Leeds Arts University (Πανεπιστήμιο Τεχνών του Leeds) : Κατατάξεις

Το Leeds Arts University (LAU) είναι ένα εξειδικευμένο ίδρυμα, που βρίσκεται στην ομώνυμη πόλη και σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το Πανεπιστήμιο του Leeds. Το LAU απευθύνεται σε μια μεγάλη ποικιλία καλλιτεχνών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που ασχολούνται με τις Καλές Τέχνες, τη Μουσική, το Σχεδιασμό Μόδας και τον Κινηματογράφο, μεταξύ άλλων δημιουργικών ειδών. Η ίδια η πόλη του Leeds είναι ένα φοιτητικό κέντρο, με αρκετή νυχτερινή ζωή και διασκέδαση στο κοντινό κέντρο της πόλης για να κρατήσει τον καθένα απασχολημένο στον ελεύθερο χρόνο του.

Τελευταίες ενημερώσεις κατάταξης για Πανεπιστήμιο Τεχνών του Leeds
 • Σεπτεμβρίου 2023: , ενημέρωση. Το Πανεπιστήμιο Τεχνών του Leeds επιτυγχάνει θέση 89.
 • Σεπτεμβρίου 2023: Δημοσίευση (Business, Management and Marketing). Θέση κατάταξης #67.
 • Σεπτεμβρίου 2023: The Guardian News and Media Limited : ανακοίνωσε τα τελευταία αποτελέσματα από The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου (Business and Management) με το Πανεπιστήμιο Τεχνών του Leeds στη θέση 37.
 • Ιουλίου 2023: Νέα έκδοση του Webometrics Ιστός Κατάταξης των Πανεπιστημίων. Πανεπιστήμιο Τεχνών του Leeds κατάταξη #9331.

  • #69 
  • #89 

  [Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2023]
  • #76 
  • #94 
  CUG Ο Πλήρης Οδηγός Πανεπιστημίων
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
  • #138 
  • #9331 
  Webometrics Ιστός Κατάταξης των Πανεπιστημίων
  [Δημοσίευση 31 Ιουλίου, 2023]

Ιστορικές κατατάξεις στις TOP παγκόσμιες πανεπιστημιακές κατατάξεις

Κατατάξεις αντικειμένου

Εικαστικές Τέχνες

  • #10 
  • #11 
  Μουσική
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]
  • #30 
  • #38 
  Μουσική
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
  • #34 
  • #43 
  Μουσική

  [Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2023]

Σχέδιο

  • #35 
  • #40 
  Γραφιστική
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]

Υψηλότερη κατάταξη σε θέματα για Πανεπιστήμιο Τεχνών του Leeds

Μουσική The Guardian University League Tables by Subject
#11 
Εικαστικές Τέχνες
Γραφιστική The Guardian University League Tables by Subject
#40 
Σχέδιο

"Σπουδάζω Comic και Concept Art εδώ, και οι καθηγητές συμμετέχουν πολύ στην πρόοδό μου βοηθώντας με κάθε φορά που το χρειάζομαι. Ο φόρτος εργασίας είναι απαιτητικός, αλλά όχι υπερβολικός. Υπάρχουν επίσης πολλές λέσχες για να συμμετέχεις, οπότε η γνωριμία με ανθρώπους είναι εύκολη αν το θέλεις!"

"Ήθελα να σπουδάσω σε ένα πανεπιστήμιο ειδικά αφιερωμένο στην τέχνη, ώστε να μπορέσω να πάρω το πτυχίο μου κάπου όπου όλοι γύρω σου δίνουν στην τέχνη τον σεβασμό που της αξίζει. Η καθηλωτική εμπειρία που μου έδωσε το Leeds Art University είναι ασύγκριτη".

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Τεχνών του Leeds

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Το Leeds Art University καταπολεμά την αντίληψη ότι οι σπουδαστές τέχνης δεν μπορούν να βρουν δουλειά με τις αξιόπιστες και αποτελεσματικές Υπηρεσίες Σταδιοδρομίας, τις οποίες οι σπουδαστές περιγράφουν ως ρεαλιστικές και ενημερωμένες. Διατίθενται εργαστήρια για τη βελτίωση του βιογραφικού σημειώματος και των δεξιοτήτων συνέντευξης.
 • Η πιο επαναλαμβανόμενη γνώμη των φοιτητών για το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο είναι ότι υπάρχει μια αίσθηση κοινότητας και ανήκειν. Αυτό είναι φυσικό επακόλουθο ενός περιβάλλοντος όπου διαφορετικά είδη φοιτητών τέχνης υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον.
 • Προσαρμοσμένη εργασία μαθημάτων ανάλογα με τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα, δίνοντας στον σπουδαστή μεγαλύτερη ελευθερία να εξερευνήσει τα θέματα που τον κινητοποιούν περισσότερο.

CONS

 • Οι φοιτητές που είναι εγγεγραμμένοι σε διάφορα μαθήματα αναφέρουν ότι δεν δίνεται πολύς χρόνος για μάθηση στην τάξη. Για τους μαθητές που δυσκολεύονται να διαχειριστούν τον χρόνο τους και τη μάθησή τους, αυτό μπορεί να αποτελέσει πρόκληση.
 • Ενώ το πανεπιστήμιο διαφημίζει τον χώρο του κινηματογραφικού στούντιο ως χωρισμένο σε τρία ξεχωριστά τμήματα, οι φοιτητές κινηματογράφου παραπονιούνται ότι το στούντιο ήχου δεν είναι απομονωμένο. Αυτό σημαίνει ότι ο χώρος αυτός συχνά δεν είναι διαθέσιμος για χρήση.

Βασικά στοιχεία

Έτος ίδρυσης:
1846
Τηλέφωνο:
44 113 202 8000
Διεύθυνση:
Blenheim Walk
LS2 9AQ, Λιντς
Αγγλία
Ιστοσελίδα:
https://www.leeds-art.ac.uk/
Social:

NSS Αθροιστικές Αξιολογήσεις Φοιτητών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα σχετικά με: Πανεπιστήμιο Τεχνών του Leeds για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο όλων των πανεπιστημίων του Ηνωμένου Βασιλείου.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
70 /100
355 Σύνολο ερωτηθέντων

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Τεχνών του Leeds

Hong Kong (Special Administrative Region of China):
20
Κίνα:
15
Ινδία:
10
United States:
10
Σιγκαπούρη:
10
Ινδονησία:
10
Νιγηρία:
5
Αίγυπτος:
5
Ισλανδία:
5
Ελβετία:
5
Ιαπωνία:
5
Korea (South):
5
Μαλαισία:
5
Ρωσία:
5
Βιετνάμ:
5
Καναδάς:
5
Νορβηγία:
5

Πανεπιστήμιο Τεχνών του Leeds : Χάρτης

άλλα πανεπιστήμια σε Λιντς:

Συχνές ερωτήσεις

Το Πανεπιστήμιο Τεχνών του Leeds κατατάσσεται στη θέση #103 σε Αγγλία σε σύνολο 112 αξιολογήσεων πανεπιστημίων. Δες τις κατατάξεις συνολικά 382 πανεπιστημίων σε Αγγλία.

Το Πανεπιστήμιο Τεχνών του Leeds κατατάσσεται #4 σε Λιντς στη συνολική βαθμολογία μας. Δες τις κατατάξεις για 6 πανεπιστήμια σε Λιντς.

Το Πανεπιστήμιο Τεχνών του Leeds συγκαταλέγεται σε The Times Good University Guide, CUG The Complete University Guide, Webometrics Ranking Web of Universities Δες τις 6 κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Τεχνών του Leeds.

Το Πανεπιστήμιο Τεχνών του Leeds έφτασε #89 σε . Αυτή είναι η υψηλότερη κατάταξη του πανεπιστημίου σε 112 κατατάξεις που υπάρχουν στο website μας. Δες όλες τις κατατάξεις για το Πανεπιστήμιο Τεχνών του Leeds.

Το Πανεπιστήμιο Τεχνών του Leeds κατάφερε να αποσπάσει την υψηλότερη βαθμολογία σε Εικαστικές Τέχνες. Κατατάσσεται #11 σε The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου (Music). Δες όλες τις κατατάξεις εκπαιδευτικών ενοτήτων του Πανεπιστήμιο Τεχνών του Leeds.

Ένας μεγάλος αριθμός πανεπιστημιακών κατατάξεων συμπεριλαμβάνει έρευνες μεταξύ ακαδημαϊκών σχετικά με τη φήμη. Στις 112 κατατάξεις πανεπιστημίων, το Πανεπιστήμιο Τεχνών του Leeds κατατάσσεται #4 μεταξύ των πανεπιστημίων σε Λιντς και #103 μεταξύ πανεπιστημίων σε Αγγλία. Δες όλες τις κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Τεχνών του Leeds.

Στις μετα-κατατάξεις μας (meta ranking), το Πανεπιστήμιο Τεχνών του Leeds κατατάσσεται #103 μεταξύ όλων των πανεπιστημίων σε Αγγλία και University of Oxford κατατάσσεται #1. Δες όλες τις κατατάξεις των πανεπιστημίων στην πόλη: Λιντς. Εκτός από τις κατατάξεις, μπορείς επίσης να διαβάσεις και τις κριτικές / αξιολογήσεις από φοιτητές που σπούδασαν σ' αυτά τα πανεπιστήμια.