De Montfort University
Εφαρμοσμένη Πληροφορική BSc
De Montfort University - Πανεπιστήμιο De Montfort

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 30 αποφοίτους Applied Computing BSc κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Τεχνολογία Πληροφοριών από το Πανεπιστήμιο De Montfort για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Τεχνολογία Πληροφοριών.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
62 /100
30 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Χρήση υπολογιστή

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Τεχνολογία Πληροφοριών στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25000 £25000 £30500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23000 - £29500 £19000 - £32000 £22500 - £39000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Χρήση υπολογιστή (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £28943 £22345 £25548
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23778 - £36746 £16759 - £28431 £19371 - £33677

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αυτό το μάθημα παρέχει μια ευρεία κατανόηση των πτυχών της Εφαρμοσμένης Πληροφορικής, ενώ παράλληλα επιτρέπει στους φοιτητές να εξειδικευτούν στους τομείς που έχουν επιλέξει. Αναπτύσσει τεχνικές δεξιότητες στον τομέα της πληροφορικής, συμπεριλαμβανομένου του ευέλικτου προγραμματισμού, των εφαρμογών για φορητές συσκευές, της ασφάλειας πληροφοριών, της ανάλυσης, του σχεδιασμού βάσεων δεδομένων και της επιχειρηματικής ευφυΐας, παράλληλα με την ανάπτυξη δεξιοτήτων κριτικής σκέψης που είναι ζωτικής σημασίας για την εργασία σε σύνθετα περιβάλλοντα πληροφορικής. Το μάθημα επωφελείται επίσης από τη μοναδική ερευνητική συμβολή του διεθνούς φήμης Κέντρου Πληροφορικής και Κοινωνικής Ευθύνης (CCSR), το οποίο ενσωματώνει την ηθική και τον αντίκτυπο της πληροφορικής και της τεχνολογίας στις ενότητες.

Ο επαγγελματισμός στο πλαίσιο της βιομηχανίας τονίζεται σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος, με ισχυρούς δεσμούς με το BCS (The Chartered Institute for IT). Οι σπουδαστές θα εκτεθούν σε πολλαπλές έννοιες, εργαλεία και τεχνολογίες που αποτελούν τα τρέχοντα βιομηχανικά πρότυπα, εκτός από τις θεμελιώδεις βασικές αρχές.

Το πρόγραμμα σπουδών προσφέρει στους σπουδαστές του BSc Εφαρμοσμένης Πληροφορικής σημαντικές ευκαιρίες απασχόλησης, ευθυγραμμισμένες με τη στροφή του κλάδου της πληροφορικής προς υβριδικούς επαγγελματίες που ασχολούνται τόσο με τεχνικές όσο και με επιχειρηματικές πτυχές. Μέσω της κριτικής και συστημικής σκέψης, οι απόφοιτοι του BSc Εφαρμοσμένης Πληροφορικής αποτελούν ελκυστικές προοπτικές για ένα ευρύ φάσμα ρόλων και εργοδοτών.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Διαθέτουμε περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της πληροφορικής από την οποία μπορείτε να διδαχθείτε. Αυτή η μακρόχρονη ιστορία σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε πλούσια ερευνητική και ακαδημαϊκή τεχνογνωσία για να ενημερώσετε τις σπουδές σας.
 • Βελτιώστε την απασχολησιμότητά σας και αποκτήστε εμπειρία στον κλάδο, πραγματοποιώντας προαιρετική πρακτική άσκηση. Προηγούμενοι φοιτητές έχουν πραγματοποιήσει πρακτική άσκηση σε οργανισμούς όπως οι Caterpillar, GCHQ, General Electric, Hewlett-Parckard, IBM, Microsoft, Siemens και Vauxhall.
 • Αναπτύξτε τις πρακτικές σας δεξιότητες στις εξειδικευμένες εγκαταστάσεις μας. Θα έχετε πρόσβαση σε 100 σταθμούς εργασίας ηλεκτρονικών υπολογιστών, οι οποίοι χωρίζονται σε πέντε διασυνδεδεμένα εργαστήρια, το καθένα με 20 υπολογιστές υψηλών προδιαγραφών με Windows/Linux.
 • Απολαύστε μια διεθνή εμπειρία με το DMU Global, το οποίο μπορεί να εμπλουτίσει τις σπουδές σας και να διευρύνει τους πολιτιστικούς σας ορίζοντες. Προηγούμενα ταξίδια του DMU Global έχουν συμπεριλάβει τη Νέα Υόρκη, το Βερολίνο, το Χονγκ Κονγκ, την Κίνα, τον Καναδά, την Ιαπωνία, τη Νότια Αφρική και την Ιταλία, για να αναφέρουμε μερικά από αυτά.
 • Μέσω της διδασκαλίας σε μπλοκ, θα επικεντρωθείτε σε ένα θέμα κάθε φορά αντί για πολλά ταυτόχρονα. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε τη δυνατότητα να επικεντρωθείτε στενά σε κάθε θέμα και να απορροφήσετε το μαθησιακό υλικό σε μεγαλύτερο βάθος, ενώ παράλληλα θα συνεργάζεστε στενότερα με τους καθηγητές και τους συμμαθητές σας.

Διαπιστευμένο από το BCS, το Chartered Institute for IT για την πλήρη κάλυψη των ακαδημαϊκών απαιτήσεων για την εγγραφή ως Chartered IT Professional.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Applied Computing BSc από Πανεπιστήμιο De Montfort

45% Επαγγελματίες μηχανικοί
30% Επαγγελματίες πληροφορικής
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Επαγγελματίες φυσικών και κοινωνικών επιστημών
5% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών

Οι υποχρεωτικές ενότητες αυτού του μαθήματος διασφαλίζουν ότι οι φοιτητές μαθαίνουν με συνδυασμό πρακτικής εμπειρίας, αυτοδιδασκαλίας και έρευνας. Οι προαιρετικές ενότητες στο επίπεδο 6 δίνουν στους φοιτητές την ευκαιρία να εξειδικευτούν. Οι ενότητες που απαρτίζουν το μάθημα χρησιμοποιούν μια σειρά από στρατηγικές μάθησης και διδασκαλίας, όπως: (1) διδασκαλία και μάθηση υπό την καθοδήγηση του προσωπικού μέσω διαλέξεων, σεμιναρίων, εργαστηρίων- (2) ασκήσεις με μελέτες περιπτώσεων και εργαστηριακές ασκήσεις για τη διάδοση γνώσεων, πληροφοριών και την επίδειξη διαδικασιών και τεχνικών- (3) μάθηση με επίκεντρο τον φοιτητή μέσω συνεργατικής και ομαδικής μάθησης μέσω ομαδικών εργασιών και σχεδίων εργασίας- (4) ατομική ανεξάρτητη μάθηση με χρήση βιβλιογραφικών πηγών, πηγών στο διαδίκτυο και περαιτέρω έρευνα (συμπεριλαμβανομένης της έρευνας σε βιβλιογραφικές πηγές). διαδικτυακές πηγές), (5) παρουσίαση ευρημάτων, σύνταξη εκθέσεων, εργασίες, πρακτική εξάσκηση (6) πρακτικές ασκήσεις εργασίας για την ανάπτυξη δεξιοτήτων και κατανόησης, και (7) μάθηση με βάση το έργο για την ανάπτυξη δεξιοτήτων διαχείρισης, σχεδιασμού, ανάπτυξης και επικοινωνίας. Οι μέθοδοι αξιολόγησης και τα κριτήρια αξιολόγησης καθορίζονται από τις επιμέρους ενότητες που αποτελούν το πρόγραμμα. Οι προδιαγραφές κάθε ενότητας καθορίζουν τις μεθόδους αξιολόγησης και τις λεπτομέρειες επαναξιολόγησης που είναι κατάλληλες για τους σκοπούς και τους στόχους της, καθώς και τη στρατηγική διδασκαλίας και μάθησης της ενότητας. Συνήθως ορισμένες ενότητες αξιολογούνται με συνδυασμό εργασιών και δοκιμασίας φάσης. Όταν το περιεχόμενο της θεματικής ενότητας είναι καταλληλότερο να αξιολογηθεί με εργασίες, οι ενότητες αυτές αξιολογούνται με 100% εργασίες. Συνεπώς, οι μέθοδοι αξιολόγησης για τις ενότητες μπορεί να περιλαμβάνουν: Χρονικά περιορισμένες δοκιμασίες φάσης, χαρτοφυλάκια εργασιών, εργαστηριακές ασκήσεις, προφορικές εξετάσεις, επιδείξεις, ατομικές και ατομικά αξιολογημένες ομαδικές εργασίες, εργασίες έργων, εκθέσεις και παρουσιάσεις και ερευνητικές εκθέσεις.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

Normally 112 UCAS points from at least two A-levels or equivalent

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Τεχνολογία Πληροφοριών

Απαιτήσεις προσόντων

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.0
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςApplied Computing, BSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Εφαρμοσμένη Πληροφορική BSc

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £15750 έτος 1
Διεθνή £15750 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £16250 έτος 1
Διεθνή £16250 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Επισημαίνεται ότι τα δίδακτρα για τα επόμενα έτη σπουδών για τους συνεχιζόμενους φοιτητές υπόκεινται σε ετήσια αναθεώρηση. Οποιαδήποτε αύξηση των διδάκτρων θα είναι σύμφωνη με τον δείκτη RPI-X (που συνδέεται με τον δείκτη τιμών λιανικής πώλησης) και το ανώτατο όριο διδάκτρων που έχει καθοριστεί από την κυβέρνηση.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο De Montfort

Το Πανεπιστήμιο De Montfort, συντομογραφία DMU, ιδρύθηκε το 1896 στη μικρή πόλη του Leicester, East Midlands. Αυτό το πανεπιστήμιο απολαμβάνει ιδιαίτερα ισχυρές στατιστικές απασχόλησης μετά την αποφοίτηση, οι οποίες μπορούν να εξηγηθούν από τη δέσμευσή του για πρακτική άσκηση σε όλους τους φοιτητές σε όλα τα μαθήματα. Οι ξένοι φοιτητές φροντίζονται καλά εδώ, καθώς λαμβάνουν μαθήματα προσανατολισμού που αποσκοπούν στην παροχή συμβουλών και καθοδήγησης σχετικά με τη διαβίωση στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ παρέχονται δωρεάν μαθήματα αγγλικής γλώσσας για να ενημερωθούν όλοι οι νέοι φοιτητές.

Λίστα με 117 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο De Montfort - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο De Montfort

προπτυχιακοί φοιτητές:
19290
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4010
:
23300
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Εφαρμοσμένη Πληροφορική": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Welcome to Leicester
 • International student Prabhav talks about his time at DMU
 • DMU students from around the world
 • DMU Vloggers: Arpith’s reasons to study at DMU
 • Joanna’s top five reasons to choose DMU

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Πολιτική και Επιστήμη Δεδομένων BSc (Hons) Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου
(The London School of Economics and Political Science)
- - - £24720 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνικές Επιστήμες με Επιστήμη Δεδομένων BSc (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
- - - £32100 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη δεδομένων (με ενσωματωμένο έτος στη βιομηχανία) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - £18830 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη δεδομένων και ανάλυση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £20500 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γλωσσολογία με Επιστήμη Δεδομένων (συμπεριλαμβανομένου του έτους πρακτικής άσκησης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £19500 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά για την Επιστήμη Δεδομένων BSc BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
- - - £19330 £21260 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά για την Επιστήμη Δεδομένων με πρακτική άσκηση BSc BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
- - - £19330 £21260 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εφαρμοσμένη Πληροφορική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £13500 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη δεδομένων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
83% 5% 10% £27000 160 Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη δεδομένων BSc (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
- - - £35000 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης