Lancaster University
Ανακουφιστική Φροντίδα PhD
Lancaster University - Πανεπιστήμιο Lancaster

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Η εκπαίδευση στην παρηγορητική φροντίδα εκτιμάται σε όλη την Ευρώπη αλλά και διεθνώς, ιδιαίτερα σε χώρες με φτωχούς πόρους. Αυτό το διδακτορικό πρόγραμμα είναι το πρώτο διδακτορικό πρόγραμμα που προσφέρεται παγκοσμίως και το πρώτο που υποστηρίζει την εκπαίδευση των επαγγελματιών ανακουφιστικής φροντίδας - δημιουργώντας γνώσεις που είναι σχετικές και εφαρμόσιμες στο πλαίσιο εργασίας τους.

Ο Τομέας Ερευνών Υγείας φιλοξενεί το Διεθνές Παρατηρητήριο για τη Φροντίδα στο Τέλος της Ζωής και έναν αριθμό στελεχών που είναι διεθνώς αναγνωρισμένοι εμπειρογνώμονες σε αυτόν τον τομέα μελέτης. Το διδακτορικό στην ανακουφιστική φροντίδα είναι η ευκαιρία σας να συνεργαστείτε με κορυφαίους ακαδημαϊκούς παγκοσμίως για την εκπόνηση μιας διατριβής που συμβάλλει πρωτότυπα στην ανάπτυξη της γνώσης στον τομέα της επαγγελματικής σας πρακτικής.

Συνδυάζοντας την καινοτόμο εξ αποστάσεως εκπαίδευση και μια ετήσια Ακαδημία που πραγματοποιείται στο Πανεπιστήμιο, το πρόγραμμα θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε την ανάπτυξη των υπηρεσιών στο τέλος της ζωής, τις κινήσεις σε διάφορα περιβάλλοντα και πολιτισμούς ανά τον κόσμο, τα μοντέλα φροντίδας που έχουν υιοθετηθεί και τα ζητήματα που σχετίζονται με την αξιολόγηση του αντίκτυπού τους - ατομικά, κοινωνικά και κοινωνικά.

Αυτό το ευέλικτο διδακτορικό πρόγραμμα μερικής απασχόλησης διαρκεί τουλάχιστον τέσσερα και το πολύ επτά έτη. Το πρόγραμμα αρχίζει με μια υποχρεωτική πενθήμερη Ακαδημία Εισαγωγής στο Πανεπιστήμιο. Καθένα από τα επόμενα ακαδημαϊκά έτη ξεκινά με μια υποχρεωτική τριήμερη Ακαδημία, ενώ το υπόλοιπο του προγράμματος παρέχεται μέσω ηλεκτρονικής μάθησης. Η παρακολούθηση των ετήσιων Ακαδημιών είναι υποχρεωτική μέχρι να επιβεβαιωθεί η συμμετοχή σας στο διδακτορικό πρόγραμμα.

Καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών σας, θα σας υποστηρίξουμε καθώς θα ενισχύετε τις ηγετικές σας δεξιότητες και την αποτελεσματικότητά σας και θα αναπτύσσετε προηγμένες δεξιότητες στον σχεδιασμό, την πρακτική και τη διάδοση της έρευνας. Θα προωθήσετε τις κριτικές προσεγγίσεις για την ανασκόπηση των στοιχείων και θα βελτιώσετε τις δεξιότητες γραπτής και προφορικής παρουσίασης.

Η αξιολόγηση γίνεται με συνδυασμό διδακτικών ενοτήτων, πρωτότυπης έρευνας και διπλωματικής εργασίας.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 7.0
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςPalliative Care, PhD, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

2:1 Πτυχίο Hons (UK ή ισοδύναμο) σε σχετικό αντικείμενο και σχετική επαγγελματική εμπειρία.

Μπορούμε επίσης να εξετάσουμε μη τυποποιημένους υποψηφίους, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες.

Στο πλαίσιο της αίτησής σας θα πρέπει επίσης να υποβάλετε μια ερευνητική πρόταση 500 λέξεων. Οδηγίες για τη συγγραφή ερευνητικής πρότασης θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας για τη συγγραφή ερευνητικής πρότασης.

Ενδέχεται να σας ζητήσουμε να προσκομίσετε έναν αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών αγγλικής γλώσσας, ανάλογα με την εθνικότητά σας και το πού έχετε σπουδάσει στο παρελθόν.

Συνήθως απαιτείται εξέταση IELTS (Academic) με συνολική βαθμολογία τουλάχιστον 6,5 και τουλάχιστον 6,0 σε κάθε στοιχείο της εξέτασης. Εξετάζουμε επίσης και άλλα προσόντα αγγλικής γλώσσας.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Lancaster

Το Πανεπιστήμιο του Λάνκαστερ ιδρύθηκε το 1964 και βρίσκεται στο αγροτικό περιβάλλον του Λάνκαστερ. Η πανεπιστημιούπολη παρέχει μια σειρά από ανέσεις για τους φοιτητές της, όπως τράπεζες και ταχυδρομείο. Από ακαδημαϊκής άποψης, όλα τα μαθήματα και τα προγράμματα αυτού του πανεπιστημίου είναι διαπιστευμένα και εγκεκριμένα από το MARP, διασφαλίζοντας ότι τα προγράμματα σπουδών που παρέχονται εδώ είναι υψηλού επιπέδου. Όσον αφορά τις εγκαταστάσεις, οι φοιτητές έχουν πρόσβαση σε διάφορους χώρους μελέτης και αναψυχής που προορίζονται για τη βελτίωση της ευεξίας τους, όπως μαθήματα διαλογισμού και τάι τσι, καθώς και περιπάτους στο δάσος.

Λίστα με 452 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Lancaster - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Lancaster

προπτυχιακοί φοιτητές:
12595
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4065
:
16660
 • Things to know before you come to Lancaster University
 • Why did you come to Lancaster to study a postgraduate degree?
 • Things I wish I knew before coming to Lancaster University
 • 40 Questions with Lancaster University student Erin
 • My Favourite Spots in Lancaster

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Νοσηλευτική PhD Πανεπιστήμιο του Birmingham
(University of Birmingham)
- - - - - Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτικές σπουδές MSc (Res) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- - - - - Εδιμβούργο Oncampus μερική απασχόληση
Ανακουφιστική Φροντίδα PhD Πανεπιστήμιο Lancaster
(Lancaster University)
- - - - - Λάνκαστερ Oncampus μερική απασχόληση