Cardiff Metropolitan University
Κεραμικά και κατασκευαστής MA
Cardiff Metropolitan University - Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23859 £19123 £20996
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19362 - £27716 £13372 - £24754 £14943 - £27676

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το μάθημα MA Ceramics & Maker στοχεύει να δώσει τη δυνατότητα σε κάθε φοιτητή να εντοπίσει τα πραγματικά του ενδιαφέροντα και τις ανησυχίες του ως καλλιτέχνης, σχεδιαστής ή δημιουργός και να αναπτύξει κατάλληλες μεθόδους για να εξερευνήσει τις ιδέες του και να τις εκφράσει ή να τις εκφράσει αποτελεσματικά με ευφάνταστους ή καινοτόμους τρόπους, μέσω του μέσου της κεραμικής.

Επίσης, εμπλέκει τους φοιτητές με τις βασικές θεωρίες και τις σύγχρονες συζητήσεις, προωθώντας έτσι την κατανόηση των τρόπων με τους οποίους αυτές επηρεάζουν την ανάπτυξη, την έκφραση και την επικοινωνία των ιδεών τους, γεγονός που θα επηρεάσει την επιτυχία της μελλοντικής τους πρακτικής ως καλλιτέχνες, δημιουργοί ή ακαδημαϊκοί.

Η κεραμική είναι ένα μέσο στο οποίο ο επαγγελματίας κατέχει πολύ διαφορετικές θέσεις και συχνά έχει αντίθετες προτεραιότητες και αξίες που προέρχονται από προηγούμενες προσωπικές εμπειρίες, τεχνικές ικανότητες και σιωπηρή γνώση.

Το μάθημα MA Ceramics & Maker απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να επεκτείνουν και να αναπτύξουν την πρακτική τους, καθώς και να εμβαθύνουν τις γνώσεις και τις αντιλήψεις τους για το αντικείμενο, ως μελλοντικοί επαγγελματίες, ερευνητές ή ακαδημαϊκοί.

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα επιτρέπει σε κάθε φοιτητή να:

- Αναπτύσσουν τη συγγραφική τους ικανότητα σε προχωρημένες εργασίες στούντιο

- Να είστε αναλυτικά αυστηροί

- Ανάπτυξη μεγαλύτερης ικανότητας προβληματισμού

Οι μαθητές ενθαρρύνονται να αμφισβητήσουν τους κανόνες και να θέσουν υπό αμφισβήτηση τις συμβάσεις μέσα από τη συνένωση της υλικότητας και της έννοιας. Η προσέγγιση αυτή υποστηρίζεται από έναν κριτικό και ιστορικό λόγο προσέγγισης - μια κριτική γλώσσα τόσο για την καλή όσο και για την εφαρμοσμένη τέχνη και το σχέδιο.

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Τα μαθησιακά αποτελέσματα αξιολογούνται στο πλαίσιο των ενοτήτων με ποικίλες μεθόδους, όπως δοκίμια, παρουσιάσεις και εργασίες έργου κ.λπ., όπως φαίνεται στους επιμέρους περιγραφείς των ενοτήτων. Η αξιολόγηση πραγματοποιείται σε στρατηγικά σημεία του ακαδημαϊκού έτους για να καταστεί δυνατή και να υποστηριχθεί η συνεχής ανάπτυξή σας. Οι ομαδικές κριτικές και τα φροντιστήρια προσφέρουν συνεχείς ευκαιρίες ανατροφοδότησης. Η αξιολόγηση από ομότιμους και η αυτοαξιολόγηση χρησιμοποιούνται εκτενώς.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 5.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.0
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςCeramics and Maker, MA, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Οι σπουδαστές θα πρέπει κανονικά να έχουν επιτύχει πτυχίο πρώτης τάξης ή δεύτερης τάξης ανώτερης βαθμίδας (1ος ή 2.1 βαθμός πτυχίου) σε κατάλληλο αντικείμενο, ή/και ισοδύναμο επαγγελματικό κύρος ή εμπειρία στην Κεραμική ή σε άλλους κλάδους, π.χ. Καλών Τεχνών, Σχεδιασμού ή συναφή προγράμματα σπουδών ανθρωπιστικών επιστημών (βάσει αξιολογημένης αναγνωρισμένης προηγούμενης μάθησης ή αξιολογημένης αναγνωρισμένης προηγούμενης εμπειρικής μάθησης), ή σε κλάδο που σχετίζεται με το πρόγραμμα σπουδών τους. Οι σπουδαστές για τους οποίους τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη τους γλώσσα πρέπει να διαθέτουν IELTS ή να έχουν επιτύχει ένα εγκεκριμένο ισοδύναμο επίπεδο. Οι υποψήφιοι πρέπει κανονικά να έχουν επιτύχει ελάχιστη βαθμολογία IELTS (ή ισοδύναμο) 6,5 με βάση συγκεκριμένες ελάχιστες επιμέρους βαθμολογίες των εξής: Ανάγνωση: 6,0: 6,0, ομιλία: 6,0, ακρόαση: 6,5. Οι διεθνείς υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για τα μαθήματα αγγλικών του Μητροπολιτικού Πανεπιστημίου του Κάρντιφ (CMU) που στοχεύουν να βοηθήσουν στην επίτευξη των απαιτήσεων βαθμολογίας IELTS.

έξοδα

Δίδακτρα Κεραμικά και κατασκευαστής MA

Ιρλανδία £10250
Αγγλία £10250
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £10250
Σκωτία £10250
Ουαλία £10250

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 17 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan

Το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ, γνωστό και ως CardiffMet, ιδρύθηκε το 1976 στη μικρή πόλη του Κάρντιφ της Ουαλίας. Αυτό το πανεπιστήμιο διαθέτει περισσότερα από 1.000 δωμάτια φοιτητικής εστίας και είναι υπερήφανο που η διαμονή εδώ είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό μέρος για να κοιμηθεί κανείς. Όσοι μένουν στο χώρο έχουν πρόσβαση σε συχνές και δωρεάν κοινωνικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα σε κοντινή απόσταση, διασφαλίζοντας ότι όσοι σπουδάζουν εδώ έχουν εξίσου πολλές ευκαιρίες να κάνουν επαφές όσο και να επιτύχουν ακαδημαϊκά.

Λίστα με 183 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

 • Student Life in Cardiff - Cardiff Metropolitan University - Living in Cardiff as a student
 • Cardiff Metropolitan University International Video
 • Advice for Cardiff Met Applicants from Nigerian Students

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Cardiff Met - Llandaff
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Καλές Τέχνες (Κεραμική) MA Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
- - - £17760 - Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κεραμικά και κατασκευαστής MA Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan
(Cardiff Metropolitan University)
- - - - - Κάρντιφ Oncampus μερική απασχόληση
Επικαλύψεις και κεραμικά PhD Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
- - - - - Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κεραμικά MA Πανεπιστήμιο του Central Lancashire
(University of Central Lancashire)
- - - - - Πρέστον, Λανκασάιρ Oncampus πλήρους απασχόλησης