University of Surrey
Διεθνής διαχείριση ξενοδοχείων MSc
University of Surrey - Πανεπιστήμιο του Surrey

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Γιατί να επιλέξετε αυτό το μάθημα

Η παγκόσμια ξενοδοχειακή βιομηχανία υφίσταται επανάσταση λόγω των σημαντικών αλλαγών στη ζήτηση και την αγοραστική δύναμη των καταναλωτών. Σε έναν κόσμο μετά την πανδημία, η διεθνής ξενοδοχειακή βιομηχανία βλέπει μια σημαντική αύξηση της ζήτησης για νέες εμπειρίες και επιχειρηματικά μοντέλα. Η καινοτόμος σκέψη, η βιώσιμη κατανάλωση και παραγωγή και η ψηφιακή ηγεσία βρίσκονται στο επίκεντρο του μεταπτυχιακού μας προγράμματος σπουδών International Hotel Management.

Συνήθως, ως φοιτητής στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc International Hotel Management, δεν θα έχετε ξενοδοχειακό υπόβαθρο σε προπτυχιακό επίπεδο, καθώς το μεταπτυχιακό μας πρόγραμμα MSc σας παρέχει κρίσιμες γνώσεις και επαγγελματικές δεξιότητες που χρειάζεστε για να γίνετε ένας επιτυχημένος ηγέτης στον κλάδο της φιλοξενίας. Ο συνδυασμός της ακαδημαϊκής μας εμπειρογνωμοσύνης, της έρευνας αιχμής και του εντυπωσιακού δικτύου διασυνδέσεων στον κλάδο θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε ένα προηγμένο επίπεδο κατανόησης των ξενοδοχειακών λειτουργιών και της στρατηγικής διαχείρισης των παγκόσμιων επιχειρήσεων που απαιτούνται για να επιτύχετε σε αυτόν τον δυναμικό τομέα.

Κατατάσσεται στην 1η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο και στη 2η θέση στον κόσμο για τη διαχείριση της φιλοξενίας και του τουρισμού στην Παγκόσμια Κατάταξη Ακαδημαϊκών Θεμάτων της Σαγκάης 2022. Είμαστε 1οι στο Ηνωμένο Βασίλειο και 15οι στον κόσμο για τη διοίκηση φιλοξενίας και αναψυχής στην παγκόσμια κατάταξη πανεπιστημίων QS World University Rankings by Subject 2023. Είμαστε επίσης 1οι για τον τουρισμό, τις μεταφορές, τα ταξίδια και τις σπουδές πολιτιστικής κληρονομιάς στον Complete University Guide 2024.

Εάν έχετε ήδη σπουδάσει ξενοδοχειακή διαχείριση σε προπτυχιακό επίπεδο, σας προτείνουμε να επιλέξετε το MSc in Strategic Hotel Management.

Τι θα μελετήσετε

Οι δυναμικές πρακτικές διαχείρισης είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχή διαχείριση παγκόσμιων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Θα διευκολύνουμε την ανάπτυξή σας στις ικανότητες και τα σύνολα δεξιοτήτων που αναζητούν οι παγκόσμιοι οργανισμοί στον τομέα της φιλοξενίας, εστιάζοντας στη διαχείριση των λειτουργιών, τη χρηματοοικονομική διαχείριση, τις υπηρεσίες μάρκετινγκ, τη διαχείριση ανθρώπων και τεχνολογιών, τα συστήματα παροχής υπηρεσιών και τις στρατηγικές πρακτικές διαχείρισης από όλο τον κόσμο.

Η διαχείριση ξενοδοχείων θα εξεταστεί από ηθικές, οικονομικές, βιώσιμες, πολιτιστικές και τεχνολογικές απόψεις, μέσω της έρευνας και της πρακτικής για τη δημιουργία αποτελεσματικών συστημάτων.

Θα μάθετε για τα τρέχοντα πλαίσια και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι διεθνείς διευθυντές ξενοδοχείων κατά τη λήψη αποφάσεων και πώς να εξετάζουν την αξία των εναλλακτικών προσεγγίσεων στις επιχειρήσεις. Όταν αποφοιτήσετε, θα είστε εξοπλισμένοι για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις και να αφήσετε το στίγμα σας στον κλάδο.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

    • 6.5
    • All Degrees

Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε ένα από τα πιο πολιτισμικά ποικιλόμορφα πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο, με περισσότερες από 140 εθνικότητες να παίζουν ρόλο στην πανεπιστημιακή ζωή. Η ομάδα μας για τη Διεθνή Πρόσληψη είναι εδώ για να σας βοηθήσει σε όλη τη διαδικασία υποβολής αίτησης - από τη συμβουλευτική για την επιλογή του κατάλληλου μαθήματος μέχρι την αίτηση για βίζα και την προετοιμασία για τις πρώτες εβδομάδες στο Surrey. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω της διεύθυνσης [email protected]. Υποψήφιοι που χρειάζονται φοιτητική βίζα για να σπουδάσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο: Για να υποβάλετε αίτηση για φοιτητική βίζα, πρέπει να έχετε επιβεβαίωση αποδοχής (CAS) για το Πανεπιστήμιο στο οποίο επιθυμείτε να σπουδάσετε. Πρόκειται για έναν μοναδικό αριθμό που θα σας επιτρέψει να υποβάλετε αίτηση για τη βίζα σας. Το Πανεπιστήμιο δεν έχει καμία νομική υποχρέωση να χορηγεί οποιοδήποτε άτομο και επιδεικνύει προσοχή όσον αφορά την έκδοση Επιβεβαίωσης Αποδοχής Σπουδών (CAS) για να μην διακινδυνεύσει το καθεστώς του ως χορηγού φοιτητών. Η Επιβεβαίωση αποδοχής για σπουδές (CAS) θα εκδοθεί σύμφωνα με την πολιτική για τη διαδρομή των φοιτητών και την έκδοση CAS, η οποία είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση: https://www.surrey.ac.uk/apply/policies.

Το Πανεπιστήμιο του Surrey προσφέρει μια σειρά από υποτροφίες και υποτροφίες για την υποστήριξη των φοιτητών μας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.surrey.ac.uk/fees-and-funding/scholarships-and-bursaries για περισσότερες λεπτομέρειες.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςInternational Hotel Management, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Ελάχιστος τίτλος σπουδών 2:2 του Ηνωμένου Βασιλείου με άριστα ή αναγνωρισμένος ισοδύναμος διεθνής τίτλος σπουδών.

Αγγλικές γλωσσικές απαιτήσεις

**IELTS Academic: 6**5 συνολικά με 6,0 σε κάθε στοιχείο.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Surrey στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 31 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Surrey

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Surrey

Το Πανεπιστήμιο του Surrey είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και βρίσκεται στο Γκίλφορντ της Αγγλίας. Οι δηλωμένοι στόχοι του πανεπιστημίου είναι να γίνει ένα κορυφαίο παγκόσμιο πανεπιστήμιο που θα πραγματοποιεί σημαντική έρευνα και καινοτομία, θα δημιουργεί σπουδαίους ερευνητές και θα επιτυγχάνει αποτελέσματα που θα συμβάλλουν σημαντικά στην κοινωνία.

Λίστα με 341 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Surrey - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Surrey

προπτυχιακοί φοιτητές:
10985
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3275
:
14260
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Διεθνής Διαχείριση Φιλοξενίας": 3060 Ακαδημαϊκό έτος 2021/22 - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
  • Student life at the University of Surrey
  • Moments Matter | University of Surrey
  • Discover our campus | University of Surrey
  • Why Choose the University of Surrey
  • University of Surrey | The Study Abroad Experience
  • Placement Student Testimonials 2018/19 | University of Surrey

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
International Hospitality Management MSc Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £21700 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνής Διοίκηση Φιλοξενίας και Τουρισμού MSc Πανεπιστήμιο του Bournemouth
(Bournemouth University)
- - - £17000 - - Oncampus μερική απασχόληση
Διεθνής διαχείριση ξενοδοχείων MBA Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £15000 - Κάρντιφ Ανάμεικτα πλήρους απασχόλησης
Διεθνής Διαχείριση Φιλοξενίας MSc Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- - - £14900 - Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνής Διαχείριση Φιλοξενίας και Εκδηλώσεων MSc (PG) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
- - - £15300 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνής διαχείριση τουρισμού MSc Πανεπιστήμιο Swansea
(Swansea University)
- - - £20000 £21000 - Σουόνσι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνής Διαχείριση Τουρισμού MSc (PG) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £27000 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνής Διοίκηση Φιλοξενίας και Τουρισμού MSc Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan
(Cardiff Metropolitan University)
- - - - - Κάρντιφ Oncampus μερική απασχόληση
Διεθνής διαχείριση ξενοδοχείων MSc Πανεπιστήμιο του Surrey
(University of Surrey)
- - - - - Γκίλντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνής Διοίκηση Φιλοξενίας και Τουρισμού MSc Πανεπιστήμιο του Central Lancashire
(University of Central Lancashire)
- - - - - Πρέστον, Λανκασάιρ Oncampus μερική απασχόληση