Wrexham Glyndwr University
Συμπεριφορά, ευημερία και διατήρηση των ζώων (Top-Up) BSc (Hons)
Wrexham Glyndwr University - Πανεπιστήμιο Wrexham Glyndwr

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 20 αποφοίτους Animal Behaviour, Welfare and Conservation (Top-Up) BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Επιχειρήσεις και Διοίκηση από το Πανεπιστήμιο Wrexham Glyndwr για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Επιχειρήσεις και Διοίκηση.

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιχειρήσεις και Διοίκηση

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Επιχειρήσεις και Διοίκηση στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22000 £21000 £22000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18500 - £24500 £16000 - £25500 £15500 - £27000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Επιχειρήσεις και Διοίκηση (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23892 £22319 £26743
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20849 - £28057 £17242 - £28865 £19938 - £35746

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Γιατί να επιλέξετε αυτό το μάθημα;

Το πρόγραμμα BSc (Hons) Animal Behaviour, Welfare and Conservation αποτελεί συνέχεια του προγράμματος FdSc Applied Animal Behaviour, Welfare and Conservation. Παρέχει ένα ισορροπημένο πακέτο δεξιοτήτων και γνώσεων, προσαρμοσμένο για όσους επιθυμούν να εισέλθουν σε ένα επάγγελμα στον τομέα της φροντίδας των ζώων.

Θα:

 • *Σπουδές σε ένα αντικείμενο που έχει καταταγεί στην 1η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο όσον αφορά την ικανοποίηση των φοιτητών στους πίνακες κατάταξης για τα θέματα γεωργίας και δασοκομίας, Complete University Guide 2023
 • να αναπτύξουν και να προωθήσουν τις υπάρχουσες γνώσεις τους στα βασικά θέματα της καλής διαβίωσης, της συμπεριφοράς και της διατήρησης των ζώων
 • να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν μια ερευνητική μελέτη της επιλογής τους
 • να αποκτήσουν προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη για να μεγιστοποιήσουν την απασχολησιμότητά τους στον κλάδο
 • να έχουν πρόσβαση σε κτηνιατρική κλινική σουίτα, ειδικά διαμορφωμένο χώρο εκπαίδευσης και το πρότυπο γήπεδο ευκινησίας του Cruft
 • να απολαμβάνουν επισκέψεις σε φιλανθρωπικά ιδρύματα για ζώα, κέντρα άγριας ζωής και άλλους χώρους που σχετίζονται με τον κλάδο.

Οι φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει HND, FdSc ή Dip HE σε συναφές αντικείμενο σε άλλα ιδρύματα μπορούν επίσης να ενταχθούν στο μάθημα.

Βασικά χαρακτηριστικά του μαθήματος:

 • Ανάπτυξη γνώσεων υψηλού επιπέδου σχετικά με τη συμπεριφορά, την εκπαίδευση, την ευζωία και τη διατήρηση των ζώων
 • Αστικά και αγροτικά περιβάλλοντα σπουδών - μοιράστε το χρόνο σπουδών σας μεταξύ της πανεπιστημιούπολης του Northop στην εκπληκτική ύπαιθρο της Βόρειας Ουαλίας και της πανεπιστημιούπολης του Wrexham, στην άκρη της μεγαλύτερης πόλης της Βορειοανατολικής Ουαλίας.
 • Άριστες διασυνδέσεις με τη βιομηχανία
 • Ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε το δικό σας ερευνητικό έργο σε μια ειδικότητα της επιλογής σας σε διάφορα περιβάλλοντα
 • Προσωπικό που δραστηριοποιείται στη βιομηχανία με εξειδικευμένες ακαδημαϊκές και πρακτικές δεξιότητες και εμπειρία στην εργασία με διάφορα κατοικίδια και άγρια ζώα
 • Γίνετε μέλος της ζωολογικής μας εταιρείας και απολαύστε μια σειρά εκδηλώσεων, δραστηριοτήτων και εκδρομών καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.
 • Η εξέλιξη από το BSc (Hons) Animal Behaviour, Welfare and Conservation Science περιλαμβάνει απασχόληση ή μεταπτυχιακές σπουδές. *Το γνωστικό αντικείμενο κατατάσσεται στην 1η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο για την ικανοποίηση των φοιτητών στους πίνακες κατάταξης για τα γνωστικά αντικείμενα της Γεωργίας και της Δασολογίας, Complete University Guide 2022

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Animal Behaviour, Welfare and Conservation (Top-Up) BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο Wrexham Glyndwr

30% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
20% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
10% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
10% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Επαγγέλματα πωλήσεων
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα

**Διδασκαλία και αξιολόγηση** Οι ενότητες αξιολογούνται με ποικίλους τρόπους. Αυτό περιλαμβάνει ακαδημαϊκά δοκίμια, ερευνητικά πόστερ, παρουσιάσεις, συζητήσεις σεμιναρίων, εξετάσεις, χαρτοφυλάκια, πρακτική άσκηση και πρακτική αξιολόγηση. Η ισορροπία μεταξύ των διαφόρων μορφών αξιολόγησης καθορίζεται από τους διαφορετικούς στόχους και τα μαθησιακά αποτελέσματα των ενοτήτων. **Διδασκαλία και μάθηση** Η διδασκαλία της ενότητας επιτυγχάνεται μέσω ενός συνδυασμού θεωρητικών διαλέξεων, σεμιναριακών συζητήσεων, διαλέξεων προσκεκλημένων, εκπαιδευτικών επισκέψεων και πρακτικής εργασίας. Μεταξύ των διαλέξεων, οι φοιτητές αναμένεται να διαβάσουν γύρω από τα θέματά τους, χρησιμοποιώντας τους λεπτομερείς καταλόγους ανάγνωσης που δημοσιεύονται στους οδηγούς των ενοτήτων. Το Πανεπιστήμιο Wrexham Glyndŵr δεσμεύεται να υποστηρίζει τους φοιτητές μας ώστε να μεγιστοποιήσουν τις ακαδημαϊκές τους δυνατότητες. Προσφέρουμε εργαστήρια και συνεδρίες υποστήριξης σε τομείς όπως η ακαδημαϊκή συγγραφή, η αποτελεσματική δημιουργία σημειώσεων και η προετοιμασία για εργασίες. Οι φοιτητές μπορούν να κλείσουν ραντεβού με καθηγητές ακαδημαϊκών δεξιοτήτων που είναι αφοσιωμένοι στο να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των πρακτικών λεπτομερειών της πανεπιστημιακής εργασίας. Το τμήμα μας για την υποστήριξη των φοιτητών έχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθέσιμη βοήθεια. Όσον αφορά τις ιδιαίτερες ανάγκες, οι Υπηρεσίες Ένταξης του Πανεπιστημίου μπορούν να παρέχουν κατάλληλη καθοδήγηση και υποστήριξη σε περίπτωση που κάποιοι φοιτητές χρειάζονται εύλογες προσαρμογές λόγω αναγνωρισμένης επικρατούσας αναπηρίας, ιατρικής κατάστασης ή ειδικής μαθησιακής διαφοράς.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για τουρισμός, μεταφορές και ταξίδια

Εάν χρειάζεστε φοιτητική βίζα (παλαιότερα αναφερόμενη ως Tier 4 visa) για να σπουδάσετε στο Ηνωμένο Βασίλειο, παρακαλούμε κάντε αίτηση μέσω του Centurus στη διεύθυνση https://centurusone.com/apply/1111.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςAnimal Behaviour, Welfare and Conservation (Top-Up), BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Συμπεριφορά, ευημερία και διατήρηση των ζώων (Top-Up) BSc (Hons)

Αγγλία £9000 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9000 έτος 1
Σκωτία £9000 έτος 1
Ουαλία £9000 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Wrexham Glyndwr στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 7 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Wrexham Glyndwr

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Wrexham Glyndwr

Το Wrexham Glyndwr University, που βρίσκεται στην πόλη Wrexham της Ουαλίας, ιδρύθηκε το 2008, γεγονός που το καθιστά ένα από τα νεότερα πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, το πανεπιστήμιο έχει αποκτήσει ισχυρή φήμη σε εθνικό επίπεδο σε μια σειρά από θεματικά πεδία του. Εκτός από τη μεγάλη ποικιλία επιλογών σπουδών στο χώρο του, οι πολυάσχολοι ή ώριμοι φοιτητές έχουν επίσης τη δυνατότητα να εγγραφούν για τα εξ ολοκλήρου διαδικτυακά μεταπτυχιακά τους, ή ακόμη και να σπουδάσουν με μερική απασχόληση.

Λίστα με 101 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Wrexham Glyndwr - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

 • Media Degrees - Hear why students chose to study at Wrexham Glyndwr University
 • WGU Careers: What our Students Think
 • Student Stories from Wrexham Glyndwr University (2018)
 • Welcome to WGU from our student

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Συμπεριφορά και ευημερία των ζώων (κλινική) (με πρακτική άσκηση) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Harper Adams
(Harper Adams University)
- 0% 1% £13250 139 Νιούπορτ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Συμπεριφορά των ζώων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
- - - £29700 - Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Συμπεριφορά των ζώων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - £18830 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Συμπεριφορά και ευημερία των ζώων (μόνο για προχωρημένους) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £26100 £24800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Συμπεριφορά των ζώων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool John Moores
(Liverpool John Moores University)
70% 10% 15% £16600 148 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Συμπεριφορά των ζώων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £26100 £24800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κτηνιατρική νοσηλευτική με συμπεριφορά ζώων συντροφιάς (με πρακτική άσκηση) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Harper Adams
(Harper Adams University)
- - - £13250 - Νιούπορτ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κτηνιατρική νοσηλευτική και συμπεριφορά ζώων συντροφιάς BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
- - - £29300 - Μπρίστολ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Συμπεριφορά των ζώων (με ολοκληρωμένο έτος στη βιομηχανία) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - £18830 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ζωολογία με συμπεριφορά των ζώων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Bangor
(Bangor University)
- - - - - Μπανγκόρ Oncampus πλήρους απασχόλησης