De Montfort University
Αρχιτεκτονική τεχνολογία BSc (Hons)
De Montfort University - Πανεπιστήμιο De Montfort

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 15 αποφοίτους του προγράμματος Architectural Technology BSc (Hons) στο Πανεπιστήμιο De Montfort για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Αρχιτεκτονική.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
38 /100
15 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Αρχιτεκτονική

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Αρχιτεκτονική στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £21000 £24000 £26500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19000 - £23000 £18500 - £28000 £22500 - £33500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Αρχιτεκτονική (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23131 £25010 £28792
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20700 - £25694 £19794 - £30100 £23742 - £35267

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το πρόγραμμα αυτό επικεντρώνεται σε λεπτομερείς αποφάσεις σχετικά με το σχεδιασμό και την κατασκευή νέων και υφιστάμενων κτιρίων και του άμεσου περιβάλλοντός τους. Θα εξετάσετε τις τεχνολογικές και μηχανολογικές πτυχές, θέτοντας υπό αμφισβήτηση τη δομή, τα υλικά και το περιβάλλον των κτιρίων. Αυτός ο τομέας είναι κεντρικός για την επικοινωνία των αποφάσεων σχεδιασμού στα μέλη της κατασκευαστικής ομάδας - μεταφράζοντας την ιδέα ενός αρχιτέκτονα σε μια οικοδομήσιμη πραγματικότητα.

Το μάθημά μας θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την κατανόηση, την εφαρμογή, την ανάλυση, τη σύνθεση και την αξιολόγηση σε σχέση με το σχεδιασμό, την τεχνολογία, τη διαχείριση και την πρακτική. Θα βοηθήσει επίσης να προωθήσετε τις ικανότητές σας στην αρχιτεκτονική διαχείριση, συγκεντρώνοντας όλες τις πτυχές της διαδικασίας σχεδιασμού, από την ιδέα έως την ολοκλήρωση.

Θα εξερευνήσετε μεθόδους βιωσιμότητας για την ενημέρωση του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και θα αναπτύξετε ευαισθητοποίηση σχετικά με το οικολογικό αποτύπωμα, τα υλικά και την ενσωματωμένη ενέργεια, καθώς και τις διαδικασίες για την επίτευξη βιώσιμου σχεδιασμού.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Η Σχολή Αρχιτεκτονικής του Leicester (LSA) έχει 125 χρόνια ιστορίας στην καλλιέργεια της επόμενης γενιάς αρχιτεκτόνων με ένα πρόγραμμα σπουδών που εστιάζει στην "τέχνη της κατασκευής".
 • Διαπιστευμένο από το Chartered Institute of Architectural Technologists (CIAT), που σημαίνει ότι μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για συνδεδεμένη ιδιότητα μέλους του CIAT, με την ευκαιρία να προχωρήσετε προς την κατεύθυνση της ιδιότητας του μέλους (MCIAT).
 • Η διαπίστευση από το Chartered Association of Building Engineers (CABE) σας δίνει τη δυνατότητα να υποβάλετε αίτηση για μεταπτυχιακή ιδιότητα μέλους του CABE, με δυνατότητα εξέλιξης προς την κατεύθυνση της ιδιότητας του διπλωματούχου μέλους (MCABE).
 • Γίνετε μέλος μιας κοινότητας που εργάζεται από κοινού για να αλλάξει τον κατασκευαστικό κλάδο εκ των έσω, ώστε να μπορέσουμε να γίνουμε οι τροποποιητές που χρειάζεται ο κόσμος για να αντιμετωπίσει την παγκόσμια κλιματική κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
 • Δημιουργήστε έργο με πραγματικό αντίκτυπο στην κοινότητα, δουλεύοντας σε ζωντανά έργα σχεδιασμού στην πόλη του Λέστερ. Σε προηγούμενα έργα οι φοιτητές έχουν αξιοποιήσει ένα αχρησιμοποίητο πάρκινγκ, έχουν ανακαινίσει ένα εγκαταλελειμμένο χώρο για να κατασκευάσουν ένα εντυπωσιακό θέατρο και έχουν φανταστεί άγριες πισίνες και σάουνες στον ποταμό Soar.
 • Ενισχύστε τις προοπτικές καριέρας σας με ένα προαιρετικό έτος πρακτικής άσκησης στη βιομηχανία. Οι φοιτητές μας έχουν επωφεληθεί από την εργασία σε ρόλους όπως Assistant Architecture Technologist στην κορυφαία αρχιτεκτονική εταιρεία Isherwood McCann.
 • Επωφεληθείτε από τα πρότυπα εργαλεία και το λογισμικό προσομοίωσης της βιομηχανίας στο βραβευμένο κτίριο Vijay Patel, όπως η θερμική δυναμική προσομοίωση, η μοντελοποίηση πληροφοριών κτιρίου, τα ειδικά στούντιο πολλαπλών χρήσεων, τα εργαστήρια CAD και τα εργαστήρια που προσφέρουν επεξεργασία μετάλλων, ξυλουργική, ψηφιακή εκτύπωση, κοπή με υδροβολή και κατασκευή πρωτοτύπων.

Διαπιστευμένος από την Chartered Association of Building Engineers (CABE).

Διαπιστευμένο από το Chartered Institute of Architectural Technologists (CIAT), και αποδεικνύει ότι το πρόγραμμα έχει αξιολογηθεί ως προς το περιεχόμενο, τη δομή και τους πόρους και ότι πληροί τα απαιτούμενα εκπαιδευτικά πρότυπα. Οι απόφοιτοι ενός διαπιστευμένου προγράμματος θα λάβουν πλήρη ακαδημαϊκή απαλλαγή από τα επαγγελματικά προσόντα όταν προχωρούν προς την ιδιότητα του Chartered Architectural Technologist.

Διαπιστευμένος από την Chartered Association of Building Engineers (CABE).

Διαπιστευμένο από το Chartered Institute of Architectural Technologists (CIAT), και αποδεικνύει ότι το πρόγραμμα έχει αξιολογηθεί ως προς το περιεχόμενο, τη δομή και τους πόρους και ότι πληροί τα απαιτούμενα εκπαιδευτικά πρότυπα. Οι απόφοιτοι ενός διαπιστευμένου προγράμματος θα λάβουν πλήρη ακαδημαϊκή απαλλαγή από τα επαγγελματικά προσόντα όταν προχωρούν προς την ιδιότητα του Chartered Architectural Technologist.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Architectural Technology BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο De Montfort

40% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
10% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
10% Επαγγελματίες που ασχολούνται με την ποιότητα και τις κανονιστικές ρυθμίσεις
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Επαγγελματίες πληροφορικής
5% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Επαγγελματίες που ασχολούνται με την ποιότητα και τις κανονιστικές ρυθμίσεις

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

****Μάθηση και διδασκαλία**** Η διεπιστημονική ομάδα του προγράμματος παρουσιάζει μια σειρά από έργα, προγράμματα διαλέξεων, σεμινάρια, εργαστήρια, στούντιο σχεδιασμού, επισκέψεις στο πεδίο, μελέτες περιπτώσεων και κατευθυνόμενη ανάγνωση που αντικατοπτρίζουν τις τρέχουσες διαδικασίες και πρακτικές στην Αρχιτεκτονική Τεχνολογία. Οι στρατηγικές αξιολόγησης των ενοτήτων περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα μεθόδων, όπως παρουσιάσεις χαρτοφυλακίου, δοκίμια, εκθέσεις, προφορικές και γραφικές παρουσιάσεις και συστήματα συνεχούς αξιολόγησης, ιδίως στις πτυχές των ενοτήτων που βασίζονται σε στούντιο. Η ολοκληρωμένη ομάδα αρχιτεκτόνων και επαγγελματιών του δομημένου περιβάλλοντος διδάσκει και ερευνά την αρχιτεκτονική, την τεχνολογία και τη βιωσιμότητα. Η ακαδημαϊκή ομάδα έχει δεσμευτεί για ένα πλούσιο φάσμα διδασκαλίας, μάθησης και υποστήριξης των φοιτητών, καθώς και για μεθόδους αξιολόγησης που αντικατοπτρίζουν τον επαγγελματικό χαρακτήρα του μαθήματος. Το μάθημα βασίζεται στο ευρύ φάσμα ερευνητικής εμπειρογνωμοσύνης της Σχολής Αρχιτεκτονικής του Leicester, το οποίο εκτείνεται από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, τον αστικό σχεδιασμό, την τεχνολογία και την αειφορία έως την ιστορία και τη φιλοσοφία της αρχιτεκτονικής. Θα επωφεληθείτε επίσης από τη συμβολή ειδικών της βιομηχανίας και επισκεπτών προσκεκλημένων καθηγητών. ****Ώρες επικοινωνίας** ** Συνήθως, κατά το πρώτο έτος, θα παρακολουθείτε περίπου 16 ώρες διδασκαλίας (διαλέξεις και φροντιστήρια) κάθε εβδομάδα, και περιμένουμε να αναλάβετε τουλάχιστον 23 επιπλέον ώρες ανεξάρτητης μελέτης για να ολοκληρώσετε εργασίες και έρευνες.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

from at least 2 A Levels - Art and Design Foundation accepted Five GCSEs A*-C (9-4)

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.0
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςArchitectural Technology, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Αρχιτεκτονική τεχνολογία BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Διεθνή £15250 έτος 1
Διεθνή £15750 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Σημειώνεται ότι τα τέλη υπόκεινται σε ετήσια αναθεώρηση. Οποιαδήποτε αύξηση των διδάκτρων για τους φοιτητές του εσωτερικού θα βασιστεί σε επανεξέταση των παροχών μας και σύμφωνα με το ανώτατο όριο διδάκτρων που έχει καθοριστεί από την κυβέρνηση.

.

Σημειώστε ότι από το 2023 (και μετά) τα δίδακτρα των μαθημάτων μερικής φοίτησης θα ευθυγραμμιστούν με τα δίδακτρα των μαθημάτων πλήρους φοίτησης.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)
 • έτος 2

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο De Montfort στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο De Montfort σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Αρχιτεκτονική, Κατασκευές & Σχεδιασμός

  • #35 
  • #44 
  Αρχιτεκτονική
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
  • #40 
  • #49 
  Αρχιτεκτονική
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 26 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο De Montfort

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο De Montfort

Το Πανεπιστήμιο De Montfort, συντομογραφία DMU, ιδρύθηκε το 1896 στη μικρή πόλη του Leicester, East Midlands. Αυτό το πανεπιστήμιο απολαμβάνει ιδιαίτερα ισχυρές στατιστικές απασχόλησης μετά την αποφοίτηση, οι οποίες μπορούν να εξηγηθούν από τη δέσμευσή του για πρακτική άσκηση σε όλους τους φοιτητές σε όλα τα μαθήματα. Οι ξένοι φοιτητές φροντίζονται καλά εδώ, καθώς λαμβάνουν μαθήματα προσανατολισμού που αποσκοπούν στην παροχή συμβουλών και καθοδήγησης σχετικά με τη διαβίωση στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ παρέχονται δωρεάν μαθήματα αγγλικής γλώσσας για να ενημερωθούν όλοι οι νέοι φοιτητές.

Λίστα με 117 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο De Montfort - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο De Montfort

προπτυχιακοί φοιτητές:
19290
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4010
:
23300
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Αρχιτεκτονική Τεχνολογία": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Joanna’s top five reasons to choose DMU
 • Welcome to Leicester
 • International student Prabhav talks about his time at DMU
 • DMU students from around the world
 • DMU Vloggers: Arpith’s reasons to study at DMU

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Αρχιτεκτονική τεχνολογία με έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
87% 8% 22% £16085 127 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική τεχνολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
80% 8% 10% £16085 98 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική τεχνολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
83% 15% 50% £17600 118 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική τεχνολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Robert Gordon
(Robert Gordon University)
89% 0% 5% £15490 126 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική τεχνολογία και πρακτική με έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
82% 0% 15% £14900 100 Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τεχνολογία Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του East London
(University of East London)
95% 5% 10% £13920 124 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική τεχνολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο De Montfort
(De Montfort University)
38% 5% 15% £15250 £15750 116 Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική τεχνολογία (με έτος πρακτικής άσκησης) BSc Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
- - - £22180 - Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική τεχνολογία BSc Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
- - - £22180 - Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχιτεκτονική τεχνολογία και πρακτική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
82% 0% 5% £14900 118 Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης