University of Salford
Επιμέτρηση ποσοτήτων BSc (Hons)
University of Salford - Πανεπιστήμιο του Salford

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 40 αποφοίτους του προγράμματος Quantity Surveying BSc (Hons) στο Πανεπιστήμιο του Salford για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: κτίριο & κατασκευές.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
75 /100
40 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων κτίριο & κατασκευές

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : κτίριο & κατασκευές στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29000 £28000 £36000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £36000 £22500 - £36000 £27000 - £44000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε κτίριο & κατασκευές (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £32360 £33392 £39689
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £28280 - £38033 £26505 - £41913 £30106 - £50841

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Οι ηγέτες και οι προγραμματιστές πόλεων με περιορισμένους πόρους πρέπει να μεγιστοποιήσουν τις επενδύσεις και να ελαχιστοποιήσουν το κόστος. Καθώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον κατασκευαστικό κλάδο, το τριπλά διαπιστευμένο πτυχίο μας BSc (Hons) Quantity Surveying μπορεί να σας βάλει σε έναν ηγετικό ρόλο στην υλοποίηση κτιρίων με αποδοτική χρήση πόρων για τις πόλεις του 21ου αιώνα .

Οι επιμετρητές ποσοτήτων διαχειρίζονται τις οικονομικές πτυχές της κατασκευαστικής διαδικασίας. Εργαζόμενοι για λογαριασμό των εργολάβων, των οργανισμών και των πελατών, εφαρμόζουν τη μηχανική του κόστους για να εξασφαλίσουν ότι οι κατασκευές κατασκευάζονται εγκαίρως και εντός του προϋπολογισμού. Αν αναζητάτε μια καριέρα όπου μπορείτε να επηρεάσετε τις αστικές εξελίξεις, το πρόγραμμα σπουδών BSc Quantity Surveying μπορεί να σας ανοίξει συναρπαστικές προοπτικές σταδιοδρομίας, τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στο εξωτερικό.

Αποκτήστε απαιτούμενες επαγγελματικές γνώσεις και δεξιότητες

Διαπιστευμένο από το Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS), το Chartered Institute of Building (CIOB) και το Chartered Institution of Civil Engineering Surveyors (ICES), και παραδίδεται από έμπειρους καθηγητές και επαγγελματίες του κλάδου, θα εκπαιδευτείτε σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα του κλάδου, μελετώντας μια σειρά από προσαρμοσμένες ενότητες που θα αναπτύξουν τις επαγγελματικές, τεχνικές και διαπροσωπικές σας δεξιότητες.

Το δημοφιλές μάθημά μας "Επιμετρήσεις Ποσοτήτων", το οποίο παρέχει μια διέξοδο προς την επαγγελματική ιδιότητα, θα προωθήσει τις οικονομικές, τεχνικές και διοικητικές γνώσεις σας σχετικά με τις κατασκευές. Θα αναπτύξετε προηγμένες δεξιότητες μέτρησης και ποσοτικοποίησης με λεπτομερή γνώση των μεθόδων εκτίμησης και διαχείρισης του κόστους. Θα μάθετε για το νομικό και κανονιστικό πλαίσιο και το οικονομικό περιβάλλον. Θα μάθετε να διαφοροποιείτε τις διαδικασίες, τα εργαλεία και τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται για την αξιολόγηση του κινδύνου και τη διαχείριση της αξίας και την αναγνώριση του βιώσιμου σχεδιασμού.

Με έμφαση στη μελλοντική σας απασχολησιμότητα, θα αναπτύξετε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών, τεχνικών και μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων. Η συνεργασία αποτελεί τον πυρήνα των αξιών μας, γι' αυτό και προσπαθούμε να την ενσωματώσουμε σε όλες τις σπουδές σας. Θα βιώσετε ομαδικές εργασίες που θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση και τις ικανότητές σας στην ομαδική εργασία, την επίλυση προβλημάτων και την επικοινωνία - όλες επιθυμητές δεξιότητες για πραγματικές σταδιοδρομίες στο δομημένο περιβάλλον.

Προσεγγίστε τη βιομηχανία

Το Σάλφορντ, που βρίσκεται στην καρδιά μιας από τις μεγαλύτερες αγορές ακινήτων και κατασκευών εκτός Λονδίνου, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να σπουδάσετε επιμετρήσεις ποσοτήτων, με εντυπωσιακά αναπτυξιακά έργα στο κατώφλι μας. Η φοίτησή σας θα γίνεται από την πανεπιστημιούπολη Peel Park, λίγα λεπτά μακριά από το πολυσύχναστο κέντρο του Μάντσεστερ, και θα έχετε την ευκαιρία να επισκέπτεστε τοπικά κατασκευαστικά έργα και να λαμβάνετε διαλέξεις από προσκεκλημένους της βιομηχανίας, δημιουργώντας τις επαγγελματικές σας διασυνδέσεις και βοηθώντας σας να αποκτήσετε πραγματικό πλαίσιο για τη μάθησή σας.

Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να συμπεριλάβετε μια πρακτική άσκηση στον κλάδο μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου έτους, όπου μπορείτε να αναπτύξετε πρόσθετες επαγγελματικές και μεταβιβάσιμες δεξιότητες και να κάνετε επαφές για την αρχή της σταδιοδρομίας σας.

Το νέο μας σπίτι για το δομημένο περιβάλλον

Το φθινόπωρο του 2022, εγκαινιάσαμε το νέο μας κέντρο για την επιστήμη, τη μηχανική και το περιβάλλον, προϋπολογισμού 65 εκατομμυρίων λιρών, και το νέο μας σπίτι για το δομημένο περιβάλλον. Σχεδιασμένο με γνώμονα τη βιωσιμότητα και 100% ηλεκτροκίνητο, το κτίριο προσφέρει απαράμιλλες εγκαταστάσεις διδασκαλίας, μάθησης και έρευνας και παρέχει συναρπαστικούς νέους χώρους για τη συνεργασία με τη βιομηχανία.

Χαρακτηριστικά

 • Διαπιστευμένο από το Royal Institute of Chartered Surveyors (RICS), το Chartered Institute of Building (CIOB) και το Chartered Institution of Civil Engineering Surveyors (ICES).
 • Αποκτήστε κριτική επίγνωση της κατασκευαστικής διαδικασίας, από την αρχή έως τις τεχνικές παράδοσης.
 • Εξετάστε την κατασκευαστική νομοθεσία και τις εμπορικές πρακτικές που επηρεάζουν τη χρήση, τη διαχείριση και την ανάπτυξη της γης
 • Ανάπτυξη κατανόησης των αλληλεπιδράσεων μεταξύ ενός κτιρίου και του εσωτερικού και εξωτερικού του περιβάλλοντος.
 • Μάθετε πώς ο αποτελεσματικός σχεδιασμός και η διαχείριση των πόρων μπορούν να επηρεάσουν ένα έργο και την αλυσίδα εφοδιασμού του
 • να διερευνήσετε πώς οι τεχνικές διαχείρισης κινδύνου και αξίας μπορούν να βελτιστοποιήσουν τις λύσεις για το συνολικό κόστος ζωής

Διαπιστευμένο από το Chartered Institute of Building (CIOB), αφού έχει κριθεί ότι πληροί το εκπαιδευτικό πλαίσιο του CIOB. Τα υποψήφια μέλη που κατέχουν αυτά τα προσόντα έχουν πλήρη ακαδημαϊκή απαλλαγή και μπορούν να γίνουν μέλη του CIOB χωρίς την απαίτηση ατομικής αξιολόγησης.

Διαπιστευμένο από το Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) με σκοπό την ένταξη πτυχιούχων.

Διαπιστευμένο από το Chartered Institution of Civil Engineering Surveyors (CICES) για σκοπούς επιλεξιμότητας για την υποβολή αίτησης για Graduate Membership.

Διαπιστευμένο από το Chartered Institute of Building (CIOB), αφού έχει κριθεί ότι πληροί το εκπαιδευτικό πλαίσιο του CIOB. Τα υποψήφια μέλη που κατέχουν αυτά τα προσόντα έχουν πλήρη ακαδημαϊκή απαλλαγή και μπορούν να γίνουν μέλη του CIOB χωρίς την απαίτηση ατομικής αξιολόγησης.

Διαπιστευμένο από το Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) με σκοπό την ένταξη πτυχιούχων.

Διαπιστευμένο από το Chartered Institution of Civil Engineering Surveyors (CICES) για σκοπούς επιλεξιμότητας για την υποβολή αίτησης για Graduate Membership.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Quantity Surveying BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Salford

63% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
12% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
3% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
2% Διδάσκοντες επαγγελματίες
2% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
1% Διοικητικά επαγγέλματα
1% Στοιχειώδη επαγγέλματα
1% Επαγγελματίες πληροφορικής
1% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

104 -112 βαθμοί UCAS Παραστατικές τέχνες ή παρόμοιο αντικείμενο. Εάν δεν έχουν σπουδάσει σχετικά θέματα, η προσωπική δήλωση πρέπει να δείχνει ότι έχουν παραστατικό/δραματικό/κωμωδικό/μεσικό υπόβαθρο/εμπειρία.

Irish Leaving Certificate: Ιρλανδικό πιστοποιητικό αποφοίτησης: Αποδεκτό μόνο του και σε συνδυασμό με άλλα προσόντα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 4.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςQuantity Surveying, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Salford στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 21 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Salford

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Salford

Το Πανεπιστήμιο του Σάλφορντ είναι ένα δημόσια χρηματοδοτούμενο πανεπιστήμιο στην ομώνυμη πόλη, στο Μάντσεστερ της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, το Peel Park, απέχει μόλις μισή ώρα με τα πόδια από το κέντρο του Μάντσεστερ. Επιπλέον, στην πανεπιστημιούπολη αυτή βρίσκεται και το Μουσείο και η Πινακοθήκη του Σάλφορντ.

Λίστα με 205 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Salford - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Salford

προπτυχιακοί φοιτητές:
17080
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4155
:
21235
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Επιμέτρηση Ποσοτήτων": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Life as a Salford student
 • MEET OUR STUDENT BLOGGERS | EMMA
 • This is Salford: our university
 • Salford Business School: work placement

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Επιμέτρηση ποσοτήτων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam
(Sheffield Hallam University)
87% 0% 10% £15860 £16655 119 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιμέτρηση ποσοτήτων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
68% 5% 11% £27650 122 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιμέτρηση ποσοτήτων και εμπορική διαχείριση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Robert Gordon
(Robert Gordon University)
89% 5% 10% £15490 153 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εμπορική διαχείριση και επιμετρήσεις ποσοτήτων (με έτος πρακτικής άσκησης) BSc (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
50% 0% 5% £27250 143 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιμετρήσεις ποσοτήτων με έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
62% 10% 13% £16085 120 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εμπορική διαχείριση και επιμέτρηση ποσοτήτων BSc (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
50% 0% 5% £27250 143 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιμετρήσεις ποσοτήτων και κατασκευές BSc (Hons) Πανεπιστήμιο De Montfort
(De Montfort University)
67% 8% 35% £15250 £15750 89 Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιμετρήσεις ποσοτήτων και εμπορική διαχείριση με έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
100% 10% 25% £14900 122 Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιμετρήσεις ποσοτήτων και εμπορική διαχείριση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
- 5% 0% £12600 115 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιμετρήσεις ποσοτήτων και εμπορική διαχείριση (συμπεριλαμβανομένου του έτους θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
- 5% 0% £12600 115 - Oncampus πλήρους απασχόλησης