Rose Bruford College (Rose Bruford College) : Κατατάξεις

Το Rose Bruford College of Theatre & Performance (RBC) είναι μια σχολή που ειδικεύεται στη διδασκαλία του θεάτρου και βρίσκεται στο νότιο Λονδίνο. Το RBC παρέχει εκπαίδευση βασισμένη σε όλες τις πτυχές της παραγωγής θεατρικών έργων, από την υποκριτική και την παραγωγή ήχου μέχρι το σχεδιασμό φωτισμού και την παραγωγή κοστουμιών. Όποιο κι αν είναι το ενδιαφέρον σας, οι εγκαταστάσεις και τα τμήματα υπάρχουν σε αυτό το κολέγιο για να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

 • Σεπτεμβρίου 2023:
 • Ιουλίου 2023:
 • Ιουνίου 2023:
 • Ιουνίου 2023:

  • #149 
  • #10515 
  Webometrics Ιστός Κατάταξης των Πανεπιστημίων
  [Δημοσίευση 31 Ιουλίου, 2023]

Κατατάξεις αντικειμένου

Εικαστικές Τέχνες

  • #46 
  • #55 
  Μουσική
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Υψηλότερη κατάταξη σε θέματα για Rose Bruford College

Μουσική CUG The Complete University Guide - By Subject
#55 
Εικαστικές Τέχνες

Ικανοποίηση φοιητητών:
4.0 ()

"Πέρασα τρία χρόνια σπουδάζοντας Αμερικανικές Θεατρικές Τέχνες στο RBC, και ήταν μια περίοδος που όχι μόνο πήρα εξαιρετική εκπαίδευση στην υποκριτική, αλλά έμαθα επίσης να μεταφέρω αυτή τη νέα αυτοπεποίθηση μαζί μου εκτός του κολεγίου. Όποιος ασχολείται σοβαρά με την υποκριτική πρέπει να εγγραφεί, δεν θα απογοητευτεί".

"Το πιο λυπηρό πράγμα σχετικά με τη θητεία μου στο RBC είναι ότι έπρεπε να τελειώσει. Το διδακτικό προσωπικό σε αυτό το κολέγιο είναι παθιασμένο με το αντικείμενό του και θέλει να σε δει να πετυχαίνεις. Σε πολλές περιπτώσεις μπόρεσα να ζητήσω συμβουλές σχετικά με τα μαθήματά μου και την επαγγελματική μου κατεύθυνση, και όλοι βρήκαν το χρόνο να μου δώσουν τις τεκμηριωμένες απόψεις τους."

Σχετικά με το Rose Bruford College

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Η πανεπιστημιούπολη RBC παρέχει στους σπουδαστές σύγχρονες εγκαταστάσεις, όπως χώρους για την εγγραφή τηλεοπτικών διαφημίσεων, χώρους για φωτογραφήσεις και εργαστήρια για το σχεδιασμό σκηνικών και κοστουμιών.
 • Χάρη στις φοιτητικές εστίες τους, γνωστές ως Christopher Court, οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μόλις 10 λεπτά μακριά. Το μοναδικό σε αυτές τις φοιτητικές εστίες είναι ότι περιλαμβάνουν επίσης ένα χώρο στούντιο για χρήση από τους ενοίκους.
 • Το RBC απολαμβάνει το καθεστώς Gold TEF, εξασφαλίζοντας στους αιτούντες ότι τα πρότυπα διδασκαλίας εδώ είναι της υψηλότερης ποιότητας.

CONS

 • Οι φοιτητές αναφέρουν ότι δεν ακολουθούν όλα τα μαθήματα ένα πρόγραμμα σπουδών, γεγονός που έχει ως συνέπεια να επιτρέπουν στους καθηγητές να αυτοσχεδιάζουν το περιεχόμενο των μαθημάτων τους. Αυτό μπορεί να αφήσει σε κάποιους την αίσθηση ότι υπάρχει έλλειψη ακαδημαϊκής κατεύθυνσης.
 • Ένας σημαντικός παράγοντας για πολλούς υποψήφιους είναι ότι το κόστος ζωής στο Λονδίνο μπορεί να αποτελέσει πρόκληση, ειδικά αν η πρόθεσή σας είναι να νοικιάσετε ιδιωτικό κατάλυμα.

Βασικά στοιχεία

Έτος ίδρυσης:
1950
Τηλέφωνο:
+44 (0)20 8308 2600
Διεύθυνση:
Lamorbey Park, Burnt Oak Ln
DA15 9DF,
Αγγλία
Ιστοσελίδα:
https://www.bruford.ac.uk/
Social:
 • BA (Hons) Actor Musicianship

NSS Αθροιστικές Αξιολογήσεις Φοιτητών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα σχετικά με: Rose Bruford College για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο όλων των πανεπιστημίων του Ηνωμένου Βασιλείου.

52 Σύνολο ερωτηθέντων

Σύνθεση φοιτητών του Rose Bruford College

United States:
40
Ισλανδία:
5
Νορβηγία:
5
Ελβετία:
5
Κίνα:
5
Hong Kong (Special Administrative Region of China):
5
Ιαπωνία:
5
Σιγκαπούρη:
5
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα:
5
Καναδάς:
5

Rose Bruford College : Χάρτης

Συχνές ερωτήσεις

Το Rose Bruford College κατατάσσεται στη θέση #146 σε Αγγλία σε σύνολο 112 αξιολογήσεων πανεπιστημίων. Δες τις κατατάξεις συνολικά 382 πανεπιστημίων σε Αγγλία.

Το Rose Bruford College κατατάσσεται #1 σε στη συνολική βαθμολογία μας.

Το Rose Bruford College συγκαταλέγεται σε Webometrics Ranking Web of Universities Δες τις 4 κατατάξεις του Rose Bruford College.

Το Rose Bruford College έφτασε #10515 σε Webometrics Ιστός Κατάταξης των Πανεπιστημίων. Αυτή είναι η υψηλότερη κατάταξη του πανεπιστημίου σε 112 κατατάξεις που υπάρχουν στο website μας. Δες όλες τις κατατάξεις για το Rose Bruford College.

Το Rose Bruford College κατάφερε να αποσπάσει την υψηλότερη βαθμολογία σε Εικαστικές Τέχνες. Κατατάσσεται #11 σε CUG The Complete University Guide - Πίνακας Τεχνών, Δράματος & Μουσικής (Arts, Drama & Music). Δες όλες τις κατατάξεις εκπαιδευτικών ενοτήτων του Rose Bruford College.

Ένας μεγάλος αριθμός πανεπιστημιακών κατατάξεων συμπεριλαμβάνει έρευνες μεταξύ ακαδημαϊκών σχετικά με τη φήμη. Στις 112 κατατάξεις πανεπιστημίων, το Rose Bruford College κατατάσσεται #1 μεταξύ των πανεπιστημίων σε και #146 μεταξύ πανεπιστημίων σε Αγγλία. Δες όλες τις κατατάξεις του Rose Bruford College.

Στις μετα-κατατάξεις μας (meta ranking), το Rose Bruford College κατατάσσεται #146 μεταξύ όλων των πανεπιστημίων σε Αγγλία και University of Oxford κατατάσσεται #1. Εκτός από τις κατατάξεις, μπορείς επίσης να διαβάσεις και τις κριτικές / αξιολογήσεις από φοιτητές που σπούδασαν σ' αυτά τα πανεπιστήμια.