Aberystwyth University
Fine Art BA (Hons)
Aberystwyth University - Πανεπιστήμιο Aberystwyth

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Δημιουργικές Τέχνες και Σχεδιασμός

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Τέχνη στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £16000 £17000 £20000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £12000 - £18000 £12500 - £21000 £15000 - £25000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Δημιουργικές Τέχνες και Σχεδιασμός (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £18000 £16221 £19536
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £15000 - £22000 £11190 - £21313 £13583 - £25698

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Η διδασκαλία της Τέχνης στο Aberystwyth έχει μια διακεκριμένη ιστορία που χρονολογείται από το 1917, όταν ήταν ένα από τα ελάχιστα βρετανικά πανεπιστήμια που ασχολήθηκαν με το Art and Crafts Movement. Το διατηρητέο κτίριο στο οποίο στεγάζεται η Σχολή Καλών Τεχνών έχει προσαρμοστεί ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σημερινής εκπαίδευσης στην Καλών Τεχνών, διατηρώντας παράλληλα πολλά από τα αρχικά χαρακτηριστικά του. Αποτελεί ένα κομψό σύμβολο του στόχου της Σχολής να συνδέσει το παραδοσιακό με το σύγχρονο.

Η Σχολή Καλών Τεχνών μπορεί να σας προσφέρει εξαιρετικές εγκαταστάσεις για τη μελέτη της ζωγραφικής, των γραφικών τεχνών και της φωτογραφίας, με εγκαταστάσεις στούντιο για ζωγραφική, χαρακτική σε βαθυτυπία, λιθογραφία, μεταξοτυπία και ανάγλυφη εκτύπωση, τυπογραφία, ασπρόμαυρη και έγχρωμη φωτογραφία, γραφικά με υπολογιστή και τις περισσότερες μορφές αναπαραγωγής.

Ως φοιτητής στο Aberystwyth, θα έχετε πρόσβαση σε ένα εξαιρετικό φάσμα εικαστικών τεχνών, συμπεριλαμβανομένης μιας εκτεταμένης συλλογής πρωτότυπων έργων τέχνης. Η Σχολή Καλών Τεχνών είναι αναγνωρισμένο μουσείο που διαχειρίζεται τις δικές της γκαλερί και στεγάζει μια συλλογή από περίπου 20.000 χαρακτικά, φωτογραφίες, σχέδια και ακουαρέλες, κεραμικά και διακοσμητικά έργα τέχνης που χρονολογούνται από τον δέκατο πέμπτο αιώνα έως σήμερα. Η Πινακοθήκη Κεραμικής στο Κέντρο Τεχνών του Πανεπιστημίου στεγάζει επίσης μια σημαντική συλλογή κεραμικής στούντιο του εικοστού αιώνα.

Ως στενό τμήμα, είμαστε υπερήφανοι για τη στενή συνεργασία μας με το Κέντρο Τεχνών του Πανεπιστημίου, το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα του Ηνωμένου Βασιλείου και σημαντικός χώρος για εκθέσεις σύγχρονων καλλιτεχνών και σχεδιαστών. Στους διδάσκοντες μας περιλαμβάνονται καλλιτέχνες που ασκούν το επάγγελμα, ιστορικοί και θεωρητικοί, οι οποίοι χαίρουν μεγάλης εκτίμησης στους αντίστοιχους τομείς τους. Οι Καλές Τέχνες στο Πανεπιστήμιο Aberystwyth θα σας επιτρέψουν να αναπτύξετε νέες ή να διευρύνετε και να εμβαθύνετε τις δεξιότητές σας στη ζωγραφική, τη χαρακτική, το σχέδιο, τη φωτογραφία, την εικονογράφηση βιβλίων, τον πειραματικό κινηματογράφο, την εγκατάσταση και την ειδική για τον τόπο παράσταση.

Οι φοιτητές του τμήματός μας μπορούν να αξιοποιήσουν τις συναρπαστικές μας ευκαιρίες, όπως σπουδές στο εξωτερικό στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ (σπουδές σε οποιοδήποτε από τα ευρωπαϊκά συνεργαζόμενα πανεπιστήμια σε χώρες όπως η Τουρκία, η Νορβηγία και η Γερμανία). Προσφέρουμε επίσης στους φοιτητές να λάβουν μέρος σε διάφορες εκδρομές και οι προορισμοί στο παρελθόν έχουν συμπεριλάβει: Μαδρίτη, Παρίσι, Ρώμη, Μόσχα, Λισαβόνα, για να αναφέρουμε μόνο μερικούς.

Τα στατιστικά στοιχεία για την απασχολησιμότητά μας μιλούν από μόνα τους, καθώς σύμφωνα με τα αποτελέσματα του DLHE του 2017, το 100% των προπτυχιακών φοιτητών του Ηνωμένου Βασιλείου και της ΕΕ από τη Σχολή Καλών Τεχνών που αποφοίτησαν το 2016 βρίσκονταν σε θέσεις εργασίας επαγγελματικού επιπέδου ή σε περαιτέρω σπουδές μεταπτυχιακού επιπέδου έξι μήνες μετά την αποφοίτησή τους (DLHE, 2017).

Με την επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος, θα αποκτήσετε πραγματικές ικανότητες και βασικές δεξιότητες απασχολησιμότητας που θα σας επιτρέψουν να σταδιοδρομήσετε ως ιστορικοί τέχνης, δημοσιογράφοι τέχνης και έρευνας, διευθυντές τέχνης, συντηρητές ζωγραφικής και έργων σε χαρτί, εκπαιδευτικοί και ακαδημαϊκοί. Πολλοί από τους αποφοίτους μας έχουν βρει δουλειά σε:

  • The Tate,

  • Μουσείο Βικτωρίας και Άλμπερτ,

  • Βασιλική Ακαδημία Τεχνών,

  • Η γκαλερί Saachi,

  • Το BBC,

  • The Royal Collection Trust,

  • Συμβούλιο Σχεδιασμού και Τεχνών.

Τι θα μάθεις

Περιεχόμενο προγράμματος: Ως φοιτητής/φοιτήτρια του προγράμματος σπουδών: Fine Art, BA (Hons) θα παρακολουθήσεις τα εξής μαθήματα.

Έτος 1

Το σχέδιο μας επιτρέπει να εκφράζουμε τις ιδέες μας και είναι κεντρικό στοιχείο της πρακτικής ενός καλλιτέχνη. Είναι επίσης σημαντικό για την ανάπτυξη μιας προσωπικής οπτικής γλώσσας από τους σπουδαστές. Το σχέδιο μας βοηθά να αναπτύξουμε και να τελειοποιήσουμε την οπτική μας αντίληψη και τον οπτικό μας γραμματισμό. Εξετάζουμε τον κόσμο μέσω του σχεδίου. Είναι θεμελιώδους σημασίας για τις δραστηριότητες της όρασης, της σκέψης και του συλλογισμού.

Η ζωγραφική έχει τόσο μακρά παράδοση όσο και συνεχή σημασία στη σύγχρονη τέχνη. Παρέχει ένα εκφραστικό μέσο για την καταγραφή και την ανταπόκριση στο περιβάλλον μας με μια άπειρη ποικιλία τρόπων. Στους σπουδαστές του προγράμματος Single Honours προσφέρεται εκτεταμένη πρακτική εξάσκηση για την ενίσχυση των βασικών δεξιοτήτων ζωγραφικής και των γνώσεων των υλικών και μεθόδων που παρέχονται στο AR11220 Painting: Looking, Seeing, Thinking.

Η ζωγραφική, με την ευρύτερη έννοια, έχει σχέση με όλους τους κλάδους της τέχνης. Μας παρέχει ένα μέσο για να εκφράσουμε τις ιδέες μας και να αναπτύξουμε μια προσωπική οπτική γλώσσα. Η ευελιξία των μέσων ζωγραφικής διερευνάται σε αυτή την ενότητα μέσω πρακτικών μαθημάτων, εργαστηρίων, επιδείξεων, διαλέξεων και εργασιών. Παρουσιάζει τις τεχνικές, τις διαδικασίες, τις μεθόδους και τα υλικά που επιτρέπουν στον σπουδαστή όχι μόνο να καταγράφει αλλά και να δίνει μια προσωπική απάντηση στον κόσμο γύρω μας. Κατά τη διάρκεια δέκα εβδομάδων ουσιαστικής εξάσκησης, οι σπουδαστές θα εισαχθούν στο λεξιλόγιο και τη γραμματική της ζωγραφικής ως αυτοσκοπό, καθώς και στην εφαρμογή της στη φωτογραφία και την εικονογράφηση. Μέσω της μελέτης πρωτότυπων έργων τέχνης στο Μουσείο της Σχολής Καλών Τεχνών, οι μαθητές θα μάθουν να αναγνωρίζουν και να αναλύουν ένα ευρύ φάσμα υλικών, τεχνικών και προσεγγίσεων των καλλιτεχνών στη ζωγραφική. Οι διαλέξεις θα πραγματοποιηθούν από προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων για να παρέχουν μεγαλύτερη εκτίμηση της λογικής της ζωγραφικής και της εφαρμογής της σε όλα τα μέσα.

Αυτή η βασική ενότητα παρέχει μια ευρεία επισκόπηση της εξέλιξης της δυτικής τέχνης τοπίου από τις απαρχές της μέχρι σήμερα. Εισάγει επίσης τους φοιτητές σε τρόπους σκέψης και γραφής σχετικά με την τέχνη και τον οπτικό πολιτισμό.

Το σχέδιο διευκολύνει την ικανότητά μας να δίνουμε μια ατομική απάντηση στον κόσμο γύρω μας. Είναι μια οπτική γλώσσα που απαιτεί εξάσκηση και κατανόηση της λογικής του σχεδίου. Στους σπουδαστές του προγράμματος Single Honours προσφέρεται εκτεταμένη πρακτική εξάσκηση για την ενίσχυση των βασικών δεξιοτήτων και γνώσεων των υλικών και μεθόδων που παρέχονται στο AR11120 Σχέδιο: Looking, Seeing, Thinking.

Έτος 2

Προετοιμάζοντας τους σπουδαστές για μια καριέρα στις τέχνες, αυτό το μάθημα εισάγει τις αρχές της αποτελεσματικής επικοινωνίας για τους επαγγελματίες των καλών τεχνών. Οι δεξιότητες που θα διδαχθούν δεν θα έχουν εφαρμογή μόνο για το δεύτερο και τρίτο έτος των σπουδών σας αλλά και για τη μελλοντική σας απασχόληση. Οι δεξιότητες πληροφορικής και γραφής που καλύπτονται από αυτή την ενότητα θα σας βοηθήσουν να εκφράσετε και να παρουσιάσετε ιδέες με σαφήνεια και πειστικότητα. Οι φοιτητές θα ενθαρρυνθούν να προσδιορίσουν στρατηγικούς στόχους σταδιοδρομίας, αξιοποιώντας έτσι το πρόγραμμα PDP που παρουσιάστηκε στο πρώτο έτος.

Έτος 3

Η Έκθεση 2 αντιπροσωπεύει το αποκορύφωμα των επιτευγμάτων των μαθητών κατά τη διάρκεια τριών ετών σπουδών. Στο πλαίσιο μιας δημόσιας έκθεσης που διοργανώνεται στη Σχολή Καλών Τεχνών, το μάθημα επιτρέπει στους φοιτητές να επιδείξουν την επίλυση και την ωρίμανση τόσο των προδιαγεγραμμένων όσο και των αυτοκατευθυνόμενων σπουδών τους. Η προσδοκία, επομένως, είναι ότι τα έργα θα αντιπροσωπεύουν την καλύτερη και πιο αποφασιστική τους προσπάθεια. Η ενότητα ολοκληρώνει ένα πρόγραμμα αυτοδημιούργητων έργων που αναπτύχθηκε στο Εξάμηνο 1 του Επιπέδου 3 και εδραιώνει τις δεξιότητες, τα θέματα και τις εννοιολογικές του βάσεις. Έτσι, το έργο που παράγεται για την Έκθεση 2 θα πρέπει να αντανακλά υψηλό βαθμό τεχνικής ανάλυσης, υλικής ορθότητας και καταλληλότητας για το σκοπό. Ομοίως, το θέμα και η σύλληψη του έργου θα πρέπει όχι μόνο να είναι κατάλληλα εναρμονισμένα με την τεχνική και την υλική πτυχή, αλλά και να αποδεικνύουν την αφοσίωση σε ένα πεδίο μελέτης.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Fine Art BA (Hons) από Πανεπιστήμιο Aberystwyth

40% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
30% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Επαγγέλματα πωλήσεων

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

To include a B in A-level Art or a related subject, plus a satisfactory portfolio.

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Να περιλαμβάνει ένα B στο A-level Art ή ένα συναφές αντικείμενο, καθώς και ένα ικανοποιητικό χαρτοφυλάκιο.

Επιτυχία σε προσόντα πρόσβασης σε σχετικό θέμα με Merit στο 50% των μονάδων στο επίπεδο 3, συν ένα ικανοποιητικό χαρτοφυλάκιο.

Συν ένα ικανοποιητικό χαρτοφυλάκιο.

Συν ένα ικανοποιητικό χαρτοφυλάκιο.

Το Πανεπιστήμιο Aberystwyth καλωσορίζει το Welsh Baccalaureate ως ένα πολύτιμο προσόν από μόνο του και θεωρεί ότι η ολοκλήρωση του Welsh Baccalaureate Advanced Skills Challenge Certificate ισοδυναμεί με βαθμό επιπέδου A.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
Cambridge English Advanced
Cambridge English Proficiency
IELTS (Academic) 6 Με ελάχιστο 5,5 σε κάθε στοιχείο.
PTE Academic 62 Με ελάχιστη βαθμολογία 51 σε κάθε στοιχείο.
TOEFL (iBT) 88 Με ελάχιστη βαθμολογία στα συστατικά ως εξής: Ακρόαση 21, γραφή 21, ανάγνωση 22, ομιλία 23.

Το Πανεπιστήμιο Aberystwyth προσφέρει ένα πολύτιμο πακέτο υποτροφιών και υποτροφιών για την υποστήριξη των φοιτητών. Ο μακροχρόνιος διαγωνισμός εισαγωγικών εξετάσεων που διοργανώνουμε σημαίνει ότι μπορείτε να λάβετε έως και 2.000 λίρες ετησίως για τα έξοδα διαβίωσης και σπουδών σας. Μπορείτε να το συνδυάσετε αυτό με

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςFine Art, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Fine Art BA (Hons)

Αγγλία £9000 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9000 έτος 1
Σκωτία £9000 έτος 1
Ουαλία £9000 έτος 1
Channel Islands £9000 έτος 1
Ιρλανδία £9000 έτος 1
EU £14300 έτος 1
Διεθνή £14300 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Οι κυβερνήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ουαλίας επιβεβαίωσαν ότι οι φοιτητές από την ΕΕ που θα αρχίσουν τις σπουδές τους το ακαδημαϊκό έτος 2021/22 δεν θα είναι πλέον επιλέξιμοι για το καθεστώς των εγχώριων τελών. Ως εκ τούτου, τα δίδακτρα για τους φοιτητές της ΕΕ θα χρεώνονται σύμφωνα με τα διεθνή δίδακτρα από το 2021/22 και μετά.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι Ιρλανδοί υπήκοοι θα συνεχίσουν να είναι επιλέξιμοι για το καθεστώς του τέλους διαμονής και για στήριξη από την κυβέρνηση της Ουαλίας στο πλαίσιο της ρύθμισης του κοινού ταξιδιωτικού χώρου.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Aberystwyth στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 24 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Aberystwyth

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Aberystwyth

Το Πανεπιστήμιο Aberystwyth (Aber) ιδρύθηκε το 1872 στο Aberystwyth της Ουαλίας. Αυτό το πανεπιστήμιο έχει κερδίσει μια εντυπωσιακή σειρά από βραβεία σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των προτύπων διδασκαλίας και της απασχολησιμότητας των μεταπτυχιακών φοιτητών. Είτε σας αρέσει να περπατάτε στην παραλία είτε να επισκέπτεστε το ιστορικό κέντρο της πόλης, το Aberystwyth αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους φοιτητές αναζητούν ένα ήσυχο μέρος για να επικεντρωθούν στους ακαδημαϊκούς τους στόχους.

Λίστα με 403 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Aberystwyth - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Καλές Τέχνες BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Suffolk
(University of Suffolk)
81% 10% 10% £12996 139 Ίπσουιτς (Ίπσγουιτς) Oncampus πλήρους απασχόλησης
Καλές Τέχνες - Ζωγραφική/ζωγραφική BA (Hons) Σχολή Καλών Τεχνών της Γλασκώβης
(Glasgow School of Art)
65% 5% 1% £18960 209 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Καλές Τέχνες BA (Hons) Πανεπιστήμιο De Montfort
(De Montfort University)
51% 10% 7% £14250 114 Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Καλές Τέχνες BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
69% 5% 10% £19500 144 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Fine Art BA (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
81% 15% 10% £14300 132 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Καλές Τέχνες - Περιβαλλοντική Τέχνη/Γλυπτική BA (Hons) Σχολή Καλών Τεχνών της Γλασκώβης
(Glasgow School of Art)
50% 5% 1% £18960 162 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Καλές Τέχνες με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Sunderland
(University of Sunderland)
44% 0% 5% £13000 146 Σάντερλαντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Καλές Τέχνες (με Ίδρυμα) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Gloucestershire
(University of Gloucestershire)
80% 5% 20% £14700 124 Τσέλτενχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Καλές Τέχνες BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Chichester
(University of Chichester)
42% 15% 5% £14500 126 Τσίτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Καλές Τέχνες με έτος θεμελίωσης BA Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam
(Sheffield Hallam University)
82% 0% 0% £14415 142 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης