Buckinghamshire New University
Δημόσια υγεία με έτος θεμελίωσης BA
Buckinghamshire New University - Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Υγεία και Κοινωνική Φροντίδα

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : συναφής υγεία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £30000 £28500 £32000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £27000 - £32000 £19500 - £32500 £23500 - £37500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Υγεία και Κοινωνική Φροντίδα (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22919 £19672 £21649
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19301 - £27919 £13889 - £25258 £15534 - £28230

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Είτε σκέφτεστε να σταδιοδρομήσετε στο NHS, την τοπική αυτοδιοίκηση, μια μη κερδοσκοπική ή φιλανθρωπική οργάνωση, το πτυχίο μας BA (Hons) Public Health μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε εκεί. Ποτέ δεν υπήρξε καλύτερη στιγμή για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τα ζητήματα που επηρεάζουν την υγεία και την ευημερία σε όλη τη διάρκεια της ζωής και για την προστασία των μελλοντικών γενεών.

Κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας στο πρόγραμμα θα επωφεληθείτε από την ατομική υποστήριξη του καθηγητή σας και των έμπειρων στη βιομηχανία καθηγητών, καθώς και από την πρόσβαση σε μια σειρά από υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων προσομοιώσεων ρόλων.

Γιατί να μελετήσετε αυτό το θέμα; Σας ενδιαφέρει να συνεργαστείτε με τις τοπικές κοινότητες για να βελτιώσετε την υγεία και την ευημερία των ομάδων, των οικογενειών και των ατόμων της κοινωνίας μας; Θέλετε να κάνετε τη διαφορά και να εργαστείτε σε έναν ρόλο που στοχεύει στην προώθηση της ένταξης και τη μείωση των ανισοτήτων στην υγεία;

Η παγκόσμια κοινότητά μας κινδυνεύει από περιβαλλοντικούς κινδύνους όπως η ατμοσφαιρική ρύπανση, η χρήση πλαστικών και, φυσικά, πανδημίες όπως το Covid-19. Ποτέ τα ζητήματα αυτά δεν ήταν τόσο διαδεδομένα ή απειλητικά και γι' αυτό όχι μόνο είναι τώρα μια τόσο ενδιαφέρουσα εποχή για να σπουδάσει κανείς τη δημόσια υγεία, αλλά και μια βαθιά σημαντική εποχή.

Στο πτυχίο μας BA (Hons) Public Health, θα εξερευνήσετε πώς να προστατεύετε και να προάγετε καλύτερα την υγεία των ατόμων σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο και θα αποκτήσετε ζωτικές δεξιότητες και γνώσεις για ένα ευρύ φάσμα επιλογών σταδιοδρομίας.

Γιατί να σπουδάσετε στο Buckinghamshire New University; Η πανδημία του Covid-19 έχει αυξήσει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης και της πολιτικής στη δημόσια υγεία, αναβαθμίζοντας τη σημασία και τη σπουδαιότητα αυτού του τομέα. Υπάρχει πλέον αυξημένη εστίαση στην υποστήριξη των ατόμων και των κοινοτήτων για την υγεία και την ευημερία τους και ήδη βλέπουμε μια τεράστια επέκταση των ευκαιριών απασχόλησης στον τομέα της δημόσιας υγείας.

Το μάθημά μας διδάσκεται από έμπειρους ακαδημαϊκούς, οι οποίοι είναι παθιασμένοι με τη δημόσια υγεία, έχοντας όλοι εργαστεί οι ίδιοι σε ρόλους δημόσιας υγείας στην κοινότητα. Η ομάδα του μαθήματος βρίσκεται σε άμεση επαφή με τους σημερινούς επαγγελματίες, ανταλλάσσοντας γνώσεις και εμπειρογνωμοσύνη για να διασφαλίσει ότι θα λάβετε τα πιο σύγχρονα και σημαντικά μαθήματα από την παγκόσμια σκηνή της υγείας. Όλο το διδακτικό προσωπικό μας συμμετέχει επίσης ενεργά σε εθνικά φόρουμ υγείας.

Με τις σπουδές σας μαζί μας θα αποκτήσετε βαθιά γνώση και κατανόηση της πολιτικής και της λήψης αποφάσεων, καθώς και της διερεύνησης πρωτοβουλιών για την προαγωγή της υγείας, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για την επίλυση σύνθετων προβλημάτων δημόσιας υγείας.

Αυτό που κάνει το BNU τόσο ξεχωριστό είναι ότι όλοι οι καθηγητές σας έχουν συμμετάσχει στις ομάδες που επηρέασαν, διαμόρφωσαν και αγωνίστηκαν για τα προγράμματα δημόσιας υγείας, ώστε να μπορούν να προσφέρουν μια μοναδική εικόνα για το πώς θα είναι πραγματικά η καριέρα σας. Συνδέονται τακτικά με τοπικές ομάδες δημόσιας υγείας για να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σχετικά με τις τρέχουσες πρωτοβουλίες προώθησης της δημόσιας υγείας και να κατανοήσουν σε πραγματικό χρόνο ποιες είναι οι αναπτυξιακές ανάγκες για την εξασφάλιση απασχόλησης στον τομέα.

Επιπλέον, προσαρμόζουμε πάντα τη μάθησή σας ώστε να υποστηρίζουμε τις ατομικές σας ανάγκες και φιλοδοξίες και, χάρη στους ισχυρούς δεσμούς μας με τοπικούς οργανισμούς δημόσιας υγείας, θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε και να αναπτύξετε σχέσεις με τους επαγγελματίες που εργάζονται στην πρώτη γραμμή της δημόσιας υγείας.

Συχνά υποδεχόμαστε προσκεκλημένους ομιλητές και οργανώνουμε πρόσβαση σε εθνικά διαδικτυακά σεμινάρια και εκδηλώσεις για τους φοιτητές μας. Ενθαρρύνουμε πάντα τους φοιτητές μας να συμμετέχουν σε ευκαιρίες εθελοντισμού στον τομέα της δημόσιας υγείας, ώστε να διευρύνετε περαιτέρω την εμπειρία και την κατανόησή σας, καθώς και να δημιουργήσετε ένα προσωπικό δίκτυο.

Αυτό το πρόγραμμα σπουδών προσφέρεται ως τετραετές πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένου ενός αρχικού έτους ίδρυσης. Το Θεμελιώδες Έτος θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε τις ακαδημαϊκές σας δεξιότητες μελέτης και να αποκτήσετε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας, εντοπίζοντας τα δικά σας δυνατά σημεία και τις ανάγκες ανάπτυξής σας για τη συνέχιση των σπουδών σας σε προπτυχιακό πτυχίο.

Προσαρμόζουμε την ακαδημαϊκή και ποιμαντική μας υποστήριξη στις ατομικές σας ανάγκες και φιλοδοξίες και ο προσωπικός σας καθηγητής θα είναι στη διάθεσή σας για να σας υποστηρίξει στο μαθησιακό σας ταξίδι.

Τι θα μάθεις

Περιεχόμενο προγράμματος: Ως φοιτητής/φοιτήτρια του προγράμματος σπουδών: Public Health with Foundation Year, BA θα παρακολουθήσεις τα εξής μαθήματα.

Έτος 1

Έτος 2

Έτος 3

Έτος 4

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Public Health with Foundation Year BA από Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

55% Επαγγελματίες πρόνοιας
15% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες υγείας
5% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
5% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

A typical offer will require a UCAS Tariff score between 32 - 56. Every application is considered on an individual basis. For further details of our international English entry requirements, please visit our General Entry Requirements pages.

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για συναφής υγεία

Απαιτήσεις προσόντων

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees


Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςPublic Health with Foundation Year, BA, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Δημόσια υγεία με έτος θεμελίωσης BA

EU £9250 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £12500 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • Foundation

Κατατάξεις του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 6 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Σχετικά με το Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Το Buckinghamshire New University, επίσης γνωστό ως Bucks, ιδρύθηκε το 1893, στην πόλη High Wycombe της Νοτιοανατολικής Αγγλίας. Αυτό το πανεπιστήμιο έχει επιλέξει να χωρίσει τις ακαδημαϊκές του προσφορές σε επτά ξεχωριστές σχολές, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στο ότι οι μαθησιακοί πόροι, όπως οι βιβλιοθήκες, βρίσκονται στις αντίστοιχες περιοχές τους, ώστε να μειωθεί ο συνωστισμός και να αυξηθεί επίσης η ευκολία αναζήτησης του υλικού που χρειάζεται ο φοιτητής. Το Bucks έχει λάβει πολυάριθμα βραβεία, μεταξύ των οποίων μπορούμε να βρούμε το Silver Award από το TEF.

Λίστα με 221 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

 • 5 reasons to study at Bucks New University
 • Tips for International Students and Life at BNU
 • Why our students chose Buckinghamshire New University
 • Bucks in One Word
 • Joe || Nursing Experience at Bucks New University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

High Wycombe Campus
map marker Προβολή χάρτη
Buckinghamshire New University
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Περιβαλλοντική υγεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
63% 10% 5% £14000 84 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Περιβαλλοντική υγεία (3 έτη ή 4 έτη, συμπεριλαμβανομένου του Foundation Health) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan
(Cardiff Metropolitan University)
83% 0% 0% £13000 124 Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Περιβαλλοντική υγεία με έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool John Moores
(Liverpool John Moores University)
100% 0% 5% £11000 130 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημόσια υγεία (διευρυμένη) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
82% 1% 10% £14500 119 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημόσια Υγεία BA Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
100% 0% 18% £12500 94 Χάι Ουίκαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημόσια υγεία με έτος ίδρυσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool John Moores
(Liverpool John Moores University)
100% 0% 10% £11000 132 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημόσια υγεία με έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Keele
(University of Keele)
67% 0% 2% £19800 140 Newcastle pod Lymeom Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημόσια Υγεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του East London
(University of East London)
86% 5% 6% £13320 109 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Περιβαλλοντική υγεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Leeds Beckett
(Leeds Beckett University)
70% 0% 10% £10500 109 Λιντς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημόσια Υγεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
82% 1% 10% £14500 119 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης