University of Salford
Διατήρηση της άγριας ζωής με βιολογία ζωολογικών κήπων με έτος θεμελίωσης BSc (Hons)
University of Salford - Πανεπιστήμιο του Salford

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 35 αποφοίτους του προγράμματος Wildlife Conservation with Zoo Biology with a Foundation Year BSc (Hons) στο Πανεπιστήμιο του Salford για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: βιοεπιστήμες (μη ειδικές).

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
75 /100
35 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Ζωολογία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : βιοεπιστήμες (μη ειδικές) στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £19000 £16000 £18000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18000 - £21500 £11500 - £18500 £15500 - £22500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Ζωολογία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22820 £19010 £23167
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19728 - £26213 £14612 - £23923 £18224 - £29277

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Ο ανθρώπινος αντίκτυπος στον φυσικό κόσμο έχει αφήσει καταστροφικές συνέπειες στους οικοτόπους και τη βιοποικιλότητα της παγκόσμιας άγριας ζωής. Γίνετε μέρος της λύσης, αναπτύσσοντας τη θεωρία και την πρακτική της διατήρησης με το πτυχίο μας BSc (Hons) Wildlife Conservation with Zoo Biology with Foundation Year.

Ποτέ δεν υπήρξε πιο επείγουσα στιγμή για την καταπολέμηση της απώλειας της βιοποικιλότητας. Για να γίνετε μέρος της λύσης, θα χρειαστείτε ισχυρές θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες για τη διάσωση της πολύτιμης άγριας ζωής και των οικοσυστημάτων μας. Σχεδιάσαμε αυτό το μάθημα για να σας παράσχουμε κατανόηση της άγριας ζωής, της βιοποικιλότητας και της διατήρησης, παράλληλα με εξειδικευμένες γνώσεις παρακολούθησης της περιβαλλοντικής αλλαγής και διατήρησης και αποκατάστασης οικοτόπων.

Περισσότερες επιστημονικές γνώσεις και δεξιότητες

Το έτος θεμελίωσης είναι ιδανικό αν δεν έχετε επιστημονικό υπόβαθρο ή αν δεν πληροίτε τις προϋποθέσεις εισόδου για την απευθείας εισαγωγή στο πλήρες πτυχίο. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του έτους θεμελίωσης, θα είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στις σπουδές σας στο πλήρες πτυχίο μας BSc (Hons) Wildlife Conservation with Zoo Biology honours, το οποίο είναι αναγνωρισμένο από τη Royal Society of Biology.

Κατά τη διάρκεια τριών ετών σπουδών - ή τεσσάρων αν επιλέξετε να συμπεριλάβετε και μια πρακτική άσκηση στον κλάδο, θα αναπτύξετε τις γνώσεις σας για την άγρια φύση, καλύπτοντας εξειδικευμένα θέματα όπως η οικολογία της συμπεριφοράς, η βιολογία διατήρησης και η διαχείριση ζώων ζωολογικών κήπων. Θα βιώσετε την πρακτική μάθηση στα προηγμένα εργαστήρια Bodmer και θα αναπτύξετε μεταβιβάσιμες δεξιότητες ερμηνείας βιολογικών δεδομένων πεδίου.

Θέτουμε την εργασία πεδίου στο επίκεντρο της μαθησιακής σας εμπειρίας. Θα έχετε την εμπειρία εκδρομών στο πεδίο, συμπεριλαμβανομένων ημερήσιων επισκέψεων σε τοπικούς ζωολογικούς κήπους, καθώς και εκδρομών με διαμονή στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό, ανάλογα με τις ενότητες που θα επιλέξετε. Τα τελευταία χρόνια, οι φοιτητές έχουν λάβει μέρος σε ταξίδια με διαμονή στην Cumbria, τη Σκωτία, το Shropshire και τη Γκάμπια. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, θα περάσετε επίσης χρόνο στα προηγμένα εργαστήρια Bodmer και ίσως έχετε ευκαιρίες να συμμετάσχετε σε ζωντανά ερευνητικά προγράμματα.

Προσεγγίστε τη βιομηχανία

Εστιάζοντας σε θέματα του πραγματικού κόσμου, θα εξισορροπήσετε τη θεωρητική μάθηση με την ανάπτυξη πρακτικών δεξιοτήτων. Προσκαλούμε τακτικά επαγγελματίες και επαγγελματίες της άγριας ζωής να μοιραστούν τις γνώσεις τους μέσω προσκεκλημένων διαλέξεων. Μπορείτε επίσης να ενταχθείτε στη βραβευμένη φοιτητική μας κοινωνία άγριας ζωής, όπου μπορούμε να συμμετέχουμε σε δραστηριότητες όπως εκδηλώσεις εντοπισμού της φύσης, έρευνες για ζώα, διαδικτυακές ομιλίες, προβολές ταινιών και πολλές ακόμη κοινωνικές εκδηλώσεις για να συναντήσετε ομοϊδεάτες φοιτητές.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να συμπεριλάβετε μια πρακτική άσκηση στη βιομηχανία μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου έτους. Προηγούμενοι φοιτητές του τμήματος άγριας ζωής έχουν πραγματοποιήσει πρακτική άσκηση τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στο εξωτερικό σε οργανισμούς όπως το Orangutan Tropical Peatland Project στο Βόρνεο, το Serra dos Órgãos National Park στη Βραζιλία ή πιο κοντά στο σπίτι σας στο Blackpool Zoo ή το Yorkshire Wildlife Park.

Χαρακτηριστικά

 • Χτίστε τις γνώσεις σας με το έτος θεμελίωσης, έτοιμοι να προχωρήσετε στο πλήρες πτυχίο BSc (Hons) Wildlife Conservation with Zoo Biology.
 • Ευκαιρίες για εκδρομές σε κατοικίες
 • Συμπεριλάβετε ένα προαιρετικό έτος πρακτικής άσκησης στη βιομηχανία στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στο εξωτερικό
 • Διαθέσιμη επιλογή μερικής φοίτησης

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Wildlife Conservation with Zoo Biology with a Foundation Year BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Salford

40% Διδάσκοντες επαγγελματίες
35% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Επαγγελματίες διαχείρισης επιχειρηματικών και χρηματοοικονομικών έργων
5% Επαγγελματίες πληροφορικής
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 4.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςWildlife Conservation with Zoo Biology with a Foundation Year, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • Foundation

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Salford στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 21 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Salford

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Salford

Το Πανεπιστήμιο του Σάλφορντ είναι ένα δημόσια χρηματοδοτούμενο πανεπιστήμιο στην ομώνυμη πόλη, στο Μάντσεστερ της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, το Peel Park, απέχει μόλις μισή ώρα με τα πόδια από το κέντρο του Μάντσεστερ. Επιπλέον, στην πανεπιστημιούπολη αυτή βρίσκεται και το Μουσείο και η Πινακοθήκη του Σάλφορντ.

Λίστα με 205 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Salford - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Salford

προπτυχιακοί φοιτητές:
17080
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4155
:
21235
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Διατήρηση της Βιοποικιλότητας": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Life as a Salford student
 • MEET OUR STUDENT BLOGGERS | EMMA
 • This is Salford: our university
 • Salford Business School: work placement

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Διαχείριση άγριας ζωής και διατήρησης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Rural College της Σκωτίας
(Scotland's Rural College University)
- - - £16000 - Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Προστασία της άγριας ζωής BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Nottingham Trent
(Nottingham Trent University)
86% 5% 0% £15600 139 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικολογία και διατήρηση της άγριας ζωής BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bournemouth
(Bournemouth University)
74% 5% 8% £18800 116 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διατήρηση της άγριας ζωής BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
65% 0% 15% £16905 114 Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση ζώων (Ζωολογικοί κήποι και διατήρηση άγριας ζωής) BSc (Hons) Writtle University College
(Writtle University College)
- - - £13080 £14000 - Τσέλμσφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικολογία και διατήρηση της άγριας ζωής με επαγγελματική εμπειρία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
- - - £27650 - Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διατήρηση της άγριας ζωής BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
87% 5% 0% £18830 133 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη των ζώων (ζωολογικοί κήποι και διατήρηση άγριας ζωής) με έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Writtle University College
(Writtle University College)
- - - £13080 £14000 - Τσέλμσφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη των ζώων (Ζωολογικοί κήποι και διατήρηση άγριας ζωής) BSc (Hons) Writtle University College
(Writtle University College)
- - - £13080 £14000 - Τσέλμσφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση ζώων (ζωολογικοί κήποι και διατήρηση άγριας ζωής) με έτος ίδρυσης BSc (Hons) Writtle University College
(Writtle University College)
- - - £13080 £14000 - Τσέλμσφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης