University of Oxford
Φυσιολογία, ανατομία και γενετική MSc (Res)
University of Oxford - Πανεπιστήμιο του Oxford

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

**Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή τη σελίδα ήταν σωστές κατά τη στιγμή της δημοσίευσης (Νοέμβριος 2023). Για πλήρεις και επικαιροποιημένες πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο μάθημα, επισκεφθείτε τη σχετική σελίδα του μαθήματος του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης μέσω www.graduate.ox.ac.uk/ucas.**

Το MSc by Research / το DPhil (διδακτορικό σε άλλα πανεπιστήμια) στη Φυσιολογία, Ανατομία και Γενετική προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ερευνητικών θεμάτων σε ένα μεγάλο διεπιστημονικό και παγκοσμίου φήμης τμήμα, που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ερευνητικών πεδίων από τη νευρολογία, την καρδιολογία, τους διαύλους ιόντων, τους μεταφορείς και τη σηματοδότηση, το μεταβολισμό και την ενδοκρινολογία, την ανάπτυξη και την αναπαραγωγή έως τη νευροβιολογία του ύπνου και τους κιρκάδιους ρυθμούς.

MSc by Research

Σε πρώτη φάση, συνιστάται στους υποψηφίους να εντοπίσουν πιθανούς επιβλέποντες με φυσιολογία, ανατομία και γενετική, με βάση τον ερευνητικό τομέα που τους ενδιαφέρει. Θα υποδείξετε έναν επιβλέποντα στο έντυπο αίτησης μαζί με τον συμφωνημένο τίτλο του ερευνητικού έργου. Καθώς η επιστήμη εξελίσσεται, τα έργα μπορεί να αλλάξουν ή να μην αλλάξουν.

Η έρευνά σας θα διεξάγεται στην Οξφόρδη υπό την επίβλεψη ακαδημαϊκού προσωπικού που βρίσκεται γενικά στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων στον τομέα του ερευνητικού έργου που επιλέξατε. Θα εξερευνήσετε το ερευνητικό σας αντικείμενο σε νέα βάθη και ίσως έχετε την ευκαιρία να παρουσιάσετε τα ευρήματά σας σε μέλη της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας με τα οποία, μια μέρα, μπορεί να συνεργαστείτε. Οι φοιτητές του MSc by Research μπορούν να ολοκληρώσουν το πτυχίο σε διάστημα ενός έως τριών ετών.

Αφού παρακολουθήσετε την ημέρα εισαγωγής των νέων μεταπτυχιακών φοιτητών, θα γνωρίσετε τον επιβλέποντα καθηγητή σας και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας σας. Θα συμπληρώσετε μια Ανάλυση των εκπαιδευτικών σας αναγκών (ΑΚΑ) με τον επιβλέποντα καθηγητή σας. Θα παρακολουθήσετε τυχόν μαθήματα κατάρτισης από το πρόγραμμα κατάρτισης ευέλικτων δεξιοτήτων του τμήματος, το οποίο περιλαμβάνει μια σειρά από εργαστήρια και σεμινάρια σε μεταβιβάσιμες δεξιότητες, γενικές ερευνητικές δεξιότητες και ειδικές ερευνητικές τεχνικές, εφόσον σχετίζονται με τον ερευνητικό τομέα του ΠΜΣ σας. Θα έχετε πρόσβαση σε τακτικά σεμινάρια του τμήματος, σε ομάδες παρουσιάσεων από ομοτίμους για την τελειοποίηση της παρουσίασης και σε κοινωνικές εκδηλώσεις για μεταπτυχιακούς φοιτητές που περιλαμβάνουν ανεπίσημες ομιλίες που απευθύνονται σε φοιτητές. Παραδείγματα είναι η δημόσια ομιλία και η εξασφάλιση της πρώτης σας μεταδιδακτορικής θέσης εργασίας, η καριέρα, η παρουσίαση αφίσας και από τα σεμινάρια ομιλίες σε διάφορα θέματα από διακεκριμένους επιστήμονες παγκοσμίως σε ομιλίες. Ειδικές διαλέξεις δίνονται για την αναγνώριση προηγούμενων διάσημων επιστημόνων του τμήματος και θα ποικίλουν ως προς το θέμα.

Θα σας ενθαρρύνουμε να υποβάλλετε ανά τετράμηνο εκθέσεις σχετικά με την πρόοδό σας και να αναφέρετε τα μαθήματα που έχετε παρακολουθήσει. Ο επόπτης θα συνεισφέρει επίσης στις τριμηνιαίες εκθέσεις.

DPhil

Σε πρώτη φάση, συνιστάται στους υποψηφίους να εντοπίσουν πιθανούς επιβλέποντες στη Φυσιολογία, την Ανατομία και τη Γενετική, με βάση τον ερευνητικό τομέα που τους ενδιαφέρει. Στη συνέχεια, θα υποδείξετε έναν επιβλέποντα στο έντυπο αίτησης μαζί με τον συμφωνημένο τίτλο του ερευνητικού έργου. Καθώς η επιστήμη εξελίσσεται, τα έργα μπορεί να αλλάξουν ή να μην αλλάξουν.

Η έρευνά σας θα διεξάγεται στην Οξφόρδη υπό την επίβλεψη ακαδημαϊκού προσωπικού που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων στον τομέα του ερευνητικού έργου που επιλέξατε. Θα εξερευνήσετε το ερευνητικό σας αντικείμενο σε νέα βάθη και θα έχετε την ευκαιρία να παρουσιάσετε τα ευρήματά σας σε μέλη της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας με τα οποία, μια μέρα, μπορεί κάλλιστα να συνεργαστείτε. Οι φοιτητές του DPhil διεξάγουν έρευνα πλήρους απασχόλησης για τρία έως τέσσερα έτη υπό την επίβλεψη έμπειρων επιβλεπόντων.

**Για τις πλήρεις περιγραφές, επισκεφθείτε τη σχετική σελίδα μαθημάτων του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης μέσω www.graduate.ox.ac.uk/ucas**.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 7.0
  • Undergraduate Degrees
  • (no subscore less than 6.0)

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςPhysiology, Anatomy and Genetics, MSc (Res), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Για πλήρεις και επικαιροποιημένες πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο μάθημα, επισκεφθείτε τη σχετική σελίδα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης μέσω www.graduate.ox.ac.uk/ucas

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Oxford στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 38 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Oxford

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Oxford

Το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης είναι ένα διάσημο ερευνητικό πανεπιστήμιο που βρίσκεται στην Οξφόρδη της Αγγλίας και είναι το παλαιότερο αγγλόφωνο πανεπιστήμιο στον κόσμο. Αποτελείται από 39 εν μέρει αυτόνομες συστατικές σχολές, έξι ιδιωτικές αίθουσες και μια ποικιλία ακαδημαϊκών τμημάτων που χωρίζονται σε τέσσερα τμήματα: Ανθρωπιστικές επιστήμες, Μαθηματικές, Φυσικές και Βιολογικές Επιστήμες, Ιατρικές Επιστήμες και Κοινωνικές Επιστήμες.

Λίστα με 389 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Oxford - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Oxford

προπτυχιακοί φοιτητές:
12425
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
9785
:
22210
 • Official Guide for an Oxford Applicant: Undergraduate (1/3) – What Oxford is Like
 • Our student stories – finding a place
 • Aula Education: Anders' advice for Economics & Management students
 • I am African, and Oxford was for me: Oxford MBA
 • The Master of Public Policy at Oxford (MPP)
 • How has Oxford changed you?

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

University of Oxford
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Γενετική Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Sussex
(University of Sussex)
- 10% 0% £25000 143 Μπράιτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γενετική MBiol (Hons) Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
- 15% 0% £28800 168 Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοχημεία και γενετική Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
- 5% 0% £27200 177 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γενετική (Ανοσολογία) με βιομηχανική πρακτική άσκηση Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- 0% 0% £26100 £24800 179 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γενετική με βιομηχανική πρακτική άσκηση Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- 0% 0% £26100 £24800 179 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιατρικές Βιοεπιστήμες (Γενετική) MBiolSci Πανεπιστήμιο του Leicester
(University of Leicester)
- 2% 1% - 122 Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιολογικές Επιστήμες (Γενετική) MBiolSci Πανεπιστήμιο του Leicester
(University of Leicester)
- 2% 1% - 122 Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γενετική (4 έτη) [MSci] MSc Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
- 0% 0% - 161 Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιατρική Γενετική Msci (Hons) Πανεπιστήμιο Swansea
(Swansea University)
- - - - - Σουόνσι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γενετική Msci (Hons) Πανεπιστήμιο Swansea
(Swansea University)
- 5% 3% - 147 Σουόνσι Oncampus πλήρους απασχόλησης