Lancaster University
Δημιουργική γραφή (εξ αποστάσεως εκπαίδευση) MA
Lancaster University - Πανεπιστήμιο Lancaster

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

 • Γιατί στο Lancaster; *

Μελετήστε από οπουδήποτε στον κόσμο, όποτε σας βολεύει, με τα online σεμινάρια και τα συνέδριά μας.

Ακονίστε το κείμενό σας με λεπτομερή ατομική ανατροφοδότηση από έναν δημοσιευμένο συγγραφέα στο είδος που έχετε επιλέξει.

Ελάτε μαζί μας σε ένα θερινό σχολείο στην πανεπιστημιούπολη για να περάσετε χρόνο με τη φιλική μας κοινότητα, να μοιραστείτε τη δουλειά σας και να μάθετε από λαμπρούς συγγραφείς.

Μάθετε από δημοσιευμένους συγγραφείς που ειδικεύονται στη μεγάλη πεζογραφία, τα απομνημονεύματα, τα διηγήματα, την ποίηση και το έργο για τη σκηνή και την οθόνη.

Δουλέψτε προς την κατεύθυνση της φιλοδοξίας σας να γίνετε ένας δημοσιευμένος συγγραφέας - θα σας βοηθήσουμε να μετατρέψετε το πάθος σας σε πορεία καριέρας.

Πιστεύουμε ότι η εξ αποστάσεως εκπαίδευση πρέπει να είναι σαν ένα βιβλίο - θα πρέπει να μπορείτε να το σηκώνετε και να το αφήνετε όταν σας βολεύει. Με το να σπουδάσετε μαζί μας, μπορείτε να επωφεληθείτε από την ανεκτίμητη ατομική υποστήριξη ενός από τους δημοσιευμένους συγγραφείς μας και να εργαστείτε στο συγγραφικό σας έργο χωρίς να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας.

Μια παγκόσμια κοινότητα

Το DLMA Creative Writing στο Lancaster έχει καθιερωμένο ιστορικό επιτυχίας: ο κατάλογος των αποφοίτων μας που έχουν δημοσιεύσει το έργο τους μιλάει από μόνος του. Σπουδάζοντας μαζί μας, θα γίνετε μέρος της ποικιλόμορφης κοινότητας των φοιτητών μας, οι οποίοι συνδέονται μεταξύ τους από όλες τις γωνιές του πλανήτη, φέρνοντας ο καθένας τις μοναδικές προσωπικές του εμπειρίες και πολιτισμικές προοπτικές στο μάθημα.

Υποστηρίζοντας την επιτυχία σας

Για να υποστηρίξετε το συγγραφικό σας έργο, θα μάθετε από λεπτομερείς διαδικτυακές ατομικές διδασκαλίες και ομαδικές διασκέψεις. Θα σας αντιστοιχίσουμε με έναν δημοσιευμένο συγγραφέα στο είδος που επιλέξατε, ο οποίος θα είναι ο προσωπικός σας καθηγητής καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος. Εκτός από αυτή την ατομική υποστήριξη, θα λάβετε μέρος σε εικονικά συνέδρια όπου θα μοιραστείτε τη δουλειά σας με άλλους φοιτητές και μέλη της ομάδας ειδικών μας.

Απαραίτητο καλοκαιρινό σχολείο

Κατά το θερινό εξάμηνο του πρώτου σας έτους, διοργανώνουμε ένα εβδομαδιαίο θερινό σχολείο στην πανεπιστημιούπολη. Παλαιότεροι φοιτητές έχουν ταξιδέψει στο Lancaster από περιοχές που κυμαίνονται από τις ΗΠΑ έως τη Σιγκαπούρη. Παρόλο που αυτό είναι ένα προαιρετικό μέρος του προγράμματος, οι προηγούμενοι συμμετέχοντες έχουν πει ότι είναι ένα από τα κορυφαία σημεία του προγράμματος, καθώς έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν άλλους φοιτητές από κοντά, να συμμετάσχουν σε διαδραστικά εργαστήρια και να εξετάσουν την πρόοδό τους πρόσωπο με πρόσωπο.

Κατά τη διάρκεια αυτής της συναρπαστικής εβδομάδας, θα επωφεληθείτε επίσης από την αλληλεπίδραση με επαγγελματίες, όπως πράκτορες, εκδότες και συγγραφείς, οι οποίοι θα συμμετάσχουν από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Θα λάβετε επίσης μέρος σε μια εκδρομή στο Wordsworth Trust στην πανέμορφη Lake District.

Η αξιολόγηση γίνεται με ένα χαρτοφυλάκιο δημιουργικής εργασίας καθώς και ένα κομμάτι αυτοκριτικής αναστοχαστικής γραφής.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 7.0
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςCreative Writing (Distance Learning), MA, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

2:1 πτυχίο σε συναφές αντικείμενο απαιτείται συνήθως. Θα εξετάσουμε επίσης τις αιτήσεις σε ατομική βάση όταν έχετε πτυχίο σε άλλα θέματα, έχετε αποτέλεσμα 2:2 ή ισοδύναμο ή εκτεταμένη σχετική εμπειρία. Θα πρέπει να είστε σαφώς σε θέση να αποδείξετε πώς οι δεξιότητές σας σας έχουν προετοιμάσει για τις σχετικές συζητήσεις και αξιολογήσεις κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών σπουδών.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Πρόσθετες απαιτήσεις:

Στο πλαίσιο της αίτησής σας πρέπει επίσης να παρέχετε:

 • Χαρτοφυλάκιο πρωτότυπου γραπτού λόγου (όχι περισσότερα από 12 ποιήματα ή 20 σελίδες πεζού λόγου/σεναρίου) που να δείχνει τη δυνατότητα δημοσίευσης.
 • Ένα περίγραμμα (περίπου 300-400 λέξεις) του προτεινόμενου έργου σας, το οποίο αποτελεί το μοναδικό σημείο αξιολόγησης και υποβάλλεται στο τέλος του μαθήματος. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια συλλογή διηγημάτων, ποιημάτων, ένα σενάριο, αποσπάσματα από ένα μεγαλύτερο έργο μυθοπλασίας, δημιουργικής μη μυθοπλασίας ή ζωής.

Προϋποθέσεις αγγλικής γλώσσας:

Ενδέχεται να σας ζητήσουμε να προσκομίσετε έναν αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών αγγλικής γλώσσας, ανάλογα με την εθνικότητά σας και το πού έχετε σπουδάσει στο παρελθόν.

Συνήθως απαιτείται εξέταση IELTS (Academic) με συνολική βαθμολογία τουλάχιστον 7,0 και τουλάχιστον 6,5 σε κάθε στοιχείο της εξέτασης.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Lancaster στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 34 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Lancaster

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Lancaster

Το Πανεπιστήμιο του Λάνκαστερ ιδρύθηκε το 1964 και βρίσκεται στο αγροτικό περιβάλλον του Λάνκαστερ. Η πανεπιστημιούπολη παρέχει μια σειρά από ανέσεις για τους φοιτητές της, όπως τράπεζες και ταχυδρομείο. Από ακαδημαϊκής άποψης, όλα τα μαθήματα και τα προγράμματα αυτού του πανεπιστημίου είναι διαπιστευμένα και εγκεκριμένα από το MARP, διασφαλίζοντας ότι τα προγράμματα σπουδών που παρέχονται εδώ είναι υψηλού επιπέδου. Όσον αφορά τις εγκαταστάσεις, οι φοιτητές έχουν πρόσβαση σε διάφορους χώρους μελέτης και αναψυχής που προορίζονται για τη βελτίωση της ευεξίας τους, όπως μαθήματα διαλογισμού και τάι τσι, καθώς και περιπάτους στο δάσος.

Λίστα με 452 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Lancaster - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Lancaster

προπτυχιακοί φοιτητές:
12595
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4065
:
16660
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Δημιουργική Γραφή": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Things to know before you come to Lancaster University
 • Why did you come to Lancaster to study a postgraduate degree?
 • Things I wish I knew before coming to Lancaster University
 • 40 Questions with Lancaster University student Erin
 • My Favourite Spots in Lancaster

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Αγγλικά με δημιουργική γραφή MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
79% 5% 10% £21900 £20800 177 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλικά και Δημιουργική Γραφή MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
- - - £20900 - Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική γραφή (μη μυθοπλασία) MA Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- - - £21200 - Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική γραφή MA Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £18100 - Πόρτσμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική Γραφή MLitt Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £23800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
MA Creative Writing MA Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
- - - £22350 - Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική Γραφή MA Πανεπιστήμιο Durham
(Durham University)
- - - £24750 - Ντάραμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική Γραφή MA Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
- - - £17645 - Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική Γραφή MA Πανεπιστήμιο Swansea
(Swansea University)
- - - £17500 £18400 - Σουόνσι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική γραφή MA Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £17450 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης