Buckinghamshire New University
Διαχείριση ανθρώπινων πόρων MA
Buckinghamshire New University - Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αποκτήστε την αυτοπεποίθηση και τις δεξιότητες για να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας στον τομέα των Ανθρωπίνων Πόρων με το μεταπτυχιακό μας στη διαχείριση ανθρώπινων πόρων που είναι εναρμονισμένο με το Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD).

Θα αναπτύξετε την κατανόηση των επιχειρηματικών εννοιών, των θεωρητικών και νομικών πλαισίων και των ηγετικών δεξιοτήτων σας. Πρόσφατοι απόφοιτοι του προγράμματος έχουν κατακτήσει ασφαλείς θέσεις, όπως ειδικός στις σχέσεις με τους εργαζομένους, διευθυντής μάθησης και ανάπτυξης, επιχειρηματικός εταίρος ανθρώπινου δυναμικού και διευθυντής ποικιλομορφίας.

Γιατί να μελετήσετε αυτό το θέμα;

Αν θέλετε να γίνετε ένας κοινωνικά υπεύθυνος, ηθικός, ενημερωμένος, δημιουργικός και δυναμικός επαγγελματίας, τότε δεν έχετε παρά να αποκτήσετε ένα μεταπτυχιακό πτυχίο ανθρώπινων πόρων.

Το πτυχίο μας θα σας βοηθήσει να εξερευνήσετε εξειδικευμένους τομείς στους ανθρώπινους πόρους, από την οργανωτική ψυχολογία έως το εργατικό δίκαιο, και να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας ώστε να μπορείτε να συνεισφέρετε στις επιχειρήσεις και την κοινωνία στο σύνολό της, εφαρμόζοντας και διατηρώντας τα υψηλότερα επαγγελματικά πρότυπα.

Οι εταιρείες επιδιώκουν πάντα να επενδύουν στην επιτυχία τους και ένας τρόπος για να το κάνουν αυτό είναι να προσλαμβάνουν εξειδικευμένους και καταρτισμένους ηγέτες και διευθυντές. Η καλή ισορροπία μεταξύ ακαδημαϊκών προσόντων και επαγγελματικών δεξιοτήτων είναι ο τέλειος τρόπος για να ξεχωρίσετε από το πλήθος και να εντυπωσιάσετε τους εργοδότες. Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MA Human Resource Management θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε και να παρέχετε αποτελεσματικές επιχειρηματικές λύσεις που βελτιστοποιούν τους ανθρώπινους πόρους του οργανισμού σας στους βασικούς τομείς της υπεύθυνης και βιώσιμης ανάπτυξης, της ευημερίας, της ισότητας, της διαφορετικότητας και της ένταξης και της διαχείρισης και ανάπτυξης ταλέντων.

Γιατί να σπουδάσετε στο Buckinghamshire New University;

Μόλις ενταχθείτε στο Buckinghamshire New University γίνεστε μέρος της ζωντανής και ποικιλόμορφης κοινότητάς μας. Είμαστε αφοσιωμένοι και επικεντρωνόμαστε στο να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά τη διάρκεια των σπουδών σας μαζί μας. Γνωρίζουμε ότι ο καθένας είναι διαφορετικός και η υψηλή αναλογία διδασκόντων προς φοιτητές μας διασφαλίζει ότι σας αντιμετωπίζουμε ως άτομο και ότι θα λαμβάνετε συνεχή και άμεση υποστήριξη καθ' όλη τη διάρκεια του ΠΜΣ σας. Εν ολίγοις, θέλουμε να αξιοποιήσετε την εμπειρία που αποκτήσατε στη βιομηχανία και να διευρύνετε τις ικανότητές σας, ώστε να αποφοιτήσετε με τις κατάλληλες γνώσεις για να προχωρήσετε στην καριέρα σας.

Προσφέρουμε μια σειρά βασικών και προαιρετικών μαθημάτων για να διασφαλίσουμε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πτυχίο που θα αντικατοπτρίζει πραγματικά τα ενδιαφέροντά σας και θα εξελίσσει τις δεξιότητές σας. Οι προαιρετικές ενότητες επιδιώκουν να καλύψουν το παγκόσμιο ανθρώπινο δυναμικό για μια ευρύτερη συγκριτική προοπτική, επιτρέποντας την αξιολόγηση μιας σειράς κρίσιμων ζητημάτων σε παγκόσμια κλίμακα.

Ένα ζωντανό συμβουλευτικό έργο, σε συνδυασμό με την αξιολόγηση της αυτοκριτικής, ολοκληρώνει το ταξίδι σας, εδραιώνοντας και επιδεικνύοντας τις επαγγελματικές σας ικανότητες που αναπτύξατε στο πλαίσιο του προγράμματος.

Τι θα σπουδάσω;

Γνωρίζουμε ότι το να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας μπορεί να είναι μια συναρπαστική αλλά και τρομακτική προοπτική.Η μελέτη ενός μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών μπορεί να είναι ο τέλειος τρόπος για να μάθετε τις ζωτικής σημασίας γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται για να εξελιχθείτε, έχοντας παράλληλα την υποστήριξη έμπειρων ακαδημαϊκών του κλάδου που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τις ιδέες σας.

Από την ευημερία, την ισότητα, την ποικιλομορφία και την ένταξη έως τη διαχείριση ταλέντων και την ηγεσία των ανθρώπινων πόρων έως το εργατικό δίκαιο και τις εργασιακές σχέσεις, στο τέλος του προγράμματος θα έχετε αναπτύξει μια στρατηγική, ολοκληρωμένη και ολιστική προοπτική για τους οργανισμούς και τη διοίκηση. Θα έχετε αυτοπεποίθηση για τις ηγετικές σας ικανότητες και θα είστε προετοιμασμένοι για την εξέλιξη της καριέρας σας στη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού σε ανώτερο επίπεδο.

Το ήξερες;

Είμαστε ένα από τα 10 καλύτερα (4ο) μικρά σχολεία του Ηνωμένου Βασιλείου για επιχειρήσεις (Capitalontap, 2022).

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να καλλιεργήσει το ήθος μιας ελκυστικής και χωρίς αποκλεισμούς μαθησιακής κοινότητας που ανταποκρίνεται στα διαφορετικά μαθησιακά στυλ και σας επιτρέπει να αναπτύξετε πλήρως τις δυνατότητές σας. Αυτό επιτυγχάνεται εν μέρει με τη διοργάνωση πολυάριθμων εκδηλώσεων και ευκαιριών κάθε εξάμηνο πέρα από τις διδακτικές ενότητες για ενασχόληση, οι οποίες περιλαμβάνουν ακαδημαϊκές, πολιτικές και πρακτικές εκδηλώσεις και θέματα που διερευνώνται μέσω προσκεκλημένων ομιλητών, σεμιναρίων, εργαστηρίων, δραστηριοτήτων και συνεδρίων, τόσο εκτός όσο και εντός της πανεπιστημιούπολης. Χρησιμοποιείται μια εφαρμοσμένη προσέγγιση στη διδασκαλία, με διαλέξεις που διανθίζονται με σεμινάρια και εργαστήρια. Στις ενότητες ενσωματώνεται ένα πλήθος ασκήσεων με βάση τα πρότυπα της βιομηχανίας, όπου χρησιμοποιούνται σεμινάρια με επικεφαλής τόσο τους φοιτητές όσο και τους διδάσκοντες, διερευνώνται τρέχουσες και επίκαιρες αναλύσεις μελετών περιπτώσεων, ομαδικές δραστηριότητες, όπως αυτές που παρατηρούνται στα κέντρα αξιολόγησης και στις ημέρες εκτός έδρας, ενσωματώνονται στον ιστό των ενοτήτων, διευκολύνονται συζητήσεις για σύγχρονα θέματα και προωθείται μια ισχυρή εστίαση στην ιδιοκτησία της ανεξάρτητης μάθησης των εκπαιδευομένων.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις διεθνείς απαιτήσεις εισαγωγής στα Αγγλικά, παρακαλούμε επισκεφθείτε τις διεθνείς σελίδες μας - https://www.bucks.ac.uk/study/international
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςHuman Resource Management, MA, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Για να υποβάλετε αίτηση, θα πρέπει να διαθέτετε πτυχίο (ή ισοδύναμο) ή προσόντα επιπέδου 5 του CIPD. Καθώς δεχόμαστε αιτήσεις σε ατομική βάση, εξετάζουμε επίσης την εμπειρία σας στον τομέα των ανθρώπινων πόρων, καθώς αυτή μπορεί να είναι εξίσου πολύτιμη με το πτυχίο.

Στο πλαίσιο της διαδικασίας εισδοχής παίρνουμε επίσης συνεντεύξεις από τους αιτούντες. Οι συνεντεύξεις μας βοηθούν να καταλάβουμε ποιος είστε ως άτομο και ως υποψήφιος φοιτητής. Εάν η πρώτη σας γλώσσα δεν είναι η αγγλική ή η γλώσσα διδασκαλίας σας σε προπτυχιακό επίπεδο δεν ήταν η αγγλική, θα πρέπει να αποδείξετε την επάρκεια της αγγλικής γλώσσας με βαθμό IELTS επιπέδου 6,5 ή ισοδύναμο.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις διεθνείς απαιτήσεις συμμετοχής στα αγγλικά, επισκεφθείτε τη σελίδα μας με τις γενικές απαιτήσεις συμμετοχής.

έξοδα

Δίδακτρα Διαχείριση ανθρώπινων πόρων MA

Αγγλία £10400 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £10400 έτος 1
Σκωτία £10400 έτος 1
Ουαλία £10400 έτος 1
EU £15400 έτος 1
Διεθνή £15400 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

**

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 7 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Σχετικά με το Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Το Buckinghamshire New University, επίσης γνωστό ως Bucks, ιδρύθηκε το 1893, στην πόλη High Wycombe της Νοτιοανατολικής Αγγλίας. Αυτό το πανεπιστήμιο έχει επιλέξει να χωρίσει τις ακαδημαϊκές του προσφορές σε επτά ξεχωριστές σχολές, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στο ότι οι μαθησιακοί πόροι, όπως οι βιβλιοθήκες, βρίσκονται στις αντίστοιχες περιοχές τους, ώστε να μειωθεί ο συνωστισμός και να αυξηθεί επίσης η ευκολία αναζήτησης του υλικού που χρειάζεται ο φοιτητής. Το Bucks έχει λάβει πολυάριθμα βραβεία, μεταξύ των οποίων μπορούμε να βρούμε το Silver Award από το TEF.

Λίστα με 191 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

προπτυχιακοί φοιτητές:
16465
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
860
:
17325
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού (HRM)": 7365 Ακαδημαϊκό έτος 2021/22 - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • 5 reasons to study at Bucks New University
 • Tips for International Students and Life at BNU
 • Why our students chose Buckinghamshire New University
 • Bucks in One Word
 • Joe || Nursing Experience at Bucks New University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

High Wycombe Campus
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Επιχειρήσεις με διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
75% 2% 0% £26500 196 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση (Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού) MSc Πανεπιστήμιο Swansea
(Swansea University)
- - - £20600 £21650 - Σουόνσι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση ανθρώπινων πόρων MSc Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £18800 - Πόρτσμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνής Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού MSc Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £27000 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση ανθρώπινων πόρων MSc Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Birkbeck, University of London)
- - - £19830 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνείς Επιχειρήσεις και Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού MSc Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- - - £14900 - Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση με ανθρώπινους πόρους MSc Πανεπιστήμιο του Bournemouth
(Bournemouth University)
- - - £17500 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση ανθρώπινων πόρων και το μέλλον της εργασίας MSc Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
- - - £29900 - Μπρίστολ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνής Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού MSc Πανεπιστήμιο Kingston
(Kingston University)
- - - £9130 - - Oncampus μερική απασχόληση
Διαχείριση ανθρώπινων πόρων (μερική απασχόληση) MSc Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
- - - £5500 - - Oncampus μερική απασχόληση