Lancaster University
Διεθνείς Σχέσεις BA (Hons)
Lancaster University - Πανεπιστήμιο Lancaster

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 150 αποφοίτους International Relations BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Πολιτική & Διεθνείς Σχέσεις από το Πανεπιστήμιο Lancaster για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Πολιτική & Διεθνείς Σχέσεις.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
90 /100
150 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Πολιτική & Διεθνείς Σχέσεις

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Πολιτική & Διεθνείς Σχέσεις στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25500 £24500 £29500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21000 - £28000 £20500 - £31000 £23500 - £40000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Πολιτική & Διεθνείς Σχέσεις (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25651 £24571 £30295
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22016 - £30312 £19077 - £31076 £22913 - £40577

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Ζούμε σε έναν ολοένα και πιο παγκοσμιοποιημένο κόσμο: έναν κόσμο στον οποίο το εμπόριο, η πολιτική και η συνεργασία λαμβάνουν χώρα πέρα από τα διεθνή σύνορα. Οι σπουδές Διεθνών Σχέσεων στο Lancaster θα αναπτύξουν την ικανότητά σας να σκέφτεστε με παγκόσμιους όρους - και να κατανοείτε τη φύση των πολιτικών, οικονομικών και περιβαλλοντικών προκλήσεων που μας αντιμετωπίζουν στον 21ο αιώνα. Στο Lancaster, ένα ερευνητικό περιβάλλον θα στηρίξει τη μάθησή σας, δίνοντάς σας την ευκαιρία να εξερευνήσετε τις πολύπλοκες αλληλεπιδράσεις μεταξύ βασικών κρατών και μη κρατικών φορέων με εμπειρογνώμονες που είναι ειδικοί σε διάφορες περιοχές του κόσμου. Προσφέρουμε μια συναρπαστική ατμόσφαιρα για να σκεφτείτε κριτικά για το πώς οι συγκρούσεις και η συνεργασία επηρεάζονται από ζητήματα ισχύος, δικαίου, διπλωματίας, θρησκείας και οικονομίας. Συνεργαζόμενοι στενά με τους ακαδημαϊκούς μας, θα αναπτύξετε την ικανότητα να αναλύετε τα διεθνή γεγονότα, να διεξάγετε έρευνα και να εφαρμόζετε τις γνώσεις αυτές αποτελεσματικά. Όποιοι κι αν είναι οι στόχοι σας, οι σπουδές Διεθνών Σχέσεων στο Lancaster θα σας δώσουν τα εφόδια να σκέφτεστε με σαφήνεια για τις διεθνείς διαστάσεις των θεμάτων που θα αντιμετωπίσετε στο μέλλον σας Το πτυχίο καλύπτει ένα πολύ ευρύ φάσμα θεμάτων και, καθώς προχωράτε στο δεύτερο και τρίτο έτος, έχετε όλο και περισσότερο την ευκαιρία να προσαρμόσετε το πτυχίο στα δικά σας ενδιαφέροντα, επιλέγοντας από ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων. Θα διαπιστώσετε ότι τα βασικά θέματα που προσφέρουμε είναι τυπικά για τα περισσότερα πτυχία Διεθνών Σχέσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μια σημαντική διαφορά ωστόσο είναι ότι προσφέρουμε επίσης μαθήματα σε πολλούς τομείς ειδικής και επίκαιρης εμπειρογνωμοσύνης του προσωπικού σχετικά με την κυβέρνηση και την πολιτική στη Βρετανία, την Ευρώπη και τον κόσμο, καθώς και μια σειρά άλλων σχετικών προαιρετικών μαθημάτων λόγω του διεπιστημονικού (Πολιτική, Φιλοσοφία και Θρησκεία) χαρακτήρα του τμήματός μας. Οι ακρογωνιαίοι λίθοι του πρώτου σας έτους είναι το βασικό μάθημα Διεθνείς Σχέσεις: Θεωρία και πράξη, η οποία διερευνά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα κράτη και οι διεθνείς οργανισμοί σε έναν ολοένα και πιο παγκόσμιο κόσμο και εισάγει τις μεθόδους και τις θεωρητικές προσεγγίσεις που χρησιμοποιούμε στη μελέτη των Διεθνών Σχέσεων σε πανεπιστημιακό επίπεδο. Θα παρακολουθήσετε επίσης δύο προαιρετικά μαθήματα. Σας συνιστούμε να επιλέξετε το Politics in the Modern World, το οποίο εισάγει βασικά θέματα, έννοιες και γεγονότα που είναι σημαντικά για τη μελέτη της σύγχρονης πολιτικής σε πανεπιστημιακό επίπεδο. Αυτό περιλαμβάνει μια ισορροπία της πολιτικής πρακτικής και των θεωριών, στη Βρετανία και σε όλο τον κόσμο. Θα μπορείτε να επιλέξετε μια τρίτη ενότητα από μια σειρά θεμάτων που συμπληρώνουν τις σπουδές σας. Στο δεύτερο και τρίτο έτος θα μπορείτε να επιλέξετε από ένα ευρύ φάσμα επιλογών. Αυτά είναι μερικά μόνο παραδείγματα από τα πολλά μαθήματα που προσφέρουμε:

 • Διεθνείς σχέσεις, ασφάλεια και βιωσιμότητα (συνιστάται)
 • Διεθνείς σχέσεις και πολιτική της Ασίας και του Ειρηνικού
 • Πολιτική της ανάπτυξης - Λατινική Αμερική
 • Ρωσική διεθνής πολιτική
 • Διεθνείς σχέσεις της Κίνας
 • Σύγχρονα ζητήματα της Μέσης Ανατολής
 • Η Βρετανία στον κόσμο
 • Σύγχρονα ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων
 • Κατανόηση της εξωτερικής παρέμβασης σε βίαιες συγκρούσεις
 • Θρησκεία και βία

Οι επιλογές που είναι διαθέσιμες σε κάθε έτος ποικίλλουν ανάλογα με την τελευταία μας έρευνα, την ανατροφοδότηση των μαθητών και τις επίκαιρες ανησυχίες. Στο τελευταίο έτος σπουδών σας, έχετε την ευκαιρία να διερευνήσετε ένα συγκεκριμένο θέμα που σας ενδιαφέρει μέσω της επιλογής διπλωματικής εργασίας.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους International Relations BA (Hons) από Πανεπιστήμιο Lancaster

21% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
12% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
10% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
8%
7% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
7%
4% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
4% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
4% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
3% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 7.0
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςInternational Relations, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Lancaster

Το Πανεπιστήμιο του Λάνκαστερ ιδρύθηκε το 1964 και βρίσκεται στο αγροτικό περιβάλλον του Λάνκαστερ. Η πανεπιστημιούπολη παρέχει μια σειρά από ανέσεις για τους φοιτητές της, όπως τράπεζες και ταχυδρομείο. Από ακαδημαϊκής άποψης, όλα τα μαθήματα και τα προγράμματα αυτού του πανεπιστημίου είναι διαπιστευμένα και εγκεκριμένα από το MARP, διασφαλίζοντας ότι τα προγράμματα σπουδών που παρέχονται εδώ είναι υψηλού επιπέδου. Όσον αφορά τις εγκαταστάσεις, οι φοιτητές έχουν πρόσβαση σε διάφορους χώρους μελέτης και αναψυχής που προορίζονται για τη βελτίωση της ευεξίας τους, όπως μαθήματα διαλογισμού και τάι τσι, καθώς και περιπάτους στο δάσος.

Λίστα με 452 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Lancaster - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Lancaster

προπτυχιακοί φοιτητές:
12595
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4065
:
16660
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Διεθνείς Σχέσεις": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Things to know before you come to Lancaster University
 • Why did you come to Lancaster to study a postgraduate degree?
 • Things I wish I knew before coming to Lancaster University
 • 40 Questions with Lancaster University student Erin
 • My Favourite Spots in Lancaster

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Διεθνείς Σχέσεις BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
81% 5% 5% £20500 119 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνείς σχέσεις και πολιτική (με έτος επαγγελματικής πρακτικής άσκησης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
77% 3% 10% £15750 116 Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιστορία και Διεθνείς Σχέσεις BA (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
- - - £17665 £19430 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πόλεμος, ειρήνη και διεθνείς σχέσεις με έτος πρακτικής άσκησης BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
- - - £22350 - Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτική και Διεθνείς Σχέσεις BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
89% 0% 5% £15400 116 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτική και Διεθνείς Σχέσεις BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
- - - £19600 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνείς Σχέσεις και Πολιτική BA (Hons) Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
85% 0% 20% £17600 114 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνείς Σχέσεις και Μουσική Παραγωγή BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
76% 0% 0% £12500 107 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δίκαιο και Διεθνείς Σχέσεις LLB (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
64% 5% 0% £26500 206 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνείς Σχέσεις BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
- - - £23700 - Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης