Falmouth University
Σχέδιο με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης BA (Hons)
Falmouth University - Πανεπιστήμιο Falmouth

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Δημοσιογραφία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Δημιουργική γραφή στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £21000 £20500 £25500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18500 - £23000 £17000 - £24500 £21500 - £29500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Δημοσιογραφία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £21668 £19943 £23617
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19581 - £25328 £15754 - £24500 £18615 - £29665

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Εξερευνήστε τη δημιουργικότητά σας και διευρύνετε τις επαγγελματικές σας δεξιότητες, εισερχόμενοι στη δημιουργική βιομηχανία με ένα ολοκληρωμένο θεμελιακό έτος σπουδών. Τα μαθήματα αυτά, που διδάσκονται σε τέσσερα χρόνια, περιλαμβάνουν ένα εισαγωγικό έτος για τη δημιουργία στέρεων θεμελίων πριν συνεχίσετε να ειδικεύεστε στο αντικείμενο που επιλέξατε σε επίπεδο πτυχίου.

Αν ενδιαφέρεστε να ασχοληθείτε με ένα νέο αντικείμενο ή αν έχετε αποχωρήσει από την εκπαίδευση για κάποιο διάστημα, τότε τα μαθήματα του ολοκληρωμένου θεμελιακού έτους μπορεί να είναι ακριβώς για εσάς.

Αυτά τα τετραετή μαθήματα περιλαμβάνουν ένα εισαγωγικό έτος για να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για σπουδές επιπέδου πτυχίου.

Είναι μια ευκαιρία να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη και να εξερευνήσετε τη δημιουργικότητά σας, να διευρύνετε τις επαγγελματικές σας δεξιότητες και να αναπτύξετε βελτιωμένες γνώσεις. Θα σας βοηθήσουμε να καλλιεργήσετε την τεχνογνωσία σας στην επίλυση προβλημάτων, την ανάληψη κινδύνων, το σχεδιασμό και την κατασκευή, καθώς θα αναπτύσσετε τις ικανότητές σας.

Γίνετε ένας αυστηρός και καινοτόμος κριτικός στοχαστής και επαγγελματίας με το ειδικό πτυχίο σχεδίου του Falmouth, ένα από τα ελάχιστα του είδους του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μέσα σε ένα ζωντανό και συνεργατικό εργαστήριο, θα δημιουργήσετε φιλόδοξα έργα αναπτύσσοντας τεκμηριωμένες απόψεις και τεχνικές που συνδυάζουν τη θεωρία με την πράξη. Σε αυτό το μάθημα, θα αναπτύξετε τις δεξιότητες, την τεχνογνωσία και τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας σας εξερευνώντας ευρύτατους τομείς της σχεδιαστικής πρακτικής και των κριτικών μελετών.

Θα κάνετε:

Ανάπτυξη τεχνικών δεξιοτήτων, σχεδιαστικής σκέψης και παραγωγής στην επιλεγμένη ειδικότητά σας

Μάθετε δεξιότητες ομαδικής εργασίας, ηγεσίας και διαχείρισης έργων μέσα από μια ποικιλία μαθησιακών περιβαλλόντων.

Ανάπτυξη της κριτικής σκέψης και των δεξιοτήτων δημιουργικής επίλυσης προβλημάτων μέσω της ανάπτυξης μοναδικών και καινοτόμων έργων

Ολοκληρώστε το πτυχίο που επιλέξατε σε διάστημα τεσσάρων ετών

Εργαστείτε στην ειδικά διαμορφωμένη σουίτα στούντιο με ομοϊδεάτες σας.

Μελέτη μιας ποικιλίας διαδικασιών και προσεγγίσεων στον κλάδο, όπως το σχέδιο στη ζωή, η χαρακτική, η χαρακτική, οι ψηφιακές μέθοδοι και η κινούμενη εικόνα.

Ανάπτυξη ενός χαρτοφυλακίου που να τονίζει τις δυναμικές δυνατότητες και τη σημασία της σύγχρονης σχεδιαστικής πρακτικής

Εργαστείτε μαζί με διεθνώς αναγνωρισμένους επισκέπτες καλλιτέχνες

Επωφεληθείτε από ευκαιρίες πρακτικής άσκησης στο δεύτερο έτος σπουδών σας, κάνοντας επαφές με τη βιομηχανία, ενώ παράλληλα εξερευνήσετε τις πραγματικές εφαρμογές του σχεδίου σε όλους τους τομείς.

Έχετε την ευκαιρία να εκθέσετε τη δουλειά σας καθ' όλη τη διάρκεια του πτυχίου σας στο σχέδιο - προηγούμενοι χώροι έχουν συμπεριλάβει τις Wheal Martyn Clay Works, Gallery Tresco, Robert Burt Gallery και ShelterBox Truro.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Drawing with Integrated Foundation Year BA (Hons) από Πανεπιστήμιο Falmouth

35% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
20% Επαγγέλματα πωλήσεων
15% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
5% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
5% Επαγγελματίες στον τομέα της διατήρησης και του περιβάλλοντος
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης

****Έτος ίδρυσης:** ** **Οι αξιολογήσεις βασίζονται 100% σε εργασίες μαθημάτων ** Η αξιολόγηση θα πραγματοποιείται στο τέλος κάθε ενότητας και θα λαμβάνετε ανατροφοδότηση και αξιολόγηση καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Θα αξιολογηθείτε μέσω οπτικών, προφορικών και γραπτών εργασιών, συμπεριλαμβανομένου του χαρτοφυλακίου σας και ενός ημερολογίου αναστοχασμού. **Προχωρώντας στην ειδικότητά σας ** Οι φοιτητές που σπουδάζουν σε προγράμματα σπουδών με ολοκληρωμένο Θεμελιώδες Έτος πρέπει να ολοκληρώσουν επιτυχώς όλες τις θεματικές ενότητες για να μπορέσουν να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο των σπουδών τους. ****Η ειδικότητά σας:** ** **Συνεχής παρακολούθηση** **Δύο φορές το χρόνο πρακτική στο στούντιο** **Εκτιμήσεις** **Έγγραφες εργασίες** **Αυτοαξιολόγηση** **Τελική πτυχιακή εργασία, έργο και έκθεση**

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Δημιουργική γραφή

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

Απαιτείται (IELTS) Ακαδημαϊκή ελάχιστη βαθμολογία 6,0 συνολικά, με ελάχιστη βαθμολογία 5,5 στην ανάγνωση, τον γραπτό λόγο, την ομιλία και την ακρόαση

Trinity ISE

Απαιτείται τουλάχιστον Trinity ISE II με διάκριση και στα τέσσερα στοιχεία.

Cambridge English Advanced

Απαιτείται τουλάχιστον 169 στην κλίμακα Cambridge English.

PTE Academic 55

Απαιτείται ελάχιστη βαθμολογία στο Pearson Academic Test of English 55 συνολικά, με ελάχιστη βαθμολογία 51 και στις τέσσερις συνιστώσες.

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, θα πρέπει να αποδείξετε ότι έχετε επαρκώς ανεπτυγμένες γνώσεις αγγλικής γλώσσας για την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών σας. Δεχόμαστε μια σειρά αναγνωρισμένων τίτλων σπουδών αγγλικής γλώσσας που είναι ισοδύναμοι με την ελάχιστη βαθμολογία 6,0 του Διεθνούς Συστήματος Δοκιμών Αγγλικής Γλώσσας (IELTS) Academic συνολικά, με ελάχιστη βαθμολογία 5,5 στην ανάγνωση, τη γραφή, τον προφορικό λόγο και την ακρόαση. Μέσω της χορήγησης διεθνών υποτροφιών, στοχεύουμε να υποστηρίξουμε τον ακαδημαϊκό εμπλουτισμό ενθαρρύνοντας την ποικιλομορφία και την αριστεία στο Falmouth. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις διεθνείς υποτροφίες μας και τον τρόπο υποβολής αιτήσεων, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.falmouth.ac.uk.

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςDrawing with Integrated Foundation Year, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • Foundation

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Falmouth στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 8 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Falmouth

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Falmouth

Το Πανεπιστήμιο του Φάλμουθ (FU) ιδρύθηκε το 1902 και βρίσκεται στην ομώνυμη πόλη του λιμανιού, το Φάλμουθ. Αυτό το πανεπιστήμιο αφιερώνεται σε μια ποικιλία θεμάτων που σχετίζονται με το Design & την Τέχνη, ιδιαίτερα με την τεχνολογική έννοια. Μερικά παραδείγματα του τι να περιμένετε εδώ περιλαμβάνουν μαθήματα παιχνιδιών και πληροφορικής, φωτογραφίας και κινηματογραφικών σπουδών. Καθώς το Φάλμουθ βρίσκεται στο διάσημο hotspot των σέρφερ της Κορνουάλης, οι φανατικοί των θαλάσσιων σπορ θα αισθανθούν γρήγορα σαν στο σπίτι τους. Αν το σέρφινγκ δεν είναι για εσάς, μπορείτε και πάλι να απολαύσετε τις παρθένες παραλίες και την κοινωνική σκηνή στη γύρω περιοχή.

Λίστα με 97 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Falmouth - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Falmouth

προπτυχιακοί φοιτητές:
5410
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
705
:
6115
  • Week in the Life of a Falmouth Student
  • Creative Writing BA(Hons)
  • Interior Design BA(Hons) - What to expect at your university interview
  • A Student's Guide to Sports and Societies

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Καλές Τέχνες (ψηφιακά μέσα, σχέδιο και ζωγραφική, χαρακτική, γλυπτική) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
- - - £20900 - Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ζωγραφική και σχέδιο BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Chichester
(University of Chichester)
- - - £15840 - Τσίτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ζωγραφική, σχέδιο και χαρακτική (διευρυμένο πτυχίο) BA (Hons) Plymouth College of Art
(Plymouth College of Art)
- 0% 10% £16500 151 Πλύμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ζωγραφική Σχέδιο και Χαρακτική BA (Hons) Plymouth College of Art
(Plymouth College of Art)
- 0% 10% £16500 151 Πλύμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ζωγραφική και Σχέδιο Καλών Τεχνών BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Northampton
(The University of Northampton)
- - - - - Νορθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Fine Art: . BA (Hons) University of the Arts London
(University of the Arts London)
- - 0% - 152 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχέδιο BA (Hons) Πανεπιστήμιο Falmouth
(Falmouth University)
- 0% 10% - 143 Φάλμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχέδιο με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Falmouth
(Falmouth University)
- 0% 15% - 130 Φάλμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ζωγραφική και σχέδιο καλών τεχνών (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Northampton
(The University of Northampton)
- - - - - Νορθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης