University of Oxford
Διεπιστημονική βιοεπιστήμη BBSRC DTP DPhil
University of Oxford - Πανεπιστήμιο του Oxford

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Η Διεπιστημονική Σύμπραξη Διδακτορικής Εκπαίδευσης στις Βιοεπιστήμες της Οξφόρδης (DTP) είναι ένα τετραετές πρόγραμμα διδακτορικών σπουδών που υποστηρίζεται από το Ερευνητικό Συμβούλιο Βιοτεχνολογίας και Βιολογικών Επιστημών (BBSRC).

Το πρόγραμμα που παρέχει καινοτόμο κατάρτιση για πτυχιούχους βιοεπιστημών, φυσικών επιστημών ή υπολογιστικών και μαθηματικών επιστημών που επιθυμούν να διεξάγουν έρευνα αιχμής στις βιοεπιστήμες.

Οι ερευνητικοί τομείς του προγράμματος περιλαμβάνουν την ενοποιητική βιολογία ζώων και φυτών, τη μηχανιστική μοριακή και κυτταρική βιολογία και τις βιοεπιστήμες για τα τρόφιμα, τη βιομηχανία και την υγεία (συμπεριλαμβανομένης της επιστήμης των καλλιεργειών, της υγείας και της ευζωίας των ζώων, της συνθετικής βιολογίας, της βιομηχανικής βιοτεχνολογίας και της ανάπτυξης καινοτόμων προσεγγίσεων για την ανακάλυψη φαρμάκων και τη φαρμακευτική παραγωγή).

Η πλειονότητα των ερευνητικών έργων που αναλαμβάνονται από τους φοιτητές της Σύμπραξης Διδακτορικής Εκπαίδευσης (DTP) αφορούν "μετασχηματιστικές τεχνολογίες", οι οποίες περιλαμβάνουν προηγμένες τεχνικές απεικόνισης και ανάλυσης δεδομένων, την ανάπτυξη και εφαρμογή νέων και αναδυόμενων μεθόδων και τεχνολογιών, μαθηματική μοντελοποίηση, προσεγγίσεις omic και συστημικής βιολογίας, καθώς και καινοτόμες προσεγγίσεις για την αντιμετώπιση των τριών R. Η DTP δεν υποστηρίζει έρευνα που επικεντρώνεται σε ανθρώπινες ασθένειες και διαδικασίες ασθενειών ή μη φυσιολογικές καταστάσεις. Το DTP υποστηρίζει την έρευνα σε κτηνοτροφικά είδη και διαχειριζόμενες εκτάσεις (π.χ. γεωργία) και υποστηρίζει μελέτες σε άγρια είδη μόνο όταν αυτά λειτουργούν ως κατάλληλο μοντέλο για την ευρύτερη κατανόηση των βιολογικών διεργασιών.

Το μάθημα διευθύνεται από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης σε συνεργασία με εννέα ερευνητικούς οργανισμούς παγκόσμιας κλάσης - το Ινστιτούτο Pirbright, το οποίο παρέχει τις εθνικές δυνατότητες του Ηνωμένου Βασιλείου για τη μελέτη και τον έλεγχο των ιογενών ασθενειών των ζώων, το Πανεπιστήμιο Oxford Brookes και πέντε ερευνητικούς οργανισμούς στο Harwell Campus της Οξφόρδης (Diamond Light Source, ISIS Neutron and Muon Source, STFC Central Laser Facility και το Research Complex at Harwell), οι οποίοι παρέχουν τις εθνικές δυνατότητες του Ηνωμένου Βασιλείου για την επιστήμη των συγχρότρων, των νετρονίων και των λέιζερ, και το νέο Ινστιτούτο Rosalind Franklin, το οποίο υποστηρίζει την ανάπτυξη νέων μεθόδων για την έρευνα στις επιστήμες της ζωής σε τομείς όπως η απεικόνιση, η φασματοσκοπία και η δομική βιολογία.

Το DTP συνεργάζεται επίσης με το Novo Nordisk Research Centre Oxford, ένα καινοτόμο ινστιτούτο ανακάλυψης στόχων και μεταφραστικής έρευνας και το Ινστιτούτο Ineos Oxford Institute, το οποίο επικεντρώνεται στην αντιμετώπιση της παγκόσμιας πρόκλησης της μικροβιακής αντοχής. Το πρόγραμμα κατάρτισης του DTP βασίζεται στην εμπειρογνωμοσύνη και των εννέα οργανισμών-εταίρων και οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις εγκαταστάσεις και την εμπειρογνωμοσύνη που είναι διαθέσιμες σε αυτούς τους οργανισμούς κατά τη διάρκεια της αρχικής φάσης κατάρτισης. Όλοι οι σπουδαστές έχουν έναν κύριο επιβλέποντα σε έναν από τους δέκα οργανισμούς-εταίρους και έναν δευτερεύοντα επιβλέποντα εντός της σύμπραξης, ο οποίος παρέχει πρόσθετη υποστήριξη και εμπειρογνωμοσύνη.

Θα παρακολουθήσετε ένα τετραετές πρόγραμμα διδακτορικής εκπαίδευσης. Κατά το πρώτο εξάμηνο θα εγκατασταθείτε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Διδακτόρων (DTC) του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης και θα παρακολουθήσετε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης που περιλαμβάνει εκπαίδευση σε ερευνητικές δεξιότητες όπως μαθηματικά και στατιστική, προγραμματισμό, απεικόνιση και ανάλυση εικόνας, βιοπληροφορική και μοντελοποίηση βιολογικών διαδικασιών και συστημάτων. Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε μια ευρεία ποικιλία πρόσθετης κατάρτισης που παρέχεται στο πλαίσιο της σύμπραξης καθ' όλη τη διάρκεια των διδακτορικών σας σπουδών.

.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 7.0
  • Undergraduate Degrees
  • (no subscore less than 6.0)
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςInterdisciplinary Bioscience BBSRC DTP, DPhil, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Oxford στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 39 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Oxford

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Oxford

Το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης είναι ένα διάσημο ερευνητικό πανεπιστήμιο που βρίσκεται στην Οξφόρδη της Αγγλίας και είναι το παλαιότερο αγγλόφωνο πανεπιστήμιο στον κόσμο. Αποτελείται από 39 εν μέρει αυτόνομες συστατικές σχολές, έξι ιδιωτικές αίθουσες και μια ποικιλία ακαδημαϊκών τμημάτων που χωρίζονται σε τέσσερα τμήματα: Ανθρωπιστικές επιστήμες, Μαθηματικές, Φυσικές και Βιολογικές Επιστήμες, Ιατρικές Επιστήμες και Κοινωνικές Επιστήμες.

Λίστα με 389 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Oxford - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Oxford

προπτυχιακοί φοιτητές:
12425
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
9785
:
22210
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Βιολογικές Επιστήμες (Γενική Βιολογία)": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Official Guide for an Oxford Applicant: Undergraduate (1/3) – What Oxford is Like
 • The Master of Public Policy at Oxford (MPP)
 • How has Oxford changed you?
 • Our student stories – finding a place
 • Aula Education: Anders' advice for Economics & Management students
 • I am African, and Oxford was for me: Oxford MBA

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

University of Oxford
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Βιολογία PhD Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
- - - £23900 £27900 - Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιολογικές Επιστήμες PhD Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £17000 - Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανιστική Βιολογία PhD Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
- - - £23900 £27900 - Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνιολογία (Βιοεπιστήμη και κοινωνία) PhD Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
- - - £9450 £11100 - Γιορκ Oncampus μερική απασχόληση
Βιολογικές Επιστήμες PhD Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
- - - - - Μπρίστολ Oncampus μερική απασχόληση
Βιοϊατρική και Επιστήμες της Ζωής PhD Πανεπιστήμιο Lancaster
(Lancaster University)
- - - - - Λάνκαστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
MSc Επιστήμες της Ζωής (Res) PhD Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
- - - - - Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κυτταρική Δομική Βιολογία DPhil Πανεπιστήμιο του Oxford
(University of Oxford)
- - - - - Οξφόρδη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στις επιστήμες της ζωής (Res) (μερική απασχόληση) PhD Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
- - - - - Νταντί Oncampus μερική απασχόληση
Βιολογικές Επιστήμες MPhil Πανεπιστήμιο Bangor
(Bangor University)
- - - - - Μπανγκόρ Oncampus πλήρους απασχόλησης