Royal Northern College of Music (Royal Northern College of Music) : Κατατάξεις

Το Royal Northern College of Music (RNCM) είναι μέλος του Associated Board of the Royal Schools of Music και βρίσκεται στην πόλη του Μάντσεστερ της Αγγλίας. Το κολέγιο είναι οργανωμένο σε διαφορετικά τμήματα ανάλογα με το είδος του οργάνου που μαθαίνουν οι σπουδαστές, το οποίο μπορεί να είναι έγχορδα, πλήκτρα ή πνευστά.

 • Σεπτεμβρίου 2023:
 • Ιουλίου 2023:
 • Ιουνίου 2023:
 • Ιουνίου 2023:

  • #128 
  • #7966 
  Webometrics Ιστός Κατάταξης των Πανεπιστημίων
  [Δημοσίευση 31 Ιουλίου, 2023]

Κατατάξεις αντικειμένου

Εικαστικές Τέχνες

  • #12 
  • #12 
  Μουσική
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]
  • #14 
  • #14 
  Μουσική
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Υψηλότερη κατάταξη σε θέματα για Royal Northern College of Music

Μουσική The Guardian University League Tables by Subject
#12 
Εικαστικές Τέχνες

Ικανοποίηση φοιητητών:
4.4 ()

"Το πρώτο έτος σπουδών μου στη Δημοτική Μουσική ήταν μια χαρά μέχρι στιγμής και ήδη έχω αρχίσει να μιλάω με πιθανούς εργοδότες που εκτιμούν τις ικανότητές μου στην επεξεργασία ήχου. Η RNCM με έφερε σε επαφή με την εταιρεία και είμαι ενθουσιασμένη για την προοπτική καριέρας μου στη μουσική για πρώτη φορά."

"Οι συναυλιακοί χώροι στο χώρο είναι τόσο εντυπωσιακοί όσο θα περίμενε κανείς από ένα μουσικό κολέγιο και προσφέρουν έναν καταπληκτικό τρόπο για να αποκτήσει κανείς εμπειρία ερμηνείας, λόγω του ότι χρησιμοποιούνται για συναυλίες που μπορεί να παρακολουθήσει το κοινό. Θα ήθελα να ζήσω στην πανεπιστημιούπολη, αλλά δεν έχουν δικές τους εστίες. Σπουδαία εμπειρία συνολικά, μπορώ μόνο να το συστήσω".

Σχετικά με το Royal Northern College of Music

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Η πανεπιστημιούπολη του RNCM στην Oxford Road είναι καλά συνδεδεμένη με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, καθιστώντας άνετη την καθημερινή σας πρόσβαση στις σπουδές σας. Οι φοιτητές εκφράζουν επίσης την άποψη ότι η περιοχή γύρω από το κτίριο είναι εξαιρετική για να περάσετε κάποιο κοινωνικό χρόνο με τους συναδέλφους σας.
 • Τα μικρά μεγέθη των ομάδων μεγιστοποιούν τον χρόνο επαφής με τους καθηγητές του RNCM, οι οποίοι, σύμφωνα με τους σπουδαστές, είναι καταξιωμένοι και έμπειροι επαγγελματίες στη συγκεκριμένη μουσική ειδικότητά τους.
 • Όσον αφορά το ερώτημα πώς να απολαύσετε τον ελεύθερο χρόνο σας μετά τα μαθήματα, το Μάντσεστερ προσφέρει άφθονη νυχτερινή ζωή, συναυλίες και δραστηριότητες που μπορείτε να επισκεφθείτε. Για όσους δεν χρησιμοποιούν αυτοκίνητο, οι δημόσιες συγκοινωνίες της πόλης έχουν τη φήμη ότι είναι αξιόπιστες και σε λογικές τιμές.

CONS

 • Μια συνήθης κριτική από τους μαθητές είναι ότι ορισμένα τμήματα του κτιρίου είναι παλιά και χρειάζονται συντήρηση. Ακόμα κι έτσι, η ποιότητα των εγκαταστάσεων επαινείται από την πλειονότητα των φοιτητών του RNCM.
 • Δεν παρέχεται στέγαση στις εγκαταστάσεις, αλλά το RNCM συνεργάζεται με το Unite Students και το Charles Grove για να παρέχει στους αιτούντες επιλογές στέγασης.

Βασικά στοιχεία

Έτος ίδρυσης:
1893
Τηλέφωνο:
44 161 907 5200
Διεύθυνση:
124 Oxford Rd
M13 9RD, Μάντσεστερ
Αγγλία
Ιστοσελίδα:
https://www.rncm.ac.uk/
Social:
 • RNCM Alumni | James Hendry
 • RNCM Alumni | Simon Keenlyside
 • RNCM Alumni | Tom Harrold - Composer
 • Junior RNCM

NSS Αθροιστικές Αξιολογήσεις Φοιτητών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα σχετικά με: Royal Northern College of Music για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο όλων των πανεπιστημίων του Ηνωμένου Βασιλείου.

124 Σύνολο ερωτηθέντων

Σύνθεση φοιτητών του Royal Northern College of Music

Κίνα:
100
Hong Kong (Special Administrative Region of China):
25
United States:
15
Σιγκαπούρη:
10
Αυστραλία:
10
Ρωσία:
5
Ελβετία:
5
Ιαπωνία:
5
Korea (South):
5
Μαλαισία:
5
Δημοκρατία της Κίνας:
5
Νέα Ζηλανδία:
5
Καναδάς:
5
Βραζιλία:
5

Royal Northern College of Music : Χάρτης

άλλα πανεπιστήμια σε Μάντσεστερ:

Συχνές ερωτήσεις

Το Royal Northern College of Music κατατάσσεται στη θέση #130 σε Αγγλία σε σύνολο 112 αξιολογήσεων πανεπιστημίων. Δες τις κατατάξεις συνολικά 382 πανεπιστημίων σε Αγγλία.

Το Royal Northern College of Music κατατάσσεται #4 σε Μάντσεστερ στη συνολική βαθμολογία μας. Δες τις κατατάξεις για 10 πανεπιστήμια σε Μάντσεστερ.

Το Royal Northern College of Music συγκαταλέγεται σε Webometrics Ranking Web of Universities Δες τις 5 κατατάξεις του Royal Northern College of Music.

Το Royal Northern College of Music έφτασε #7966 σε Webometrics Ιστός Κατάταξης των Πανεπιστημίων. Αυτή είναι η υψηλότερη κατάταξη του πανεπιστημίου σε 112 κατατάξεις που υπάρχουν στο website μας. Δες όλες τις κατατάξεις για το Royal Northern College of Music.

Το Royal Northern College of Music κατάφερε να αποσπάσει την υψηλότερη βαθμολογία σε Εικαστικές Τέχνες. Κατατάσσεται #4 σε CUG The Complete University Guide - Πίνακας Τεχνών, Δράματος & Μουσικής (Arts, Drama & Music). Δες όλες τις κατατάξεις εκπαιδευτικών ενοτήτων του Royal Northern College of Music.

Ένας μεγάλος αριθμός πανεπιστημιακών κατατάξεων συμπεριλαμβάνει έρευνες μεταξύ ακαδημαϊκών σχετικά με τη φήμη. Στις 112 κατατάξεις πανεπιστημίων, το Royal Northern College of Music κατατάσσεται #4 μεταξύ των πανεπιστημίων σε Μάντσεστερ και #130 μεταξύ πανεπιστημίων σε Αγγλία. Δες όλες τις κατατάξεις του Royal Northern College of Music.

Στις μετα-κατατάξεις μας (meta ranking), το Royal Northern College of Music κατατάσσεται #130 μεταξύ όλων των πανεπιστημίων σε Αγγλία και University of Oxford κατατάσσεται #1. Δες όλες τις κατατάξεις των πανεπιστημίων στην πόλη: Μάντσεστερ. Εκτός από τις κατατάξεις, μπορείς επίσης να διαβάσεις και τις κριτικές / αξιολογήσεις από φοιτητές που σπούδασαν σ' αυτά τα πανεπιστήμια.