Lancaster University
Business Management BSc (Hons)
Lancaster University - Πανεπιστήμιο Lancaster

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 245 αποφοίτους Business Management BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με επιχειρήσεις και διαχείριση (μη ειδική) από το Πανεπιστήμιο Lancaster για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με επιχειρήσεις και διαχείριση (μη ειδική).

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
83 /100
245 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιχειρήσεις και Διοίκηση

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : επιχειρήσεις και διαχείριση (μη ειδική) στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26500 £29000 £37000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23000 - £31000 £23000 - £37500 £26500 - £47000


Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το BSc Business Management σας δίνει την τεχνογνωσία για να κατανοήσετε τον μεταβαλλόμενο κόσμο των επιχειρήσεων σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών που αντλεί από όλο το εύρος της τεχνογνωσίας της Σχολής Διοίκησης και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο πτυχίο κατά τη διάρκεια των τριών ετών. Είτε θέλετε να εργαστείτε σε μεγάλους ιδιωτικούς οργανισμούς, στο δημόσιο τομέα ή να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, μπορείτε να εξατομικεύσετε το πτυχίο σας ώστε να αποκτήσετε τις αναλυτικές, ποσοτικές, παρουσιάσεις και άλλες μεταβιβάσιμες δεξιότητες που απαιτούνται για να πετύχετε και να ξεχωρίσετε.

Επισκόπηση του προγράμματος

Τα υποχρεωτικά μαθήματα του πρώτου έτους καλύπτουν τα ευρύτερα θεμέλια της διοίκησης, αναπτύσσοντας την κατανόηση των λειτουργιών και των διαδικασιών που σχετίζονται με τη διοίκηση σύνθετων οργανισμών και αναπτύσσοντας τις ηγετικές σας ικανότητες. Θα σπουδάσετε σε όλο το φάσμα της σχολής διαχείρισης, μαθαίνοντας από κορυφαίους ερευνητές και εμπειρογνώμονες για να αναπτύξετε θεμελιώδεις δεξιότητες σε τομείς όπως η θεωρία της διαχείρισης και η οργανωσιακή συμπεριφορά, η λογιστική και η χρηματοοικονομική, οι στρατηγικές μάρκετινγκ, η επιχειρηματική ανάλυση, η επιχειρηματική σκέψη και το οικονομικό περιβάλλον.

Στο τέλος του πρώτου έτους, μπορείτε να επιλέξετε να παρακολουθήσετε ένα γενικό πρόγραμμα διοίκησης ή ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα στην επιχειρηματικότητα.

Στο δεύτερο έτος, ποικίλα προαιρετικά μαθήματα σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε το μάθημά σας ώστε να ταιριάζει καλύτερα στα ενδιαφέροντα και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Μπορείτε είτε να επιδιώξετε μια ευρεία κατανόηση των θεμάτων είτε να εξειδικευτείτε στον τομέα που έχετε επιλέξει, επιλέγοντας από θέματα όπως η διαχείριση λειτουργιών και κινδύνων, η ίδρυση επιχειρήσεων, η επιχειρηματική νοοτροπία, οι ανθρώπινοι πόροι, τα χρηματοοικονομικά, το μάρκετινγκ και τα οικονομικά.

Το τελευταίο έτος σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε περαιτέρω τις σπουδές σας, επιλέγοντας τομείς όπως η οργανωτική αλλαγή, η διεθνής διοίκηση, η στρατηγική και η ηγεσία, η οργανωτική ηθική και το κοινωνικό πλαίσιο της επιχειρηματικότητας.

Βασικά στοιχεία

Η ομάδα σταδιοδρομίας μας, συμπεριλαμβανομένου ενός εξειδικευμένου προπονητή σταδιοδρομίας του τμήματος, θα συνεργαστεί μαζί σας από την πρώτη μέρα για να σας βοηθήσει με την πρακτική άσκηση, την τοποθέτηση και την απασχόληση αποφοίτων. Θα σας παρέχουμε εκπαίδευση στη σύνταξη βιογραφικού σημειώματος, σε κέντρα αξιολόγησης συνεντεύξεων και σε τηλεφωνικές συνεντεύξεις, βοηθώντας σας στις μελλοντικές σας επαγγελματικές φιλοδοξίες.

Η Διοίκηση Επιχειρήσεων διατίθεται επίσης ως τετραετές πρόγραμμα με ένα έτος στη βιομηχανία ή ένα έτος σπουδών στο εξωτερικό. Ενδέχεται να είναι δυνατή η μετάβαση σε ένα από αυτά τα προγράμματα σπουδών μετά την έναρξή σας, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, τη θεώρηση και άλλες απαιτήσεις.

Αποτελέσματα του προγράμματος

Οι απόφοιτοί μας αποκτούν τις δεξιότητες που απαιτούνται για να επιτύχουν στις σύγχρονες επιχειρήσεις. Όχι μόνο θα κατέχετε λειτουργικές ικανότητες από τη μελέτη ενοτήτων στα χρηματοοικονομικά, τη λογιστική, το μάρκετινγκ, την επιχειρηματική ανάλυση και την επιχειρηματικότητα, αλλά θα είστε επίσης σε θέση να εξετάζετε τις επιχειρήσεις μέσα από έναν ηθικό φακό, τοποθετώντας τις δραστηριότητές τους σταθερά στο πλαίσιο της κοινωνίας. Οι απόφοιτοί μας έχουν εργαστεί σε ορισμένες από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις και ΜΚΟ του κόσμου.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Business Management BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο Lancaster

34% Επαγγέλματα πωλήσεων
12% Επαγγελματίες στον τομέα της διατήρησης και του περιβάλλοντος
11% Διδάσκοντες επαγγελματίες
8% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
3% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
3% Στοιχειώδη επαγγέλματα
3% Στοιχειώδη επαγγέλματα
3% Επαγγελματίες πληροφορικής

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για επιχειρήσεις και διαχείριση (μη ειδική)

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 7.0
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςBusiness Management, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Lancaster

Το Πανεπιστήμιο του Λάνκαστερ ιδρύθηκε το 1964 και βρίσκεται στο αγροτικό περιβάλλον του Λάνκαστερ. Η πανεπιστημιούπολη παρέχει μια σειρά από ανέσεις για τους φοιτητές της, όπως τράπεζες και ταχυδρομείο. Από ακαδημαϊκής άποψης, όλα τα μαθήματα και τα προγράμματα αυτού του πανεπιστημίου είναι διαπιστευμένα και εγκεκριμένα από το MARP, διασφαλίζοντας ότι τα προγράμματα σπουδών που παρέχονται εδώ είναι υψηλού επιπέδου. Όσον αφορά τις εγκαταστάσεις, οι φοιτητές έχουν πρόσβαση σε διάφορους χώρους μελέτης και αναψυχής που προορίζονται για τη βελτίωση της ευεξίας τους, όπως μαθήματα διαλογισμού και τάι τσι, καθώς και περιπάτους στο δάσος.

Λίστα με 452 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Lancaster - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Lancaster

προπτυχιακοί φοιτητές:
12595
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4065
:
16660
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Επιχειρήσεις και Διοίκηση": 3880 Ακαδημαϊκό έτος 2021/22 - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Things to know before you come to Lancaster University
 • Why did you come to Lancaster to study a postgraduate degree?
 • Things I wish I knew before coming to Lancaster University
 • 40 Questions with Lancaster University student Erin
 • My Favourite Spots in Lancaster

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Business Management BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
71% 4% 2% £22680 149 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Χρηματοοικονομικά και Διοίκηση (συμπεριλαμβανομένου έτους στο εξωτερικό) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £20500 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνείς επιχειρήσεις και διοίκηση με σύγχρονη γλώσσα με έτος στο εξωτερικό BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
82% 4% 5% £22350 133 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Χρηματοοικονομικά, λογιστική και διοίκηση με έτος πρακτικής άσκησης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
- - - £20500 - Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση τουρισμού (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση επιχειρήσεων (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Winchester
(The University of Winchester)
73% 0% 30% £16700 60 Γουίντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση μόδας με μάρκετινγκ BA (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £15000 £16125 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Business BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
- - - £19600 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Business Technology BSc (Hons) Πανεπιστήμιο τoυ West of Scotland
(University of the West of Scotland)
- - - £15250 - Πέισλι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις και Διοίκηση και Εγκληματολογία BA/BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
- - - £15750 - Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης