Lancaster University
Ηλεκτρονική και Ηλεκτρολογική Μηχανική MEng (Hons)
Lancaster University - Πανεπιστήμιο Lancaster

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 20 αποφοίτους Electronic and Electrical Engineering MEng (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών από το Πανεπιστήμιο Lancaster για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
68 /100
20 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Μηχανική

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29000 £31000 £38500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £27000 - £31000 £27500 - £38500 £31500 - £45000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Μηχανική (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £31745 £31510 £36530
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £26991 - £36256 £23194 - £39893 £26878 - £46535

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το πτυχίο μας που βασίζεται στον σχεδιασμό διδάσκει προηγμένη ηλεκτρονική και ηλεκτρολογική μηχανική, επιτρέποντάς σας να ασχοληθείτε με τη δημιουργικότητα και να αναπτύξετε μια σειρά από εξειδικευμένες πρακτικές και επαγγελματικές δεξιότητες, οι οποίες θα σας δημιουργήσουν ευκαιρίες σε μια σειρά από βιομηχανίες.

Η ηλεκτρονική και ηλεκτρολογική μηχανική ασχολείται με την ευρεία εφαρμογή του ηλεκτρισμού και της ηλεκτρονικής, από μικρά ευφυή συστήματα βασισμένα σε μικροεπεξεργαστές έως γεννήτριες ηλεκτρικής ενέργειας μεγάλης κλίμακας. Σχεδόν κάθε τομέας απαιτεί και χρησιμοποιεί την ηλεκτρονική ή ηλεκτρολογική μηχανική και είναι δύσκολο να σκεφτεί κανείς μια εφαρμογή στην οποία δεν έχει επιρροή.

Το πρόγραμμα αρχίζει με ένα ευρύ κοινό πρώτο έτος, το οποίο είναι κοινό για όλους τους μηχανικούς μας. Εξετάζετε θέματα όπως η μεταφορά θερμότητας και η κατασκευή, τα οποία αποτελούν βασική απαίτηση των σύγχρονων ηλεκτρονικών συστημάτων. Θα εργαστείτε μαζί με άτομα από άλλους κλάδους μηχανικών, αντανακλώντας σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργούσατε στη βιομηχανία, εξοπλίζοντάς σας με διεπιστημονικές δεξιότητες έργων, επικοινωνίας και επαγγελματικές δεξιότητες που θα σας επιτρέψουν να διαπρέψετε στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

Τα εξειδικευμένα μαθήματα στην ηλεκτρονική και ηλεκτρολογική μηχανική συνεχίζονται στο δεύτερο έτος, όπου θα αποκτήσετε εξοικείωση και πρακτική εμπειρία σε ευρέως χρησιμοποιούμενες γλώσσες προγραμματισμού και περιβάλλοντα ανάπτυξης λογισμικού, ενισχύοντας τις τεχνικές σας γνώσεις. Αυτό το έτος, θα ολοκληρώσετε ένα έργο μικρής ομάδας, όπου θα εφαρμόσετε τις εξειδικευμένες γνώσεις σας στο πλαίσιο μιας διεπιστημονικής ομάδας.

Σε αυτό το πρόγραμμα, μπορείτε να αποφασίσετε να περάσετε ένα έτος στη βιομηχανία, αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία και ενισχύοντας την απασχολησιμότητά σας. Διαθέτουμε εκτεταμένες διασυνδέσεις μέσω της ηγετικής μας θέσης στην έρευνα και έχουμε φοιτητές που πραγματοποιούν πρακτική άσκηση σε πολυεθνικές εταιρίες μέχρι και σε μικρότερες εξειδικευμένες ΜΜΕ. Το πρόγραμμα σπουδών μας είναι ευέλικτο ως προς το πότε θα γίνει αυτό, αλλά θα σας συνιστούσαμε η καλύτερη ευκαιρία να είναι όταν έχετε αποκτήσει ένα λογικό ποσό γνώσεων μηχανικής. Επομένως, η καταλληλότερη χρονική στιγμή θα ήταν στο τέλος του δεύτερου ή του τρίτου έτους.

Στο τρίτο έτος, θα ξεκινήσετε την ατομική σας εργασία: ένα ουσιαστικό κομμάτι έρευνας και διερεύνησης σε ένα θέμα της επιλογής σας, το οποίο όμως συχνά συνδέεται με τη βιομηχανία ή μια από τις ερευνητικές μας ομάδες. Η περίοδος του έργου καλύπτει ολόκληρο το ακαδημαϊκό έτος, με μια εντατική περίοδο μετά τις εξετάσεις για την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων και την επαγγελματική παρουσίαση των ευρημάτων. Προηγούμενα παραδείγματα περιλαμβάνουν: και αποθήκευση ενέργειας και ανάπτυξη ενός ανιχνευτή ηλεκτρικών καταιγίδων. Το τρίτο έτος συνεχίζει επίσης το θέμα των δεξιοτήτων διαχείρισης, το οποίο είναι απαραίτητο για τη σύγχρονη μηχανική. Θα αναπτύξετε τις γνώσεις σας στα οικονομικά της εταιρείας και σε πτυχές του δικαίου, της διαχείρισης ανθρώπινων πόρων και της βιομηχανικής οργάνωσης. Θα λάβετε επίσης μια επισκόπηση των περιβαλλοντικών αναφορών, της διαχείρισης ποιότητας και της ασφάλειας. Κατά τη διάρκεια του τέταρτου έτους, θα αναλάβετε ένα μεγάλο ομαδικό έργο, συχνά συνδεδεμένο με τις ερευνητικές μας ομάδες ή τη βιομηχανία, κατά τη διάρκεια του οποίου θα εφαρμόσετε την ειδικότητά σας σε τεχνολογία αιχμής. Παραδείγματα προηγούμενων έργων περιλαμβάνουν: ψηφιακή τηλεμετρία για ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο Formula Student- σχεδιασμό συστημάτων ελέγχου και ηλεκτρικής ενέργειας- ασύρματα όργανα για ένα σύστημα ανανεώσιμης ενέργειας- ένα ρομποτικό ανθρωποειδές- ενσωματωμένο έλεγχο για έναν νέο τρισδιάστατο εκτυπωτή- και δομές υψηλής συχνότητας για επικοινωνία 5G. Το πρόγραμμα MEng είναι διαπιστευμένο από το Institution of Engineering and Technology (IET) για λογαριασμό του Engineering Council για την πλήρη κάλυψη των ακαδημαϊκών απαιτήσεων για την εγγραφή ως Chartered Engineer. Το Lancaster είναι μέλος του UK Electronics Skills Foundation (UKESF): Το πρόγραμμα υποτροφιών UKESF συνδέει προπτυχιακούς φοιτητές με κορυφαίους εργοδότες στον τομέα της ηλεκτρονικής και παρέχει ετήσια υποτροφία, αμειβόμενη καλοκαιρινή πρακτική άσκηση και ένα αμειβόμενο εργαστήριο διαμονής.

Διαπιστευμένο από το Institution of Engineering and Technology για λογαριασμό του Engineering Council για την πλήρη κάλυψη των ακαδημαϊκών απαιτήσεων για την εγγραφή ως Chartered Engineer.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Electronic and Electrical Engineering MEng (Hons) από Πανεπιστήμιο Lancaster

65% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
20% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 7.0
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςElectronic and Electrical Engineering, MEng (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)
 • έτος 2

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Lancaster στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Lancaster σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Μηχανική

  • #320 
  Μηχανική
  URAP Κατάταξη Πανεπιστημίου βάσει Ακαδημαϊκής Απόδοσης - ανά Τομέα
  [Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 34 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Lancaster

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Lancaster

Το Πανεπιστήμιο του Λάνκαστερ ιδρύθηκε το 1964 και βρίσκεται στο αγροτικό περιβάλλον του Λάνκαστερ. Η πανεπιστημιούπολη παρέχει μια σειρά από ανέσεις για τους φοιτητές της, όπως τράπεζες και ταχυδρομείο. Από ακαδημαϊκής άποψης, όλα τα μαθήματα και τα προγράμματα αυτού του πανεπιστημίου είναι διαπιστευμένα και εγκεκριμένα από το MARP, διασφαλίζοντας ότι τα προγράμματα σπουδών που παρέχονται εδώ είναι υψηλού επιπέδου. Όσον αφορά τις εγκαταστάσεις, οι φοιτητές έχουν πρόσβαση σε διάφορους χώρους μελέτης και αναψυχής που προορίζονται για τη βελτίωση της ευεξίας τους, όπως μαθήματα διαλογισμού και τάι τσι, καθώς και περιπάτους στο δάσος.

Λίστα με 452 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Lancaster - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Lancaster

προπτυχιακοί φοιτητές:
12595
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4065
:
16660
 • Things to know before you come to Lancaster University
 • Why did you come to Lancaster to study a postgraduate degree?
 • Things I wish I knew before coming to Lancaster University
 • 40 Questions with Lancaster University student Erin
 • My Favourite Spots in Lancaster

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Ηλεκτρονικός μηχανικός και μηχανικός υπολογιστών με ένα έτος στη βιομηχανία (έτος 3) MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
- - - £28600 - Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών (με ένα έτος στη βιομηχανία) MEng (Hons) Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
100% 0% 0% £25300 162 Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών (έτος στη βιομηχανία) MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
- 10% 0% £25450 £28200 134 Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ηλεκτρονικός Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών με ένα έτος στο εξωτερικό (έτος 2) MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
- - - £28600 - Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ηλεκτρονικός και Ηλεκτρολόγος Μηχανικός (με έτος πρακτικής άσκησης) MEng (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
86% 0% 5% £27250 155 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ηλεκτρονικός και Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με διεθνείς σπουδές MEng Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
75% 8% 6% £26700 210 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
90% 5% 10% £28600 163 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ηλεκτρονικός μηχανικός (τετραετές ολοκληρωμένο μεταπτυχιακό) MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £22750 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών με ένα έτος στο εξωτερικό MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
87% 0% 7% £28600 159 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ηλεκτρονική Μηχανική (ολοκληρωμένο μεταπτυχιακό, συμπεριλαμβανομένου του έτους πρακτικής άσκησης) MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £22750 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης