Derby College
Γενική Μηχανική HNC
Derby College - Derby College

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £33003 £35380 £40536
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £27415 - £38863 £27710 - £44237 £31831 - £51154

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Ο κόσμος της μηχανικής είναι δυναμικός, με γρήγορους ρυθμούς, τεχνικά απαιτητικός και συναρπαστικός. Αυτό το διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον προσφέρει ενδιαφέρουσες και ικανοποιητικές σταδιοδρομίες σε διάφορους τομείς.

Το Higher National Certificate in Engineering σας δίνει τη δυνατότητα να μελετήσετε ενότητες και θέματα που είναι σχετικά με μια σειρά από επαγγέλματα. Αυτή η ευρεία εστίαση σας δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξετε την επαγγελματική σας εμπειρία με μια ισχυρή κατανόηση των βασικών αρχών που υποστηρίζουν μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στον τομέα της μηχανικής.

Το πρόγραμμα προσφέρεται με πλήρες ωράριο και θα σας προετοιμάσει για εργασία ή σπουδές στο επόμενο επίπεδο. Θα σπουδάσετε τουλάχιστον οκτώ μαθήματα που θα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων μηχανικής και θα διδάσκονται από καθηγητές με σχετική βιομηχανική και ακαδημαϊκή εμπειρία. Οι εργασίες συνδέονται με τη σύγχρονη τεχνολογία βιομηχανικής μηχανικής και θα σας δώσουν τη δυνατότητα να ασκήσετε θετικό αντίκτυπο στον τρέχοντα οργανισμό σας.

Εκτός από τις δύο ημέρες που περνούν στο Κολέγιο, αναμένεται ότι ο μαθητής θα εργάζεται εκτός του Κολλεγίου για αξιολογήσεις, έρευνα, αναθεώρηση και άλλες μαθησιακές δραστηριότητες.

Όλες οι εταιρείες μηχανικών απαιτούν καλά καταρτισμένο, ευέλικτο και προσαρμοστικό προσωπικό με υψηλού επιπέδου δεξιότητες και γνώσεις. Αυτό το μάθημα ανοίγει επίσης πιθανές ευκαιρίες για περαιτέρω σπουδές, συμπεριλαμβανομένης της εξέλιξης σε ένα Higher National Diploma, Foundation Degree ή Honours Degree στα επόμενα χρόνια.

Το πρόγραμμα διεξάγεται στην πανεπιστημιούπολη Roundhouse δίπλα στο σιδηροδρομικό σταθμό του Ντέρμπι, ρυθμίζεται από το OfS και το προσόν απονέμεται από την Pearson Edexcel.

Υπό το πρίσμα της πανδημίας COVID-19 θα προσπαθήσουμε να μετριάσουμε τους κινδύνους για την υγεία εφαρμόζοντας την κοινωνική αποστασιοποίηση και άλλες κυβερνητικές οδηγίες και συνεχίζοντας να ανταποκρινόμαστε στην μεταβαλλόμενη κατάσταση της δημόσιας υγείας μέσω κατάλληλων αλλαγών στα μαθήματα, τις υπηρεσίες και τις εγκαταστάσεις μας. Όταν το απαιτούν οι επίσημες οδηγίες ή οι ανησυχίες για την υγεία των φοιτητών και του προσωπικού, θα επανεξετάζουμε την προσέγγισή μας.

Θα υποδεχτούμε φοιτητές το επόμενο ακαδημαϊκό έτος. Θα κάνουμε επίσης ό,τι είναι λογικό για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των φοιτητών των οποίων οι ατομικές συνθήκες συνεπάγονται ότι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν καμία δια ζώσης διδασκαλία.

Το ακαδημαϊκό έτος θα ξεκινήσει κανονικά και οι ημερομηνίες των εξαμήνων δεν θα αλλάξουν. Σας συμβουλεύουμε να είστε ευέλικτοι στα σχέδια μετακίνησής σας σε αυτό το στάδιο και περισσότερες συμβουλές σχετικά με τις ρυθμίσεις για την έναρξη της περιόδου θα ακολουθήσουν τον Ιούλιο.

Η διδασκαλία θα γίνεται με ένα μείγμα δια ζώσης και ηλεκτρονικής διδασκαλίας, και θα προσαρμόσουμε τα ωρολόγια προγράμματα, τις μεθόδους διδασκαλίας, το περιεχόμενο των μαθημάτων και τις τοποθεσίες για την παράδοση της διδασκαλίας για να το επιτύχουμε αυτό. Η ισορροπία του μείγματος θα εξαρτηθεί από την αυστηρότητα της κοινωνικής απόστασης και άλλων κανονισμών που ισχύουν τη δεδομένη στιγμή. Όπου είναι δυνατόν, η διδασκαλία με σεμινάρια, πρακτικές ασκήσεις και εποπτείες θα παραδίδεται αυτοπροσώπως, και μπορεί να είναι δυνατή η διδασκαλία σε μικρότερες ομάδες σε αυτή τη βάση. Το μέγεθος των ομάδων προσωπικής επαφής θα καθορίζεται από τη χωρητικότητα των αιθουσών που διατίθενται στο ωρολόγιο πρόγραμμα, καθώς και από τη δραστηριότητα που λαμβάνει χώρα εντός της αίθουσας. Εάν καταστεί επιτρεπτή η διδασκαλία μεγάλης κλίμακας σε ολόκληρη την τάξη αυτοπροσώπως, τότε η Ακαδημία Μηχανικών DCG θα την επαναφέρει το συντομότερο δυνατό.

Ερευνητικές και μαθησιακές εγκαταστάσεις: Στόχος μας είναι όλοι οι φοιτητές που τις χρειάζονται για τις σπουδές και την έρευνά τους να έχουν επαρκή και κατάλληλη πρόσβαση σε πρακτικές εγκαταστάσεις, βιβλιοθήκες και άλλες εγκαταστάσεις, με την επιφύλαξη των περιορισμών της κοινωνικής απόστασης. Υποστήριξη: η Ακαδημία Μηχανικών DCG θα σας προσφέρει ποιμαντική υποστήριξη σε πολλές μορφές.

Οι γνώσεις και η κατανόησή σας για όλες τις ενότητες θα αξιολογούνται με διάφορες μεθόδους. Αυτές θα περιλαμβάνουν γραπτές εργασίες, όπως εργασίες και παρουσιάσεις. Όλες οι δραστηριότητες ανάθεσης θα σας υποστηρίξουν στην ανάπτυξη δεξιοτήτων ακαδημαϊκής γραφής, προφορικών παρουσιάσεων, ομαδικής εργασίας και ανάλυσης. Το Κολλέγιο προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης στο πλαίσιο των σπουδών σας για να υποστηρίξει την εξέλιξή σας σε αυτούς τους τομείς.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές


Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςGeneral Engineering, HNC, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Γενική Μηχανική HNC

EU £12000 έτος 1
Αγγλία £8000 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £8000 έτος 1
Σκωτία £8000 έτος 1
Ουαλία £8000 έτος 1
Διεθνή £12000 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Σχετικά με το Derby College

Το Derby College είναι ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα που επικεντρώνεται στην παροχή μαθημάτων και προγραμμάτων σε επίπεδο περαιτέρω εκπαίδευσης. Το κολέγιο λειτουργεί από 6 διαφορετικά κέντρα σε όλο το Derbyshire, με κάθε τοποθεσία να εξειδικεύεται σε μια συγκεκριμένη ομάδα θεμάτων και να προσφέρει εγκαταστάσεις ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες αυτές.

Λίστα με 11 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Derby College - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Derby College

προπτυχιακοί φοιτητές:
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
:
0
  • Breaking champion Karam Singh talks about his time at Derby College
  • Role Models | Jason Singh talks about his degree apprenticeship in Mechanical Engineering

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Γενική Μηχανική HNC Derby College
(Derby College)
- - 5% £12000 - Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γενική μηχανική HNC Sunderland College
(Sunderland College)
- - - - - Σάντερλαντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γενική Μηχανική HND Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £20200 - Πόρτσμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική (Γενική Μηχανική) HNC Πανεπιστήμιο του Suffolk
(University of Suffolk)
- - - £6570 - Ίπσουιτς (Ίπσγουιτς) Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γενική Μηχανική HND Chichester College
(Chichester College)
- - 20% - - Τσίτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική (Γενική Μηχανική) HND Πανεπιστήμιο του Suffolk
(University of Suffolk)
- - - £6570 - Ίπσουιτς (Ίπσγουιτς) Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γενική Μηχανική HNC Trafford College
(Trafford College)
- - - - - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική (Γενική Μηχανική) HNC Birmingham Metropolitan College
(Birmingham Metropolitan College)
- - - - - Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική (Γενική Μηχανική) HND Πανεπιστήμιο του Bolton
(University of Bolton)
- - - - - Μπόλτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική (Γενική Μηχανική) HNC Doncaster College and University Centre
(Doncaster College and University Centre)
- - - - - - Oncampus πλήρους απασχόλησης