Cardiff University
Βιοπληροφορική και γενετική επιδημιολογία MSc
Cardiff University - Πανεπιστήμιο του Cardiff

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Στόχος αυτού του προγράμματος είναι να παρέχει στα άτομα μια πλατφόρμα για τη διερεύνηση, ανάλυση και ερμηνεία των σύγχρονων βιολογικών δεδομένων. Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει διδασκαλία σε επίπεδο Μάστερ στη Βιοπληροφορική και τη Γενετική Επιδημιολογία με έμφαση στη γενετική επιδημιολογία.

Με έμφαση στη γενετική επιδημιολογία, το πρόγραμμα αυτό είναι ιδανικό για αποφοίτους από τις επιστήμες της ζωής, τα μαθηματικά ή τις επιστήμες των υπολογιστών.

Θα σας παρέχει τις δεξιότητες και τις γνώσεις των υπολογιστικών και στατιστικών βιοεπιστημών για να σας προετοιμάσει για μια απαιτητική σταδιοδρομία στην ακαδημαϊκή έρευνα, τη βιοτεχνολογία ή τις φαρμακευτικές βιομηχανίες και τις βιομηχανίες υγείας.

Η βιοπληροφορική είναι ο τομέας μελέτης που χρησιμοποιεί υπολογιστικά εργαλεία για την κατανόηση της βιολογίας. Η γενετική επιδημιολογία είναι η μελέτη του τρόπου με τον οποίο οι γενετικοί παράγοντες παίζουν ρόλο στον καθορισμό της υγείας και της ασθένειας και της αλληλεπίδρασής τους με το περιβάλλον. Εκτός από την ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων στις υπολογιστικές και στατιστικές βιοεπιστήμες, θα επικεντρωθείτε σε προσεγγίσεις ανακάλυψης γονιδίων, συμπεριλαμβανομένων των GWAS, θα διερευνήσετε την ανάλυση της παραλλακτικότητας του αριθμού αντιγράφων (CNV), και σε προσεγγίσεις μετά την GWAS, όπως οι μέθοδοι μονοπατιών/δικτύων, γονιδίων-συνόλων και πολυγονιδιακών επιδημιολογικών μεθόδων.

Το πρόγραμμα αυτό σχεδιάστηκε για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση από την ακαδημαϊκή έρευνα, τη βιοτεχνολογία και τις φαρμακευτικές βιομηχανίες και τις βιομηχανίες υγειονομικής περίθαλψης για ικανούς πληροφορικούς με δεξιότητες βιοπληροφορικής. Θα σας παρέχουμε διδασκαλία στις υπολογιστικές και στατιστικές βιοεπιστήμες και θα καλλιεργήσετε τις πρόσθετες συμπληρωματικές δεξιότητες που απαιτούνται για να μπορέσετε να εργαστείτε αποτελεσματικά σε ένα διεπιστημονικό πεδίο βιοπληροφορικής.

Στόχοι του προγράμματος

 • Εισαγωγή των κοινώς χρησιμοποιούμενων υπολογιστικών, στατιστικών και αναλυτικών προσεγγίσεων στη μετα-γονιδιωματική βιολογία και γενετική.

 • Να αναπτύξετε δεξιότητες κατανόησης και κριτικής αξιολόγησης ερευνητικών μεθοδολογιών και συμπερασμάτων που θα σας επιτρέπουν να κάνετε ορθές κρίσεις σχετικά με τη δυνατότητα εφαρμογής αυτών των τεχνικών στη δική σας έρευνα.

 • Ανάπτυξη ικανοτήτων τόσο στο σχεδιασμό και την ανάλυση μελετών όσο και στην αποτελεσματική άντληση πληροφοριών στη γενετική, τη γονιδιωματική και άλλες βιοεπιστήμες σε συνδυασμό με την ικανότητα επικοινωνίας των πληροφοριών, των αποτελεσμάτων, των θεμάτων και των ιδεών σε ακροατήρια τόσο εξειδικευμένου όσο και μη εξειδικευμένου υπόβαθρου.

 • Προετοιμασία και παροχή καθοδήγησης για την εκτέλεση μιας πρωτότυπης έρευνας στον ειδικό τομέα στον οποίο επιθυμείτε να ακολουθήσετε την καριέρα σας.

Διακριτικά χαρακτηριστικά

Το μάθημα αυτό καθιερώθηκε για πρώτη φορά πριν από μια δεκαετία ως απάντηση στην ολοκλήρωση των πρώτων σχεδίων του προγράμματος του ανθρώπινου γονιδιώματος και στις επακόλουθες ανάγκες πληροφορικής των κοινοτήτων γενετικής και γονιδιωματικής. Οι συνεχείς εξελίξεις στις τεχνολογίες γονιδιωματικής και στις αναλυτικές προσεγγίσεις υπαγόρευσαν τη συνεχή εξέλιξη αυτού του προγράμματος ώστε να παρέχει σύγχρονη διδασκαλία σε νέες βασικές δεξιότητες.

Το μάθημά μας είναι προσβάσιμο σε φοιτητές με πρωτοβάθμια πτυχία στα μαθηματικά, τις επιστήμες της ζωής ή την πληροφορική. Οι ενότητες σε βασικούς συμπληρωματικούς τομείς, όπως οι υπολογισμοί/σεναριογραφία, η στατιστική και η μοριακή βιολογία, παρέχουν τα θεμελιώδη δομικά στοιχεία που είναι απαραίτητα για την επιτυχία στη βιοπληροφορική ανάλυση και ερμηνεία.

Στο εαρινό εξάμηνο, θα αναλάβετε μια μελέτη περίπτωσης 20 πιστωτικών μονάδων. Αυτή θα περιλαμβάνει διδαγμένα στοιχεία ερευνητικών δεξιοτήτων και θα περιλαμβάνει την άμεση συνεργασία με έναν πελάτη χρησιμοποιώντας πραγματικά δεδομένα. Θα ενσωματωθείτε σε ένα από τα πολλά ερευνητικά κέντρα της πανεπιστημιούπολης και θα αποκτήσετε πολύτιμη εμπειρία στην υλοποίηση έργων βιοπληροφορικής για ερευνητικά προγράμματα. Τα δεδομένα που θα προκύψουν θα παρουσιαστούν επίσης μαζί με τους συναδέλφους σας στις συνεδρίες αφίσας της μελέτης περίπτωσης.

Θα διδαχθείτε βασικές δεξιότητες οργάνωσης και κωδικοποίησης και θα σας δοθούν εκτεταμένες οδηγίες στη στατιστική. Εάν δεν έχετε σπουδάσει επιστήμες της ζωής, θα σας παρουσιάσουμε τη βιολογία πίσω από τα δεδομένα και θα σας βοηθήσουμε να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με την επιλογή και την ερμηνεία των δεδομένων.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • MBA
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςBioinformatics and Genetic Epidemiology, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Cardiff στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 34 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Cardiff

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Cardiff

Το Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ ιδρύθηκε το 1883 και βρίσκεται στο αστικό περιβάλλον της πόλης Κάρντιφ της Ουαλίας. Μερικά από τα πιο προφανή πλεονεκτήματα του πανεπιστημίου περιλαμβάνουν την έρευνα που οδηγεί παγκοσμίως, ένα ενημερωμένο και ενεργό γραφείο υπηρεσιών σταδιοδρομίας και την κεντρική τοποθεσία. Το Κάρντιφ είναι μια ζωντανή, σύγχρονη πόλη με νεανικό και ποικιλόμορφο πληθυσμό, γνωστή για την αποδοχή ανθρώπων από όλα τα κοινωνικά στρώματα.

Λίστα με 334 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Cardiff - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

 • Student life at Cardiff University
 • Student Megan tells you all about Chemistry at Cardiff
 • Cardiff University - Adult Nursing (BN)
 • International students at Cardiff University School of Biosciences

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Επιστήμη της Πληροφορικής Msci (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
67% 4% 10% £25200 150 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική με βιομηχανική πρακτική άσκηση Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
67% 20% 3% £26100 £24800 149 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη των υπολογιστών (ολοκληρωμένο μάστερ) Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- 0% 9% £22750 119 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική (Τεχνητή Νοημοσύνη) Msci (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
67% 4% 0% £25200 139 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη της Πληροφορικής MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
74% 10% 2% £26100 £24800 172 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη των υπολογιστών (Μηχανική λογισμικού) MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
- - - £18300 £19500 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη της Πληροφορικής Msci (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
92% 8% 0% £27250 189 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη των υπολογιστών και τεχνητή νοημοσύνη (με έτος πρακτικής άσκησης) Msci (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
92% 8% 0% £27250 168 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική με καινοτομία MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
- 5% 0% £29000 158 Μπρίστολ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ηλεκτρονική και Πληροφορική MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
83% 0% 10% £34800 230 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης