Lancaster University
Διοίκηση Επιχειρήσεων (Επιχειρηματικότητα) (σπουδές στο εξωτερικό) BSc (Hons)
Lancaster University - Πανεπιστήμιο Lancaster

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 245 αποφοίτους Business Management (Entrepreneurship) (Study Abroad) BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με επιχειρήσεις και διαχείριση (μη ειδική) από το Πανεπιστήμιο Lancaster για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με επιχειρήσεις και διαχείριση (μη ειδική).

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
83 /100
245 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιχειρήσεις και Διοίκηση

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : επιχειρήσεις και διαχείριση (μη ειδική) στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26500 £29000 £37000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23000 - £31000 £23000 - £37500 £26500 - £47000


Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αυτό το μάθημα βρίσκεται σταθερά στο δημιουργικό άκρο των επιχειρήσεων και της διοίκησης. Καλύπτουμε όλα τα στοιχεία της επιχειρηματικής διαδικασίας, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργικότητας, της αναγνώρισης ευκαιριών, των πωλήσεων, της χρηματοδότησης, της επιχειρηματικής ηγεσίας και της αποτελεσματικής επικοινωνίας. Είμαστε ένα πρόγραμμα σπουδών με επίκεντρο τη σταδιοδρομία που ορίζει την επιχειρηματικότητα και την πρακτική της σε σχέση με την κοινωνία, θέτοντας τον άνθρωπο στο επίκεντρο.

Επισκόπηση του προγράμματος

Σε έναν απρόβλεπτο κόσμο, τα καινοτόμα μυαλά έχουν το προβάδισμα. Η επιχειρηματική σκέψη και δράση είναι εξίσου πολύτιμη τόσο σε έναν μεγάλο οργανισμό όσο και σε ένα νέο εγχείρημα. Τόσο οι κορυφαίες εταιρείες όσο και οι νεοσύστατες επιχειρήσεις πρέπει να αναπτύσσουν νέες ιδέες, προϊόντα και υπηρεσίες που δημιουργούν αξία. Γι' αυτό αναζητούν αποφοίτους με επιχειρηματική νοοτροπία, κάποιους που νιώθουν άνετα με τις αλλαγές και είναι ικανοί να αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις.

Αυτό το πρόγραμμα σπουδών βασίζεται σε περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία της επιχειρηματικότητας και στη συνεργασία με επιχειρήσεις για την ανάπτυξη της επιχειρηματικής σκέψης σε όλα τα επίπεδα ενός οργανισμού. Η προσέγγισή μας περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία της επιχειρηματικής διαδικασίας, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργικότητας, της αναγνώρισης ευκαιριών, των πωλήσεων, της χρηματοδότησης, της επιχειρηματικής ηγεσίας και της αποτελεσματικής επικοινωνίας. Συμπληρώνεται μέσω της εστίασης στην ανάπτυξη του επιχειρηματικού εαυτού, δηλαδή του τρόπου με τον οποίο βλέπετε τον εαυτό σας ως επιχειρηματία στο πλαίσιο του χώρου εργασίας ή της κοινότητας που έχετε επιλέξει. Η διδασκαλία που βασίζεται στην πράξη διασφαλίζει ότι οι φοιτητές εμπλέκονται στην επιχειρηματική σκέψη και αναπτύσσουν νέες δεξιότητες.

Σε ευρύτερο επίπεδο, διασφαλίζουμε ότι οι φοιτητές γνωρίζουν τις ευρύτερες κοινωνικές, περιβαλλοντικές, πολιτικές και οικονομικές προκλήσεις που επηρεάζουν και επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο δραστηριοποιούμαστε. Εξετάζουμε τον τρόπο με τον οποίο η τεχνολογία διαμορφώνει τις αλυσίδες αξίας και εφοδιασμού και δημιουργεί νέες ευκαιρίες, συμπεριλαμβανομένων των ευκαιριών που προκύπτουν από τις μεγάλες παγκόσμιες προκλήσεις.

Βασικά στοιχεία

Αυτό το πτυχίο μοιράζεται το πρώτο έτος σπουδών του με το κανονικό πτυχίο BSc Business Management, συμπεριλαμβανομένου του εισαγωγικού μαθήματος επιχειρηματικότητας, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε την ίδια εξαιρετική βάση σε όλες τις πτυχές των επιχειρήσεων και της διοίκησης. Από το δεύτερο έτος και μετά, αρχίζετε να επιλέγετε την πορεία σας μέσα στο πρόγραμμα, διαμορφώνοντας ένα πτυχίο που να ταιριάζει στα δυνατά σημεία και τα ενδιαφέροντά σας, όπως αυτά εξελίσσονται κατά τη διάρκεια των σπουδών σας. Εξειδικεύετε τις σπουδές σας μέσω της βαθύτερης εκμάθησης διαφορετικών πτυχών της επιχειρηματικότητας. Το κλειδί σε αυτό είναι ο συνδυασμός της διδασκαλίας μας με βάση την έρευνα και την πρακτική και τη βιωματική διδασκαλία, μεγάλο μέρος της οποίας βασίζεται στο κορυφαίο παγκοσμίως πρόγραμμα "Επιχειρηματίες σε κατοικία".

Στο τρίτο έτος, θα σπουδάσετε σε ένα συνεργαζόμενο πανεπιστήμιο, με πρόσφατους φοιτητές να σπουδάζουν μεταξύ άλλων στην Αυστραλία, την Ιταλία και τις ΗΠΑ. Το έτος σας στο εξωτερικό σας επιτρέπει να σπουδάσετε μαθήματα που αποτελούν τοπικές ειδικότητες και να δείτε πώς διδάσκεται η επιχειρηματικότητα σε άλλα πλαίσια. Οι σπουδές στο εξωτερικό έχουν πολλά πλεονεκτήματα, όπως η προσωπική και εκπαιδευτική ανάπτυξη, η γνωριμία με έναν νέο πολιτισμό και η βελτίωση της απασχολησιμότητας. Αν σκέφτεστε να συνεχίσετε τις σπουδές σας, τα μεταπτυχιακά προγράμματα καλωσορίζουν τους υποψήφιους για σπουδές στο εξωτερικό.

Καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών σας, θα έχετε υποστήριξη από την ομάδα σταδιοδρομίας μας, η οποία περιλαμβάνει έναν εξειδικευμένο σύμβουλο σταδιοδρομίας του τμήματος που θα εργάζεται μαζί σας από την πρώτη μέρα για να σας βοηθήσει με την πρακτική άσκηση, την τοποθέτηση και την απασχόληση των αποφοίτων. Θα σας παρέχουμε εκπαίδευση στη σύνταξη βιογραφικού σημειώματος, σε κέντρα αξιολόγησης συνεντεύξεων και σε τηλεφωνικές συνεντεύξεις, βοηθώντας σας στις μελλοντικές σας επαγγελματικές φιλοδοξίες.

Αποτελέσματα του προγράμματος

Το πρόγραμμά μας θα σας εμπνεύσει και θα σας παρακινήσει να κάνετε την αλλαγή, ενώ ταυτόχρονα θα ενισχύσει την ανθεκτικότητά σας απέναντι στις πολλές προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσετε στην καριέρα σας. Αυτό το πτυχίο σας βοηθά να κατανοήσετε την πολυπλοκότητα του πραγματικού κόσμου και πώς να επιχειρείτε μέσα σε αυτόν. Οι δεξιότητες και οι γνώσεις που θα μάθετε θα είναι εξίσου εφαρμόσιμες εάν αναζητάτε εργασία για πτυχιούχους, εάν θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή εάν σκέφτεστε να ενταχθείτε σε οικογενειακές επιχειρήσεις ή να εργαστείτε στον δημόσιο τομέα.

Διαπιστευμένο από το σύστημα βελτίωσης της ποιότητας του EFMD.

Διαπιστευμένο από την Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB).

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Business Management (Entrepreneurship) (Study Abroad) BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο Lancaster

34% Διοικητικά επαγγέλματα
12% Επαγγελματίες πληροφορικής
11% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
8% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Επαγγελματίες φυσικών και κοινωνικών επιστημών
5% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
3% Στοιχειώδη επαγγέλματα
3% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
3% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
3% Επαγγελματίες στον τομέα της διατήρησης και του περιβάλλοντος

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για επιχειρήσεις και διαχείριση (μη ειδική)

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 7.0
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςBusiness Management (Entrepreneurship) (Study Abroad), BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Lancaster

Το Πανεπιστήμιο του Λάνκαστερ ιδρύθηκε το 1964 και βρίσκεται στο αγροτικό περιβάλλον του Λάνκαστερ. Η πανεπιστημιούπολη παρέχει μια σειρά από ανέσεις για τους φοιτητές της, όπως τράπεζες και ταχυδρομείο. Από ακαδημαϊκής άποψης, όλα τα μαθήματα και τα προγράμματα αυτού του πανεπιστημίου είναι διαπιστευμένα και εγκεκριμένα από το MARP, διασφαλίζοντας ότι τα προγράμματα σπουδών που παρέχονται εδώ είναι υψηλού επιπέδου. Όσον αφορά τις εγκαταστάσεις, οι φοιτητές έχουν πρόσβαση σε διάφορους χώρους μελέτης και αναψυχής που προορίζονται για τη βελτίωση της ευεξίας τους, όπως μαθήματα διαλογισμού και τάι τσι, καθώς και περιπάτους στο δάσος.

Λίστα με 452 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Lancaster - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Lancaster

προπτυχιακοί φοιτητές:
12595
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4065
:
16660
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Επιχειρήσεις και Διοίκηση": 3880 Ακαδημαϊκό έτος 2021/22 - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Things to know before you come to Lancaster University
 • Why did you come to Lancaster to study a postgraduate degree?
 • Things I wish I knew before coming to Lancaster University
 • 40 Questions with Lancaster University student Erin
 • My Favourite Spots in Lancaster

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Business Management BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
71% 4% 2% £22680 149 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Χρηματοοικονομικά και Διοίκηση (συμπεριλαμβανομένου έτους στο εξωτερικό) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £20500 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνείς επιχειρήσεις και διοίκηση με σύγχρονη γλώσσα με έτος στο εξωτερικό BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
82% 4% 5% £22350 133 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Χρηματοοικονομικά, λογιστική και διοίκηση με έτος πρακτικής άσκησης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
- - - £20500 - Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση τουρισμού (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση επιχειρήσεων (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Winchester
(The University of Winchester)
73% 0% 30% £16700 60 Γουίντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση μόδας με μάρκετινγκ BA (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £15000 £16125 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Business BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
- - - £19600 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Business Technology BSc (Hons) Πανεπιστήμιο τoυ West of Scotland
(University of the West of Scotland)
- - - £15250 - Πέισλι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις και Διοίκηση και Εγκληματολογία BA/BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
- - - £15750 - Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης