Buckinghamshire New University
Φωτογραφία BA (Hons)
Buckinghamshire New University - Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 10 αποφοίτους του προγράμματος Photography BA (Hons) στο Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: κινηματογραφικές ταινίες και φωτογραφία.

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Δημιουργικές Τέχνες και Σχεδιασμός

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : κινηματογραφικές ταινίες και φωτογραφία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23000 £22000 £25500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21000 - £25000 £16000 - £26500 £19000 - £32000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Δημιουργικές Τέχνες και Σχεδιασμός (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £20933 £18108 £21051
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18375 - £24906 £13095 - £22569 £15928 - £26889

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Γιατί να σπουδάσετε στο Buckinghamshire New University;

Με ιστορία στην παροχή εξειδικευμένης εκπαίδευσης σε θέματα χειροτεχνίας, τέχνης και σχεδιασμού για περισσότερα από 130 χρόνια, το Buckinghamshire New University είναι το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε τη δημιουργική σας καριέρα. Το πρόγραμμα σπουδών είναι διαπιστευμένο μέλος της Ένωσης Φωτογράφων (AOP). Το μάθημα πληροί τα κριτήρια της AOP για την κατάλληλη επαγγελματική ανάπτυξη των φοιτητών κατά τη διάρκεια των σπουδών τους. Η διαπίστευση αυτή προσφέρει επίσης σε όλους τους σπουδαστές του μαθήματος τη δική τους δωρεάν συνδρομή στην AOP κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, παρέχοντάς τους πρόσθετη υποστήριξη και ευκαιρίες δικτύωσης.

Υπό την καθοδήγηση μιας αφοσιωμένης και έμπειρης ομάδας μαθημάτων, θα επωφεληθείτε από τις γνώσεις τους στον κλάδο και τους συνδέσμους που φέρνουν στο μάθημα. Θα έχετε άμεση πρόσβαση σε προσκεκλημένους καθηγητές, οι οποίοι είναι ειδικοί στον τομέα, και μπορείτε να επωφεληθείτε από ζωντανές ενημερώσεις έργων, master classes και ευκαιρίες δικτύωσης.

Το μάθημα είναι διαπιστευμένο μέλος της Ένωσης Φωτογράφων (AOP). Το μάθημα πληροί τα κριτήρια της AOP για την κατάλληλη επαγγελματική ανάπτυξη των σπουδαστών κατά τη διάρκεια των σπουδών τους. Η διαπίστευση αυτή προσφέρει επίσης σε όλους τους σπουδαστές του μαθήματος τη δική τους δωρεάν συνδρομή στην AOP κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, παρέχοντάς τους πρόσθετη υποστήριξη και ευκαιρίες δικτύωσης.

Είμαστε υπερήφανοι για τα πολλά επιτεύγματα των φοιτητών και του προσωπικού μας στο BNU. Καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών σας θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς και εκθέσεις, καθώς και στη θερινή έκθεση του BNU στο τελευταίο έτος σπουδών σας.

Βρισκόμαστε επίσης μόλις 30 λεπτά με το τρένο από το Λονδίνο, ώστε να μπορείτε να επισκεφθείτε εκθέσεις, μουσεία και γκαλερί, αντλώντας έμπνευση από μία από τις πιο καινοτόμες πρωτεύουσες του κόσμου.

Τα πτυχία στο BNU έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μια ευρύτερη και πιο ευέλικτη εκπαίδευση, δίνοντάς σας την ευκαιρία να δοκιμάσετε μια σειρά θεμάτων πριν εξειδικευτείτε. Ακόμα και αν ξέρετε ακριβώς τι θέλετε να κάνετε, με τα περισσότερα από τα προγράμματά μας μπορείτε να επιλέξετε να σπουδάσετε πρόσθετα μαθήματα για να βελτιώσετε την εκπαίδευσή σας.

Τι θα σπουδάσω;

Αυτό το μάθημα προσφέρει ένα σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών που ασχολείται με κοινωνικές, τεχνολογικές, περιβαλλοντικές, ηθικές και πολιτιστικές προοπτικές, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να γίνετε ένας "σκεπτόμενος επαγγελματίας" ή ένας κοινωνικά υπεύθυνος επιχειρηματίας.

Θα σας βοηθήσουμε να εξερευνήσετε τις έννοιες και τα συμφραζόμενα πίσω από το φωτογραφικό έργο, ώστε να βρείτε νέους τρόπους έκφρασης και να οδηγήσετε την πρακτική σας σε ένα πιο δυναμικό επίπεδο. Θα αναλάβετε επίσης έρευνα για να αναπτύξετε ένα θεωρητικό και κριτικό υπόβαθρο του θέματος, μαθαίνοντας νέους τρόπους σκέψης και εργασίας και σπρώχνοντας τα παραδοσιακά όρια του μέσου.

Εκτός από την εκμάθηση των εμπορικών και σχεδιαστικών εφαρμογών (όπως η εκδοτική και διαφημιστική φωτογραφία), θα αναπτύξετε επίσης τις γνώσεις σας για τη φωτογραφία μέσα από την αλληλεπίδρασή της με άλλα δημιουργικά θέματα- για παράδειγμα, θα εργαστείτε σε τρισδιάστατα περιβάλλοντα για την παραγωγή εικόνων που παράγονται με υπολογιστή (CGI), θα εξερευνήσετε την υγρή εκτύπωση και εναλλακτικές τεχνικές εκτύπωσης ή θα πειραματιστείτε με την κινούμενη εικόνα και τον ήχο ως μέσο προσωπικής έκφρασης ή οπτικής επικοινωνίας.

Εκτός από το να έχετε το περιθώριο να εξερευνήσετε διαφορετικά είδη φωτογραφίας, για να δείτε που σας ενδιαφέρουν, θα βεβαιωθούμε ότι έχετε κατανοήσει την επιχειρηματική πλευρά της εργασίας ως επαγγελματίας φωτογράφος.

Θα μάθετε πώς να προωθήσετε με τον καλύτερο τρόπο τη φωτογραφία σας και πώς να δημιουργήσετε τον εαυτό σας ως ελεύθερο επαγγελματία, αντιμετωπίζοντας σημαντικές πτυχές όπως η δική σας επωνυμία, το μάρκετινγκ, η φορολογία και η χρηματοδότηση. Θα μάθετε για τους επαγγελματικούς φορείς που υπάρχουν για την προστασία της εργασίας και των δικαιωμάτων των φωτογράφων, όπως η Ένωση Φωτογράφων. Θα εξετάσουμε επίσης πώς να αναπτύσσετε την παρουσία σας και να παρουσιάζετε τη δουλειά σας σε διάφορες πλατφόρμες, από τον φυσικό εκθεσιακό χώρο έως τους διαδικτυακούς ιστότοπους, και πώς να εξελίσσετε την πρακτική σας ώστε να ανταποκρίνεστε σε διαφορετικά κοινά.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Photography BA (Hons) από Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

30% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
25% Επαγγέλματα πωλήσεων
10% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
10% Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας
10% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα

Στο επίκεντρο αυτού του μαθήματος βρίσκεται η πρακτική δραστηριότητα. Θα αφιερώσετε σημαντικό χρόνο για να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας, είτε κάνοντας λήψεις επιτόπου είτε χρησιμοποιώντας τις εγκαταστάσεις της Φωτογραφίας (στούντιο φωτισμού, Mac Suite, σκοτεινός θάλαμος κ.λπ.), δουλεύοντας τόσο σε ατομική μελέτη όσο και σε ομαδική διδασκαλία. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος ωθείστε να εξερευνήσετε το δικό σας στυλ, το οποίο θα δημιουργήσετε το δικό σας ξεχωριστό χαρτοφυλάκιο που θα καταδεικνύει τα μοναδικά σας πλεονεκτήματα και ενδιαφέροντα για πιθανές ευκαιρίες εργασίας μετά την αποφοίτησή σας. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας μαζί μας, θα μελετήσετε μαθήματα που θα σας ενθαρρύνουν να εξερευνήσετε τις δικές σας επαγγελματικές φιλοδοξίες και, μέσω εργαστηρίων από ειδικούς του κλάδου, σεμιναρίων και κριτικών έργων, θα φέρουμε επίσης προσκεκλημένους καθηγητές μέσω του δυναμικού μας προγράμματος επισκέψεων για να σας δώσουμε περαιτέρω πληροφορίες για την ποικιλομορφία του μέσου. Θα ακούσετε από κορυφαίους επαγγελματίες, συμπεριλαμβανομένων καλλιτεχνών, επιμελητών και επαγγελματιών που εργάζονται σε όλο τον κλάδο. **Θα αξιολογηθείτε επίσης μέσω: 1:**1 ή μικρών ομάδων σεμιναρίων, portfolio και παρουσιάσεων, γραπτών αξιολογήσεων, βιβλία σκίτσων, ομαδικών κριτικών και αυτοκατευθυνόμενης μελέτης. Θα αξιολογηθείτε επίσης μέσω ατομικών ή μικρών ομαδικών σεμιναρίων, υποβολών και παρουσιάσεων χαρτοφυλακίου, γραπτών εργασιών, τετραδίων σκίτσου και ομαδικών κριτικών. Στο τέλος των μαθημάτων σας, θα εκθέσετε το φωτογραφικό σας έργο στο πλαίσιο της δημοφιλούς θερινής μας έκθεσης τέχνης και σχεδιασμού. Υπάρχει επίσης η ευκαιρία να παρουσιάσετε τη δουλειά σας σε άλλες εκθέσεις, όπως η Free Range, η μεγάλη ετήσια έκθεση αποφοίτων στο Λονδίνο. Είναι μια ευκαιρία να αναδείξετε το ταλέντο σας εκτός του Πανεπιστημίου και ενδεχομένως να τραβήξετε την προσοχή μελλοντικών εργοδοτών και ανιχνευτών ταλέντων.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees

Για πληροφορίες σχετικά με την υποβολή αίτησης στο Buckinghamshire New University ως διεθνής υποψήφιος, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.bucks.ac.uk/study/international.

Το Buckinghamshire New University προσφέρει μια σειρά από υποτροφίες και υποτροφίες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.bucks.ac.uk/study/fees-and-funding/financial-support-bursaries-and-scholarships.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςPhotography, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Φωτογραφία BA (Hons)

Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
EU £15000 έτος 1
Διεθνή £15000 έτος 1
EU £15000 έτος 1
Διεθνή £15000 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα περισσότερα μαθήματα συνεπάγονται κάποια πρόσθετα έξοδα που δεν καλύπτονται από τα δίδακτρά σας.

Θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από οικονομική υποστήριξη μέσω υποτροφίας ή υποτροφίας κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ενότητα Οικονομική υποστήριξη, υποτροφίες και υποτροφίες.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 7 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Σχετικά με το Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Το Buckinghamshire New University, επίσης γνωστό ως Bucks, ιδρύθηκε το 1893, στην πόλη High Wycombe της Νοτιοανατολικής Αγγλίας. Αυτό το πανεπιστήμιο έχει επιλέξει να χωρίσει τις ακαδημαϊκές του προσφορές σε επτά ξεχωριστές σχολές, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στο ότι οι μαθησιακοί πόροι, όπως οι βιβλιοθήκες, βρίσκονται στις αντίστοιχες περιοχές τους, ώστε να μειωθεί ο συνωστισμός και να αυξηθεί επίσης η ευκολία αναζήτησης του υλικού που χρειάζεται ο φοιτητής. Το Bucks έχει λάβει πολυάριθμα βραβεία, μεταξύ των οποίων μπορούμε να βρούμε το Silver Award από το TEF.

Λίστα με 191 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

προπτυχιακοί φοιτητές:
16465
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
860
:
17325
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Φωτογραφία": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • 5 reasons to study at Bucks New University
 • Tips for International Students and Life at BNU
 • Why our students chose Buckinghamshire New University
 • Bucks in One Word
 • Joe || Nursing Experience at Bucks New University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Buckinghamshire New University
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Φωτογραφία (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
64% 5% 15% £17585 98 Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φωτογραφία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
62% 5% 10% £17585 136 Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φωτογραφία μόδας (Έτος επαγγελματικής πρακτικής άσκησης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
64% 5% 10% £17585 127 Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φωτογραφία (Έτος επαγγελματικής πρακτικής άσκησης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
64% 5% 0% £17585 145 Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Fashion Photography BA (Hons) Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
64% 5% 10% £17585 100 Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φωτογραφία μόδας (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
64% 5% 10% £17585 127 Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φωτογραφία BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Bournemouth
(Bournemouth University)
67% 6% 11% £17800 129 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φωτογραφία (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Bournemouth
(Bournemouth University)
67% 6% 11% £17800 129 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φωτογραφία BA (Hons) Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
- 5% 0% £15000 £15000 117 Χάι Ουίκαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φωτογραφία με έτος ίδρυσης BA (Hons) Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
- 5% 10% £15000 £15000 126 Χάι Ουίκαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης