Brunel University
Βιοϊατρικές επιστήμες (Ανοσολογία) BSc (Hons)
Brunel University - Πανεπιστήμιο Brunel

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 140 αποφοίτους Biomedical Sciences (Immunology) BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με από το Πανεπιστήμιο Brunel για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με .

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
61 /100
140 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων μοριακή βιολογία, βιοφυσική και βιοχημεία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23500 £23500 £27500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20000 - £28000 £19000 - £27500 £22000 - £34000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε μοριακή βιολογία, βιοφυσική και βιοχημεία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24017 £23450 £28950
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20000 - £27974 £18456 - £28917 £22344 - £35829

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Ο Έντουαρντ Τζένερ, που συχνά αποκαλείται "πατέρας της ανοσολογίας", λέγεται ότι έσωσε περισσότερες ζωές από οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο μέσω της ανακάλυψης του εμβολίου κατά της ευλογιάς. Η σύγχρονη μελέτη της ανοσολογίας είναι ένας συναρπαστικός και ταχέως εξελισσόμενος τομέας της βιοϊατρικής και παραμένει ένας εξαιρετικά ανταποδοτικός τομέας.

Στο Brunel, καταλαβαίνουμε ότι οι εξειδικευμένες γνώσεις σας θα πρέπει να βασίζονται σε μια στέρεη θεμελίωση όλων των τομέων των βιοϊατρικών επιστημών. Αυτό σημαίνει ότι το πρώτο έτος σπουδών σας θα καλύψει τομείς όπως το ανθρώπινο σώμα, η βιοχημεία και οι ερευνητικές δεξιότητες. Καθώς συνεχίζετε το πτυχίο σας, θα μελετήσετε εξειδικευμένους τομείς που θα σας δώσουν μεγαλύτερη κατανόηση του ρόλου του ανοσοποιητικού συστήματος. Θα μάθετε πώς το ανθρώπινο αμυντικό σύστημα βοηθά στην πρόληψη των ασθενειών και θα επικεντρωθείτε στο πώς αυτό μπορεί να αποτύχει μέσω ελλείψεων στην ανοσία.

Και αν αλλάξετε γνώμη σχετικά με την ειδικότητά σας, μην ανησυχείτε. Η ευελιξία του προγράμματος σπουδών μας στο Brunel σημαίνει ότι μπορείτε να στραφείτε σε άλλη εξειδικευμένη κατεύθυνση στο δεύτερο έτος ή ακόμη και να πάρετε το γενικό πρόγραμμα BSc Βιοϊατρικών Επιστημών.

Η Royal Society of Biology έχει χορηγήσει τη διαπίστευσή της σε όλα τα προπτυχιακά μαθήματα Βιοϊατρικών Επιστημών του Brunel. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το πτυχίο σας θα σας προετοιμάσει για τον κόσμο της εργασίας - και οι υποψήφιοι εργοδότες σας θα το γνωρίζουν επίσης. Μόλις αποφοιτήσετε, θα λάβετε ετήσια συνδρομή ως Συνεργαζόμενο Μέλος, ενσωματώνοντάς σας στον τομέα με πρόσβαση σε βασικές επαφές και ενημερωμένες γνώσεις.

Στο τελευταίο έτος σπουδών σας, θα έχετε την ευκαιρία να συνεισφέρετε στα ερευνητικά μας προγράμματα στα κυτταρικά και βιοχημικά μονοπάτια, στη ρύθμιση της γονιδιακής έκφρασης, στην επιδιόρθωση του DNA και στις ανοσολογικές αποκρίσεις σε μικροβιακές λοιμώξεις. Αυτό θα σας προσφέρει εμπειρία από πρώτο χέρι στην εργαστηριακή έρευνα σε πραγματικές συνθήκες και θα σας προετοιμάσει για τη μελλοντική σας σταδιοδρομία.

This course is accredited at advanced level by the Royal Society of Biology for the purpose of meeting in part the academic and experience requirement for the Membership and Chartered Biologist (CBiol). Graduates can apply for membership of the Royal Society of Biology at Member (MRSB) level after two years of practice, rather than the usual three years, due to the significant research experience acquired.

Τι θα μάθεις

Περιεχόμενο προγράμματος: Ως φοιτητής/φοιτήτρια του προγράμματος σπουδών: Biomedical Sciences (Immunology), BSc (Hons) θα παρακολουθήσεις τα εξής μαθήματα.

Έτος 1

Αυτή η ενότητα στοχεύει στην ολοκληρωμένη εισαγωγή των φοιτητών στην ανατομία και τη φυσιολογία του ανθρώπινου σώματος και στην παροχή των γνώσεων που απαιτούνται για την κατανόηση των διαδικασιών των ασθενειών.

Αυτή η ενότητα έχει ως στόχο να εισάγει τους φοιτητές σε σημαντικές κατηγορίες βιομορίων και στους τρόπους με τους οποίους αυτά τα μόρια αλληλεπιδρούν και αλλάζουν στους ζωντανούς οργανισμούς για να παράγουν χρήσιμη ενέργεια.

Αυτή η ενότητα αποσκοπεί στην ανάπτυξη των ικανοτήτων που απαιτούνται σε βασικές εργαστηριακές δεξιότητες.

Αυτή η ενότητα αποσκοπεί στην εισαγωγή και την ανάπτυξη δεξιοτήτων κριτικής σκέψης στις βιολογικές επιστήμες.

Σε αυτό το μάθημα οι φοιτητές θα αναπτύξουν μια σειρά από μεταβιβάσιμες δεξιότητες πληροφορικής, μαθηματικών και επίλυσης προβλημάτων.

Σε αυτή την ενότητα επιδιώκεται η ανάπτυξη μιας σειράς μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων, σχεδιασμού σταδιοδρομίας και καινοτομίας.

Σε αυτές τις ενότητες οι φοιτητές θα λάβουν μια ευρεία εισαγωγή στην κατανόηση των ζωντανών οργανισμών σε κυτταρικό επίπεδο μέσω της μελέτης της γενετικής, της κυτταρικής βιολογίας και της μικροβιολογίας.

Έτος 2

Αυτή η ενότητα στοχεύει στην ανάπτυξη της αναγνώρισης και της ευαισθητοποίησης των δεξιοτήτων και ικανοτήτων που απαιτούνται για την απόκτηση εργασίας.

Αυτή η ενότητα αποσκοπεί στην παροχή στους φοιτητές βαθύτερης κατανόησης της μοριακής βιολογίας των ενζυμικών διεργασιών εντός προκαρυωτικών και ευκαρυωτικών κυττάρων.

Αυτή η ενότητα διδάσκει στους φοιτητές να αναπτύξουν ευαισθητοποίηση στην ανάλυση, παρουσίαση και ερμηνεία δεδομένων.

Η ενότητα αυτή παρέχει στους φοιτητές μια βαθύτερη κατανόηση των μοριακών και κυτταρικών πτυχών της μικροβιακής γενετικής, των νέων εργαλείων γενετικής μηχανικής, των σημερινών γονιδιωματικών τεχνολογιών και της μεταγονιδιωματικής εποχής.

Αυτή η ενότητα αποσκοπεί στην κατανόηση των ιατρικά σημαντικών παθογόνων και μολυσματικών ασθενειών, συμπεριλαμβανομένης της επιδημιολογίας, της διάγνωσης, των κλινικών συμπτωμάτων, της θεραπευτικής, του εμβολιασμού και της σημασίας της δημόσιας υγείας.

Αυτή η ενότητα παρέχει στους φοιτητές κατανόηση των κλινικά σημαντικών ανθρώπινων ασθενειών με έμφαση στους υποκείμενους μοριακούς μηχανισμούς, τις κλινικές εκδηλώσεις, τη διάγνωση και τη θεραπεία, συμπεριλαμβανομένου του έμφυτου και προσαρμοστικού ανοσοποιητικού συστήματος και των καταστάσεων που σχετίζονται με τη δυσλειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Έτος 3

Το μάθημα αποσκοπεί στο να προσφέρει στους φοιτητές την εμπειρία της εις βάθος και ανεξάρτητης εργασίας έργου. Τα θέματα του ΠΠΣ σχετίζονται με την εξειδίκευση του προσωπικού και περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα τόσο μη εργαστηριακών όσο και εργαστηριακών έργων.

Αυτή η ενότητα στοχεύει στην παροχή μιας ολοκληρωμένης κατανόησης της κυτταρικής και μοριακής βάσης της μικροβιακής παθογένειας και της αλληλεπίδρασης ξενιστή-παθογόνου.

Μελετήστε την προηγμένη ανοσολογία με σύγχρονες γνώσεις για τις μοριακές και κυτταρικές αλληλεπιδράσεις στο ανοσοποιητικό σύστημα και μάθετε να εφαρμόζετε τις ανοσολογικές αρχές στην τρέχουσα κατανόηση διαφόρων βιολογικών και κλινικών διαδικασιών και μηχανισμών, όπως ο καρκίνος, η μεταμόσχευση, η αυτοανοσία, η εγκυμοσύνη και η γήρανση και η ανοσολογική παρέμβαση. Η διδασκαλία θα περιλαμβάνει πληροφορίες για την τρέχουσα έρευνα που διεξάγεται στις Βιοεπιστήμες.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Biomedical Sciences (Immunology) BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο Brunel

13% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
13% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
11% Επαγγέλματα πωλήσεων
8% Επαγγελματίες φυσικών και κοινωνικών επιστημών
8% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
8% Διοικητικά επαγγέλματα
6% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
3% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες υγείας
3% Αναψυχή, ταξίδια και συναφή επαγγέλματα παροχής προσωπικών υπηρεσιών

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Θα αξιολογηθείτε μέσω ενός μείγματος εργασιών μαθημάτων και γραπτών εξετάσεων για να ελέγξετε τις γνώσεις σας, την κατανόηση, την επίλυση προβλημάτων και την ερμηνεία δεδομένων.

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για μοριακή βιολογία, βιοφυσική και βιοχημεία

Απαιτήσεις προσόντων

συμπεριλαμβανομένου του βαθμού Β στη Βιολογία, τη Βιολογία του Ανθρώπου, τη Χημεία, τη Φυσική ή τις Εφαρμοσμένες Επιστήμες

σε οποιοδήποτε γνωστικό αντικείμενο με βαθμό Β στη Βιολογία, τη Βιολογία του Ανθρώπου, τη Χημεία, τη Φυσική ή τις Εφαρμοσμένες Επιστήμες ή DD στις Εφαρμοσμένες Επιστήμες/Βιοϊατρικές Επιστήμες και οποιοδήποτε επίπεδο Α με βαθμό Β

Να αποκτήσετε τουλάχιστον 120 μονάδες UCAS tariff points στο Access to HE Diploma in Biomedical Science, Medicine, Health and Human Science ή Science με 45 μονάδες στο επίπεδο 3. Όλες οι ενότητες Βιολογίας και Χημείας πρέπει να εξεταστούν με διάκριση στο επίπεδο 3.

συμπεριλαμβανομένου του βαθμού Β στη Βιολογία, τη Βιολογία του Ανθρώπου, τη Χημεία, τη Φυσική ή τις Εφαρμοσμένες Επιστήμες

στις εφαρμοσμένες επιστήμες ή στις βιοϊατρικές επιστήμες

σε οποιοδήποτε μάθημα με βαθμό ΑΒ, συμπεριλαμβανομένου του βαθμού Β στη Βιολογία, Ανθρωποβιολογία, Χημεία, Φυσική ή Εφαρμοσμένες Επιστήμες ή Δ στις Εφαρμοσμένες Επιστήμες/Βιοϊατρικές Επιστήμες/Εφαρμοσμένη Ανθρωποβιολογία με βαθμό ΑΒ σε οποιοδήποτε μάθημα

σε οποιοδήποτε γνωστικό αντικείμενο με βαθμό Β στη Βιολογία, τη Βιολογία του Ανθρώπου, τη Χημεία, τη Φυσική ή τις Εφαρμοσμένες Επιστήμες ή DD στις Εφαρμοσμένες Επιστήμες/Βιοϊατρικές Επιστήμες και οποιοδήποτε επίπεδο Α με βαθμό Β

σε οποιοδήποτε γνωστικό αντικείμενο με βαθμό Β στη Βιολογία, τη Βιολογία του Ανθρώπου, τη Χημεία, τη Φυσική ή τις Εφαρμοσμένες Επιστήμες ή DD στις Εφαρμοσμένες Επιστήμες/Βιοϊατρικές Επιστήμες και οποιοδήποτε επίπεδο Α με βαθμό Β

συμπεριλαμβανομένου του ανώτερου επιπέδου 5 στη Βιολογία, την Ανθρώπινη Βιολογία, τη Χημεία, τη Φυσική ή τις Εφαρμοσμένες Επιστήμες

στις εφαρμοσμένες επιστήμες ή στις βιοϊατρικές επιστήμες

συμπεριλαμβανομένου του H3 στη Βιολογία, τη Βιολογία του Ανθρώπου, τη Χημεία, τη Φυσική ή τις Εφαρμοσμένες Επιστήμες

στις εφαρμοσμένες επιστήμες ή στις βιοϊατρικές επιστήμες

σε οποιοδήποτε μάθημα με βαθμό ΑΒ, συμπεριλαμβανομένου του βαθμού Β στη Βιολογία, Ανθρωποβιολογία, Χημεία, Φυσική ή Εφαρμοσμένες Επιστήμες ή Δ στις Εφαρμοσμένες Επιστήμες/Βιοϊατρικές Επιστήμες/Εφαρμοσμένη Ανθρωποβιολογία με βαθμό ΑΒ σε οποιοδήποτε μάθημα

σε οποιοδήποτε μάθημα με βαθμό ΑΒ, συμπεριλαμβανομένου του βαθμού Β στη Βιολογία, Ανθρωποβιολογία, Χημεία, Φυσική ή Εφαρμοσμένες Επιστήμες ή Δ στις Εφαρμοσμένες Επιστήμες/Βιοϊατρικές Επιστήμες/Εφαρμοσμένη Ανθρωποβιολογία με βαθμό ΑΒ σε οποιοδήποτε μάθημα

συμπεριλαμβανομένου του βαθμού Μ2 στη Βιολογία, τη Βιολογία του Ανθρώπου, τη Χημεία, τη Φυσική ή τις Εφαρμοσμένες Επιστήμες

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6 με όχι λιγότερο από 5,5 σε κάθε υποενότητα
Institution's Own Test με ποσοστό τουλάχιστον 55% σε κάθε υποενότητα
TOEFL (iBT) 79 με ελάχιστο ποσοστό: Ανάγνωση - 18 Ακρόαση - 17 Ομιλία - 20 Γραφή - 17
PTE Academic 51 τουλάχιστον 51 σε όλες τις επιμέρους βαθμολογίες

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςBiomedical Sciences (Immunology), BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Βιοϊατρικές επιστήμες (Ανοσολογία) BSc (Hons)

EU £9250 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £19280 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Brunel στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 29 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Brunel

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Brunel

Το Πανεπιστήμιο Brunel ιδρύθηκε το 1957 και βρίσκεται στα προάστια της μεγάλης πόλης Uxbridge του Λονδίνου. Λόγω της θέσης του πανεπιστημίου, το Brunel University διαθέτει πολυάριθμες συγκοινωνιακές συνδέσεις με το Λονδίνο, τις οποίες οι φοιτητές χρησιμοποιούν για να διευρύνουν τις επιλογές τους όσον αφορά την πρακτική άσκηση. Το ποσοστό εισαγωγής είναι χαμηλότερο από ό,τι σε πολλά πανεπιστήμια, οπότε οι υποψήφιοι θα πρέπει να προετοιμάσουν καλά τις προσωπικές τους δηλώσεις και τις συνεντεύξεις τους όταν υποβάλλουν αίτηση για να εγγραφούν εδώ.

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Brunel

Φοιτητές ανά επίπεδο σπουδών Ακαδημαϊκό έτος 2020/21 - Ισοδύναμες εγγραφές φοιτητών πλήρους φοίτησης, όπως δημοσιεύθηκαν από την Υπηρεσία Στατιστικής Ανώτατης Εκπαίδευσης (HESA) στις 10 Φεβρουαρίου 2022
προπτυχιακοί φοιτητές:
11470
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3685
:
15155
  • Brunel campus life: Union of Brunel Students
  • Brunel campus life: Brunel International and London Brunel International College
  • Creative Writing BA | Brunel University London
  • Being an international student | Brunel University London
  • Education BA | Brunel University London
  • Education students discuss their careers and futures | Brunel University London

Λίστα με 438 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Brunel - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Brunel University Campus
map marker Προβολή χάρτη
Main Site - Kingston Lane
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Βιοϊατρική επιστήμη με έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
80% 1% 5% £24450 £25670 149 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική επιστήμη (με έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
100% 0% 10% £17550 93 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική επιστήμη με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Sunderland
(University of Sunderland)
77% 5% 4% £13000 121 Σάντερλαντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική επιστήμη BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
89% 1% 5% £14000 106 Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εφαρμοσμένη Βιοϊατρική Επιστήμη (Παθολογία) με έτος πρακτικής άσκησης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Ulster
(Ulster University)
89% 0% 0% £15360 136 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική επιστήμη (με έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του East London
(University of East London)
69% 3% 5% £13320 117 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική Επιστήμη BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Oxford Brookes
(Oxford Brookes University)
81% 10% 5% £15500 139 Οξφόρδη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρικές Επιστήμες BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
78% 5% 7% £23700 120 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική επιστήμη BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Roehampton
(University of Roehampton)
76% 5% 4% £13145 106 Roehampton Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική Επιστήμη BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
70% 5% 1% £14000 110 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης