Buckinghamshire New University
Κινουμένων σχεδίων με έτος θεμελίωσης BA (Hons)
Buckinghamshire New University - Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 30 αποφοίτους Animation with Foundation Year BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με κινηματογραφικές ταινίες και φωτογραφία από το Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με κινηματογραφικές ταινίες και φωτογραφία.

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Δημιουργικές Τέχνες και Σχεδιασμός

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : κινηματογραφικές ταινίες και φωτογραφία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23000 £22000 £25500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21000 - £25000 £16000 - £26500 £19000 - £32000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Δημιουργικές Τέχνες και Σχεδιασμός (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £20933 £18108 £21051
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18375 - £24906 £13095 - £22569 £15928 - £26889

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Έχετε πάθος για το animation; Θέλετε να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας, έτοιμοι για μια καριέρα σε αυτόν τον κλάδο; Σε αυτό το πολύ πρακτικό μάθημα θα καλύψετε μια σειρά από τομείς χρησιμοποιώντας σύγχρονο λογισμικό, με την υποστήριξη και την καθοδήγηση των έμπειρων καθηγητών μας. Μοιρασμένοι μεταξύ της πανεπιστημιούπολης High Wycombe και της βάσης διδασκαλίας του BNU στα Pinewood Studios, θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζεστε για το μέλλον σας, ενώ παράλληλα θα σπουδάζετε στην καρδιά του διάσημου δημιουργικού κέντρου.

Αυτό το πρόγραμμα σπουδών προσφέρεται ως τετραετές πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένου ενός αρχικού έτους ίδρυσης. Το Θεμελιώδες Έτος θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε τις ακαδημαϊκές σας δεξιότητες μελέτης και να αποκτήσετε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας, εντοπίζοντας τα δικά σας δυνατά σημεία και τις ανάγκες ανάπτυξής σας για τη συνέχιση ενός προπτυχιακού προγράμματος.

Γιατί να σπουδάσετε στο Buckinghamshire New University;

Στο Buckinghamshire New University εστιάζουμε στην προετοιμασία σας για εργασία στον κλάδο, βοηθώντας σας να ξεχωρίσετε από τους εργοδότες όταν αποφοιτήσετε. Με τη σωστή διδασκαλία και τις κατάλληλες ευκαιρίες μάθησης, είναι δυνατόν να μετατρέψετε το πάθος σας για τα κινούμενα σχέδια σε μια ικανοποιητική και επιτυχημένη καριέρα.

Υπό την καθοδήγηση της ενθουσιώδους και αφοσιωμένης ομάδας μας, που αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες και έμπειρους ακαδημαϊκούς, θα έχετε την ελευθερία να εξερευνήσετε όλους τους τομείς του animation. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας μαζί μας μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε προσκεκλημένες διαλέξεις και να επωφεληθείτε από ζωντανές ενημερώσεις έργων, masterclasses και πολλές ευκαιρίες δικτύωσης.

Σε αυτό το δυναμικό μάθημα θα έχετε πρόσβαση σε όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεστε για να υλοποιήσετε τις ιδέες σας, όπως ένα εργαστήριο VR και ένα στούντιο καταγραφής κίνησης. Θα μπορούσατε επίσης να βρεθείτε να εργάζεστε στη βάση διδασκαλίας του BNU στο Pinewood Studios. Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζεστε για το μέλλον σας, ενώ παράλληλα θα σπουδάζετε στην καρδιά του διάσημου δημιουργικού κέντρου.

Ποιες εγκαταστάσεις μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Τα εργαστήριά μας σας δίνουν πρόσβαση σε,

 • Μάγια
 • Nuke
 • Adobe Creative Cloud
 • Renderman
 • Ουσία
 • ZBrush.

Για να συνδυάσετε τη ζωντανή τηλεόραση με γραφικά υπολογιστή θα χρησιμοποιήσετε το VizRT. Για τη μοντελοποίηση θα χρησιμοποιήσετε το ZBrush, το Marvellous Designer και μια σειρά άλλων λογισμικών που χρησιμοποιούνται συνήθως στη βιομηχανία. Αναθεωρούμε τον κατάλογο κάθε χρόνο.

Διαθέτουμε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό που χρησιμοποιείται σε πολλές ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και διαφημίσεις. Ένα στούντιο καταγραφής κίνησης, ένα renderfarm, ακόμη και εγκαταστάσεις VR για αυτόν τον ολοένα και πιο σημαντικό τομέα στην παράδοση και την ανάπτυξη. Θα έχετε πρόσβαση σε ένα στούντιο stop motion και σε σύγχρονο εξοπλισμό κάμερας.

Τι θα σπουδάσω;

Το μάθημα καλύπτει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να είστε έτοιμοι να σταδιοδρομήσετε μετά την αποφοίτησή σας. Ξεκινώντας από τα βασικά, θα μάθετε τα βασικά στοιχεία της κινούμενης εικόνας, των οπτικών εφέ και της τέχνης των παιχνιδιών. Θα αρχίσετε να κάνετε κινούμενα σχέδια με πιστευτό τρόπο και θα αποκτήσετε μια αίσθηση της προ-οπτικής αφήγησης και της διάταξης.

Κατά τη διάρκεια αυτού του μαθήματος, θα μάθετε επίσης πώς να δημιουργείτε λεπτομερή μοντέλα από το μηδέν μέχρι το φωτισμό και την απόδοση. Θα εξερευνήσετε επίσης διάφορες πτυχές του ρόλου του animator. Θα δημιουργήσετε ακολουθίες stop motion, θα πειραματιστείτε με διαφορετικά στυλ animation και θα μάθετε για την τρισδιάστατη υποκριτική χαρακτήρων, το animation χαρακτήρων, τα γραφικά κίνησης και το animation πλασμάτων.

Οι ενότητες ευκαιρίας αποτελούν βασικό μέρος του προγράμματος σπουδών του BNU. Θα επιλέξετε μαθήματα τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο έτος από μια ευρεία επιλογή σε τομείς όπως η βιωσιμότητα, η επιχειρηματικότητα, η δημιουργικότητα, οι ψηφιακές δεξιότητες, η προσωπική ανάπτυξη, η συμμετοχή των πολιτών, η υγεία και η ευημερία και η απασχόληση. Οι ενότητες ευκαιρίας έχουν σχεδιαστεί για να σας δώσουν τη δυνατότητα να αναπτυχθείτε έξω από τα παραδοσιακά όρια του γνωστικού σας αντικειμένου και να σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε περαιτέρω από το πλήθος στους μελλοντικούς εργοδότες.

Μέχρι το τελευταίο έτος σπουδών σας, θα εργάζεστε πάνω σε έργα για να δημιουργήσετε το βιογραφικό σας για την είσοδό σας σε μια θέση εργασίας σε αυτόν τον συναρπαστικό κλάδο. Θα έχετε επίσης ευκαιρίες να συνεργαστείτε με φοιτητές άλλων δημιουργικών μαθημάτων του πανεπιστημίου.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Animation with Foundation Year BA (Hons) από Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

30% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
25% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
10% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
10% Επαγγελματίες σχεδιασμού ιστοσελίδων και πολυμέσων
10% Επαγγέλματα αθλητισμού και γυμναστικής
10% Επαγγέλματα πωλήσεων
10% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Διοικητικά επαγγέλματα

Η ομάδα διδασκόντων του BNU είναι επαγγελματίες του κλάδου, με πολυετή εμπειρία στον τομέα και στην εκπαίδευση των μελλοντικών γενεών animators. Μέσω της υποστήριξής τους και του μαθήματος θα αποκτήσετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζεστε στον κλάδο. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να συνεργαστείτε με προσκεκλημένους καθηγητές, να λάβετε μέρος σε διάφορα εργαστήρια και να εργαστείτε σε ένα φορτίο ζωντανών αναφορών. Με την πολυάσχολη φύση των στούντιο και το Λονδίνο να βρίσκεται τόσο κοντά, θα υπάρχει μια συνεχής ροή ταλαντούχων animators από τους οποίους θα μπορείτε να μαθαίνετε. Θα αφιερώσετε χρόνο στην εκμάθηση και εξάσκηση των δεξιοτήτων που απαιτούνται για κάθε ενότητα, προτού αναλάβετε συνοπτικές αξιολογήσεις με τη μορφή σχεδίων εργασίας, οι οποίες θα σας επιτρέψουν να εφαρμόσετε και να συνδυάσετε τις νεοαποκτηθείσες δεξιότητες με ουσιαστικό τρόπο, αντιμετωπίζοντας εργασίες που συνήθως συναντώνται στον κλάδο. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται σε κατάλληλα εργαστήρια πληροφορικής, τα οποία είναι εξοπλισμένα με προηγμένους υπολογιστές και θα σας επιτρέψουν να εξερευνήσετε το θέμα στο επίπεδο που μπορεί να επιτύχει ένας νέος επαγγελματίας. Θα παρακολουθείτε τα μαθήματα κάθε εβδομάδα με την παρουσία ενός καθηγητή και κατά τη διάρκεια αυτών των συνεδριών θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ερωτήσεις και να λαμβάνετε απαντήσεις και ανατροφοδότηση σε πραγματικό χρόνο τόσο από τους καθηγητές όσο και από άλλους μαθητές. Συνήθως αυτές θα ξεκινούν με ένα ομαδικό σεμινάριο ή επίδειξη και στη συνέχεια θα διακόπτονται σε 1:1, όπου θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε την ατομική σας πρόοδο απευθείας με τον καθηγητή σας. Μερικές φορές αυτά τα σεμινάρια θα χρησιμοποιούνται για παρουσιάσεις και αναθεωρήσεις με τρόπο που μιμείται τη διαδικασία των καθημερινών εργασιών στη βιομηχανία. Επιπλέον, θα υπάρχει περιεχόμενο διαλέξεων βασισμένο σε βίντεο, το οποίο θα επικεντρώνεται στην επίδειξη βασικών δεξιοτήτων και στην αποσαφήνιση και επέκταση βασικών εννοιών και τεχνικών. Αυτό θα διευκολύνεται μέσω της διαδικτυακής μας πλατφόρμας μάθησης, όπου θα έχετε πρόσβαση σε σειρές μαγνητοσκοπημένων διαλέξεων που θα έχουν διάρκεια κατά μέσο όρο 10 λεπτά η καθεμία. Άλλες τεχνικές μάθησης που θα χρησιμοποιηθούν ανάλογα με την κατάσταση περιλαμβάνουν: **Επιδείξεις για νέες τεχνικές ** **Ομαδική εργασία ** **Ανατροφοδότηση βίντεο ** **Κριτική από ομότιμους ** **Χρήση βιβλίων, περιοδικών, βίντεο και διαδικτυακών πηγών ** **Μέθοδοι έρευνας ** Θα σας τίθενται τακτικά διαμορφωτικές εργασίες σχετικές με το εβδομαδιαίο περιεχόμενο ή θα εργάζεστε για την επίτευξη του δικού τους στόχου έργου, όπως συμφωνείται με τους καθηγητές. Αυτό θα σας επιτρέψει να εφαρμόσετε τη μάθησή σας σε νέα πλαίσια. Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να υποβάλετε την εργασία σας για ασύγχρονη διαμορφωτική αξιολόγηση από τον διδάσκοντα, η οποία θα γίνεται με τη μορφή σχολιασμού της εργασίας σας μέσω βίντεο. Θα πρέπει επίσης να συμμετάσχετε σε μια κλειστή διαδικτυακή ομάδα όπου θα μπορείτε να συζητάτε για την εργασία και να κάνετε ερωτήσεις καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Αναμένεται ότι τόσο οι διδάσκοντες όσο και οι φοιτητές θα συνεισφέρουν και θα απαντούν σε ερωτήσεις. Αυτό θα είναι επίσης ένα μέρος όπου θα μπορείτε να δημοσιεύετε την εργασία σας για συζήτηση και αξιολόγηση από ομοτίμους. Οι αξιολογήσεις θα αποτελούνται σε μεγάλο βαθμό από πρακτικές εργασίες, καθώς και από κριτική ανάλυση και αξιολόγηση, η οποία θα γίνεται κυρίως με τη μορφή δοκιμίων και παρουσιάσεων. Τα πρακτικά στοιχεία θα μιμούνται το είδος της εργασίας που οι νέοι καλλιτέχνες θα εκτελούν στη βιομηχανία, στο μέτρο του ευλόγως εφικτού.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για κινηματογραφικές ταινίες και φωτογραφία

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees

Για πληροφορίες σχετικά με την υποβολή αίτησης στο Buckinghamshire New University ως διεθνής υποψήφιος, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.bucks.ac.uk/study/international.

Το Buckinghamshire New University προσφέρει μια σειρά από υποτροφίες και υποτροφίες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.bucks.ac.uk/study/fees-and-funding/financial-support-bursaries-and-scholarships.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςAnimation with Foundation Year, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Κινουμένων σχεδίων με έτος θεμελίωσης BA (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £15000 έτος 1
Διεθνή £15000 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα περισσότερα μαθήματα συνεπάγονται κάποια πρόσθετα έξοδα που δεν καλύπτονται από τα δίδακτρά σας.

Θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από οικονομική υποστήριξη μέσω υποτροφίας ή υποτροφίας κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ενότητα Οικονομική υποστήριξη, υποτροφίες και υποτροφίες.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • Foundation

Κατατάξεις του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 7 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Σχετικά με το Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Το Buckinghamshire New University, επίσης γνωστό ως Bucks, ιδρύθηκε το 1893, στην πόλη High Wycombe της Νοτιοανατολικής Αγγλίας. Αυτό το πανεπιστήμιο έχει επιλέξει να χωρίσει τις ακαδημαϊκές του προσφορές σε επτά ξεχωριστές σχολές, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στο ότι οι μαθησιακοί πόροι, όπως οι βιβλιοθήκες, βρίσκονται στις αντίστοιχες περιοχές τους, ώστε να μειωθεί ο συνωστισμός και να αυξηθεί επίσης η ευκολία αναζήτησης του υλικού που χρειάζεται ο φοιτητής. Το Bucks έχει λάβει πολυάριθμα βραβεία, μεταξύ των οποίων μπορούμε να βρούμε το Silver Award από το TEF.

Λίστα με 191 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

προπτυχιακοί φοιτητές:
16465
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
860
:
17325
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Παραστατική Κινηματογραφία (Animation)": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • 5 reasons to study at Bucks New University
 • Tips for International Students and Life at BNU
 • Why our students chose Buckinghamshire New University
 • Bucks in One Word
 • Joe || Nursing Experience at Bucks New University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Buckinghamshire New University
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Εικονογράφηση και κινούμενα σχέδια BA (Hons) Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
20% 5% 0% £19250 144 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τεχνικές τέχνες Computer Animation BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Bournemouth
(Bournemouth University)
- - - £18800 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ψηφιακό animation με έτος θεμελίωσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
72% 0% 15% £16085 131 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Animation (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
71% 7% 11% £16750 131 Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Animation (με έτος επαγγελματικής πρακτικής) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
61% 7% 5% £17500 134 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Animation BA (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- 5% 5% £15000 £16125 105 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Animation (σε απευθείας σύνδεση) BA (Hons) Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
- 5% 10% £15000 126 Χάι Ουίκαμ Online πλήρους απασχόλησης
Animation BA (Hons) Πανεπιστήμιο Τεχνών του Norwich
(Norwich University of the Arts)
70% 20% 4% £18000 145 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κινουμένων σχεδίων με έτος θεμελίωσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- - - £14900 - Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Animation (με ολοκληρωμένα έτη θεμελίωσης και επαγγελματικής πρακτικής) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
61% 7% 5% £17500 134 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης