Lancaster University
Διεθνές Δίκαιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων LLM
Lancaster University - Πανεπιστήμιο Lancaster

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το LLM Διεθνές Δίκαιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων είναι η ευκαιρία σας να εξερευνήσετε τον τρόπο με τον οποίο το διεθνές δίκαιο χρησιμοποιείται για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε τεχνογνωσία σε μια ξεχωριστή αλλά σχετικά ευρεία ειδικότητα. Θα συνδυάσετε βασικές και επιλεγόμενες ενότητες για να αποκτήσετε μια διεθνή προοπτική σε αυτόν τον τομέα του δικαίου. Το πτυχίο διδάσκεται από πολλούς από τους ερευνητικά ενεργούς ακαδημαϊκούς μας που εδρεύουν στη Νομική Σχολή και σας προσφέρει την ευκαιρία να συνεργαστείτε με το διδακτικό προσωπικό που εργάζεται στον τομέα της έρευνας για τα διεθνή ανθρώπινα δικαιώματα.

Η Νομική μας Σχολή φιλοξενεί το Κέντρο Διεθνούς Δικαίου και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το Κέντρο Εγκλήματος, Δικαίου και Δικαιοσύνης, το Κέντρο Δικαίου και Κοινωνίας και το Κέντρο Παιδικής και Οικογενειακής Δικαιοσύνης.Αυτά τα κέντρα επιρροής στηρίζουν τη μεταπτυχιακή μας διδασκαλία, η οποία συχνά είναι ερευνητικά καθοδηγούμενη και ερευνητικά τεκμηριωμένη.

Για το πτυχίο σας, θα μελετήσετε 6 διδακτικές ενότητες και θα γράψετε μια διπλωματική εργασία 15.000 λέξεων. Ορισμένες από αυτές τις ενότητες είναι υποχρεωτικές (βασικές), ενώ μπορείτε να επιλέξετε τις υπόλοιπες από τον κατάλογο των προαιρετικών ενοτήτων.

Τα βασικά μαθήματα είναι το Διεθνές Δίκαιο, το Διεθνές Δίκαιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, οι Μέθοδοι Έρευνας στο Δίκαιο και η Διατριβή LLM. Οι ενότητες του Διεθνούς Δικαίου και του Διεθνούς Δικαίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων θα ασχοληθούν με βασικά ερωτήματα όπως το πώς οι διεθνείς νόμοι προστατεύουν, διέπουν και καθορίζουν τα ανθρώπινα δικαιώματά σας και τις διακρατικές σχέσεις. Θα αξιολογήσετε τα αστικά, πολιτικά, οικονομικά, κοινωνικά και πολιτιστικά δικαιώματα που προστατεύονται μέσω διεθνών πράξεων και θα διερευνήσετε τον τρόπο με τον οποίο το διεθνές δίκαιο χρησιμοποιείται για να διαμορφώσει τον κόσμο στον οποίο ζούμε.

Το μάθημα "Μέθοδοι έρευνας στο δίκαιο" θα προσφέρει μια εικόνα των διαφόρων θεωρητικών προσεγγίσεων στη μελέτη του δικαίου, καθώς και πρακτική καθοδήγηση σχετικά με το σχεδιασμό της έρευνας και τη δεοντολογία.

Η διπλωματική εργασία είναι μια ανεξάρτητη, σε βάθος έρευνα σε ένα ερευνητικό θέμα της επιλογής σας. Το θέμα θα συνδέεται με ένα βασικό νομικό ερώτημα ή ζήτημα και μπορεί επίσης να σχετίζεται άμεσα με τα επαγγελματικά/καριέρα σας ενδιαφέροντα. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να συνεισφέρετε στη νομική και ακαδημαϊκή κοινότητα με νέα, πρωτότυπη έρευνα και συγγραφή. Ο επιβλέπων της διατριβής μπορεί να σας παρέχει υποστήριξη και να σας εισάγει σε σχετικό νομικό υλικό και έρευνα- τα προσωπικά του ερευνητικά ενδιαφέροντα θα ευθυγραμμίζονται στενά με το θέμα που έχετε επιλέξει, όπου αυτό είναι δυνατόν.

Είμαστε υπερήφανοι για την επιλογή και το εύρος των διαθέσιμων μαθημάτων επιλογής, προσφέροντάς σας πρόσβαση σε εμπειρογνωμοσύνη σε αναπτυσσόμενους τομείς όπως τα δικαιώματα των λαών, η διεθνής τρομοκρατία και το δίκαιο και το διεθνές περιβαλλοντικό δίκαιο.

Η διδακτική μας προσέγγιση είναι διεθνής και συγκριτική από τη φύση της, και σας ενθαρρύνουμε ενεργά να δημιουργήσετε ένα επωφελές δίκτυο ακαδημαϊκών, συναδέλφων και αποφοίτων κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας μαζί μας. Όλα αυτά θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε την εμπειρία σας, να εμβαθύνετε την κατανόησή σας και να προετοιμαστείτε για το επόμενο βήμα σας.

Το μεταπτυχιακό σας δίπλωμα LLM μπορεί να ανοίξει πόρτες σε ένα ευρύ φάσμα σταδιοδρομίας. Θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τις δεξιότητες που απαιτούνται για την κριτική αξιολόγηση ερευνών σχετικά με το διεθνές δίκαιο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων- δεξιότητες που μπορούν να εκτιμηθούν ιδιαίτερα από τους εργοδότες τόσο εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στο εξωτερικό. Κατά τη διάρκεια του πτυχίου θα έχετε επίσης την ευκαιρία να αναπτύξετε τις αναλυτικές και επικοινωνιακές σας δεξιότητες, οι οποίες μπορούν να σας βοηθήσουν να ενισχύσετε την απασχολησιμότητά σας σε οποιονδήποτε τομέα. Το LLM είναι επίσης ένα ιδανικό εφαλτήριο για διδακτορικές σπουδές και ακαδημαϊκή δράση.

**Αξιολόγηση μέσω εργασιών και διπλωματικής εργασίας**

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 7.0
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςInternational Human Rights Law, LLM, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Πτυχίο προπτυχιακών σπουδών: Πτυχίο 2:1 (Hons) (στο Ηνωμένο Βασίλειο ή ισοδύναμο) στη νομική ή σε οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο.

Θα εξετάσουμε επίσης τις αιτήσεις σε ατομική βάση, εάν έχετε χαμηλότερα προσόντα ή προσόντα που δεν περιλαμβάνονται στον κατάλογο των διεθνών προσόντων μας ή εμπειρία στην επαγγελματική νομική πρακτική.

Εάν έχετε σπουδάσει εκτός Ηνωμένου Βασιλείου, μπορείτε να ελέγξετε τα προσόντα σας στον ιστότοπό μας.

Αγγλική γλώσσα: IELTS - Συνολική βαθμολογία τουλάχιστον 6,5, χωρίς κανένα επιμέρους στοιχείο κάτω από 5,5

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Lancaster

Το Πανεπιστήμιο του Λάνκαστερ ιδρύθηκε το 1964 και βρίσκεται στο αγροτικό περιβάλλον του Λάνκαστερ. Η πανεπιστημιούπολη παρέχει μια σειρά από ανέσεις για τους φοιτητές της, όπως τράπεζες και ταχυδρομείο. Από ακαδημαϊκής άποψης, όλα τα μαθήματα και τα προγράμματα αυτού του πανεπιστημίου είναι διαπιστευμένα και εγκεκριμένα από το MARP, διασφαλίζοντας ότι τα προγράμματα σπουδών που παρέχονται εδώ είναι υψηλού επιπέδου. Όσον αφορά τις εγκαταστάσεις, οι φοιτητές έχουν πρόσβαση σε διάφορους χώρους μελέτης και αναψυχής που προορίζονται για τη βελτίωση της ευεξίας τους, όπως μαθήματα διαλογισμού και τάι τσι, καθώς και περιπάτους στο δάσος.

Λίστα με 452 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Lancaster - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Lancaster

προπτυχιακοί φοιτητές:
12595
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4065
:
16660
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Νομική": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Things to know before you come to Lancaster University
 • Why did you come to Lancaster to study a postgraduate degree?
 • Things I wish I knew before coming to Lancaster University
 • 40 Questions with Lancaster University student Erin
 • My Favourite Spots in Lancaster

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Νομικές σπουδές και πολιτική MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
87% 5% 5% £21900 £20800 194 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικές και νομικές σπουδές MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
74% 10% 2% £21900 £20800 183 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νομικές σπουδές και φιλοσοφία MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
90% 4% 4% £21900 £20800 196 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνική πολιτική και δίκαιο MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
76% 0% 0% £26500 191 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νομικές σπουδές και ισπανικές και λατινοαμερικανικές σπουδές (5 έτη) MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
90% 4% 4% £21900 £20800 196 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνείς σχέσεις και νομικές σπουδές MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
87% 5% 0% £21900 £20800 190 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γερμανικά και νομικές σπουδές MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
90% 4% 4% £21900 £20800 203 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νομικές Σπουδές και Ισπανικές και Λατινοαμερικανικές Σπουδές MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
90% 4% 4% £21900 £20800 196 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γαλλικές και νομικές σπουδές (5 έτη) MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
90% 4% 4% £21900 £20800 192 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νομικές σπουδές και ψυχολογία MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
96% 1% 3% £21900 £20800 185 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης