Lancaster University
Νανοεπιστήμη PhD
Lancaster University - Πανεπιστήμιο Lancaster

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αυτό το διδακτορικό προσφέρει έρευνα στις νανοεπιστήμες και τις νανοτεχνολογίες, η οποία διακρίνεται από τους πειραματιστές του Κέντρου Κβαντικής Τεχνολογίας και τους θεωρητικούς του Κέντρου Δυναμικής Νανοκλίμακας στο Lancaster.

Στην πειραματική νανοεπιστήμη προσφέρουμε έργα σε κβαντικές τεχνολογίες και ανάπτυξη- μελέτες υπεραγωγών και ημιαγωγών qubits και κβαντικών κυκλωμάτων- κβαντική μετρολογία- ανάπτυξη συστημάτων κβαντικών κουκίδων για κβαντική διανομή κλειδιών- μελέτες ατομικών δισδιάστατων υλικών, όπως γραφένιο, νιτρίδιο βορίου, εξαγωνικά χαλκογονίδια μετάλλων και ετεροδομές τους- ανάπτυξη και εφαρμογές νέων τεχνικών μηχανικής και θερμικής μικροσκοπίας σάρωσης- ανάπτυξη νέων νανοδομημένων υλικών για τηλεπικοινωνίες και για ενεργειακές εφαρμογές. Μελετάμε τις νανοδομές σε χαμηλές θερμοκρασίες ρεκόρ, σε εύρος κάτω των mK.

Στη θεωρητική νανοεπιστήμη, προσφέρουμε έργα στην κβαντική μεταφορά και το κβαντικό φαινόμενο Hall, τη μεσοσκοπική και τις βασικές αρχές της νανοηλεκτρονικής, την ηλεκτρονική ενός μορίου, την κβαντική οπτική και την κβαντική επεξεργασία πληροφοριών. Αναπτύσσουμε θεωρίες νέων ατομικών δισδιάστατων υλικών χρησιμοποιώντας τη θεωρία λειτουργικών πυκνότητας πρώτων αρχών, τη μοντελοποίηση κβαντικών Monte Carlo και φαινομενολογικές θεωρίες. Αναπτύσσουμε θεωρίες δυναμικής και κινητικής σε κβαντικά συστήματα σε συνθήκες έντονα μη ισορροπίας χρησιμοποιώντας μεθόδους θεωρίας πεδίου. Από την πλευρά της εφαρμοσμένης νανοεπιστήμης, μοντελοποιούμε διατάξεις για ηλεκτρονικές και οπτοηλεκτρονικές εφαρμογές.

Συνεργαζόμαστε με κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως, όπως η Bruker, η Fiat και η Oxford Instruments. Το πρόγραμμα υποστηρίζεται από μια επιλογή μαθημάτων κατάρτισης που παρέχουν δεξιότητες σε σύγχρονες ερευνητικές τεχνικές, ειδική επιστημονική κατάρτιση και μαθήματα μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων.

**Αξιολόγηση μέσω πρωτότυπης έρευνας και διπλωματικής εργασίας**

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 7.0
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςNanoscience, PhD, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

2:1 Πτυχίο Hons (στο Ηνωμένο Βασίλειο ή ισοδύναμο) στη Φυσική ή ισοδύναμο σε συναφές αντικείμενο.

Μπορούμε επίσης να εξετάσουμε μη τυποποιημένους υποψηφίους, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες.

Ενδέχεται να σας ζητήσουμε να προσκομίσετε έναν αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών αγγλικής γλώσσας, ανάλογα με την εθνικότητά σας και το πού έχετε σπουδάσει στο παρελθόν.

Συνήθως απαιτείται εξέταση IELTS (Academic) με συνολική βαθμολογία τουλάχιστον 6,5 και τουλάχιστον 5,5 σε κάθε στοιχείο της εξέτασης. Εξετάζουμε επίσης και άλλα προσόντα αγγλικής γλώσσας.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Lancaster στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 34 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Lancaster

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Lancaster

Το Πανεπιστήμιο του Λάνκαστερ ιδρύθηκε το 1964 και βρίσκεται στο αγροτικό περιβάλλον του Λάνκαστερ. Η πανεπιστημιούπολη παρέχει μια σειρά από ανέσεις για τους φοιτητές της, όπως τράπεζες και ταχυδρομείο. Από ακαδημαϊκής άποψης, όλα τα μαθήματα και τα προγράμματα αυτού του πανεπιστημίου είναι διαπιστευμένα και εγκεκριμένα από το MARP, διασφαλίζοντας ότι τα προγράμματα σπουδών που παρέχονται εδώ είναι υψηλού επιπέδου. Όσον αφορά τις εγκαταστάσεις, οι φοιτητές έχουν πρόσβαση σε διάφορους χώρους μελέτης και αναψυχής που προορίζονται για τη βελτίωση της ευεξίας τους, όπως μαθήματα διαλογισμού και τάι τσι, καθώς και περιπάτους στο δάσος.

Λίστα με 452 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Lancaster - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Lancaster

προπτυχιακοί φοιτητές:
12595
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4065
:
16660
 • Things to know before you come to Lancaster University
 • Why did you come to Lancaster to study a postgraduate degree?
 • Things I wish I knew before coming to Lancaster University
 • 40 Questions with Lancaster University student Erin
 • My Favourite Spots in Lancaster

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Νανοεπιστήμη PhD Πανεπιστήμιο Lancaster
(Lancaster University)
- - - - - Λάνκαστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης