Falmouth University
Δημιουργική διαφήμιση με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης BA (Hons)
Falmouth University - Πανεπιστήμιο Falmouth

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 30 αποφοίτους Creative Advertising with Integrated Foundation Year BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Μάρκετινγκ από το Πανεπιστήμιο Falmouth για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Μάρκετινγκ.

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Μάρκετινγκ

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Μάρκετινγκ στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23000 £25000 £31000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18500 - £24500 £17000 - £30500 £21500 - £41500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Μάρκετινγκ (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24966 £23942 £28323
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21977 - £27977 £19374 - £29472 £22352 - £36875

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αναπτύξτε τις δεξιότητές σας εισερχόμενοι στη δημιουργική βιομηχανία με ένα ολοκληρωμένο έτος ίδρυσης (Integrated Foundation Year).

Αν ενδιαφέρεστε να ασχοληθείτε με ένα νέο αντικείμενο ή αν έχετε αποχωρήσει από την εκπαίδευση για κάποιο διάστημα, τότε τα μαθήματα του ολοκληρωμένου θεμελιακού έτους μπορεί να είναι ακριβώς για εσάς. Αυτά τα τετραετή μαθήματα περιλαμβάνουν ένα εισαγωγικό έτος για να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για σπουδές σε επίπεδο πτυχίου.

Αυτή είναι μια ευκαιρία να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη και να εξερευνήσετε τη δημιουργικότητά σας, να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δεξιότητες και να αναπτύξετε ενισχυμένες γνώσεις στον τομέα που θέλετε να σπουδάσετε.

Μετά το έτος θεμελίωσης, θα έχετε βαθύτερη γνώση του αντικειμένου σας, σαφή κατανόηση των δυνατών σας σημείων, αναπτυγμένες πρακτικές και τεχνικές δεξιότητες και την αυτοπεποίθηση να διαπρέψετε στο αντικείμενο του πτυχίου που επιλέξατε, όταν θα ενταχθείτε στους άλλους φοιτητές για το υπόλοιπο των σπουδών σας.

Μετατρέψτε τις ιδέες σας σε ισχυρές διαφημιστικές καμπάνιες με αντίκτυπο

Αυτό το μάθημα δημιουργικής διαφήμισης θα σας βοηθήσει να γίνετε ένας ευφάνταστος και έμπειρος επαγγελματίας της διαφήμισης. Μαθαίνοντας σε ένα περιβάλλον στούντιο που αντικατοπτρίζει την πραγματική πρακτική της βιομηχανίας, θα σχεδιάσετε και θα αναπτύξετε δημιουργικές καμπάνιες που ανταποκρίνονται σε εικονικές αναφορές που έχουν τεθεί από συνεργαζόμενες εταιρείες για μάρκες όπως η Peloton, η Starbucks και η Seasalt. Η προσέγγιση "learning by doing" του πτυχίου Creative Advertising σημαίνει ότι θα αποφοιτήσετε με ένα ξεχωριστό χαρτοφυλάκιο που θα αναδεικνύει τις ιδέες και τη στρατηγική σας σκέψη.

Θα έχετε την ευκαιρία να αλληλεπιδράσετε με προσκεκλημένους ομιλητές και να δικτυωθείτε με επαγγελματίες του κλάδου, οι οποίοι συχνά προσφέρουν ευκαιρίες αμειβόμενης πρακτικής άσκησης στους καλύτερους φοιτητές μας. Φοιτητές έχουν κάνει πρακτική άσκηση σε παγκόσμιες εταιρείες, όπως οι Sky Creative, Ogilvy London, McCann Central, Accenture Song, Iris Worldwide και We are Social.

Από το πρώτο έτος των σπουδών, θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε διαφημιστικές εταιρείες και εταιρείες μάρκετινγκ σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και να παρουσιάσετε τη δουλειά σας σε βραβεία του κλάδου, όπως το D&AD New Blood στο Λονδίνο και τα South West Design Digital Student Awards στο Μπρίστολ.

Θα κάνετε:

Ανάπτυξη τεχνικών δεξιοτήτων, σχεδιαστικής σκέψης και παραγωγής στην επιλεγμένη ειδικότητά σας

Μάθετε δεξιότητες ομαδικής εργασίας, ηγεσίας και διαχείρισης έργων μέσα από μια ποικιλία μαθησιακών περιβαλλόντων.

Ανάπτυξη της κριτικής σκέψης και των δεξιοτήτων δημιουργικής επίλυσης προβλημάτων μέσω της ανάπτυξης μοναδικών και καινοτόμων έργων

Ολοκληρώστε το πτυχίο που επιλέξατε σε διάστημα τεσσάρων ετών

Δημιουργήστε ένα χαρτοφυλάκιο εργασιών που θα αναδεικνύει τις δεξιότητές σας στη διαφήμιση, τη στρατηγική εμπορικών σημάτων και το μάρκετινγκ.

Εργαστείτε σε πραγματικές μάρκες και παρουσιάστε ιδέες στους συνεργάτες και αποφοίτους του κλάδου μας, οι οποίοι προσφέρουν αμειβόμενη πρακτική άσκηση, πολύτιμες συμβουλές ή καθοδήγηση.

Μάθετε να χρησιμοποιείτε την επιστήμη της συμπεριφοράς και την ψυχολογία για να σχεδιάζετε δημιουργικές καμπάνιες που προωθούν την κοινωνική αλλαγή, με την ευκαιρία να δείτε την ιδέα της καμπάνιας σας να επιλέγεται για ανάπτυξη.

Έχετε την ευκαιρία να δικτυωθείτε με τους προσκεκλημένους ομιλητές διαφήμισης και μάρκετινγκ, να πάρετε έμπνευση και ανατροφοδότηση

Συνεργαστείτε με φοιτητές από άλλα μαθήματα και βελτιώστε τις δεξιότητές σας στην ομαδική εργασία.

Αποκτήστε πρακτικές γνώσεις για το πώς να δημιουργήσετε μια πραγματική επιχείρηση ή να γίνετε ελεύθεροι επαγγελματίες.

Το πρόγραμμα Creative Advertising BA(Hons) είναι αναγνωρισμένο από τον κορυφαίο επαγγελματικό οργανισμό μάρκετινγκ, το Chartered Institute of Marketing (CIM). Αυτό σημαίνει ότι οι φοιτητές που ολοκληρώνουν επιτυχώς το πλήρες προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών είναι μερικώς διαπιστευμένοι για τα προσόντα που προσφέρει το CIM στους επαγγελματίες του μάρκετινγκ.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Creative Advertising with Integrated Foundation Year BA (Hons) από Πανεπιστήμιο Falmouth

35% Διδάσκοντες επαγγελματίες
20% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
15% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Επαγγελματίες που ασχολούνται με τη διδασκαλία και την παιδική φροντίδα
5% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
5% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα

****Έτος ίδρυσης:**** **Οι αξιολογήσεις βασίζονται 100% σε εργασίες** Η αξιολόγηση θα πραγματοποιείται στο τέλος κάθε ενότητας και θα λαμβάνετε ανατροφοδότηση και αξιολόγηση καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Θα αξιολογηθείτε μέσω οπτικών, προφορικών και γραπτών εργασιών, συμπεριλαμβανομένου του χαρτοφυλακίου σας και ενός ημερολογίου αναστοχασμού. **Προχωρώντας στην ειδικότητά σας** Οι φοιτητές που σπουδάζουν σε προγράμματα σπουδών με ολοκληρωμένο Θεμελιώδες Έτος πρέπει να ολοκληρώσουν επιτυχώς όλες τις θεματικές ενότητες για να μπορέσουν να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο των σπουδών τους. ****Η ειδικότητά σας:**** ****Η αξιολόγηση βασίζεται σε συνδυασμό:** ** **Το 100% της αξιολόγησής σας θα είναι εργασίες μαθημάτων** Οι ενότητες που βασίζονται στην πρακτική θα αξιολογούνται με βάση την παρουσίαση εικαστικών εργασιών, συμπεριλαμβανομένων των τετραδίων σκίτσων για την παρουσίαση της διαδικασίας. Οι θεωρητικές ενότητες θα αξιολογούνται με συνδυασμό γραπτών εκθέσεων ή εικονογραφημένων δοκιμίων. Στο τελευταίο έτος, θα αξιολογηθείτε για την τελική σας εργασία και το χαρτοφυλάκιό σας - με αποκορύφωμα μια έκθεση της τελικής σας εργασίας.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Μάρκετινγκ

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

Απαιτείται (IELTS) Ακαδημαϊκή ελάχιστη βαθμολογία 6,0 συνολικά, με ελάχιστη βαθμολογία 5,5 στην ανάγνωση, τον γραπτό λόγο, την ομιλία και την ακρόαση

Trinity ISE

Απαιτείται τουλάχιστον Trinity ISE II με διάκριση και στα τέσσερα στοιχεία.

Cambridge English Advanced

Απαιτείται τουλάχιστον 169 στην κλίμακα Cambridge English.

PTE Academic 55

Απαιτείται ελάχιστη βαθμολογία στο Pearson Academic Test of English 55 συνολικά, με ελάχιστη βαθμολογία 51 και στις τέσσερις συνιστώσες.

IELTS (Academic) 6

Απαιτείται (IELTS) Ακαδημαϊκή ελάχιστη βαθμολογία 6,0 συνολικά, με ελάχιστη βαθμολογία 5,5 στην ανάγνωση, τον γραπτό λόγο, την ομιλία και την ακρόαση

Trinity ISE

Απαιτείται τουλάχιστον Trinity ISE II με διάκριση και στα τέσσερα στοιχεία.

Cambridge English Advanced

Απαιτείται τουλάχιστον 169 στην κλίμακα Cambridge English.

PTE Academic 55

Απαιτείται ελάχιστη βαθμολογία στο Pearson Academic Test of English 55 συνολικά, με ελάχιστη βαθμολογία 51 και στις τέσσερις συνιστώσες.

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, θα πρέπει να αποδείξετε ότι έχετε επαρκώς ανεπτυγμένες γνώσεις αγγλικής γλώσσας για την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών σας. Δεχόμαστε μια σειρά αναγνωρισμένων προσόντων αγγλικής γλώσσας που είναι ισοδύναμα με την ελάχιστη βαθμολογία 6,0 του Διεθνούς Συστήματος Δοκιμών Αγγλικής Γλώσσας (IELTS) Academic συνολικά, με ελάχιστη βαθμολογία 5,5 στην ανάγνωση, τον γραπτό λόγο, την ομιλία και την ακρόαση. Μέσω της χορήγησης διεθνών υποτροφιών, στοχεύουμε να υποστηρίξουμε τον ακαδημαϊκό εμπλουτισμό ενθαρρύνοντας την ποικιλομορφία και την αριστεία στο Falmouth. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις διεθνείς υποτροφίες μας και τον τρόπο υποβολής αιτήσεων, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.falmouth.ac.uk.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςCreative Advertising with Integrated Foundation Year, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • Foundation

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Falmouth στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Falmouth σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Επιχειρήσεις

  • #64 
  • #76 
  Marketing
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 9 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Falmouth

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Falmouth

Το Πανεπιστήμιο του Φάλμουθ (FU) ιδρύθηκε το 1902 και βρίσκεται στην ομώνυμη πόλη του λιμανιού, το Φάλμουθ. Αυτό το πανεπιστήμιο αφιερώνεται σε μια ποικιλία θεμάτων που σχετίζονται με το Design & την Τέχνη, ιδιαίτερα με την τεχνολογική έννοια. Μερικά παραδείγματα του τι να περιμένετε εδώ περιλαμβάνουν μαθήματα παιχνιδιών και πληροφορικής, φωτογραφίας και κινηματογραφικών σπουδών. Καθώς το Φάλμουθ βρίσκεται στο διάσημο hotspot των σέρφερ της Κορνουάλης, οι φανατικοί των θαλάσσιων σπορ θα αισθανθούν γρήγορα σαν στο σπίτι τους. Αν το σέρφινγκ δεν είναι για εσάς, μπορείτε και πάλι να απολαύσετε τις παρθένες παραλίες και την κοινωνική σκηνή στη γύρω περιοχή.

Λίστα με 97 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Falmouth - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Falmouth

προπτυχιακοί φοιτητές:
5410
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
705
:
6115
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Διαφήμιση": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Week in the Life of a Falmouth Student
 • Interior Design BA(Hons) - What to expect at your university interview
 • A Student's Guide to Sports and Societies
 • Creative Writing BA(Hons)

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Διαφήμιση (με ολοκληρωμένα έτη θεμελίωσης και επαγγελματικής πρακτικής) BA/BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
83% 5% 4% £17500 118 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
ΜΜΕ, επικοινωνία και διαφήμιση BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Winchester
(The University of Winchester)
- - - £16700 - Γουίντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαφήμιση, επικοινωνία μάρκετινγκ και δημόσιες σχέσεις BA (Hons) Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
- - - £17600 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαφήμιση (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης) BA/BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
83% 5% 4% £17500 118 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαφήμιση BA/BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
83% 5% 4% £17500 118 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαφήμιση και επικοινωνία μάρκετινγκ BA (Hons) Πανεπιστήμιο De Montfort
(De Montfort University)
74% 5% 5% £15250 £15750 119 Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική διαφήμιση (με Ίδρυμα) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Gloucestershire
(University of Gloucestershire)
- - - £15000 £15450 - Τσέλτενχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαφήμιση/Τουριστικές Σπουδές BA/BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Canterbury Christ Church
(Canterbury Christ Church University)
73% 10% 20% £14500 109 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαφήμιση BA (Hons) Πανεπιστήμιο του East London
(University of East London)
75% 0% 10% £14160 117 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μάρκετινγκ (διαφήμιση και branding) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Gloucestershire
(University of Gloucestershire)
81% 0% 10% £15000 £15450 122 Τσέλτενχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης