University of Portsmouth
Εφαρμοσμένη Βιοϊατρική Επιστήμη (Πτυχίο μαθητείας) BSc (Hons)
University of Portsmouth - Πανεπιστήμιο του Portsmouth

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22481 £20177 £23660
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20119 - £25653 £15142 - £24804 £17699 - £30158

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Εάν εργάζεστε σε υποστηρικτικό ρόλο σε περιβάλλον παθολογικού εργαστηρίου και θέλετε να εγγραφείτε ως Βιοϊατρικός Επιστήμονας στο Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC), αυτή η 4ετής, μερικής φοίτησης μαθητεία BSc (Hons) Applied Biomedical Science είναι για εσάς.

Θα αξιοποιήσετε τις υπάρχουσες γνώσεις σας από την εργασία σας σε ένα παθολογικό εργαστήριο, μαθαίνοντας περισσότερα για το πώς συμπεριφέρονται οι ασθένειες και πώς αυτό μπορεί να αξιοποιηθεί στο εργαστήριο για τη διάγνωση ασθενειών και την παρακολούθηση των ασθενών.

Θα μάθετε για τους κύριους παθολογικούς κλάδους και τις πρακτικές προσεγγίσεις που χρησιμοποιούνται στις έρευνές τους. Θα μάθετε πώς να ερμηνεύετε αποτελεσματικά τα δεδομένα και θα έχετε την ευκαιρία να εφαρμόσετε αυτά που μαθαίνετε αμέσως στον ρόλο σας.

Θα σπουδάζετε παράλληλα με την υπάρχουσα εργασία σας και δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε τίποτα για τα δίδακτρα των μαθημάτων σας.

Όταν ολοκληρώσετε επιτυχώς το πρόγραμμα σπουδών, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για εγγραφή ως Βιοϊατρικός Επιστήμονας στο Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC). Θα αποκτήσετε ένα ζωτικής σημασίας, περιζήτητο σύνολο δεξιοτήτων, που θα σας ανοίξει δρόμους για ρόλους από τη διάγνωση ασθενειών όπως το COVID-19 έως τη διαπίστωση του κατά πόσον ένας ασθενής και ένας δότης είναι συμβατοί για μεταμόσχευση.

Τι θα ζήσετε

Σε αυτό το πρόγραμμα μαθητείας εφαρμοσμένης βιοϊατρικής επιστήμης, θα:

 • Μάθετε για τους κύριους παθολογικούς κλάδους, όπως αιματολογία, μετάγγιση αίματος, μικροβιολογία, κλινική βιοχημεία, ιστολογία και ανοσολογία.
 • να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας στην ερμηνεία δεδομένων σε εργαστηριακό πλαίσιο
 • Να έχετε την ευκαιρία να υποβάλετε αίτηση για ένταξη στο IBMS, ανοίγοντας ένα περαιτέρω χαρτοφυλάκιο εκπαιδευτικών μαθημάτων και τη δυνατότητα μελλοντικής επαγγελματικής εξέλιξης.
 • να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με την ευρύτερη προπτυχιακή κοινότητα των βιοϊατρικών επιστημών, αναπτύσσοντας τόσο την ανεξαρτησία σας όσο και την ικανότητά σας να εργάζεστε σε ομάδα
 • Να βελτιώσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες στην επιστημονική και αναλυτική γραφή, μαθαίνοντας πώς να επικοινωνείτε σύνθετες επιστημονικές έννοιες σε ένα ευρύ κοινό
 • Μάθετε με ένα πανεπιστήμιο που διδάσκει υποψήφιους επαγγελματίες της βιοϊατρικής επιστήμης για περισσότερα από 40 χρόνια
 • Συνεχίστε την εργασία σας πλήρους απασχόλησης κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, επιτρέποντάς σας να εφαρμόσετε όσα μαθαίνετε στον εργασιακό χώρο
 • Έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες υποστήριξης των φοιτητών και στην κοινότητα του Πανεπιστημίου, συμπεριλαμβανομένης της Βιβλιοθήκης, της υποστήριξης σπουδών, των αθλητικών εγκαταστάσεων και των εγκαταστάσεων αναψυχής, καθώς και της Ένωσης Φοιτητών
 • Να έχετε έναν προσωπικό καθηγητή από το Πανεπιστήμιο και έναν μέντορα στο χώρο εργασίας, με 12 εβδομαδιαίες ανασκοπήσεις της προόδου σας με τον καθηγητή και τον μέντορά σας

Καριέρες και ευκαιρίες

Ποτέ άλλοτε ο ρόλος των Βιοϊατρικών Επιστημόνων δεν ήταν τόσο εξέχων και δημόσια σημαντικός. Η εξειδίκευση ως Βιοϊατρικός Επιστήμονας σας δίνει την ευκαιρία να επηρεάσετε σημαντικά την υγεία του έθνους.

Είτε πρόκειται για δοκιμές κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας για να καταστεί δυνατή η αποτελεσματική δοκιμή, ο εντοπισμός και η ανίχνευση, είτε για τον προσδιορισμό του αν ένας ασθενής έχει ενεργή ανοσία μετά τον εμβολιασμό, οι Βιοϊατρικοί Επιστήμονες έχουν σημαντικό ρόλο να διαδραματίσουν.

Όταν αποφοιτήσετε, θα είστε έτοιμοι να εργαστείτε σε έναν ρόλο Βιοϊατρικού Επιστήμονα της κατηγορίας 5 σε τομείς όπως:

Κύριοι κλάδοι παθολογίας, όπως αιματολογία, βιοχημεία, μετάγγιση αίματος, μικροβιολογία, ιστολογία ή ανοσολογία

 • Μοριακή ιατρική
 • Γενετική
 • Κυβερνητική και επαγγελματική έρευνα

Με περαιτέρω κατάρτιση και εμπειρία, αυτό το προσόν επιτρέπει την εξέλιξη σε ρόλους όπως:

 • Τμηματάρχης
 • Διευθυντής εργαστηρίου
 • Σύμβουλος βιοϊατρικός επιστήμονας

Θα μπορείτε επίσης να συνεχίσετε σε διαδρομές εξειδίκευσης όπως:

 • Μάστερ
 • Διδακτορικό
 • Επαγγελματικό διδακτορικό
 • Επαγγελματικά προσόντα IBMS
 • Το πρόγραμμα κατάρτισης επιστημόνων (STP)

****Θα αξιολογηθείτε μέσω:**** **γραπτές εξετάσεις** **αξιολογήσεις πολλαπλών επιλογών** **ερμηνεία των περιπτωσιολογικών μελετών** **Χαρτοφυλάκια εργασίας** ** γραπτά αποδεικτικά στοιχεία ** **συμβάσεις μάθησης** **παραγωγές ντοκιμαντέρ μικρού μήκους** **δοκιμή επάρκειας ** **ερευνητική εργασία τελικού έτους** **Χαρτοφυλάκιο εγγραφής ΙΒΜΣ κατά τα έτη 3 και 4** Θα έχετε τη δυνατότητα να ελέγξετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις σας ανεπίσημα πριν από τις αξιολογήσεις που προσμετρώνται στον τελικό βαθμό σας. Μπορείτε να λαμβάνετε ανατροφοδότηση για όλες τις πρακτικές και επίσημες αξιολογήσεις, ώστε να μπορείτε να βελτιωθείτε στο μέλλον.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

112-120 points from 3 A levels, or equivalent, to include 40 points from Biology and 40 points from a second Science subject or Mathematics. For A levels which include a separate science practical component, a pass is desirable and may strengthen an application.

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

104 -112 βαθμοί UCAS Παραστατικές τέχνες ή παρόμοιο αντικείμενο. Εάν δεν έχουν σπουδάσει σχετικά θέματα, η προσωπική δήλωση πρέπει να δείχνει ότι έχουν παραστατικό/δραματικό/κωμωδικό/μεσικό υπόβαθρο/εμπειρία.

Το ελάχιστο πρότυπο εισαγωγής μας είναι 38 μονάδες συνολικά, οι οποίες περιλαμβάνουν: 6 στα Μαθηματικά* σε ανώτερο επίπεδο 6 στη Φυσική σε ανώτερο επίπεδο 6 σε ένα τρίτο μάθημα σε ανώτερο επίπεδο *Τα προγράμματα σπουδών "Ανάλυση και προσεγγίσεις μαθηματικών" ή "Εφαρμογές και ερμηνεία" θα γίνονται δεκτά σε υψηλότερο επίπεδο χωρίς προτίμηση.

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Irish Leaving Certificate: Ιρλανδικό πιστοποιητικό αποφοίτησης: Αποδεκτό μόνο του και σε συνδυασμό με άλλα προσόντα

ABB από 3 επίπεδα A ή AB από δύο επίπεδα A και B από το Advanced Welsh Baccalaureate Skills Challenge Certificate Οι προσφορές συνήθως αποκλείουν τις Γενικές Σπουδές και την Κριτική Σκέψη. Τα μαθήματα που προτιμούμε είναι η Φιλοσοφία, η Ιστορία, τα Αγγλικά, τα Θρησκευτικά, ο Κλασικός Πολιτισμός, η Κοινωνιολογία, η Κυβέρνηση και η Πολιτική. Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι μαθητές με δυνατότητες επιτυχίας, ανεξάρτητα από το υπόβαθρό τους, ενθαρρύνονται να υποβάλουν αίτηση για να σπουδάσουν μαζί μας. Οι πρόσθετες πληροφορίες που αποκτώνται μέσω των δεδομένων πλαισίου μας επιτρέπουν να αναγνωρίσουμε τις δυνατότητες ενός μαθητή να επιτύχει στο πλαίσιο του ιστορικού και της εμπειρίας του. Στους υποψηφίους που επισημαίνονται με αυτόν τον τρόπο θα γίνει προσφορά χαμηλότερη από την τυπική προσφορά για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Πρέπει να περιλαμβάνει: D3 στα Μαθηματικά D3 στη Φυσική

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All Degrees

Αυτό το μάθημα είναι διαθέσιμο μόνο για υποψηφίους από το Ηνωμένο Βασίλειο/ΕΕ.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςApplied Biomedical Science (Degree Apprenticeship), BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Portsmouth στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 31 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Portsmouth

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Portsmouth

Το Πανεπιστήμιο του Πόρτσμουθ βρίσκεται στη μοναδική νησιωτική πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου, το Πόρτσμουθ. Αυτό το δημόσιο πανεπιστήμιο, το οποίο προηγουμένως ήταν γνωστό ως Portsmouth Polytechnic, αποτελεί μέρος της Πανεπιστημιακής Συμμαχίας, ενός οργανισμού που έχει ως στόχο την προώθηση της ανάπτυξης και της καινοτομίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, δίνοντας έμφαση στους δεσμούς με τις επιχειρήσεις και τη βιομηχανία.

Λίστα με 234 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Portsmouth - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Portsmouth

προπτυχιακοί φοιτητές:
18085
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5005
:
23090
 • Societies - Student Life #5
 • Why our graduates love the University of Portsmouth.
 • Modern Languages at the University of Portsmouth
 • Psychology BSc - Students - University of Portsmouth
 • Business and Management at the University of Portsmouth
 • Dental Nursing, Dental Hygiene and Dental Therapy - University of Portsmouth

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Βιοϊατρική επιστήμη με έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
79% 4% 35% £29110 163 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική επιστήμη (με έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
100% 0% 0% £18300 £19500 91 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική επιστήμη BSc (Hons) Πανεπιστήμιο τoυ West of Scotland
(University of the West of Scotland)
- - - £15250 - Πέισλι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική επιστήμη BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
88% 10% 15% £16750 109 Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρικές Επιστήμες BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
78% 5% 7% £27650 120 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική επιστήμη BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
70% 25% 6% £15100 131 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική Μηχανική BEng (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
- - - £35000 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρικές Επιστήμες (Ανοσολογία) με πρακτική άσκηση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
- - - £21470 £23615 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρικές Επιστήμες (Γενετική) με πρακτική άσκηση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
- - - £21470 £23615 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική επιστήμη BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Gloucestershire
(University of Gloucestershire)
- - - £15000 £15450 - Τσέλτενχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης