University of Worcester
Εργοθεραπεία BSc (Hons)
University of Worcester - Πανεπιστήμιο του Worcester

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 35 αποφοίτους του προγράμματος Occupational Therapy BSc (Hons) στο Πανεπιστήμιο του Worcester για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: συμβουλευτική, ψυχοθεραπεία και εργοθεραπεία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
74 /100
35 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων συμβουλευτική, ψυχοθεραπεία και εργοθεραπεία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : συμβουλευτική, ψυχοθεραπεία και εργοθεραπεία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25000 £17500 £23000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24000 - £25000 £11500 - £20500 £16000 - £27000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε συμβουλευτική, ψυχοθεραπεία και εργοθεραπεία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25731 £21503 £23767
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24646 - £27975 £15340 - £25476 £16859 - £28886

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επισκόπηση

Οι εργοθεραπευτές διαδραματίζουν βασικό ρόλο στο να βοηθούν τους ανθρώπους να ανακτήσουν, να διατηρήσουν ή να βελτιώσουν τη συμμετοχή τους στη ζωή. Συχνά εργάζονται με άτομα των οποίων η ικανότητα συμμετοχής στη ζωή έχει επηρεαστεί από τραυματισμό, αναπηρία ή ασθένεια. Οι εργοθεραπευτές εργάζονται επίσης με άτομα και ομάδες των οποίων η ικανότητα και η ελευθερία συμμετοχής στη ζωή περιορίζεται από άλλες συνθήκες. Αυτό περιλαμβάνει άτομα που κρατούνται σε φυλακές ή σε κέντρα μετανάστευσης, καθώς και άτομα που είναι άστεγοι ή πρόσφυγες.

Στο Worcester, εκτιμούμε τη συμπονετική, αποτελεσματική και ηθική φροντίδα. Το πτυχίο μας στην εργοθεραπεία θα σας εφοδιάσει με τις δεξιότητες και την εμπειρία που θα χρειαστείτε για να υποστηρίξετε τους άλλους να ζήσουν τη ζωή της επιλογής τους. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ηγεσία στο πρόγραμμά μας, βοηθώντας σας να εξελιχθείτε τόσο ως θεραπευτής όσο και ως δυναμικός επαγγελματίας καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας σας.

Το πρόγραμμα BSc (Hons) Εργοθεραπείας θα υποστηρίζεται από μια δέσμευση της Σχολής για διεπαγγελματική μάθηση, η οποία στοχεύει στην ανάπτυξη ικανών και συμπονετικών επαγγελματιών που έχουν την αυτοπεποίθηση να συμμετέχουν και να προωθούν την επαγγελματική, κοινωνική και πολιτική αλλαγή στην υγεία και την κοινωνική φροντίδα. Αυτό το μάθημα διεξάγεται παράλληλα με το BSc (Hons) Φυσικοθεραπείας, ενσωματώνοντας τη συνεργατική εργασία και την τεκμηριωμένη ανθρωποκεντρική πρακτική.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Εξαιρετικές εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένου του Ability House - της δικής μας εκπαιδευτικής εγκατάστασης στο χώρο μας, και κλινικές σουίτες εξοπλισμένες με εκτεταμένο εξοπλισμό προσομοίωσης
 • Μια υποστηρικτική ομάδα διδασκαλίας, που είναι όλοι εξειδικευμένοι επαγγελματίες εργοθεραπευτές
 • Ισχυροί δεσμοί με τη βιομηχανία διασφαλίζουν ότι το πρόγραμμα αγκαλιάζει τη σύγχρονη πρακτική και παρέχει ποικίλες ευκαιρίες πρακτικής άσκησης
 • Υποστηρίζεστε για να αποκτήσετε περισσότερες από 1.000 ώρες πρακτικής μάθησης σε διάφορα περιβάλλοντα πρακτικής
 • Οι πρακτικές σας δεξιότητες αναπτύσσονται μέσω της πρακτικής άσκησης καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος σπουδών
 • Διαπιστευμένο από το Royal College of Occupational Therapists και το Health and Care Professions Council
 • Το πρόγραμμα BSc (Hons) Εργοθεραπείας μας πέτυχε 100% ικανοποίηση των φοιτητών στην Εθνική Έρευνα Φοιτητών του 2021

Μάθετε περισσότερα για το μάθημα στις Ημέρες Ανοιχτής Εκπαίδευσης

Η επίσκεψή σας σε εμάς είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε μια αίσθηση της φοιτητικής ζωής στο Πανεπιστήμιο του Worcester. Εξερευνήστε την πανεπιστημιούπολη, γνωρίστε τους καθηγητές μας και μιλήστε με σημερινούς φοιτητές.

.

Γιατί το Πανεπιστήμιο του Worcester;

Το Πανεπιστήμιο του Worcester είναι μια στενά συνδεδεμένη κοινότητα με υψηλές επιδόσεις, όπου οι φοιτητές υποστηρίζονται για να επιτύχουν σε κάθε επίπεδο.

Το Πανεπιστήμιο είναι ένα πραγματικά χωρίς αποκλεισμούς μέρος όπου κάθε άτομο μετράει ως άτομο. Από το σχεδιασμό ευφάνταστων εγκαταστάσεων μέχρι την παροχή πρακτικής υποστήριξης και εξατομικευμένης μάθησης, προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους όλων των καταβολών και ικανοτήτων να αξιοποιήσουν τις πλούσιες δυνατότητές τους. Εργαζόμαστε σκληρά για να καταρρίψουμε τα εμπόδια και να παρέχουμε ευκαιρίες για όλους.

Πρόσφατα επιτεύγματα του Πανεπιστημίου του Worcester

 • Υποψήφιο για το Πανεπιστήμιο της Χρονιάς των Times Higher Education το 2016, το 2019 και το 2020
 • Πρώτη 5άδα στο Ηνωμένο Βασίλειο για την ποιότητα της εκπαίδευσης στην κατάταξη του Times Higher Education's University Impact Rankings 2019, 2020, 2021 και 2022
 • Ίδρυμα της χρονιάς για τη βιωσιμότητα στα Green Gown Awards 2019
 • Top 10 για τη διατηρήσιμη απασχόληση - Longitudinal Educational Outcomes survey (2017)

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Occupational Therapy BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Worcester

80% Διδάσκοντες επαγγελματίες

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την αξιολόγηση, την ανατροφοδότηση, τη διδασκαλία και το χρόνο επαφής επισκεφθείτε τη σελίδα του μαθήματος. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μεταβαίνοντας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας και επιλέγοντας "Επισκεφθείτε τη σελίδα του μαθήματός μας".

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

Must include one of the following: Biology / Human Biology / PE/ Psychology/Sociology/ Health and Social Care. (General Studies not accepted) and 5 GCSEs at A*-C/9-4, including English Language. (Functional Skills Level 2 English is not acceptable)

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 4.5
  • Foundation year
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςOccupational Therapy, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Worcester στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 11 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Worcester

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Worcester

Το Πανεπιστήμιο του Worcester (UW) είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από το δημόσιο και βρίσκεται στο Worcester της Αγγλίας. Το UW χρονολογείται από το 1946 ως Emergency Teacher Training College και μόλις το 2005 έλαβε επίσημο πανεπιστημιακό καθεστώς. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου είναι γνωστή ως St John's και εκεί διεξάγονται τα περισσότερα μαθήματα, αν και εκείνα που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις, την πληροφορική, το μάρκετινγκ και τη διοίκηση αναλαμβάνονται από τη δευτερεύουσα πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, η οποία είναι γνωστή ως City Campus.

Λίστα με 213 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Worcester - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Worcester

προπτυχιακοί φοιτητές:
6750
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
1230
:
7980
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Εργοθεραπεία": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • International Student Life at University of Worcester
 • Alexandra Perry - Education Studies BA (Hons) - University of Worcester
 • Results day story - Neve - University of Worcester
 • Student Services at the University of Worcester
 • Take your place at the University of Worcester

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Εργοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Oxford Brookes
(Oxford Brookes University)
89% 0% 10% £18050 142 Οξφόρδη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
89% 5% 1% £14900 144 Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Gloucestershire
(University of Gloucestershire)
59% 0% 4% £15000 £15450 149 Τσέλτενχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bournemouth
(Bournemouth University)
55% 0% 5% £18800 142 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία BHSc (Hons) Πανεπιστήμιο York St John
(York St John University)
62% 0% 5% £14000 149 Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Southampton
(University of Southampton)
58% 10% 5% £28900 153 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία (με έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bournemouth
(Bournemouth University)
- 0% 13% £18800 129 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο της Cumbria
(University of Cumbria)
58% 5% 0% £16000 150 Καρλάιλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam
(Sheffield Hallam University)
33% 0% 4% £15860 £16655 129 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Ulster
(Ulster University)
72% 5% 0% £15840 £16320 156 - Oncampus πλήρους απασχόλησης