και πώς αντιδρούν τα έθνη
 • Εξερευνήστε την πολιτική που οδηγεί στα πιο πιεστικά ζητήματα της σημερινής εποχής, όπως το κόστος ζωής και οι κλιματικές κρίσεις
 • Μάθετε από ειδικούς στη βρετανική, ρωσική και μεσανατολική πολιτική, οι οποίοι θα μοιραστούν τις τελευταίες έρευνές τους και θα συζητήσουν τα παγκόσμια γεγονότα
 • Αποκτήστε πρακτική εμπειρία και βελτιώστε τις προοπτικές απασχόλησής σας σε μια εντυπωσιακή πρακτική άσκηση στο εσωτερικό μας Ινστιτούτο Richardson για Σπουδές Ειρήνης

Παγκόσμιες πανδημίες, οικονομική ύφεση, κλιματική αλλαγή, μετανάστευση και πολλά άλλα - υπάρχουν τόσα πολλά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο πολιτικός κόσμος. Ελάτε μαζί μας για να εξερευνήσουμε την εξουσία, την πολιτική και την πολιτική διαδικασία για να κατανοήσουμε πώς οι παγκόσμιοι ηγέτες αντιμετωπίζουν τις μεγαλύτερες προκλήσεις του σήμερα.

Πολιτική του κόσμου

Στο Lancaster, θα μάθετε από τους ειδικούς μας στην πολιτική του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Ρωσίας. Μέσα από τις συλλογικές τους γνώσεις, θα καταλάβετε ότι οι τρέχουσες υποθέσεις δεν μπορούν πλέον να εξεταστούν μέσα από την οπτική γωνία μιας χώρας. Υπάρχουν πολλοί διεθνείς παράγοντες που επηρεάζουν τις αποφάσεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Το τμήμα μας Πολιτικής, Θρησκείας και Φιλοσοφίας είναι το μοναδικό του είδους του στο Ηνωμένο Βασίλειο που συνδυάζει τρεις επιστημονικούς κλάδους για να διαμορφώσει μια ολοκληρωμένη κατανόηση του κόσμου.. Ως μέλος της κοινότητάς μας, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να λάβετε μέρος σε σύγχρονες ηθικές συζητήσεις και να παρακολουθήσετε ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις.

Δεξιότητες για να προχωρήσεις μπροστά

Στο τελευταίο έτος σπουδών σας, μπορείτε να επιλέξετε να ερευνήσετε και να γράψετε μια διατριβή με βάση ένα θέμα που σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Θα λαμβάνετε καθοδήγηση από έως και τρεις ειδικούς καθηγητές καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου, από την επιλογή ενός θέματος και την έρευνά του μέχρι την υποβολή της τελικής σας εργασίας.

Για να ξεχωρίσετε όταν αποφοιτήσετε, μπορείτε επίσης να υποβάλετε αίτηση για μια από τις θέσεις πρακτικής άσκησης που προσφέρονται κάθε χρόνο από το Ινστιτούτο Σπουδών Ειρήνης Richardson, το οποίο εδρεύει στο τμήμα μας. Πρόκειται για ερευνητικά προγράμματα σε εξωτερικούς οργανισμούς, όπως ΜΚΟ, δεξαμενές σκέψης, φιλανθρωπικά ιδρύματα και θρησκευτικές οργανώσεις.

Το έτος τοποθέτησής σας

Μερικές φορές γνωστό ως έτος στη βιομηχανία, το έτος πρακτικής άσκησης θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του δεύτερου και του τελευταίου έτους σπουδών σας και θα επεκτείνει το πτυχίο σας σε τέσσερα έτη.

Ένα έτος πρακτικής άσκησης είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να...

 • να δοκιμάσετε έναν ρόλο που μπορεί να σας ενδιαφέρει ως επαγγελματική σταδιοδρομία
 • να αρχίσετε να χτίζετε το επαγγελματικό σας δίκτυο (σε ορισμένους φοιτητές που κάνουν πρακτική άσκηση προσφέρονται μόνιμοι ρόλοι για να επιστρέψουν μετά την αποφοίτησή τους)
 • να αναπτύξετε δεξιότητες, γνώσεις και εμπειρία που θα σας βάλουν μπροστά στον τομέα όταν αποφοιτήσετε

Το τρίτο έτος θα περάσετε σε αμειβόμενη θέση μεταπτυχιακού επιπέδου, όπου θα εργαστείτε για εννέα έως δώδεκα μήνες στον τύπο του ρόλου που μπορεί να εξετάζετε να αναλάβετε μετά την αποφοίτησή σας. Ένα πολύ ευρύ φάσμα εταιρειών και οργανισμών προσφέρει θέσεις πρακτικής άσκησης σε όλους τους τομείς.

Ως εργαζόμενος πλήρους απασχόλησης, θα έχετε λεπτομερή περιγραφή της θέσης εργασίας σας με συγκεκριμένες αρμοδιότητες και ευκαιρίες πρόσβασης σε κατάρτιση και ανάπτυξη, όπως και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι.

Το πανεπιστήμιο θα καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια για να σας υποστηρίξει ώστε να βρείτε μια κατάλληλη θέση για τις σπουδές σας. Παρόλο που μπορεί να μην υπάρχει διαθέσιμος ρόλος πρακτικής άσκησης σε τομέα ή οργανισμό που σχετίζεται άμεσα με τις ακαδημαϊκές σας σπουδές ή τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, όλοι προσφέρουν πολύτιμη εμπειρία εργασίας σε επίπεδο πτυχιούχων και απόκτηση μιας σειράς επαγγελματικών δεξιοτήτων.

Εάν δεν καταφέρετε να εξασφαλίσετε μια κατάλληλη πρακτική άσκηση για το τρίτο έτος, θα μπορείτε να μεταφερθείτε στο αντίστοιχο πρόγραμμα σπουδών χωρίς πρακτική άσκηση και να συνεχίσετε τις σπουδές σας στο Lancaster, ολοκληρώνοντας το πτυχίο σας μετά το τρίτο έτος.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Politics (Placement Year) BA (Hons) από Πανεπιστήμιο Lancaster

21% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
12% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
10% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
8% Στοιχειώδη επαγγέλματα
7% Επαγγέλματα αθλητισμού και γυμναστικής
7% Διδάσκοντες επαγγελματίες
4% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
4% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
4% Επαγγελματίες διαχείρισης επιχειρηματικών και χρηματοοικονομικών έργων
3% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Πολιτική & Διεθνείς Σχέσεις

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 7.0
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςPolitics (Placement Year), BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Lancaster

Το Πανεπιστήμιο του Λάνκαστερ ιδρύθηκε το 1964 και βρίσκεται στο αγροτικό περιβάλλον του Λάνκαστερ. Η πανεπιστημιούπολη παρέχει μια σειρά από ανέσεις για τους φοιτητές της, όπως τράπεζες και ταχυδρομείο. Από ακαδημαϊκής άποψης, όλα τα μαθήματα και τα προγράμματα αυτού του πανεπιστημίου είναι διαπιστευμένα και εγκεκριμένα από το MARP, διασφαλίζοντας ότι τα προγράμματα σπουδών που παρέχονται εδώ είναι υψηλού επιπέδου. Όσον αφορά τις εγκαταστάσεις, οι φοιτητές έχουν πρόσβαση σε διάφορους χώρους μελέτης και αναψυχής που προορίζονται για τη βελτίωση της ευεξίας τους, όπως μαθήματα διαλογισμού και τάι τσι, καθώς και περιπάτους στο δάσος.

Λίστα με 452 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Lancaster - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Lancaster

προπτυχιακοί φοιτητές:
12595
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4065
:
16660
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Πολιτική": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Things to know before you come to Lancaster University
 • Why did you come to Lancaster to study a postgraduate degree?
 • Things I wish I knew before coming to Lancaster University
 • 40 Questions with Lancaster University student Erin
 • My Favourite Spots in Lancaster

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Διεθνείς σχέσεις και πολιτική (με έτος επαγγελματικής πρακτικής άσκησης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
- - - £15750 - Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτική και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
73% 0% 7% £12500 106 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτική και Τουρισμός BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
76% 0% 0% £12500 115 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτική με τοποθέτηση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
69% 6% 6% £17665 £19430 115 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτική και Κοινωνιολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
- - - £17665 £19430 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνιολογία και πολιτική BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Kent
(University of Kent)
64% 4% 0% £18000 120 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτική και Διεθνείς Σχέσεις BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
89% 0% 5% £15400 116 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτική και Διεθνείς Σχέσεις BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
84% 5% 6% £19600 209 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φιλοσοφία και πολιτική BA/BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Oxford Brookes
(Oxford Brookes University)
- 5% 10% £15950 114 Οξφόρδη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτική και Επιστήμη Δεδομένων BSc (Hons) Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου
(The London School of Economics and Political Science)
71% 10% 2% £24720 186 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης