Aberystwyth University
Fine Art BA (Hons)
Aberystwyth University - Πανεπιστήμιο Aberystwyth

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 35 αποφοίτους Fine Art BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Τέχνη από το Πανεπιστήμιο Aberystwyth για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Τέχνη.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
81 /100
35 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Δημιουργικές Τέχνες και Σχεδιασμός

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Τέχνη στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £19000 £17000 £20000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £14000 - £22000 £12500 - £21000 £15000 - £25000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Δημιουργικές Τέχνες και Σχεδιασμός (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £19948 £16221 £19536
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £17428 - £24000 £11190 - £21313 £13583 - £25698

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Η διδασκαλία της Τέχνης στο Aberystwyth έχει μια διακεκριμένη ιστορία που χρονολογείται από το 1917, όταν ήταν ένα από τα ελάχιστα βρετανικά πανεπιστήμια που ασχολήθηκαν με το Art and Crafts Movement. Το διατηρητέο κτίριο που στεγάζει τη Σχολή Καλών Τεχνών έχει προσαρμοστεί ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σημερινής εκπαίδευσης στην Καλών Τεχνών, διατηρώντας παράλληλα πολλά από τα αρχικά του χαρακτηριστικά. Αποτελεί ένα κομψό σύμβολο του στόχου της Σχολής να συνδέσει το παραδοσιακό με το σύγχρονο.

Η Σχολή Καλών Τεχνών μπορεί να σας προσφέρει εξαιρετικές εγκαταστάσεις για τη μελέτη της ζωγραφικής, των γραφικών τεχνών και της φωτογραφίας, με εγκαταστάσεις στούντιο για ζωγραφική, χαρακτική σε βαθυτυπία, λιθογραφία, μεταξοτυπία και ανάγλυφη εκτύπωση, τυπογραφία, ασπρόμαυρη και έγχρωμη φωτογραφία, γραφικά με υπολογιστή και τις περισσότερες μορφές αναπαραγωγής.

Ως φοιτητής στο Aberystwyth, θα έχετε πρόσβαση σε ένα εξαιρετικό φάσμα εικαστικών τεχνών, συμπεριλαμβανομένης μιας εκτεταμένης συλλογής πρωτότυπων έργων τέχνης. Η Σχολή Καλών Τεχνών είναι αναγνωρισμένο μουσείο που διαχειρίζεται τις δικές της γκαλερί και στεγάζει μια συλλογή από περίπου 20.000 χαρακτικά, φωτογραφίες, σχέδια και ακουαρέλες, κεραμικά και διακοσμητικά έργα τέχνης που χρονολογούνται από τον δέκατο πέμπτο αιώνα έως σήμερα. Η Πινακοθήκη Κεραμικής στο Κέντρο Τεχνών του Πανεπιστημίου στεγάζει επίσης μια σημαντική συλλογή κεραμικής στούντιο του εικοστού αιώνα.

Ως στενό τμήμα, είμαστε υπερήφανοι για τη στενή συνεργασία μας με το Κέντρο Τεχνών του Πανεπιστημίου, το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα του Ηνωμένου Βασιλείου και σημαντικός χώρος για εκθέσεις σύγχρονων καλλιτεχνών και σχεδιαστών. Στους διδάσκοντες μας περιλαμβάνονται καλλιτέχνες που ασκούν το επάγγελμα, ιστορικοί και θεωρητικοί, οι οποίοι χαίρουν μεγάλης εκτίμησης στους αντίστοιχους τομείς τους. Οι Καλές Τέχνες στο Πανεπιστήμιο Aberystwyth θα σας επιτρέψουν να αναπτύξετε νέες ή να διευρύνετε και να εμβαθύνετε τις δεξιότητές σας στη ζωγραφική, τη χαρακτική, το σχέδιο, τη φωτογραφία, την εικονογράφηση βιβλίων, τον πειραματικό κινηματογράφο, την εγκατάσταση και την ειδική για τον τόπο παράσταση.

Οι φοιτητές του τμήματός μας μπορούν να αξιοποιήσουν τις συναρπαστικές μας ευκαιρίες, όπως σπουδές στο εξωτερικό στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus (σπουδές σε οποιοδήποτε από τα ευρωπαϊκά συνεργαζόμενα πανεπιστήμια σε χώρες όπως η Τουρκία, η Νορβηγία και η Γερμανία). Προσφέρουμε επίσης στους φοιτητές να λάβουν μέρος σε διάφορες εκδρομές και οι προορισμοί στο παρελθόν έχουν συμπεριλάβει: Μαδρίτη, Παρίσι, Ρώμη, Μόσχα, Λισαβόνα, για να αναφέρουμε μόνο μερικούς.

Τα στατιστικά στοιχεία για την απασχολησιμότητά μας μιλούν από μόνα τους, καθώς σύμφωνα με τα αποτελέσματα του DLHE του 2017, το 100% των προπτυχιακών φοιτητών του Ηνωμένου Βασιλείου και της ΕΕ από τη Σχολή Καλών Τεχνών που αποφοίτησαν το 2016 βρίσκονταν σε θέσεις εργασίας επαγγελματικού επιπέδου ή σε περαιτέρω σπουδές μεταπτυχιακού επιπέδου έξι μήνες μετά την αποφοίτησή τους (DLHE, 2017).

Με την επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος, θα αποκτήσετε πραγματικές ικανότητες και βασικές δεξιότητες απασχολησιμότητας που θα σας επιτρέψουν να σταδιοδρομήσετε ως ιστορικοί τέχνης, δημοσιογράφοι τέχνης και έρευνας, διευθυντές τέχνης, συντηρητές ζωγραφικής και έργων σε χαρτί, εκπαιδευτικοί και ακαδημαϊκοί. Πολλοί από τους αποφοίτους μας έχουν βρει δουλειά σε:

The Tate-

Μουσείο Βικτωρίας και Άλμπερτ-

Βασιλική Ακαδημία Τεχνών-

Η γκαλερί Saachi;

Το BBC;

The Royal Collection Trust-

Συμβούλιο Σχεδιασμού και Τεχνών

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Fine Art BA (Hons) από Πανεπιστήμιο Aberystwyth

50% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
25% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Επαγγελματίες σχεδιασμού ιστοσελίδων και πολυμέσων

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
Cambridge English Advanced
Cambridge English Proficiency
IELTS (Academic) 6.5

Με ελάχιστο 5,5 σε κάθε στοιχείο.

PTE Academic 62

Με ελάχιστη βαθμολογία 51 σε κάθε στοιχείο.

TOEFL (iBT) 88

Με ελάχιστη βαθμολογία στα συστατικά ως εξής: Ακρόαση 21, γραφή 21, ανάγνωση 22, ομιλία 23.

IELTS (Academic) 6.5

Με ελάχιστο 5,5 σε κάθε στοιχείο.

PTE Academic 62

Με ελάχιστη βαθμολογία 51 σε κάθε στοιχείο.

TOEFL (iBT) 88

Με ελάχιστη βαθμολογία στα συστατικά ως εξής: Ακρόαση 21, γραφή 21, ανάγνωση 22, ομιλία 23.

Το Πανεπιστήμιο Aberystwyth προσφέρει ένα πολύτιμο πακέτο υποτροφιών και υποτροφιών για την υποστήριξη των φοιτητών. Ο μακροχρόνιος διαγωνισμός εισαγωγικών εξετάσεων που διοργανώνουμε σημαίνει ότι μπορείτε να λάβετε έως και 2.000 λίρες ετησίως για τα έξοδα διαβίωσης και σπουδών σας. Μπορείτε να το συνδυάσετε αυτό με οποιοδήποτε ή όλα τα άλλα βραβεία μας, για να κάνετε το οικονομικό σας πακέτο πιο πολύτιμο. Τα βραβεία μας περιλαμβάνουν αθλητικές και μουσικές υποτροφίες, υποτροφίες για αποχωρήσαντες από το σχολείο/νέους φροντιστές/απομονωμένους φοιτητές και μια σειρά από βραβεία συγκεκριμένων τμημάτων. Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςFine Art, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Fine Art BA (Hons)

Αγγλία £9000 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9000 έτος 1
Σκωτία £9000 έτος 1
Ουαλία £9000 έτος 1
Channel Islands £9000 έτος 1
Ιρλανδία £9000 έτος 1
EU £16520 έτος 1
Διεθνή £16520 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Οι κυβερνήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ουαλίας επιβεβαίωσαν ότι οι φοιτητές από την ΕΕ που θα ξεκινήσουν τις σπουδές τους το ακαδημαϊκό έτος 2021/22 δεν θα είναι πλέον επιλέξιμοι για το καθεστώς των εγχώριων τελών. Ως εκ τούτου, τα δίδακτρα για τους φοιτητές της ΕΕ θα χρεώνονται σύμφωνα με τα διεθνή δίδακτρα από το 2021/22 και μετά.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι Ιρλανδοί υπήκοοι θα εξακολουθήσουν να είναι επιλέξιμοι για το καθεστώς του τέλους διαμονής και για στήριξη από την κυβέρνηση της Ουαλίας στο πλαίσιο της ρύθμισης του κοινού ταξιδιωτικού χώρου.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Aberystwyth στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 25 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Aberystwyth

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Aberystwyth

Το Πανεπιστήμιο Aberystwyth (Aber) ιδρύθηκε το 1872 στο Aberystwyth της Ουαλίας. Αυτό το πανεπιστήμιο έχει κερδίσει μια εντυπωσιακή σειρά από βραβεία σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των προτύπων διδασκαλίας και της απασχολησιμότητας των μεταπτυχιακών φοιτητών. Είτε σας αρέσει να περπατάτε στην παραλία είτε να επισκέπτεστε το ιστορικό κέντρο της πόλης, το Aberystwyth αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους φοιτητές αναζητούν ένα ήσυχο μέρος για να επικεντρωθούν στους ακαδημαϊκούς τους στόχους.

Λίστα με 383 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Aberystwyth - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Main Site (Aberystwyth)
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Fine Art BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Suffolk
(University of Suffolk)
81% 0% 0% £13992 127 Ίπσουιτς (Ίπσγουιτς) Oncampus πλήρους απασχόλησης
Fine Art BA (Hons) Πανεπιστήμιο De Montfort
(De Montfort University)
51% 5% 9% £15250 £15750 137 Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Fine Art BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
69% 5% 5% £22350 168 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Fine Art BA (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
81% 10% 5% £16520 132 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Καλές Τέχνες (4 χρόνια) BA (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
33% 10% 0% £35000 204 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Καλές Τέχνες (με Ίδρυμα) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Gloucestershire
(University of Gloucestershire)
80% 10% 10% £15000 £15450 117 Τσέλτενχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τέχνη και Σχεδιασμός με Δημιουργικές Τεχνολογίες με Θεμελιώδες Έτος BA (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
- - - £16085 - Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιστορία και Θεολογία της Τέχνης και του Σχεδιασμού BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τέχνη και σχεδιασμός με δημιουργικές τεχνολογίες BA (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
85% 10% 10% £16085 158 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Καλές Τέχνες (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης) (Canterbury) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
66% 4% 3% £17500 145 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης